خدا شفاتون بده ان شاءالله هر چه زودتر
ان شاءالله
من به معجزه عشق ایمان دارم
عشق سرطان رو نابود میکنه... دیدم که میگما
خدا شفاتون بده ان شاءالله هر چه زودتر
فرمایش شما صحیح
اصلا خودمو مثال میزنم
من سرطان کبد دارم .
مریضیم یجوریه که نمیشه با عمل درمان کرد فقط با دارو وتغذیه میتونم به زندگی ادامه بدم.
حالا شما میشه عاشق من بشی و تا آخر عمر به پام بمونی ( منی که معلوم نیست تا کی زندم)
صادقانه گفتم صادقانه جواب بده
دوست خوبمون با اين اشاره اي كه كرد حرف خودشو تقريبا ثابت كرد ..با حرفش حس ترحم خيلي از مارا فعال كرد.....واقعا امكان داره دختري نه از روي عشق بلكه از روي تحرمي كه به يك نفر داره وحس نوع دوستي بالايي كه داره با بيماري اون كنار بياد...نه لزوما عشقي كه به طرفش داره..........بايد ازين ديد هم به مسئله هم نگاه كرد..
بستگي به طرفش داره خيلي ها خودشونو گول ميزنن كه عاشقشن يا برا خودشون وظيفه تراشي ميكنن....مورد بوده زن جانباز 70 درصد شده بعد چند وقت برا دوستاش تعريف ميكرده ..اينها به مملكت خدمت كردند وظيفه داشتم زنش شم ازش نگهداري كنم..البته منكر عشق خيلي نميشم...ولي موارد ترحمي هست...البته فكر كنم...به قول شما نميتونه ساليان طول بكشه..خب بعد به نظر دوستان این چنین زندگی ای که از روی ترحم صذفا باشه و نه از روی علاقه و عشق،پایدار میمونه در طول سالیان؟
البته اینجا دو تا بحث میشه.علاقه که احتمالا بهش داره باهاش زندگی میکنه.حالا عشق نباشه.حتما باید عشقم باشه؟
درمان شدم..........![]()
بستگي به طرفش داره خيلي ها خودشونو گول ميزنن كه عاشقشن يا برا خودشون وظيفه تراشي ميكنن....مورد بوده زن جانباز 70 درصد شده بعد چند وقت برا دوستاش تعريف ميكرده ..اينها به مملكت خدمت كردند وظيفه داشتم زنش شم ازش نگهداري كنم..البته منكر عشق خيلي نميشم...ولي موارد ترحمي هست...البته فكر كنم...به قول شما نميتونه ساليان طول بكشه..
اره چيزي ازش نمونده بوده ....جانباز 100 درصد هم داريم فقط زندگي نباتي دارند به خدا برو يه گوگل كنمشاهده پیوست 203876
آزیتا باز دبه ب دست اینور و اونور میدوی خخخخخخخخخخخ
آزیتا باز دبه ب دست اینور و اونور میدوی خخخخخخخخخخخ![]()
باز ک توهم زدی.چش من دنبالته به حق چیزای نشنیده و ندیده والاکدوم دبه
من هنوز ترش نشدم
اینقد چشت دنبال من نباشه سرکه تو دبمم با تو عوض نمیکننم![]()
انچه عیان است چ حاجت ب بیان استباز ک توهم زدی.چش من دنبالته به حق چیزای نشنیده و ندیده والا![]()
آخه دبه چی داری واسه خودت میگیانچه عیان است چ حاجت ب بیان است
از فکر من بیا بیرون من اصن ازت خوشم نمیاد![]()
اره چيزي ازش نمونده بوده ....جانباز 100 درصد هم داريم فقط زندگي نباتي دارند به خدا برو يه گوگل كن
شکارچیان بی رحم باشگاه برای عکس گرفتن باید در این صحنه حاضر بشنبره چیکار کنه دقیقا؟
بی ادب حالا منم ک تنها خواستگارتم بپرون.بعد مگ تا آخر عمر با همون دبه سر کنی خخخخخخخخخخپیر پسر![]()
بره چیکار کنه دقیقا؟
شکارچیان بی رحم باشگاه برای عکس گرفتن باید در این صحنه حاضر بشن
وای من چقد خاطر خاه دارمبی ادب حالا منم ک تنها خواستگارتم بپرون.بعد مگ تا آخر عمر با همون دبه سر کنی خخخخخخخخخخ![]()
برو یه شکارچی پیدا کن زودی
من با این حال مریض؟
خجالتم خوب چیزیه![]()
پلیمر واقعا مریضیمن با این حال مریض؟
خجالتم خوب چیزیه![]()
از سند و سالت خجالت بکش دوختره اعتماد ب سقف خخخخخخخخخخخخخوای من چقد خاطر خاه دارم
خوشگلی دردسر داره ادمو عالم ب من نظر داره![]()
از سند و سالت خجالت بکش دوختره اعتماد ب سقف خخخخخخخخخخخخخ![]()