آیا جن وجود داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من و این همه عااطفه!!!
کجااا من ترسناکم!!تو خیلی ترسویی خو!خخ

ولی دور از شوخی دیشب جنا نمیزاشتن بخابم!!

سر به سرم بزاار.خخ

من برم دیگه اینجا داره خطرناک میشه :biggrin:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
من داستان جن از زبون دیگران تعریفیدم حذبشون کردن!!!!. داستان جــن بتعریفید... بچگیا میشستیم داستان جن تو شب تعریف میکردیم، بعد جیغ میزدیم میپریدیم خونه هامون!. تفریح سالم بود دیگه....!. بعد مامان بابام به آجی بزرگه م میگفتن اینو نبر رو روحیه نازک عزیزش تاثیر میذاره!!. خخخخ. منم عمرا قبول نمیکردم. خودم پایه جمع بودم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:eek:
من داستان جن از زبون دیگران تعریفیدم حذبشون کردن!!!!. داستان جــن بتعریفید... بچگیا میشستیم داستان جن تو شب تعریف میکردیم، بعد جیغ میزدیم میپریدیم خونه هامون!. تفریح سالم بود دیگه....!. بعد مامان بابام به آجی بزرگه م میگفتن اینو نبر رو روحیه نازک عزیزش تاثیر میذاره!!. خخخخ. منم عمرا قبول نمیکردم. خودم پایه جمع بودم.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا همین عکس آواتارت از اونیکی عکساش معصوم تر میزنه!!!!. حالا که قراره عسک این قزمیت ! (خخخ. شوخی بودا..خخخخخخخ) رو بذاری فقط

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا همین عکس آواتارت از اونیکی عکساش معصوم تر میزنه!!!!. حالا که قراره عسک این قزمیت ! (خخخ. شوخی بودا..خخخخخخخ) رو بذاری فقط

به اواتار من چیکار دارین شماها؟؟
من راجب اواتار شماها نظر میدم؟؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا آدم متاسف میشه...........همه جا باید یه عده اسپم کنند ...........هیچ کسی هم برخورد لازمه رو باهاشون نکنه متاسفانه ..........بعد هم مظلوم نمایی اخطار و اخراج کنند!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا آدم متاسف میشه...........همه جا باید یه عده اسپم کنند ...........هیچ کسی هم برخورد لازمه رو باهاشون نکنه متاسفانه ..........بعد هم مظلوم نمایی اخطار و اخراج کنند!

شما هم باید بیای همه جا نظر بدی؟؟؟
شما کنترل نامحسوسه باشگاه هستین؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.