آیا تک فرزندی کار درستی است؟

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آدم اگه عاقل باشه از دوتا بچه بیشتر میخواد بزنه تو سر کی؟
مگه مسابقه هست ؟ک 6تا8تا بچه میارن بعضی ها
اونایی ک از 2یا 3تا بیشتر بچه دارن میخوان مرغداری بزنن

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقایون ! شماها این پست رو هم خوندین که اینجوری دارین محکوم میکنین ایشونو ؟؟؟؟ و تاسف میخورین و نمیدونین باس بخندین یا گریه کنین ؟؟؟ :|

یه بچه بیار ولی درست بارش بیار ..
اگر میتونی بکنش دوتا .. ولی باز هم درست بارشون بیار
اگر میتونی بکن سه تا .. ولی باز هم درست بارشون بیار

اول ببین توانت چقدر هست (توان اقتصادی و توان رسیدن بهشون) بعد بچه بیار

شاید امروز روز خیلی سخت باشه بچه داشته باشی و اینکه مردم جدیدا میگن " ما چه گلی به سر پدر مادرمون زدیم که اینا میخوان بزنن " .. باید عرض کنم که نالایق بودن و کم گذاشتن خودشون رو به آدمی پاکی که هنوز بدنیا نبومده نسبت ندهند .. دلیل میخواین بیارین یه چیزی بیارین که خدا قانع بشه نه دل خودتون

ایشونم که گفتن ببین اگر توان مالیشو داری بچه بیار :|

باز حوصله اتون سر رفت بحثو دینیش کردین ؟:دی

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
عزیز من.وقتی فرزند یکی 2 تا باشه.میتونه برای بچه هات یک کاری کنی که حتی تو راحتی بزرگ بشند.میتونه سالی یکبار برای بچه هات کفش addidas

300
...

درود بر شما و پدرتون که با عزت نفس زندگی میکنید
ولی دوست عزیز منظور منو بد گرفتید .. من کجا گفتم زیاد بچه بیارین ؟؟ :surprised:
خودم اگر ته توانش رو داشته باشم هم بالای 2 تا نمیارم ..
پست بالایی رو بخونید :gol:

درود ناخدا...:)
...
درود مصطفی جان :)
از کجا منو بردی کجا !! اکثرحرفایی که زدی رو که خودم اول گفته بودم .. پست اولم رو نخوندی خُب :)

فقط بحثم سر اینجاس که فقط میگی مسلمان افراطی بد هست ... من مشکلم اینجاس که چرا فقط افراطی مسلمانا رو میگی .. چرا افراطی غیر مسلمان رو نمیگی؟
کلا افراطی بودن اشتباه هست .. مسلمان و غیر مسلمان نداره داداش :)

کاشکی پست اولم رو میخوندی .. پست بالایی نقل قول کرده پست اولم رو .. اونو بخون :gol:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقایون ! شماها این پست رو هم خوندین که اینجوری دارین محکوم میکنین ایشونو ؟؟؟؟ و تاسف میخورین و نمیدونین باس بخندین یا گریه کنین ؟؟؟ :|

ایشونم که گفتن ببین اگر توان مالیشو داری بچه بیار :|

باز حوصله اتون سر رفت بحثو دینیش کردین ؟:دی
:biggrin:..شاید، بعید نیست، ولی یکی از دلایلش این میتونه باشه که متاسفانه تو کشور ما اوضاع جوریه که همه چی قاطیه و بهم ربط داره.
اینارو که مهندس فرمودن منم قبول دارم، بحثم اونایی بود که فرمودن خدا روزی رو میده شماها نگران نباشین..

اگر شما همه چیز رو به خدا و پیغمبر و چاه جمکران ربط ندین مطمئن باش به اینجا نمیرسه.:)
خودت از گشنگی سوء تغذیه داری نمیتونی نیم کیلو پسته بخری طرف میگه:بچه بیار خدا بزرگه...
یارو یه لقمه بخور نمیر داره میخوره پول نداره بچشو بفرسته دانشگاه، طرف میگه؛ ثبت نامش کن، خدا بزرگه میرسونه.راستی چرا همین یه بچه؟!! یکی دیگه بیار خدا خودش روزی رسونه.
اون بدبخت پول عمل بچشو نداره میگن تا پول ندی عملش نمیکنیم، طرف میگه دعاکن
فلان سوره رو بخون خدا بزرگه.
حالا اینا هیچی کار نداریم. مشکلم با اون پدر مادرهایی هست که توان نگهداریه بچه رو ندارن ولی بازم بچه میارن.که اینم بر میگرده به فرهنگ غلط و شعور مردم و این که دولت موظف هست در این زمینه آموزش صحیح رو ارائه بده ولی متاسفانه نه تنها ملت براش مهم نیست بلکه تبلیغات غلط رو هم به مردم نشون میده که فرزند بیشتر زندگیه شادتر.

ضیافتی که درآنجا توانگران باشند
شکنجه ای است فقیران بی بضاعت را...

