آیا تک فرزندی کار درستی است؟

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
هه

بزرگتر که بشی میفهمی فرهنگ اکتسابیه عزیزجان :biggrin:
تو دین ما خدا همه چی میده ...
ها پول میده ... خدا خونه میده ... خدا ماشین میده ... خدا کار میده ..خدا اقتصاد درست می کنه ...خدا فرهنگ میده ... کلا همه چی کمپلت با خداست به ما هیچ ربطی نداره ....
اما در مورد خانواده های پر جمعیت منظور شما دقیقا این بود از سواد:
خانواده های بی سواد پر جمعیت بچه میارن به عنوان جایگزینی... مثلا اگه یکی بنا به دلایلی فوت کرد چند تا دیگه باشه .... این از قدیم هم رسم بوده و به خیلی از خانواده ها رسیده ...اگر به همون منوال گذشته بخوایم قدم بداریم که جامعه ایران با پیشرفت های پزشکی که در دنیا به وجود اومده پر از آدم میشه ..... البته بد نیست اما نه با این اقتصاد و نه با این فرهنگ .....
و البته فکر می کنم دوستانی که دایه حکومت هستند خودشون از سخنان رهبر فهمیدند حماسه اقتصادی ایجاد نشده پس برا بچه دار شدن اونم در تعداد زیاد عجله نکنید ....

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو دین ما خدا همه چی میده ...
ها پول میده ... خدا خونه میده ... خدا ماشین میده ... خدا کار میده ..خدا اقتصاد درست می کنه ...خدا فرهنگ میده ... کلا همه چی کمپلت با خداست به ما هیچ ربطی نداره ....
اما در مورد خانواده های پر جمعیت منظور شما دقیقا این بود از سواد:
خانواده های بی سواد پر جمعیت بچه میارن به عنوان جایگزینی... مثلا اگه یکی بنا به دلایلی فوت کرد چند تا دیگه باشه .... این از قدیم هم رسم بوده و به خیلی از خانواده ها رسیده ...اگر به همون منوال گذشته بخوایم قدم بداریم که جامعه ایران با پیشرفت های پزشکی که در دنیا به وجود اومده پر از آدم میشه ..... البته بد نیست اما نه با این اقتصاد و نه با این فرهنگ .....
و البته فکر می کنم دوستانی که دایه حکومت هستند خودشون از سخنان رهبر فهمیدند حماسه اقتصادی ایجاد نشده پس برا بچه دار شدن اونم در تعداد زیاد عجله نکنید ....

دقیقا

خدا گفته همانا شما که ایمان آورده اید بخورید و بیاشامید ما برای شما فراهم میکنیم
فرهنگ هم به قول دوستمون خودش داده دیگه نیازی به تلاش و کوشش برای کسب شعور و فهم نیست

:biggrin:

ملت باحالی هستیم در کل:biggrin:

shaqaieq

عضو جدید
به قول یه بنده خدایی خانواده های با فرهنگ و سطح بالا که توانایی فرزندان مفید و با فرهنگ رو دارن تک فرزند هستن
از طرفی قشر بی فرهنگ و سطح پایین که حاصل فرزندانشون 80% شون انگل های اجتماعی هستن میبینیم 4-5 تا حداقل بچه دارن . همون خانواده هایی که بچه هاشون اکثرا دزد و قاتل و متجاوز و لات و....... میشن

خیلی خوبه آدم صریح الهجه باشه اما بهتر از اون اینه که مراعات هم کنه .
درستش اینه که خوب و با فرهنگ بودن و دزد و قاتل بودن رو دسته بندی نکنیم به خانواده های تک فرزند یا پرجمعیت
من تک فرزندای زیادی دیدم که نه تنها لوس و بی خاصیتن ، بلکه ذره ای از درک بچه هایی که 3-4 تا خواهر برادر دارن رو ندارن .
در عین حال خیلی از تک بچه ها هم هستن که چون پدر و مادر توجه شون و تمام انرژی شون رو واسه اونا خرج کردن آدمای فوق العاده با شخصیت و موفقی از کار درومدن.
این دقیقا در مورد خونواده های پر جمعیتم صدق می کنه !
شاید اینکه یک بچه تو خونه باشه بهترین فایدش اینه که مسئولیت پدر و مادر کم میشه والا همونطور که دوست عزیزمون فرمودن این ذات آدماست که خوب یا بد بودنشون رو مشخص میکنه ! عوامل محیطی تاثیر داره اما نه به اندازه ی ذات آدما !

s.w.r1379

عضو جدید
به قول یه بنده خدایی خانواده های با فرهنگ و سطح بالا که توانایی فرزندان مفید و با فرهنگ رو دارن تک فرزند هستن
از طرفی قشر بی فرهنگ و سطح پایین که حاصل فرزندانشون 80% شون انگل های اجتماعی هستن میبینیم 4-5 تا حداقل بچه دارن . همون خانواده هایی که بچه هاشون اکثرا دزد و قاتل و متجاوز و لات و....... میشن

