آیا جن وجود داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوبی تو؟:دی

خواج میجه

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسم نویسنده یادت نیست!اسم کتاب یادت نیست!موضوعش یادت نیست!اسم خودت یادته:D

کتاب نیست. کجله خانواده 7 یا 8 سال پیش بود. منم خوندم و به نظرم واقعی می اومد. گزارشی به که در یک دادگاه خانواده تنظیم شده بود، شاید نسخه هایی از اون رو نت باشه.

manshuor

عضو جدید
البته بابام ترسو نیست، اگه بود دیده بان نمیشده تک و تنها بره جلو. ماجرایی که تعریف میکرد طولانیه. اما خودش هم بعدا که خوب فکر میکنه میفهمه که جن بوده. و بعد راجع بهش تحقیق میکنه تا مطمئن میشه توهم نبوده.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک سوال جن چراوقتی تنهاهستیم سروکلش پیدامیشه؟مگه آزارداره؟چراهمیشه توخرابه وبیابون دیده میشه؟به نظرم ایناتوهمات یک آدم تنهاست
روایت معتبری داریم که نشون بده جن علاقه به ترسوندن انسانها داره؟

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازشمابعیده همچین حرفی!مگه مقدرات این عالم دست خدانیست رمال واجنه چه کاره ان؟
البته شمای 5سال پیش الآن که فهمیدین ایناحقه بازن:smile:

نظر خود من اینه که این جهان نبرد بین خیر و شره و این موضوع همیشه پیش میاد اما نتیجه به دست نیکی رقم می خوره. قدرت های شیطانی با مفهوم قدرت خدا در تناقض نیستن همون طور که قدرت اراده در تناقض با قدرت خدا نیست.

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
این رجایی اشکان وقتیم من داشتم میرفتم داش پست ادبی میزاش الانم داره میزاره...کارو زندگی نداره این؟
مسئولین رسیدگی کنن

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر خود من اینه که این جهان نبرد بین خیر و شره و این موضوع همیشه پیش میاد اما نتیجه به دست نیکی رقم می خوره. قدرت های شیطانی با مفهوم قدرت خدا در تناقض نیستن همون طور که قدرت اراده در تناقض با قدرت خدا نیست.

خداشیطان روآفریده اماقدرتی بهش نداده این خودماهستیم که درنهایت تصمیم میگیریم

manshuor

عضو جدید
من که روایتی ندیدم، اما میتونه توهم باشه. و ترس هم قاطی بشه. البته وجود دارند همه جا. ولی اینکه چقدر قصد آزار و اذیت داشته باشن معلوم نیست. البته قبلا اشاره شد که جن ها هم کافر دارند و مسلما عمل صالح انجام نمیدن.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک سوال جن چراوقتی تنهاهستیم سروکلش پیدامیشه؟مگه آزارداره؟چراهمیشه توخرابه وبیابون دیده میشه؟به نظرم ایناتوهمات یک آدم تنهاست
روایت معتبری داریم که نشون بده جن علاقه به ترسوندن انسانها داره؟

من فکر می کنم توهمه. البته در طول زندگیم دو تا خونه رو شنیدم که مردم می گفتن تسخیر جنیان بودن و داستان یکیشون که جدی تر بود رو پیگیر بودم که چند نفری متهورانه واردش شدن و نتونستن دووم بیارن. البته من دورادور پیگیر بودم و با اون افراد صحبت نکردم، در نهایت هم فکر کنم تصمیم گرفتن کوبیدنش. من نشنیدم جن کسی رو بترسونه، بیشتر ظاهراً تمایل به آزار فیزیکی داره و این آستانه تحمل ما انسان هاست که عکس العمل های مختلفی داریم و در اولین برخورد دچار وحشت میشیم.

manshuor

عضو جدید
Re: آیا جن وجود داره؟

قدرت که داره، ولی بله ما با اختیار خودمون خیر یا شر رو انجام میدیم. به خاطر همینه که شیطان در روز قیامت طبق آیات قرآن میگه خودتون انتخاب کردین، من فقط بساط مکر پهن کردم. خریدارش خودتون بودید. البته خدا تمام سرکرده ها و فرمانده هارو هم جدا یا پاداش میده. چون سرکرده مهمه که به سمت اوج یا سقوط راهنمایی کنه.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز

قدرت شیطانی یعنی قدرت شر. فرض کنید که ثروتمند از قدرت ثروتش در راه گسترش فساد استفاده کنه اون وقت این قدرت اون قدرت شیطانی محسوب میشه. حالا فرض کنید یک سری قدرت هایی که با اون ها فعلاً آشنا نیستیم و بهشون میگیم ماورا طبیعه به هر دلیلی مثل ظرفیت پایین کاربر یا خواص خود اون قدرت با کاربر و یا هر چیز دیگه ای که من نمی دونم پنانسیل شرارت رو داره به این می تونیم بگیم قدرت شیطانی و این موضوع می تونه هیچ تناقضی با صحبت شما نداشته باشه.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
قدرت شیطانی یعنی قدرت شر. فرض کنید که ثروتمند از قدرت ثروتش در راه گسترش فساد استفاده کنه اون وقت این قدرت اون قدرت شیطانی محسوب میشه. حالا فرض کنید یک سری قدرت هایی که با اون ها فعلاً آشنا نیستیم و بهشون میگیم ماورا طبیعه به هر دلیلی مثل ظرفیت پایین کاربر یا خواص خود اون قدرت با کاربر و یا هر چیز دیگه ای که من نمی دونم پنانسیل شرارت رو داره به این می تونیم بگیم قدرت شیطانی و این موضوع می تونه هیچ تناقضی با صحبت شما نداشته باشه.
درسته....

وضعیت
موضوع بسته شده است.