درود بر شما و پدرتون که با عزت نفس زندگی میکنید
ولی دوست عزیز منظور منو بد گرفتید .. من کجا گفتم زیاد بچه بیارین ؟؟ :surprised:
خودم اگر ته توانش رو داشته باشم هم بالای 2 تا نمیارم ..
پست بالایی رو بخونید :gol:

درود مصطفی جان :)
از کجا منو بردی کجا !! اکثرحرفایی که زدی رو که خودم اول گفته بودم .. پست اولم رو نخوندی خُب :)

فقط بحثم سر اینجاس که فقط میگی مسلمان افراطی بد هست ... من مشکلم اینجاس که چرا فقط افراطی مسلمانا رو میگی .. چرا افراطی غیر مسلمان رو نمیگی؟
کلا افراطی بودن اشتباه هست .. مسلمان و غیر مسلمان نداره داداش :)

کاشکی پست اولم رو میخوندی .. پست بالایی نقل قول کرده پست اولم رو .. اونو بخون :gol:
منم میگم ما تفاهم داریم:D
:redface:.. ولی من همه ی نظراتت رو خوندم بیشترشون رو هم قبول داشتم:(فقط گفتم اوناییکه از گشنگی میمیرن هم انسان هستن و بندگان خدا، پس نفرمائید هرکس دندان دهد نان دهد.
ضمنا،اون دوستمون هم خوب حرفی زدن؛ بچه فقط به نون خالی احتیاج نداره.
عرض کردم مذهبیون و مذهب، مسلمونها هم جزوشون قرار میگیرن..درسته افراط اشتباه هست. ولی نمیبینیم مسیحی گردن بزنه و حمله انتحاری انجام بده.
همه ی اینها به کنار، با حرفهایه ما چیزی عوض نمیشه.الانم که در جامعه ای زندگی میکنیم پر از انسانهای بیشعور با عادتهای بد اخلاقی .. آخرش هم روزی میرسه همه از گشنگی بمیرن کسی هم بدادشون نمیرسه با همین افکار غلط.
بنابراین ما مخلص شما نیز هستیم
;) فقط جان ناخدا بچه یکی هم زیاده ها،به فکر خودتم باش{از ما گفتن} مهم افکار آدم هست یه نفر با یک بچه خوشحاله یکی 18 تا داره بازم میگه کمه..
بدرود.

آخرین ویرایش:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin:..شاید، بعید نیست، ولی یکی از دلایلش این میتونه باشه که متاسفانه تو کشور ما اوضاع جوریه که همه چی قاطیه و بهم ربط داره.
اینارو که مهندس فرمودن منم قبول دارم، بحثم اونایی بود که فرمودن خدا روزی رو میده شماها نگران نباشین..

اگر شما همه چیز رو به خدا و پیغمبر و چاه جمکران ربط ندین مطمئن باش به اینجا نمیرسه.:)
خودت از گشنگی سوء تغذیه داری نمیتونی نیم کیلو پسته بخری طرف میگه:بچه بیار خدا بزرگه...
یارو یه لقمه بخور نمیر داره میخوره پول نداره بچشو بفرسته دانشگاه، طرف میگه؛ ثبت نامش کن، خدا بزرگه میرسونه.راستی چرا همین یه بچه؟!! یکی دیگه بیار خدا خودش روزی رسونه.
حالا اینا هیچی کار نداریم. مشکلم با اون پدر مادرهایی هست که توان نگهداریه بچه رو ندارن ولی بازم بچه میارن.که اینم بر میگرده به فرهنگ غلط و شعور مردم و این که دولت موظف هست در این زمینه آموزش صحیح رو ارائه بده ولی متاسفانه نه تنها ملت براش مهم نیست بلکه تبلیغات غلط رو هم به مردم نشون میده که فرزند بیشتر زندگیه شادتر.

همه چی با هم قاطی نیست ! ماها دلمون میخواد قاطیشون کنیم ...

هر کی چیزیو میاره وسط که ازش حرصش گرفته ! یکی گیر میده به هیکل خانوما ! یکی به شعور مردم ! یکی به سواد ! یکی به وضع مالی ! یکی تک بچه اس میاد ناراحته ! یکی میندازه تقصیر دین !
هعی :دی

هیچ کس نمیگه بشین خدا از آسمون روزی میفرسته واست :|

ایشون هم توی پستاشون گفتن :

یه جمله هست نمیدونم از کی هست :"اگر فقیر بدنیا اومدی مشکل از تو نیست .. ولی اگر فقیر از دنیا بری مشکل از تو بوده"

من طرفدار فرزندم .. ولی تنها اینکه بشینیم و بگیم خدا بزرگه کفایت نمیکنه
ما قوه ادراک و اراده داریم .. نشستن و یه چیزی گفتن چیزی رو درست نمیکنه
فرزند میخوای بیاری , قبول
ولی باید اصولی و با برنامه باشه

اگر برنامه داشته باشی برای زندگیت و تلاشت رو بکنی , اینقدرا هم سخت نیست که میگن
فقط میگم میشه تلاش کرد و رسید به همه اینها

اینجا کسی از چاه جمکران حرف نزده ...ولی اینکه ماها به خدا توکل میکنیم (البته منظورم این نیست که توکل کنیم و بدون فکر بریم جلوهاااا یا اینکه بشینیم و هیچ تلاشی نکنیم) ! این اعتقادمونه و صرف اینکه شما قبول نداری دلیل بر اشتباه بودنش نیست ...

فرهنگ غلط و شعور مردم و آموزش غلط دولت که ربطی به دین نداره! اونایی هم که فتواهای بیخود میدن یا علمشو ندارن یا دارن سواستفاده میکنن :|

بعدشم اصولا نمیشه توی اینجور موضوعات نسخه کلی پیچید واسه همه ...

