mehrshad53
اخراجی موقت
الاغ ............، حيف نام الاغ براي تو
رهبر من پاكتر وبا فضيلتر از رهبر شماها جلبك هاي سبز علفي نادان ( موسوي ....)
بوقچي وبلندگوهاي بيگانگان
از محمودم پاکتره؟!

وااایی فکرش رو بکنمن دین رو قبول ندارم خدا رو قبول دارم. حالا تو می خوای واسه من تعیین تکلیف اعتقادی بکنی. تو برو به 1400 سال پیشت برس. خوش باشی!
اگر با دیگرانش بود میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی(فرزان)
من حاضرم برای تو جون بدم!!
اتفاقا منم شطرنجم خیلی خوبه!!! چه بازی بشه فرزان جان. وای وای!!! دیوونم نکن!! جای مهران خالی. اون هم خیلی خوب شطرنج بازی میکنه!
حالا با کیا شطرنج بازی می کنی شیطون؟
من که از الان دارم خودم و گرم می کنم!!!وااایی فکرش رو بکنفرزان در رقابت با مهرارن و دایی پژمان
مسابقات عمومیه که واسه تشویق بیایم؟!!!
اتوسا جان این یه نعمت الهی هست که هر کسی نمیتونه داشته باشهواااااااااااااای
پژمان چه جواب دندون شکنی بهت داد
ای کاش منم یه ذره از شیرین زبونی هارو بلد بودم
![]()
دقیقا مثل شطرنج که هرکسی نمی تونه مثل من و تو بازی کنه!!اتوسا جان این یه نعمت الهی هست که هر کسی نمیتونه داشته باشه. برات ارزو میکنم ایشالا در اینده بتونی شیرین زبونی رو یاد بگیری
دایی جان دوست داری واسه تشویقت پرچم چه رنگی بیارم؟!من که از الان دارم خودم و گرم می کنم!!!
![]()
http://www.www.iran-eng.ir/showpost.php?p=1594833&postcount=396
اين اعتراف اين كاربر به كفرش:
نه من مسلمون نیستم. از این بابت خیالت راحت!! تو برو به قوانین عصر وحشیگری 1400 سال پیش اعتقاد داشته باش........ یک
همیشه به کسی که دوستش داری نمی رسی! بنا به علل اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و ... مختلف....... دو
مرسی که معرفی کردی عزیزم. از آشناییشون خوشبخت شدم
آب در هاون نکوبید دوستان.....
اینها هدفشون عصبانی کردن شما،یه چیزی گفتن شما و نهایتا اخراج شماست
بابا مگه شماها بیکارین با اینا بحث میکنین؟
فرضا یه دوتا تیکه هم به اینا انداختین،دندشون پهنتر از این حرفاست.......
این امضات واقعا بهش عمل میکنی؟؟؟
اگه رهبر یه شب بیاد بهت بگه, میخواد یه کاری باهات بکنه, قبول میکنی؟؟؟ چون ازت خواسته!!!!
بعدش بهش میگی میخوای با صیغه باشه!!! ولی اون میگه عجله دارم! وقتی عجله در کار باشه, میشه بدون صیغه انجامش داد!!!و به مجتبی میگم که فردا وارد رسالش کنه!
تو هم قائدتا بدون چون و چرا میپذیری دیگه!!!!
چون رهبر خواسته!!! و شما هم که عقلتون ایشونه!
![]()
مهرشاد جان داریم می خندیم یه کم. بذار تفریح کنیم.
اگر برای دیگران آب نداره، برای ما که شطرنج داره!!
1 - هر كس به هر ديني كه پايبند باشد اگر مسلمان نيست ، حتماً خدا را قبول دارد وخدا در تمام اديان خودش اجازه نداده است كه دختر وپسر قبل از ازدواج رابطه جنسي با هم داشته باشد
2 --اگر كسي به هر ديني كه اعتقاد دارد كه دختر وپسر در غير كارد ازدواج ميتوانند رابطه جنسي داشته باشند ، ان دين نيست وآن فرد كافر است چون به خدا دروغ مي بندد ....افتاد
سردار زارعی برنده فینال مسابقات شطرنج یه نفر به شیش نفر بزرگسالان لخت نمازخوان![]()
با مهران پرچممون و آماده کردیم.دایی جان دوست داری واسه تشویقت پرچم چه رنگی بیارم؟!
به مهران گفتین اونم خودش رو آماده کنه؟!
میترسم شکست بخوره ها
جنسیت اون 6 نفر رو هم تعیین کن بی زحمت![]()
فکر نکنم اون روز برسه!
آخه نمی دونی چه حالی میده مهرشاد
از پرچم هم بیشتر
مگه نه پژی؟
دخیخا!!!
درد بگیری پژمان
تو آدم نمیشی
با مهران پرچممون و آماده کردیم.
هیچ وقت به شکست مهران فکر نکن.
هلو انجیری؟؟؟!!سردار زارعی برنده فینال مسابقات شطرنج یه نفر به شیش هلوی بزرگسالان لخت نمازخوان
خوب شد؟!![]()
مثل اینکه به من پیشنهاد داده ها!! هی میگه لرد!!کجا برگزار میشه این مسابقات؟!
لطفا تایمش رو به من خبر بدین
لرد شکست ناپذیر این بار در مقابل حریفی قدر قرار گرفته آیا او میتواند چون همیشه سربلند از این مبارزه بیرون آید؟!آیا او میتواند در رقابتی تنگاتنگ و نفس گیر!با فرزان شطرنج بازی کند؟!
