گهگاهی هم یه جاهای دیگه س که جوش میزنه. جلوی بچه ها خوب نیست. وقتی دیدمت بهت میگم!!
جیگرت و بخورم که اینقدر شیرینی تو دختر!!
خنده هات و بخورم من!!
نمی دونم چرا وقتی تو میخندی من هوس می کنم باهات شطرنج بازی کنم!!

گهگاهی هم یه جاهای دیگه س که جوش میزنه. جلوی بچه ها خوب نیست. وقتی دیدمت بهت میگم!!
خنده هات و بخورم من!!
شما اگه خواهرت بره با یکی صیغه موقت داشته باشه, و بعد از گذراندن عده(اگه بدونی چیه!!!)بره با یکی دیگه صیغه کنه, و چند میدت بعد دوباره اینجوری, راضی هستی؟؟؟تا حالا به شماها چيزي نگفتم ولي وقتش كه جواب شايسته امثال شماها را بدهم
از خواهرت بگو ...............يك
حاضر است ؟؟؟؟//////
اگر مادرت هم بيوه باشد .........حاضر است ..........دو
شرایطش حیف که در ملا عام قابل گفتن نیست ولی حقته که بگم از خجالت آب شی در مورد چیزایی که هیچی ازش سرت نمیشه فضل پراکنی نکنیفرزندي كه از ازدواج مؤقت به دنيا مي آيد ؛ اسلام اورا همچون فرزند ازدواج دايمي قبول دارد
مشكل تو از قوانين ومقررات اسلام چيزي نمي داني
همان كسيكه ازدواج دايمي را حلال كرد همان اوست كه ازدواج مؤقت نيز حلال نمود منتها با شرايط خاص خودش
اینا کلا غیرت خروسی دارن آتی جان!
ولی ما در مورد خروس یه چیز دیگه شنیده بودیما
اصولاً خروس رو برای یه خصلت دیگه اش مثال می زنن
مگه نه بچه ها؟![]()
در کدوم آیه قرآن توضیح داده شده در موردش؟فرزندي كه از ازدواج مؤقت به دنيا مي آيد ؛ اسلام اورا همچون فرزند ازدواج دايمي قبول دارد
همان كسيكه ازدواج دايمي را حلال كرد همان اوست كه ازدواج مؤقت نيز حلال نمود منتها با شرايط خاص خودش
کم میاری بذار برو
اما این حرفارو نزن
چون بیشتر تابلو میشی
اما وقتی بری ما هم می گیم اکانتش تموم شد رفت ، نمی گیم کم آورد
شقایق جان جواب ابلهان خاموشی است
خودتو ناراحت نکن گلم
ببین اگه کسی هرزرگی بخواد ، همین الان هم هست
پس به خاطر چیزی که داره نمی جنگه
این جنگ آزادیه ، نه هرزگی
چشماتو باز کن
ما هم از این هرزگی این دولت به وجود آورده خسته شدیم که داریم اینجوری فریاد می زنیم
مایه ی ننگ تویی که شعور بحث کردن منطقی نداری
یا چاک دهنتو جمع کن یا خودم برات جمعش می کنم
مگه نه بچه ها؟![]()
نه اقا پژمان منظورم همون شور بود....... شور زدن...... نشنیدی تا حالا
اون جوشی که شما میگید توی صورت میزنه .......جوش زدنمگه کارخونه ی جوشکاریه که جوش بزنه
![]()
والا ما که غیرتی تو خروس ندیدیم همسایمون دو تا مرغ داشت 6 تا خروس هر روز خروسا نوبتی و به صف ........ میکردن![]()
میبینم که جمعتون ضربه و دارین حال میکنین!!!!
والا بنده یه فیلمی دیدم که در اون حاج اقا گلستان نژاد رئیس ستاد اقامه نماز تویسرکان داشتند با زن شوهر دار کارهای خیلی بدی میکردن
البته ایشون هم مثل دوستان خوبمون بالای منبر حرفای خوب میزنن و چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند.
اگه کسی فکر و ذکرش این چیزا نباشه همش در مورد این چیزا حکم نمیده،معلومه ادمی که یه جا بشینه و فقط بخوره ،انرژیش تبدیل به شهوت میشه و کسی که از مغز و بدنش استفاده کنه کمتر به این چیزها فکر میکنه.
خنده هات و بخورم من!!