بچه های خانواده های مرفه وپولدار دزد وقاتل واینا که گفتید نمیشن؟

فقط فقیر فقرا میشن؟

عجب حرف بی مغزی

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
بلخره هر کسی یه نظری داره

منم مث شما میگفتم چه حرف مسخره ای زده ..... ...........
تا اینکه ولی ..... حالا بماند

اما حالا نظر خودمم همینه !! چون درکش کردم
حالا میخاید بگید چه طرز فکر مذخرفی و.... ولی خوب امروز نظر منم اینه ! شاید در آینده نظرم باز عوض شد شایدم قاطعانه تر شدم .

یه بحث دیگه هم هست تو این مورد که من خودم بهش توجه نکرده بودم ولی حرف تامل برانگیزی بود که این شخص زد اونم نسبت نفوذ جمعیت قومی هست .
متاسفانه اینم ممکنه مملکت در آینده دچار مشکل بشه

راستی

رفیق من هرچی نگاه کردم اسمی از مدرک تو پستم ندیدم ! شما از کجا در اوردی ؟

وگرنه همون چوپان و........... که حداقل تو مملکت ما زیاده چوپان هایی که الان جزو مشهورترین دکترا و مهندسان هستن !!
درود........
خب درسته اون با فرهنگ که گفتی همون با شعور میشه. اون سطح بالا که فرمودین من فکر کردم باسواد بوده ولی مثله اینکه منظورت ثروتمند بود.
که اگه اینجور هم باشه باز اشتباه هست. درسته فقر مادر همه ی مشکلات و بدبختیهاست ولی کم هم نداریم آدمهایی که در قشر مرفه هستند و کارایه خلاف میکنن.
در مقیاس کوچیک بخام بگم خیلی شنیدم که بعضیها وضع مالیشون خوبه ولی دستشون کجه یا از دیوار مردم بالا میرن {نمونشو در محله خودمون دیدم}و یا عادتهایه بد اخلاقی دیگه دارن در کل شعور ندارن. در مقیاس بزرگتر هم باندهای مافیایی و کارتل که وضعشون خوبه ولی بازهم آدم میکشن و هزار تا جنایت دیگه، اینها همش به شعور و فرهنگ و تربیت که همه یکی هستن بر میگرده.
البته نظر شما هم محترم هست.

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود........
خب درسته اون با فرهنگ که گفتی همون با شعور میشه. اون سطح بالا که فرمودین من فکر کردم باسواد بوده ولی مثله اینکه منظورت ثروتمند بود.
که اگه اینجور هم باشه باز اشتباه هست. درسته فقر مادر همه ی مشکلات و بدبختیهاست ولی کم هم نداریم آدمهایی که در قشر مرفه هستند و کارایه خلاف میکنن.
در مقیاس کوچیک بخام بگم خیلی شنیدم که بعضیها وضع مالیشون خوبه ولی دستشون کجه یا از دیوار مردم بالا میرن {نمونشو در محله خودمون دیدم}و یا عادتهایه بد اخلاقی دیگه دارن در کل شعور ندارن. در مقیاس بزرگتر هم باندهای مافیایی و کارتل که وضعشون خوبه ولی بازهم آدم میکشن و هزار تا جنایت دیگه، اینها همش به شعور و فرهنگ و تربیت که همه یکی هستن بر میگرده.
البته نظر شما هم محترم هست.

درسته که گاه میشه فرهنگ رو با سواد و یا به ندرت وضع مالی قیاس کرد ولی من منظورم اینا نبود . به اون دوستمون هم گفتم که فرهنگ یاد گرفتنیه ممکنه هر کسی با فرهنگ باشه و هر کسی هم بی فرهنگ به نظر من خیلی ربطی به وضع مالی و مدرک نداره . البته سواد تاثیر داره ولی مدرک نه

اون شخصی هم که گفتی وضعش خوبه ولی باز دزدی میکنه که تا جایی که میدونم یه جور بیماریه . پس اینم بحثش به فرهنگ مربوط نمیشه . مافیا هم که کلا شغلشون از ابتدا همین بوده و چون حالا پولدارن نمیشه اوردشون رو ترازوی فرهنگ که البته به نظر من حتی تو جرگه اونها هم برخیشون اصول و عقاید انسانی تبعیت میکنند و تو اون دسته میشه گفت با فرهنگاشونن

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
میگن فرزند بیشتر زندگی شادتر ... واقعا همین طور هست
من خودم تک فرزندم و فعلا تا الان خیلی راضی بودم و ان شاء الله تا اخر عمر هم راضی بمانم
خدا متعال خودش این گونه صلاح دانسته حتما نیک است