مثل اینکه به من پیشنهاد داده ها!! هی میگه لرد!!![]()
اتفاقا منم شطرنجم خیلی خوبه!!! چه بازی بشه فرزان جان. وای وای!!! دیوونم نکن!! جای مهران خالی. اون هم خیلی خوب شطرنج بازی میکنه!
حالا با کیا شطرنج بازی می کنی شیطون؟
وااایی فکرش رو بکنفرزان در رقابت با مهرارن و دایی پژمان
مسابقات عمومیه که واسه تشویق بیایم؟!!!
من که از الان دارم خودم و گرم می کنم!!!
![]()
اتوسا جان این یه نعمت الهی هست که هر کسی نمیتونه داشته باشه. برات ارزو میکنم ایشالا در اینده بتونی شیرین زبونی رو یاد بگیری
دایی جان دوست داری واسه تشویقت پرچم چه رنگی بیارم؟!
به مهران گفتین اونم خودش رو آماده کنه؟!
میترسم شکست بخوره ها
سردار زارعی برنده فینال مسابقات شطرنج یه نفر به شیش هلوی بزرگسالان لخت نمازخوان
خوب شد؟!![]()
کجا برگزار میشه این مسابقات؟!
لطفا تایمش رو به من خبر بدین
لرد شکست ناپذیر این بار در مقابل حریفی قدر قرار گرفته آیا او میتواند چون همیشه سربلند از این مبارزه بیرون آید؟!آیا او میتواند در رقابتی تنگاتنگ و نفس گیر!با فرزان شطرنج بازی کند؟!
هلو انجیری؟؟؟!!
مثل اینکه به من پیشنهاد داده ها!! هی میگه لرد!!![]()
دوست دارم!!!
دوست داری؟
تو هم حسودی خــــــــــــــاله؟
زیادیش فشار خون و میبره بالا وسط هر کیش استراحت کوتاه کندوستان خیلی خوشحال شدم.
بنده هم با اجازه مرخص میشم.
شاد و پیروز باشید.
شاید تعطیلات یه سر برم شیراز، می خوام شطرنج بازی کنم!!! :دی
دوستان خیلی خوشحال شدم.
بنده هم با اجازه مرخص میشم.
شاد و پیروز باشید.
شاید تعطیلات یه سر برم شیراز، می خوام شطرنج بازی کنم!!! :دی
زیادیش فشار خون و میبره بالا وسط هر کیش استراحت کوتاه کن![]()
عاشق همتووووووووونم
خیلی خوش گذشت امروز بچه ها
ما هم بریم به تعطیلاتمون بپردازیم
خوش باشین
روز همگی شاد
تو تو قلب ویندوزیمنم توی اون همه هستم؟!![]()
منم توی اون همه هستم؟!![]()
تو تو قلب ویندوزی![]()
ببخشید میشه بگی پسرای اینجا چجوری از پشت شیشه مانیتور به دخترا دست رسی دارندیگه توی این محفل کثیفتون جای بنده نیست . ارزشم بیشتر از ایناست که بخوام جواب تک تک شما هارو بدم و جواب این اراجیف هاتون بدم.
برای کسی که این تاپیک رو زده خیلی متاسفم که داره تاپیک نظر سنجیش به محفلی برای ارضای هوا و هوس های عده ایتون تبدیل بشه ......
منیره خانم و اتوسا خانم از شما هم انتظار بیشتری میره دوستان عزیز که همزبون با پسرهای اینطوری نشید .
این پسرایی که شما همش باهاشون در ارتباطید شما رو فقط واسه همین چیزا میخوان و بس ....البته نمیدونم شاید این رو در شان خودتون بدونید که تااینطوری حرف بزنید و من خیلی زیادی ازتون انتظار دارم .
به هر حال منظور من از شطرنج واقعا همون بازی شطرنج بود نه برداشت های منحرفانه شما .
من دوست داشتم فقط بیام نظر خودمو در باره این نظر سنجی بدم که دادم.......
بدرود به همتان
در ضمن اسم من نازنین هست نه فرزان اینقدر بهم نگید فرزان
دیگه توی این محفل کثیفتون جای بنده نیست . ارزشم بیشتر از ایناست که بخوام جواب تک تک شما هارو بدم و جواب این اراجیف هاتون بدم.
برای کسی که این تاپیک رو زده خیلی متاسفم که داره تاپیک نظر سنجیش به محفلی برای ارضای هوا و هوس های عده ایتون تبدیل بشه ......
منیره خانم و اتوسا خانم از شما هم انتظار بیشتری میره دوستان عزیز که همزبون با پسرهای اینطوری نشید .
این پسرایی که شما همش باهاشون در ارتباطید شما رو فقط واسه همین چیزا میخوان و بس ....البته نمیدونم شاید این رو در شان خودتون بدونید که تااینطوری حرف بزنید و من خیلی زیادی ازتون انتظار دارم .
به هر حال منظور من از شطرنج واقعا همون بازی شطرنج بود نه برداشت های منحرفانه شما .
من دوست داشتم فقط بیام نظر خودمو در باره این نظر سنجی بدم که دادم.......
بدرود به همتان
در ضمن اسم من نازنین هست نه فرزان اینقدر بهم نگید فرزان