مگر تو نگفتي كافر هستم .............تو برو به كفرت برس ..........چه كار داري به اسلامدر کدوم آیه قرآن توضیح داده شده در موردش؟
آیه رو بذار تا برات اینجا آیه ردیف کنم.
چی میشد ما هم مثل تو این همه باشعور بودیم!! این همه فهم! این همه درک! این همه ادب!!!جلبك سبز اينقدر هارت وپوت نكن
دیدی گفتم تفکرت صفر و یکیه!!!مگر تو نگفتي كافر هستم .............تو برو به كفرت برس ..........چه كار داري به اسلام
بعد باید هی صیغه میخوندی هی شطرنج بازی میکردیچی میشد ما هم مثل تو این همه باشعور بودیم!! این همه فهم! این همه درک! این همه ادب!!!
فرزندي كه از ازدواج مؤقت به دنيا مي آيد ؛ اسلام اورا همچون فرزند ازدواج دايمي قبول دارد
شطرنج این تاپیک رو زیر و رو کردبعد باید هی صیغه میخوندی هی شطرنج بازی میکردی![]()
دیدی چه جوری نابودم کرد؟؟؟!!!
واااااااااااااای
پژمان چه جواب دندون شکنی بهت داد
ای کاش منم یه ذره از شیرین زبونی هارو بلد بودم
پژمان جان اینقدر این دختر معصوم رو هواییش نکن
آخه چقدر وعده؟ چقدر وعید؟
تفاوت در عقیده است دیگه. من میگم ترجیح میدم به قول شما حرام زاده باشم با پدری که همیشه بالا سرمه و مادرمو دوست داشته و داره و خواهد داشت.
تو می خوای حلال زاده باشی ولی مادرت هر هفته 3 نفرو بیاره خونه بگه من اینا رو صیغه کردم. بابات هم معلوم نباشه کیه. خوب پس خوش به حال تو که حلال زاده ای. دمت گرم با غیرت حلال زادگی و عطر گل خوشبوی عفاف.
خيلي بي سواد تشريف داريد :شرایطش حیف که در ملا عام قابل گفتن نیست ولی حقته که بگم از خجالت آب شی در مورد چیزایی که هیچی ازش سرت نمیشه فضل پراکنی نکنی![]()
دیدی چه جوری نابودم کرد؟؟؟!!!
اینبار قول میدم به وعده م عمل کنم و باهاش تا صبح شطرنج بازی کنم!!
بهناز بذار شونه هاتو بمالمتفاوت در عقیده است دیگه. من میگم ترجیح میدم به قول شما حرام زاده باشم با پدری که همیشه بالا سرمه و مادرمو دوست داشته و داره و خواهد داشت.
تو می خوای حلال زاده باشی ولی مادرت هر هفته 3 نفرو بیاره خونه بگه من اینا رو صیغه کردم. بابات هم معلوم نباشه کیه. خوب پس خوش به حال تو که حلال زاده ای. دمت گرم با غیرت حلال زادگی و عطر گل خوشبوی عفاف.
کسی آیات قرآن می بینه؟؟خيلي بي سواد تشريف داريد :
بخوان اگر چشم بصيرت داري:
http://ezdevajemovaqqati.blogfa.com/post-3.aspx
شرايط ازدواج موقت
1-شرایط زن و مرد
زن در ازدواج موقت چنانچه يكبار ازدواج را تجربه كرده باشد و هنگام عقد،
شوهر نداشته باشد نياز ندارد از كسي اجازه بگيرد؛ چنانچه مرد بالغ و عاقل نياز ندارد از
كسي براي ازدواج موقت اجازه بگيرد.
ولي اگر دختر کوچک یا دختربالغی باشد که هنوز آنقدر عاقل نشده که صلاح و مصلحت خود را بداند
باید حتما از ولي او كه پدر يا جد پدري است اجازه براي ازدواج باشد.
2-شرايط خواندن عقد
زن ومرد هم ميتوانند خودشان صيغه عقد را بخوانند هم ميتوانندکسی را وكيل
کنند تا صيغه را بجای آنان بخواند.
3-شرايط مهریه
هر چیزی که ارزش مالی داشته باشد میتوان آن را مهریه قرار داد
(از قرآن گرفته تا سکه وپول نقد و...)و در ازدواج موقت حتما بايد مهريه، معلوم باشد و مهريه متعلق به زن است.
