آیا دختر خانمای محترم حاضرن........

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرمایش شما صحیح
اصلا خودمو مثال میزنم
من سرطان کبد دارم .
مریضیم یجوریه که نمیشه با عمل درمان کرد فقط با دارو وتغذیه میتونم به زندگی ادامه بدم.
حالا شما میشه عاشق من بشی و تا آخر عمر به پام بمونی ( منی که معلوم نیست تا کی زندم)
صادقانه گفتم صادقانه جواب بده
:cry: الله بووگ ادملارا بووگگ موشكلر ورير....انشالله پيوندنن دوزلمز؟...ناراحات اولديم همشهري

Savalancivil

کاربر بیش فعال
آقا من شرمنده همتونم
خداییش مریض نیستم فقط خواستم بدونم این دوستمون چه جوابی میده
میرم الان پاکش میکنم
چقدر همه منو دوس دارن
این است معجزه عشق
بازم شرمنده همتونم
ببخشید:redface:

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست خوبمون با اين اشاره اي كه كرد حرف خودشو تقريبا ثابت كرد ..با حرفش حس ترحم خيلي از مارا فعال كرد.....واقعا امكان داره دختري نه از روي عشق بلكه از روي ترحمي كه به يك نفر داره وحس نوع دوستي بالايي كه داره با بيماري اون كنار بياد...نه لزوما عشقي كه به طرفش داره..........بايد ازين ديد هم به مسئله هم نگاه كرد..

آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست خوبمون با اين اشاره اي كه كرد حرف خودشو تقريبا ثابت كرد ..با حرفش حس ترحم خيلي از مارا فعال كرد.....واقعا امكان داره دختري نه از روي عشق بلكه از روي تحرمي كه به يك نفر داره وحس نوع دوستي بالايي كه داره با بيماري اون كنار بياد...نه لزوما عشقي كه به طرفش داره..........بايد ازين ديد هم به مسئله هم نگاه كرد..

خب بعد به نظر دوستان این چنین زندگی ای که از روی ترحم صذفا باشه و نه از روی علاقه و عشق،پایدار میمونه در طول سالیان؟
البته اینجا دو تا بحث میشه.علاقه که احتمالا بهش داره باهاش زندگی میکنه.حالا عشق نباشه.حتما باید عشقم باشه؟

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب بعد به نظر دوستان این چنین زندگی ای که از روی ترحم صذفا باشه و نه از روی علاقه و عشق،پایدار میمونه در طول سالیان؟
البته اینجا دو تا بحث میشه.علاقه که احتمالا بهش داره باهاش زندگی میکنه.حالا عشق نباشه.حتما باید عشقم باشه؟
بستگي به طرفش داره خيلي ها خودشونو گول ميزنن كه عاشقشن يا برا خودشون وظيفه تراشي ميكنن....مورد بوده زن جانباز 70 درصد شده بعد چند وقت برا دوستاش تعريف ميكرده ..اينها به مملكت خدمت كردند وظيفه داشتم زنش شم ازش نگهداري كنم..البته منكر عشق خيلي نميشم...ولي موارد ترحمي هست...البته فكر كنم...به قول شما نميتونه ساليان طول بكشه..

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگي به طرفش داره خيلي ها خودشونو گول ميزنن كه عاشقشن يا برا خودشون وظيفه تراشي ميكنن....مورد بوده زن جانباز 70 درصد شده بعد چند وقت برا دوستاش تعريف ميكرده ..اينها به مملكت خدمت كردند وظيفه داشتم زنش شم ازش نگهداري كنم..البته منكر عشق خيلي نميشم...ولي موارد ترحمي هست...البته فكر كنم...به قول شما نميتونه ساليان طول بكشه..

:eek: 70 درصد
ولی فک نکنم اینم ترحم باشه
اصلا فک نکنم کسی ب خاطر ترحم اینکارو کنه

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسم تاپیک:ایا دختر خانمای محترم حاضرن تو همین تاپیک ازشون خواستگاری بشه؟!!!!!!!
.
.
تاپیک ما رو به سمت فنای عظما سوق ندین:D

بالا