شاید یه دونه اش واسه خیلیا زیاد باشه ... (از لحاظ تواناییشون برای پرورش صحیح فرزند چه از نظر مالی ، چه از نظر اخلاقی و عاطفی و ... ) و شاید یه خانواده 4 تا هم واسش کم باشه (از همین جنبه ها منظورمه)

عرض کردم مذهبیون و مذهب، مسلمونها هم جزوشون قرار میگیرن..درسته افراط اشتباه هست. ولی نمیبینیم مسیحی گردن بزنه و حمله انتحاری انجام بده.

همه ی مسلمونا از این وحشی بازیا در میارن ؟؟؟؟ انصاف هم خوب چیزیه هاااا ... یادمه یه بار میگفتی خانواده ام هم مسلمونن ...

باور کنید که این رفتارای اشتباه رو بعضی خداناباورها هم دارن ! مثل خودکشی ! حالا اگه شما جزءشون نیستین دلیل بر نبودش نیست ! یا اخلاقیاتتون اجازه نداده (که دمتون گرم ) یا تا حالا موقعیتشو نداشتین :دی

ضمنا به نظرم هم 7-8 تا بچه افراطه ! هم هیچی (برای اینکه نسل انسان منقرض شه !) :|

بی خیال دوستان .. این بحث هم مث بحثای دیگه به نتیجه نمیرسه ! هر جور که فکر میکنید درسته زندگی کنید ...

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم میگم ما تفاهم داریم:D
:redface:.. ولی من همه ی نظراتت رو خوندم بیشترشون رو هم قبول داشتم:(فقط گفتم اوناییکه از گشنگی میمیرن هم انسان هستن و بندگان خدا، پس نفرمائید هرکس دندان دهد نان دهد.
ضمنا،اون دوستمون هم خوب حرفی زدن؛ بچه فقط به نون خالی احتیاج نداره.
عرض کردم مذهبیون و مذهب، مسلمونها هم جزوشون قرار میگیرن..درسته افراط اشتباه هست.
ولی نمیبینیم مسیحی گردن بزنه و حمله انتحاری انجام بده.
همه ی اینها به کنار، با حرفهایه ما چیزی عوض نمیشه.الانم که در جامعه ای زندگی میکنیم پر از انسانهای بیشعور با عادتهای بد اخلاقی .. آخرش هم روزی میرسه همه از گشنگی بمیرن کسی هم بدادشون نمیرسه با همین افکار غلط.
بنابراین ما مخلص شما نیز هستیم
;) فقط جان ناخدا بچه یکی هم زیاده ها،به فکر خودتم باش{از ما گفتن} مهم افکار آدم هست یه نفر با یک بچه خوشحاله یکی 18 تا داره بازم میگه کمه..
بدرود.

جوان ایرانی در آتش کینه نژادپرستان انگلیسی زنده‌ زنده سوخت / در جزیره شهروندان مجری قانون هستند! + فیلم و تصاویر

کشتار بی رحمانه ی مسلمانان آفریقای مرکزی توسط گروهگ مسیحی
(عکساش یکم بد هست اگر طافت ندارید نبینید...من خودم نتونستم)

شمام بهتره اول یکمی تحقیق و مطالعه بفرمایید بعد اظهار نظر...:smile:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شاید این درست نباشه که رفتار کسی رو به دینش و نژادش و... ربط بدیم ولی محظ اطلاع به شخصه وحشی تر و تروریست تر از مسلمون هنوز ندیدم !!

فکر نمیکنم هیچکجای دنیا مردمشون رو با شستشوی مغزی مثل شهادت و هوری های اناری و غلامای چنان و..... به یک دین دعوت کنن که در نهایت طرف بیاد یه کمربند ببنده به خودش حاوی چند100 گرم مواد منفجره که برای کشتن چند 10 نفر طراحی شده ببنده بعد بیاد یه کاسه آهنی ببنده جلو دستگاه تناسلیش که یه وخ تو بهشت که هوری ها میان شرمنده نشه .

یه سری چیزای دیگه هم هست ولی دیگه میدونید خودتون و نمیشه هم گفت

Aydin_

عضو جدید
اگه توان تامین هزینه ها و حس مسئولیت باشه چه عیبی داره 3-4 بچه داشته باشی!

مشکل اغلب خانواده ها تو ایران عدم وجود توانائی مالی نیست
چون بسیاری از خانواده های مرفه هم تمایل به تک فرزندی دارند

مشکل این مردم با عرض معذرت گشادیه
ازبس گشاد تشریف دارند نمیتونند مسئولیت بیشتر از یه بچه رو به گردن بگیرند
اون یدونه هم واسه مزه زندگیه !!!!!

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه توان تامین هزینه ها و حس مسئولیت باشه چه عیبی داره 3-4 بچه داشته باشی!