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
یه بچه بیار ولی درست بارش بیار ..
اگر میتونی بکنش دوتا .. ولی باز هم درست بارشون بیار
اگر میتونی بکن سه تا .. ولی باز هم درست بارشون بیار

اول ببین توانت چقدر هست (توان اقتصادی و توان رسیدن بهشون) بعد بچه بیار

شاید امروز روز خیلی سخت باشه بچه داشته باشی و اینکه مردم جدیدا میگن " ما چه گلی به سر پدر مادرمون زدیم که اینا میخوان بزنن " .. باید عرض کنم که نالایق بودن و کم گذاشتن خودشون رو به آدمی پاکی که هنوز بدنیا نبومده نسبت ندهند .. دلیل میخواین بیارین یه چیزی بیارین که خدا قانع بشه نه دل خودتون

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بچه بیار ولی درست بارش بیار ..
اگر میتونی بکنش دوتا .. ولی باز هم درست بارشون بیار
اگر میتونی بکن سه تا .. ولی باز هم درست بارشون بیار

اول ببین توانت چقدر هست (توان اقتصادی و توان رسیدن بهشون) بعد بچه بیار

شاید امروز روز خیلی سخت باشه بچه داشته باشی و اینکه مردم جدیدا میگن " ما چه گلی به سر پدر مادرمون زدیم که اینا میخوان بزنن " .. باید عرض کنم که نالایق بودن و کم گذاشتن خودشون رو به آدمی پاکی که هنوز بدنیا نبومده نسبت ندهند .. دلیل میخواین بیارین یه چیزی بیارین که خدا قانع بشه نه دل خودتون
درود دوست عزیز..حالا شما فلسفیش نکن.
بعضیا همون بی فرزند بمونن بهتره. انسانهای با فرهنگ دیگه راحت تر زندگی میکنن و دنیا بهشت میشه.
مثلا مذهبیون افراطی نسلشون منقرض بشه خیلی بهتره تا اینکه فکر کنن؛ بعله ما باید ده تا بچه بیاریم که فرمانهای خدارو در روی زمین اجرا کنیم.
حقیقتا که همه میدونن در این کره خاکی ما، تعداد انسانهای بیشعور چندین برابر انسانهای باشعور یا همون بافرهنگ هست.و اینکه اگر هم نسل انسان منقرض بشه، ب
جز اینکه کره زمین و جانوران دیگر نفس راحتی میکشن اتفاق بدی نمیوفته
متاسفانه انسان فکر میکنه صاحب این دنیا هست و بخاطر همین این دنیا رو با هرچی که در اون هست نابود کرده، تا جاییکه حتی به همنوع خودش هم رحم نمیکنه...
بنابراین شخصا موافق منقرض شدن نسل انسان هستم.
..
البته نظر شما نیز محترمِ..

dzzv_13

مدیر تالار
درود دوست عزیز..حالا شما فلسفیش نکن.
درود بر شما دوست عزیز :gol:
قصدم فلسفی کردن نیست .. ببخشید

بعضیا همون بی فرزند بمونن بهتره. انسانهای با فرهنگ دیگه راحت تر زندگی میکنن و دنیا بهشت میشه.
یعنی هر کسی انسان بدی باشه نتیجه صددرصد بچشون هم آدم بدی میشه ؟ (چطور به این نتیجه رسیدین؟)

مثلا مذهبیون افراطی نسلشون منقرض بشه خیلی بهتره تا اینکه فکر کنن؛ بعله ما باید ده تا بچه بیاریم که فرمانهای خدارو در روی زمین اجرا کنیم.
هیچ چیز افراطش درست نیست

حقیقتا که همه میدونن در این کره خاکی ما، تعداد انسانهای بیشعور چندین برابر انسانهای باشعور یا همون بافرهنگ هست.و اینکه اگر هم نسل انسان منقرض بشه، ب
جز اینکه کره زمین و جانوران دیگر نفس راحتی میکشن اتفاق بدی نمیوفته

چقدر راحت در مورد اکثریت قضاوت کردین !!
چقدر اون آدمای با فرهنگی که میگین تلاش کردن بقیه رو درست کنن ؟؟
شما که خودت آگاه هستی چند نفر رو آوردی توی خط ؟؟

اینجا جایی که زندگی میکنیم مقصد نهایی نیست .. جایی برای شناخته شدن و کامل شدن هست .. بهتره نگیم انسانهای بیشعور .. بهتره بگیم انسانهایی که نیاز به فرهنگ سازی دارن :smile:

