اره اجی متاسفانه دنیای بدی داریم
هرچقد زمان به جلو میره شاهد همه چی میشیم
من نمیگم حرفای این دوستمون درسته ولی پسرا هم حق دارن
چند مدت پیش با همکلاسیامون بحث شد که چرا اینقد دوستیها زیاد شده
اولین موردی که پسرا گفتن همین پوشش بد ورفتارای عجیب غریبی که خانمهای جامعمون البته نه همشون که به شدت الان هم میبینیم رواج پیدا کرده انگشت گذاشتن
یه مرد دست خودش نیس غریزه جنسیشه چرا پوشش ما زنا اینقد بد شده یا شاید بگم انگار مسابقه عرض اندام داریم میکنیم که مردا اینقد راحت وشاید هم بدون اختیار تن به سوی این دوستیا کشیده بشن
به خدا اگه ما دخترا قدر وارزشمون رو بالاتراز این ظاهر وتیپهای جلف میدونستیم وبه جای اینکه 10ساعت روزانه جلوی اینه به ظاهرمون میرسیدیم به رفتار ومنش هامون فک میکردیم احتراممون بیشتز این دوستیهای زود گذر وشکننده میشد
قصد توهین به هیچ شخصی رو ندارم چون خودمم یه دخترم فقط دوس داشتم یه خرده به فکر بیایم
موفق![]()
والبته با اطلاع خونوادهها.اگه به قصد ازدواج باشه به نظر من مانعی نداره
اگه به قصد ازدواج باشه به نظر من مانعی نداره
اینطوریشم خوبهوالبته با اطلاع خونوادهها.![]()
برادرگرامی مشکل همین جاست دین اسلام کامل هست و همه چیزرودرنظرمیگیره وقتی چیزی رو نهی میکنهدرسته .شمامیگین بخاطر اینکه خدا نهی کرده بسمتش نمیرین، من میگم پیامم یکی از دلایلی میتونه باشه که بخاطرش این کار نهی شده،که از نظر منطقی درست هم هست.
والبته خیلیا بدنبال دلایل منطقی واسه ی پذیرش مطلبی هستن .
ممنون . من به حرفایی که میگید واقفم.برادرگرامی مشکل همین جاست دین اسلام کامل هست و همه چیزرودرنظرمیگیره وقتی چیزی رو نهی میکنه
پس منطق درست رو هم درنظرمیگیره این چیزی که شما عرض میکنید خیلی ها منطقشون ردمیکنه و مخالف هستن پس بستگی به منطق طرف داره
نه دراین زمینه درهمه مسائل وقتی رضایت خدارو درنظرداشته باشی ازدوحال خارج نیست
1:یاطرف مقابل فرد باخدایی هست و منطق خداروهم درنظرداره و توی رفتاری که باهاش داشتی ناراحت نمیشه
2:یا اینکه بامنطق خودش برخورد میکنه و ناراحت میشه
درنتیجه رضایت خدا حتما شامل(دلیل منطقی هم میشه)
باتشکر![]()
ممنون . من به حرفایی که میگید واقفم.![]()
age khanevadeha bdoonan hich eshkali nadare...
پس باید خوب بودن رو از خودمون شروع کنیم. تا بتونیم یه زندگی سالم تشکیل بدیم.
به نظر من کسانی که قبل ازدواج با جنس مخالف دوست می شن از نظر روحی خیلی سخت برای تشکیل زندگی مشترک با یک فرد دیگه آماده می شن. بخاطر اینکه آدما تو دوستی از طرف مقابلشون رویا می سازن ... یا قهرمان یا پری رویا ها ! که این واقعیت امر نیست .. بعد وقتی که با یه نفر دیگه میرن زیر یه سقف مدام مقایسه میکنن تو ذهنشون و نمی تونن با واقعیت زنذگی و واقعیت همسری که انتخابش کردن کنار بیان. علاوه براینکه کسانی که به دوست شدن عادت می کنن به زندگی مشترک هم به عنوان یه مرحله گذرا نگاه می کنن و بعد زندگی مشترک این کارو ادامه می دن. من دیدم دخترایی رو که بعد ازدواج فقط بخاطر اینکه می بینن همسرشون دنبال دخترای دیگه ست می رن با یه پسر رابطه دوستی برقرار می کنن تا از نظر روحی آرامش بگیرن و البته این دلیلیه که خودشون می گن و باید برای بچه هایی که بوجود میان نگران بود.
پس بهتره مدام نگیم چون همه اینطورین ما هم باید. به نظر من اگه آدم خوب باشه و به یه چیزهایی اعتقاد داشته باشه فردی نصیبش می شه که اونم مراقب خودش تو خیلی از موارد هست. پس باید خوب بودن رو از خودمون شروع کنیم. تا بتونیم یه زندگی سالم تشکیل بدیم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دوستی بین زن ها و مرد ها! | گفتگوی آزاد | 0 | |
M | دوستی بین زنها و دوستی بین مردها | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دوستی با دشمن | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
زنی که دوستی دختر و پسر را به ایران آورد | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
** قوانین دوستی!(2) | گفتگوی آزاد | 1 |