مشکل اغلب خانواده ها تو ایران عدم وجود توانائی مالی نیست
چون بسیاری از خانواده های مرفه هم تمایل به تک فرزندی دارند

مشکل این مردم با عرض معذرت گشادیه
ازبس گشاد تشریف دارند نمیتونند مسئولیت بیشتر از یه بچه رو به گردن بگیرند
اون یدونه هم واسه مزه زندگیه !!!!!
درود..
چشم من بیشتر مطالعه میکنم....
راجع به نظر اول، دوستمون takesh جوابتونو داد.{اگر بنا به مثال زدن باشه که خودم صد تا صفحه برات مثال میزنم از جانایت مسلمین عزیز}
اما راجع به نظر دوم که علت تک فرزندی خانواده های مرفه رو
....... اعلام کردید خدمتت عرض کنم که اگر اون خانواده ها هرکدوم سه تا بچه مثله امثال جنابعالی بیارن باید تیمارستان بستری بشن.
یکی از دلایل مخالفت کردن من با افزایش جمعیت شعور بعضی هاست.
بدرود...:gol:

آخرین ویرایش:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید این درست نباشه که رفتار کسی رو به دینش و نژادش و... ربط بدیم ولی محظ اطلاع به شخصه وحشی تر و تروریست تر از مسلمون هنوز ندیدم !!

فکر نمیکنم هیچکجای دنیا مردمشون رو با شستشوی مغزی مثل شهادت و هوری های اناری و غلامای چنان و..... به یک دین دعوت کنن که در نهایت طرف بیاد یه کمربند ببنده به خودش حاوی چند100 گرم مواد منفجره که برای کشتن چند 10 نفر طراحی شده ببنده بعد بیاد یه کاسه آهنی ببنده جلو دستگاه تناسلیش که یه وخ تو بهشت که هوری ها میان شرمنده نشه .

داداش من این که گذر هر دینیه ....
شما می تونی همین الان بری اون زمان که کلیسا در اروپا قدرتمند بود رو به طور کامل مطالعه کنی ... محفل های مخفی، جنگ های داخلی، ارتدوکس و پروتستان، جنگ بین ادیان ... اونا هم وعده هایی داشتند و فکر نکن مسیحیتی که الان هست از اول همینجوری بوده و همه با گل و بلبل جواب هم می دادند...
در مورد فرزند من به اسلام ربطی نمی دم چون دین برای تعداد فرزند آدم هیچوقت نکلیف مشخص نکرده، اما دوستان در جامعه دینی، دین اقتصاد رو تعیین می کنه و چون ما میگیم سیاست ما از دیانت ما جدا نیست، دین در همه مسایل زدنگی ما دخالت می کنه ...
پس اگر دوستان میگن علل مشکلات جامعه دینی هست کم بیراه نمیگن .... چون اعتقاد خود ما هم همین هست و چون دین بر امور ناقص یا سلیقه ای اعمال میشه مشکلات فراوانی برای جامعه همراه داره .... خودمون که نمی تونیم گول بزنیم، می تونیم؟؟؟؟؟
بعدشم من فکر می کنم الان نوبت نسل جوان هست که برای آینده خودشون تصمیم بگیرند نه نسل های گذشته، نسل جوان هم با این مشکلات اقتصادی به هیچ ووجه نمی تونه بار بیتشر از دو فرزند رو حمل کنه ....
از این دیدگاه میگم که بنده در یک شهرستان کوچک با خانواده پدر و مادر کارمند به زور می تونیم به آخر ماه برسیم. بچه که فقط کهنه و پوشاک و غذا نیست، آینده می خواد نیاز به آینده نگری و حساب های حمایتی داره تا زمانی که بزرگ شد به فلاکت نیفته ...

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش من این که گذر هر دینیه ....
شما می تونی همین الان بری اون زمان که کلیسا در اروپا قدرتمند بود رو به طور کامل مطالعه کنی ... محفل های مخفی، جنگ های داخلی، ارتدوکس و پروتستان، جنگ بین ادیان ... اونا هم وعده هایی داشتند و فکر نکن مسیحیتی که الان هست از اول همینجوری بوده و همه با گل و بلبل جواب هم می دادند...
در مورد فرزند من به اسلام ربطی نمی دم چون دین برای تعداد فرزند آدم هیچوقت نکلیف مشخص نکرده، اما دوستان در جامعه دینی، دین اقتصاد رو تعیین می کنه و چون ما میگیم سیاست ما از دیانت ما جدا نیست، دین در همه مسایل زدنگی ما دخالت می کنه ...
پس اگر دوستان میگن علل مشکلات جامعه دینی هست کم بیراه نمیگن .... چون اعتقاد خود ما هم همین هست و چون دین بر امور ناقص یا سلیقه ای اعمال میشه مشکلات فراوانی برای جامعه همراه داره .... خودمون که نمی تونیم گول بزنیم، می تونیم؟؟؟؟؟
بعدشم من فکر می کنم الان نوبت نسل جوان هست که برای آینده خودشون تصمیم بگیرند نه نسل های گذشته، نسل جوان هم با این مشکلات اقتصادی به هیچ ووجه نمی تونه بار بیتشر از دو فرزند رو حمل کنه ....
از این دیدگاه میگم که بنده در یک شهرستان کوچک با خانواده پدر و مادر کارمند به زور می تونیم به آخر ماه برسیم. بچه که فقط کهنه و پوشاک و غذا نیست، آینده می خواد نیاز به آینده نگری و حساب های حمایتی داره تا زمانی که بزرگ شد به فلاکت نیفته ...