4-شرايط مدت عقد
از آنجايي كه عقد موقت باید مقدارش مشخص باشد بنابراين
مدت عقد عقد موقت معلوم نباشد عقد باطل است .
5-شرايط به لحاظ لذت جنسي
زن در ازدواج موقت ميتواند در خصوص ميزان لذت بردن جنسي شرط كند
به گونهاي كه حتي شوهر با او مباشرت جنسي نكند و چنين شرطي صحيح است ومرد
فقط ميتواند لذتهاي ديگر از او ببرد ولي اگر بعد از مدتي زن به مباشرت جنسي هم راضي
شود، شوهر ميتواند با او مباشرت جنسي كند. عقد موقت اگر حتي براي لذت بردن نباشد
درست است
مگه نه بچه ها؟![]()
جلبك سبز اينقدر هارت وپوت نكن
اینا کلا غیرت خروسی دارن آتی جان!
مگر تو نگفتي كافر هستم .............تو برو به كفرت برس ..........چه كار داري به اسلام
تفاوت در عقیده است دیگه. من میگم ترجیح میدم به قول شما حرام زاده باشم با پدری که همیشه بالا سرمه و مادرمو دوست داشته و داره و خواهد داشت.
آغات هم جلبک قهوه ایه!جلبك سبز اينقدر هارت وپوت نكن
فقط ميتواند لذتهاي ديگر از او ببرد
[/[/QUOTE
من تو این قسمت سوا ل دارم.
منظورتون از لذتهای دیگه چیه؟
کلا قهوه ایه!!آغات هم جلبک قهوه ایه!![]()
یعنی بشینن با هم شطرنج بازی کنن!فقط ميتواند لذتهاي ديگر از او ببرد
[/[/QUOTE
من تو این قسمت سوا ل دارم.
منظورتون از لذتهای دیگه چیه؟
البته ازدواج مؤقت در شرايط خاص اعمال ميشود ولي بهتر از آن دختر يا زني كه هر وقت وبا هر كس وبدون محدوديت رابطه با ديگران داشته باشدتفاوت در عقیده است دیگه. من میگم ترجیح میدم به قول شما حرام زاده باشم با پدری که همیشه بالا سرمه و مادرمو دوست داشته و داره و خواهد داشت.
چه دنبالش هم بودی عزیزمخيلي بي سواد تشريف داريد :
بخوان اگر چشم بصيرت داري:
http://ezdevajemovaqqati.blogfa.com/post-3.aspx
شرايط ازدواج موقت
1-شرایط زن و مرد
زن در ازدواج موقت چنانچه يكبار ازدواج را تجربه كرده باشد و هنگام عقد،
شوهر نداشته باشد نياز ندارد از كسي اجازه بگيرد؛ چنانچه مرد بالغ و عاقل نياز ندارد از
كسي براي ازدواج موقت اجازه بگيرد.
ولي اگر دختر کوچک یا دختربالغی باید حتما از ولي او كه پدر يا جد پدري است اجازه براي ازدواج باشد.
2-شرايط خواندن عقد
زن ومرد هم ميتوانند خودشان صيغه عقد را بخوانند هم ميتوانندکسی را وكيل
کنند تا صيغه را بجای آنان بخواند.
3-شرايط مهریه
هر چیزی که ارزش مالی داشته باشد میتوان آن را مهریه قرار داد
(از قرآن گرفته تا سکه وپول نقد و...)و در ازدواج موقت حتما بايد مهريه، معلوم باشد و مهريه متعلق به زن است.
4-شرايط مدت عقد
از آنجايي كه عقد موقت باید مقدارش مشخص باشد بنابراين
مدت عقد عقد موقت معلوم نباشد عقد باطل است .
5-شرايط به لحاظ لذت جنسي
زن در ازدواج موقت ميتواند در خصوص ميزان لذت بردن جنسي شرط كند
به گونهاي كه حتي شوهر با او مباشرت جنسي نكند و چنين شرطي صحيح است ومرد
فقط ميتواند لذتهاي ديگر از او ببرد ولي اگر بعد از مدتي زن به مباشرت جنسي هم راضي
شود، شوهر ميتواند با او مباشرت جنسي كند. عقد موقت اگر حتي براي لذت بردن نباشد
درست است
یعنی بشینن با هم شطرنج بازی کنن!
و آقا فرمو چه لذتی بالاتر از شطرنج بازی با ویندوز.