minoo-lovely
عضو جدید
تو این اوضاع قحطی شوئر ازشون چ انتظاری داری خخخخخخخخخخخخ![]()
همه چی که فقط شوهر کردن نیست
تازه پسرا پول ندارن زن بگیرن
وگرنه از خداشونه

تو این اوضاع قحطی شوئر ازشون چ انتظاری داری خخخخخخخخخخخخ![]()
بلا بدوووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررهمه چی که فقط شوهر کردن نیست
تازه پسرا پول ندارن زن بگیرن
وگرنه از خداشونه![]()
بلا بدووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررر![]()
خدا شنیده ک تا حالا زن نگرفتم خخخخخخخخخخخخخدا از ته ته ته دلت بشنووه![]()
خدا شنیده ک تا حالا زن نگرفتم خخخخخخخخخخخخ![]()
تا وقتی ک واسه خودشون ی پا مرد بشن خخخخخخخخخختا کی میخای پیش بقیه بچه ها بمونی![]()
تا وقتی ک واسه خودشون ی پا مرد بشن خخخخخخخخخخ![]()
تا چشت دراد خخخخخخخخخخخ![]()
نمی دونم !
و تا توی موقعیتش قرار نگیرم نمیتونم قضاوت کنم و نظری بدم ...
و البته به شرایط طرف و ویژگی هاش و اینکه ببینم ارزششو داره :دی و نوع و شدت بیماریش و علاقه خودمم بستگی داره ! و اینکه بالاخره همه یه طوریشون هس ! هیشکی سالم و بی عیب نیست ...
.
.
.
حالا اگه برعکس باشه ! دختر یه بیماریی داشته باشه که مسئله ساز و مهم نباشه ! پسرا حاضرن بی خیال این بیماریش بشن و باهاش ازدواج کنن ؟
نمی دونم !
و تا توی موقعیتش قرار نگیرم نمیتونم قضاوت کنم و نظری بدم ...
و البته به شرایط طرف و ویژگی هاش و اینکه ببینم ارزششو داره :دی و نوع و شدت بیماریش و علاقه خودمم بستگی داره ! و اینکه بالاخره همه یه طوریشون هس ! هیشکی سالم و بی عیب نیست ...
.
.
.
حالا اگه برعکس باشه ! دختر یه بیماریی داشته باشه که مسئله ساز و مهم نباشه ! پسرا حاضرن بی خیال این بیماریش بشن و باهاش ازدواج کنن ؟
فرقی نمیکنه
فقط بحث اینه که چنین کسی شانس ازدواجم داره یا نه؟چقد شانس داره؟ به چیا بستگی داره؟
حالا چه از این طرف بپسندن چه از اون طرف
ینی هرکی مریضی داشته باشه نبایدازدواج کنه؟سلام
یه سوال داشتم از دختر خانمای محترم
آیا حاضرید با کسی که بیماری داره ازدواج کنین؟؟
البته نه مثلا بیماریهای حاد مثل سرطان و.... .مثلا مشکلات روده ای یا معده و...داشته باشه
آیا براتون مهمه که اون شخص قبل از ازدواج،بیماریش رو باهاتون در میون بذاره؟؟
ممنون
ینی هرکی مریضی داشته باشه نبایدازدواج کنه؟
ینی انقدفجیعه؟؟؟؟![]()
نه گفتم که فجیع نیست
ولی بهرحال نظر طرفم مقابل مهمه دیگه.الان ببینید همین جا ی عده مخالفت کردن میگن ما حاضر نیستیم
مردم میرن بافلج وکر وکوروجانبازازدواج میکنن حالایه ناراحتی معده یا..چیه که قیدطرفشونوبزنن؟؟
میدونی دوست عزیز این مساله خیلی مهمه که طرفتو چقدر دوست داشته باشی ببین من این موضوع رو کاملا لمس کردم طرف هم شرایط مالی خوبی داشت هم ایده آل بود اما من نتونستمنه گفتم که فجیع نیست
ولی بهرحال نظر طرفم مقابل مهمه دیگه.الان ببینید همین جا ی عده مخالفت کردن میگن ما حاضر نیستیم
راستی رفیق امروز رفتم نظام وظیفه یادم به سوال شما هم بود ولی اینقد سرم شلوغ شد بعدش که یادم رفت البته فردا هم باید دوباره برم حتمن میپرسم براتنه گفتم که فجیع نیست
خب دیگه اینا همش نظرات شخصیه
شما هم جواب بدین
یه چیزی که هست بعضی اوقات خودت ترجیح میدی دیگه ازدوج نکنی از ترحم بدت میاد از اینکه دو روز دیگه بگه تو رو که کسی نمیگیرفت مثال با این شرایطت کلاتو بنداز بالا که اومدم کنارت ..اینا پیش میاد تو همون بحثایی که میگنکنن ...اینا هست ...من که قیدشو زدم رفیق ان شاالله بقیه خوشبخت بشن[/Q
خوب با یکی مثل خودتون ازدواج کنین
همیشه صورت مسئله رو پاک کردن خوب نیست ولی تو بعضی موارد جواب میده ..روح خودتو اذیت نمیکنیخوب با یکی مثل خودتون ازدواج کنین
راستی رفیق امروز رفتم نظام وظیفه یادم به سوال شما هم بود ولی اینقد سرم شلوغ شد بعدش که یادم رفت البته فردا هم باید دوباره برم حتمن میپرسم برات
بله که باید گفت
به شخصه انقدر بدم میاد بعدا تو تحقیقات از مردم چیزی بشنوم راجع به کسی! خو همون اول راستشو بگین و خودتونو خلاص کنین :/
خوب خدایا شکردمت گرم داداش
مسالم حل شد دیگه