باهات کاملا موافقم رفیق گلم

اما این قضیه رو تاسف بار تر میکنه ! ما داریم تو دورانی زندگی میکنیم که امروز مسلمین رو مسیحیت تو قرون وسطا تجربه کرده و ما میدونیم اینو ولی بازم به رفتار غیر انسانیمون افتخار میکنیم
شما ببین امروز که مسیحیت وجهه شیک و بشر دوستانه به خودش گرفته ما مسلمونا مث مشتی $#^%& میوفتیم به جون هم همدیگه رو فقط سر یه مسئله مذهبیه ............ تیکه پاره میکنیم ؛ اون زمان که مسیحیا همد یگه رو سر خرافات مذهبی میکشتن ما چی بودیم که حتی تصورش حال آدمو بهم میزنه که هر چند که اگه سنتون به شنیدن تفکرات پدر و مادر بزرگای پدر و مادرتون قد داده باشه و شنیده باشین نمونه ای بارز از تفکر $^&&%$ ما بوده ... بقیش دیگه بماند

در هر صورت ما داریم یه شات از زمان حال میزنیم اگه بخایم دیروز ادیان رو هم شخم بزنیم دیروز خودمون فاجعه بار تره قیقا حکم مرداب رو داره که بهتره هم نخوره تا بیشتر رسوا نشیم

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: آیا تک فرزندی کار درستی است؟

اصلا چرا انقدر بحث میکنید.از خود تک فرزندا بپرسین
اصلا خوب نیست
روحیه آدم خیلی حساس و شکننده میشه.همیشه یه احساس تنهایی عمیقی هست.همش فکر میکنی بعد پدر و مادرت هیچ کس رو نداری
به نظر من واقعا جنایته
به خاطر راحتی خودتون روح و روان یه آدمو به هم نریزید.اگر قراره یه بچه باشه اصلا نباشه بهتره

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا چرا انقدر بحث میکنید.از خود تک فرزندا بپرسین
اصلا خوب نیست
روحیه آدم خیلی حساس و شکننده میشه.همیشه یه احساس تنهایی عمیقی هست.همش فکر میکنی بعد پدر و مادرت هیچ کس رو نداری
به نظر من واقعا جنایته
به خاطر راحتی خودتون روح و روان یه آدمو به هم نریزید.اگر قراره یه بچه باشه اصلا نباشه بهتره

چند فرزندا هم بر عکس شما میگن ! میگن این امکاناتی که تقسیم به 3 یا 4 شده و کوفتمون شده بهتر یک بچه بودیم از تمام امکانات بهره میبرد حداقل

خلاصه همه یه نظری به نفع خودشون دارن
ولی با حرف شمام موافقم حداقل 2 نفر باشی بهتره

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز

چند فرزندا هم بر عکس شما میگن ! میگن این امکاناتی که تقسیم به 3 یا 4 شده و کوفتمون شده بهتر یک بچه بودیم از تمام امکانات بهره میبرد حداقل

خلاصه همه یه نظری به نفع خودشون دارن
ولی با حرف شمام موافقم حداقل 2 نفر باشی بهتره

مسائل مادی قابل جبرانه.بچه ها خودشون بزرگ میشن زندگیشون رو میسازن
ولی اثراتی که تو روحیه آدم میمونه هیچوقت بین نمیره

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسائل مادی قابل جبرانه.بچه ها خودشون بزرگ میشن زندگیشون رو میسازن
ولی اثراتی که تو روحیه آدم میمونه هیچوقت بین نمیره

من یادمه یه زمانی به خانواده گیر میدادم که ما چرا 5-6 تا نیستیم و..... جوابایی که میدادن جدا از بحث مادیش بیشتر تجربی بود ! یعنی میدونی چون خودشون از خانواده های پر جمعیت خیری ندیده بودن واسه همینم دوست نداشتم بشن مثل یکی از اون خانواده ها که الان فکر میکنم شاید تصمیمشون درست بوده
ولی خوب من به ششخصه قبول دارم تک فرزندی کلا خوب نیس

ولی من خودم اگه بخام مزدوج بشم دوس دارم همسرم تک فرزند باشه :دی
نه برادری نه خواهری نه ............ راحته راحت :biggrin: پس از این لحاظ خوبه . نیمه پر لیوانش اینجوری میشه:biggrin:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا ۵،۶ تا نه ولی یکی هم نه
دوتا خوبه که هم شلوغ پلوغ نشه هم بچه تنها نباشه.اونم با اختلاف سنی کم

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ادم مذهبی نیستم ولی میدونمد دین ربطی به تعداد بچه ها نداره.چون اون موقع که مد شده بود و شد سیاست نظام که فرزند کمتر و زندگی بهتر هیچ مرجعی ندیدم که اعتراض کنهاین تعداد بچه های زیاد برگرفته از فرهنگ قرون وسطایی ماست البته مذهب توش نقش داره ولی اون قدر ها هم نقشش زیاد نیست

Aydin_

عضو جدید
اما راجع به نظر دومت که علت تک فرزندی خانواده های مرفه رو ....... اعلام کردی خدمتت عرض کنم که اگر اون خانواده ها هرکدوم سه تا بچه مثله امثال جنابعالی بیارن باید تیمارستان بستری بشن.
یکی از دلایل مخالفت کردن من با افزایش جمعیت شعور بعضی هاست.
1 - این دفعه نادیده میگیرم ;)
2 . عرض کردم :
اگه توان تامین هزینه ها وحس مسئولیت باشه چه عیبی داره 3-4 بچه داشته باشی!

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز

با اون جملتون موافقم...همه جای دنیا توی هر قوم و مذهب آدم خوب و بد وجود داره...ایشون اول شروع کردن به مقایسه و توهین...اگر شما یه بار قران خونده باشی و عمیق به دستورای اسلام نگاه کرده باشی انقد طرز فکر و اشتباهات یه سری ادمی که مقصودشون مشخصه رو ربطی به اسلام نمیدادی...اسلام دینی هست که حتی اجازه حمله نداده!
یعنی تا بهت حمله نشه تو حق نداری شروع کننده جنگ باشی...

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با اون جملتون موافقم...همه جای دنیا توی هر قوم و مذهب آدم خوب و بد وجود داره...ایشون اول شروع کردن به مقایسه و توهین...اگر شما یه بار قران خونده باشی و عمیق به دستورای اسلام نگاه کرده باشی انقد طرز فکر و اشتباهات یه سری ادمی که مقصودشون مشخصه رو ربطی به اسلام نمیدادی...اسلام دینی هست که حتی اجازه حمله نداده!
یعنی تا بهت حمله نشه تو حق نداری شروع کننده جنگ باشی...

شما فک کن به فرض من یه کافر :دی

سوال من اینه :
شوما که دینت مدعی هستی کامل ترین و... ترین دین جهانه و... پس چرا پیروانش بالاترین آمار رفتار ناپسند رو دارند ؟ قرآن کامل و بی عیب پس چرا پیروانش بهش عمل نمیکنن ؟
درسته میگن اسلام ندارد زخود هیچ عیبی هرچه که هس از مسلمونی ماست ولی این شد آخه حرف ؟
آیا درسته همه چی رو

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوال من اینه :
شوما که دینت مدعی هستی کامل ترین و... ترین دین جهانه و... پس چرا پیروانش بالاترین آمار رفتار ناپسند رو دارند ؟ قرآن کامل و بی عیب پس چرا پیروانش بهش عمل نمیکنن ؟
درسته میگن اسلام ندارد زخود هیچ عیبی هرچه که هس از مسلمونی ماست ولی این شد آخه حرف ؟
آیا درسته همه چی رو

اینکه شما خودتونو چی فرض میکنید به بنده مربوط نمیشه:smile:

اون ادعای بنده نیست..ادعای والاترین فرستاده ی خداونده...کسی که با اومدنش مردمی رو که توی جهل و نادانی بودن به سمت علم و ایمان برده!
نمیدونم شما چقدر از تاریخ صدر اسلام اطلاع دارید...زمانیکه مسلمانان مجهزترین و عالم ترین مردمان جهان بودن...اگر شما جهل و ظلم مردمان امروز رو پای اسلام بذاری باید اون علم و اخلاق رو هم پای اسلام بدونی...
این تناقض یعنی چی؟؟؟
ظلمی که مردمان امروز در سراسر جهان میکنن تو تاریخ بی بدیله...چه شرق و چه غرب و چه اسلام و چه یهود!!!

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سوال من اینه :
آیا درسته همه چی رو

ما به فرضیات کاری نداریم :دی

شوما به عنوان یه مسلمون چقدر به دستورات دینیت عمل کردی تا حالا ؟؟؟

چقدر ازشون میدونی ؟ چقدر راجع بهشون مطالعه کردی ؟؟ تا حالا یه دور از رو قرآن با معنیش خوندی ؟؟؟ چقدر با احکامش آشنایی داری ؟؟ هوم ؟

اصن شما چقدر مسلمونی ؟ :دی

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینکه شما خودتونو چی فرض میکنید به بنده مربوط نمیشه:smile:

اون ادعای بنده نیست..ادعای والاترین فرستاده ی خداونده...کسی که با اومدنش مردمی رو که توی جهل و نادانی بودن به سمت علم و ایمان برده!
نمیدونم شما چقدر از تاریخ صدر اسلام اطلاع دارید...زمانیکه مسلمانان مجهزترین و عالم ترین مردمان جهان بودن...اگر شما جهل و ظلم مردمان امروز رو پای اسلام بذاری باید اون علم و اخلاق رو هم پای اسلام بدونی...
این تناقض یعنی چی؟؟؟
ظلمی که مردمان امروز در سراسر جهان میکنن تو تاریخ بی بدیله...چه شرق و چه غرب و چه اسلام و چه یهود!!!

درسته که اینکه من چی هستم و... به شما مربوط نمیشه .
ولی دیدم از سر دفاع و بحث و ... وارد شدید گفتم به گونه ای منطقی توضیح بدید انگار برای یه کافر دارید از دینتون تعریف میکنید و توضیح میدید وگرنه که ..........

اگرم از شخص دیگری صرفا نقل میکنید و خودتون حرفی برای گفتن ندارید که اونم هیچی کلا ..........
در نهایت
خدا اسلام یا هر دین دیگه رو نداده که کور کورانه ازش پیروی کنیم و .... وگرنه عقل چیکارس اینوسط !! قرآن خودش میگه این کتاب راهنمایی است برای تفکر بشر و اینکه شما و تفکرات اعتقادیتون رو به چالش بکشه نه اینکه اگه گفتن برو تو چاه بدون فک بپری فقط چونکه گفتن
تا جایی که من میدونم که من هیچ تا جایی که از استادای دینی پرسیدم و میدونم مسلمانان هرگز عالمترین مردمان جهان نبودند ! شما اینو از کجا در اوردید ؟
ایرانیان همواره به دنبال علم و دانش بودن و شاید بشه گفت چند هزار سال پیش ما جزو متمدن ترین و عالم ترین و مجهز ترین مردمان جهان بودیم تا پیش از اسلام !!
اما بعد از اسلام اقلب مسلمونا که اعراب هم شاملشون بودن به دنبال ترجمه کتب علمی فلاسفه بزرگ جهان بودن و گاهی کارهایی در خور و شایسته هم انجام میدادن ولی هرگز "ترین" در جهان نبودند !!
پیش از اسلام هم کسی نمیدونه ما چه منابعی از علم و دانش بومی در احتیار داشتیم چونکه همون اعراب مسلمان همه رو نابود کردند چه بسا ایرانیان باستان عالم تریم مردمان جهان بودند !

در مورد ظلم و ستم خیلی حرف عجیبیه که بگیم امروز ظلم از گذشته بیشتره !! در گذشته آیا مثل امروز هر خانواده سندی از خود به جای میگذاشت از ظلم هایی که بهش شده بود ؟ شما کلیپ و فیلمی از 1400 سال پیش دارید که نشون میده اونا خیلی از امروزشون بشر دوست تر بودن ؟
در گذشته کشته شدن عادی بوده ولی حالا کنایه لفظی به یک نژاد غیر بومی ظلم و ستم محسوب میشه !

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما به فرضیات کاری نداریم :دی

شوما به عنوان یه مسلمون چقدر به دستورات دینیت عمل کردی تا حالا ؟؟؟

چقدر ازشون میدونی ؟ چقدر راجع بهشون مطالعه کردی ؟؟ تا حالا یه دور از رو قرآن با معنیش خوندی ؟؟؟ چقدر با احکامش آشنایی داری ؟؟ هوم ؟

اصن شما چقدر مسلمونی ؟ :دی

جواب شمام تو پست بالا دادم
اصن شوما فکر کن داری برای یه کافر تبلیغ دینت رو میکنی که بیاد به دین شما! خوب ؟ حالا طرف داره رفتار مسلمونای جهان و ایران امثال شوما رو نقد میکنه و میبینه بلخره قراره یکی مث شوما بشه

حالا شوما که از دین میدونی و معنیش رو خوندی و...... صحبت کن . بگو بدونم تو که دینت مدعی هستی کامل ترین آخرین دینه خودت رفتارت چجوریه ؟ هم دینات چیکار میکنن ؟

چرا هم دینات با استفاده و نیت دین همچین رفتارایی میکنن ؟ و..............10000000 سوال دیگه از رفتار و منش مسلمونها !

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته که اینکه من چی هستم و... به شما مربوط نمیشه .
ولی دیدم از سر دفاع و بحث و ... وارد شدید گفتم به گونه ای منطقی توضیح بدید انگار برای یه کافر دارید از دینتون تعریف میکنید و توضیح میدید وگرنه که ..........

اگرم از شخص دیگری صرفا نقل میکنید و خودتون حرفی برای گفتن ندارید که اونم هیچی کلا ..........
در نهایت
خدا اسلام یا هر دین دیگه رو نداده که کور کورانه ازش پیروی کنیم و .... وگرنه عقل چیکارس اینوسط !! قرآن خودش میگه این کتاب راهنمایی است برای تفکر بشر و اینکه شما و تفکرات اعتقادیتون رو به چالش بکشه نه اینکه اگه گفتن برو تو چاه بدون فک بپری فقط چونکه گفتن
تا جایی که من میدونم که من هیچ تا جایی که از استادای دینی پرسیدم و میدونم مسلمانان هرگز عالمترین مردمان جهان نبودند ! شما اینو از کجا در اوردید ؟
ایرانیان همواره به دنبال علم و دانش بودن و شاید بشه گفت چند هزار سال پیش ما جزو متمدن ترین و عالم ترین و مجهز ترین مردمان جهان بودیم تا پیش از اسلام !!
اما بعد از اسلام اقلب مسلمونا که اعراب هم شاملشون بودن به دنبال ترجمه کتب علمی فلاسفه بزرگ جهان بودن و گاهی کارهایی در خور و شایسته هم انجام میدادن ولی هرگز "ترین" در جهان نبودند !!
پیش از اسلام هم کسی نمیدونه ما چه منابعی از علم و دانش بومی در احتیار داشتیم چونکه همون اعراب مسلمان همه رو نابود کردند چه بسا ایرانیان باستان عالم تریم مردمان جهان بودند !

در مورد ظلم و ستم خیلی حرف عجیبیه که بگیم امروز ظلم از گذشته بیشتره !! در گذشته آیا مثل امروز هر خانواده سندی از خود به جای میگذاشت از ظلم هایی که بهش شده بود ؟ شما کلیپ و فیلمی از 1400 سال پیش دارید که نشون میده اونا خیلی از امروزشون بشر دوست تر بودن ؟
در گذشته کشته شدن عادی بوده ولی حالا کنایه لفظی به یک نژاد غیر بومی ظلم و ستم محسوب میشه !

میدونید مشکل کجاس...شما دارید ایرانیان رو از اسلام جدا میدونید...در آن زمان ایرانیان هم جزو مسلمانان محسوب میشدند!!!!پس نمیشه بگی ایرانیان بودن ولی مسلمانان نبودند!!
اگر بی زیر مجموعه آ باشه مسلما خواص آ رو نیز در خودش داره!!!
شما نمیتونید منکر این بشید که پیامبر اسلام طلب علم رو بر هر مرد و زن واجب دونسته!!امامان شیعیان خودش کلاس درس داشتن...امام صادق از بزرگترین انشمندان تاریخ بودن که کلاسای درس برپا میکردن...مگر اینکه بخواید تاریخو به کلی تحریف کنید یا بگید خب نوشته باشه ما که به چشم ندیدم!!!
مثه اینکه میکن زمین گرده...اثبات شده که زمین گرده ولی خودم به چشم ندیدم پس دروغه:smile:

شما خودت یه مقایشه کوچیک بین امسال و 50سال پیش تو شهر خودت بکن!!!این ظلمی که امروز میبینی مردم بهم میکنن اون زمان خیلی کمتر بود...اون زمان همسایه از همسایه خبر داشت...دست هم رو میگرفتن...امروز چی؟؟؟آدما امروز نون سر سفره همیدگر روهم میدزدن!!

یکم با چشم بازتر و منطق قویتری بحث کنید...این مغلطه و بازیها و سخنها قبلا بارها تکرار شده و جواب گرفته...

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جواب شمام تو پست بالا دادم
اصن شوما فکر کن داری برای یه کافر تبلیغ دینت رو میکنی که بیاد به دین شما! خوب ؟ حالا طرف داره رفتار مسلمونای جهان و ایران امثال شوما رو نقد میکنه و میبینه بلخره قراره یکی مث شوما بشه

حالا شوما که از دین میدونی و معنیش رو خوندی و...... صحبت کن . بگو بدونم تو که دینت مدعی هستی کامل ترین آخرین دینه خودت رفتارت چجوریه ؟ هم دینات چیکار میکنن ؟

چرا هم دینات با استفاده و نیت دین همچین رفتارایی میکنن ؟ و..............10000000 سوال دیگه از رفتار و منش مسلمونها !

دِ نشد ! طفره نرو ... جواب سوالمو بده ؟؟؟ شما که مسلمونی و اعتقاد داری مثلا چقدر باهاش آشنایی داری و بهش عمل میکنی ؟؟؟

من توی حرفام نگفتم من خیلی مسلمونم ! من خیلی قرآن خوندم !!! من به همه احکامش مسلطم و به همش عمل کردم !! من هیچوقت همچین ادعایی نکردم چون دروغه !!!

من فقط از شما سوال کردم !!! شما بگو رفتارای اشتباهی که داری (نگو نداری :دی) تقصیر اسلامه ؟؟؟ اسلام گفته اونجوری باش ؟؟؟

من و شما و سایر هم دینامون (شما رو هم جمع بستم چون میدونم کافر نیستی!!!!) رفتارای غلط زیاد داریم !!! خودمونم میدونیم خیلیاش غلطه ... ولی انجام میدیم .. حالا به هر دلیلی ...

اگه من آدم دروغ گویی هستم ! تقصیر اسلامه ؟؟؟ اگه من دزدی میکنم تقصیر اسلامه ؟؟ اگه من آدم بکشم تقصیر اسلامه ؟؟؟

پس همون عقل و شعوری که خودتون توی پست قبلیتون گفتین چی شد ؟؟؟ اون اینجور مواقع هیچکاره اس ؟؟؟!!!

با پست قبلتون تا حدی موافقم ...

دوست عزیز بهتره با مذهبیون بحث نکنی به این دلایل.
1. تعصبی هستن{ تا اسم دین میاد واویلا واویلا...}
2. جواب علمی نمیدن. {متوسل به آیات و احادیث و معجزات که هیچکس ندیده }
3. فکر میکنن از طرف شیطان اومدی و دشمن خدا هستی.
4. فکر میکنن از همه لحاظ کامل هستن.
5. فکر میکنن از روی بی سوادی باهاشون مخالفت میکنی.{و صد درصد تاریخ اسلام رو نخوندی}
6. فکر میکنن تا قبل از اسلام ما مشتی وحشی بودیم و این اسلام بوده که به ما علم آموخته.{میگویند مسلمانان عالم ترین و مجهزترین مردمان جهان بودند}:Dخنده دارترین حرف امسال بود که شنیدم.هرکس مختصر آشنایی با تاریخ داشته باشه میدونه مسلمانان تا دستشون به کتاب و نویسنده ها میرسید آتش میزدن.
7. اسلام بی نقصه و اگه عیبی هست از مسلمانان هست{ ظاهرا هم هیچکدوم از مردم دنیا مسلمان واقعی نیستند بغیر از خودشون که نظر میدن}
8. آخرین کاری که میکنن گزارش تخلف فرستادن هست.
:redface:
بنابراین بهتره از موضوع جستار خارج نشیم.;)

خیلی باحالی :D

با غیر مذهبیاشم نباس بحث کرد چون غیر از سیاه نمایی و جوسازی کار دیگه ای نمیکنن ... :D

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونید مشکل کجاس...شما دارید ایرانیان رو از اسلام جدا میدونید...در آن زمان ایرانیان هم جزو مسلمانان محسوب میشدند!!!!پس نمیشه بگی ایرانیان بودن ولی مسلمانان نبودند!!
اگر آ زیر مجموعه بی باشه مسلما خواص آ رو نیز در خودش داره!!!

میدونی مسئله چیه عزیزم !!

مسئله اینه که اگه کار خوبی توی ایران انجام بشه به عقل و شعور و فرهنگ 2500 سالمون برمیگرده !!!

ولی اگه اشتباهی رخ بده و کار بدی انجام بشه ! تقصیر این دین 1400 ساله اس :|