متاسفانه انسان فکر میکنه صاحب این دنیا هست و بخاطر همین این دنیا رو با هرچی که در اون هست نابود کرده، تا جاییکه حتی به همنوع خودش هم رحم نمیکنه...
بنابراین شخصا موافق منقرض شدن نسل انسان هستم.
..
موافقم که ما انسانها خیلی خودخواهانه داریم زندگی میکنیم و اکثرا بغیر از خودمون کسی رو نمیبینیم
ولی با منقرض شدن انسان هم مخالفم ..
چون دیدم خیلی ها رو که پاک زندگی کردن و خیلی مفید برای تمام موجودات(نه تنها انسان) بودن

انسان قدرت درک و شعور داره که اگر بکار بگیره زمین خیلی بهشت تر میشه ;)

البته نظر شما نیز محترمِ..
ممنون :gol:
خیلی از حرفاتون درسته و حقیقت داره و یک حقیقته تلخ هم هست
ولی پاک کردن مسئله درست نیست ... و منم در جایگاهی نیستم در مورد بودن انسان حرف بزنم ..
تا این حد میدونم اگر درست زندگی کنم خدمت به همه هست ..

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز

درود بر شما دوست عزیز :gol:
قصدم فلسفی کردن نیست .. ببخشید

یعنی هر کسی انسان بدی باشه نتیجه صددرصد بچشون هم آدم بدی میشه ؟ (چطور به این نتیجه رسیدین؟)

هیچ چیز افراطش درست نیست

چقدر راحت در مورد اکثریت قضاوت کردین !!
چقدر اون آدمای با فرهنگی که میگین تلاش کردن بقیه رو درست کنن ؟؟
شما که خودت آگاه هستی چند نفر رو آوردی توی خط ؟؟

اینجا جایی که زندگی میکنیم مقصد نهایی نیست .. جایی برای شناخته شدن و کامل شدن هست .. بهتره نگیم انسانهای بیشعور .. بهتره بگیم انسانهایی که نیاز به فرهنگ سازی دارن :smile:

موافقم که ما انسانها خیلی خودخواهانه داریم زندگی میکنیم و اکثرا بغیر از خودمون کسی رو نمیبینیم
ولی با منقرض شدن انسان هم مخالفم ..
چون دیدم خیلی ها رو که پاک زندگی کردن و خیلی مفید برای تمام موجودات(نه تنها انسان) بودن

انسان قدرت درک و شعور داره که اگر بکار بگیره زمین خیلی بهشت تر میشه ;)

ممنون :gol:
خیلی از حرفاتون درسته و حقیقت داره و یک حقیقته تلخ هم هست
ولی پاک کردن مسئله درست نیست ... و منم در جایگاهی نیستم در مورد بودن انسان حرف بزنم ..
تا این حد میدونم اگر درست زندگی کنم خدمت به همه هست ..

درود کاپیتان:D
چقد قشنگ قفسه بندی کردی حرفامو.. حال کردم.;):)
البته بیشعوری یک مریضی هست{
عادتهای بد اخلاقی که خودم هم داشتم و بیشترشون رو ترک کردم یا دارم ترک میکنم} مثله مرضهای دیگه، منتها فرقش اینه که روی اطرافیان تاثیر بد میزاره...
در مورد اکثریت و اقلیت که لازم به ثابت کردن نمیبینم اگر بیشعورها در اقلیت بودن شک نکن این دنیا بهشت موعودی بود که انسان دنبالش میگرده.

در مورد پرسشتون که من چند نفر رو آوردم توی خط؟! باید عرض کنم که تا خود انسان بیشعور نخواهد و تا قبول نکنه که مریض هست هیچ درمانگری نمیتونه کمکش کنه.{
آدم بیشعور اگر پس از مرگ تناسخ یابد باز هم بیشعور خواهد ماند}

در مورد اینکه{
هر کسی انسان بدی باشه نتیجه صددرصد بچشون هم آدم بدی میشه ؟ (چطور به این نتیجه رسیدین؟) هیچ وقت نگفتم صد درصد. عرض کردم1. ذات انسان مهم هست. 2. تربیت والدین و اینکه بچه هم مثله پدر و مادر یا بیشعور و عقده ای میشه یا زجر میکشه زیر دستشون. {کوین فرزند والدین بیشعور؛ تا زمانی که معلم کودکستان، من را برای اولین بار در عمرم به اسم « کوین » صدا نزده بود، نمیدانستم که اسمم « اوهوی گوساله » نیست...}3. داشتن دوستان بی فرهنگ یا بیشعور 4. داشتن همسر بیشعور 5. داشتن رئیس بیشعور{ که اینها همه میرن جزو شرایط محیطی که روی فرد تاثیر داره}

بله منم کاملا با این حرفتون موافقم{
انسان قدرت درک و شعور داره که اگر بکار بگیره زمین خیلی بهشت تر میشه}.... ولی در صورتی که بکار بگیره، که ما میبینیم 90 درصد انسانها بکار نمیگیرن به همین خاطر اون ده درصد بقیه هر کاری انجام بدن به جایی نمیرسه.
سپاس;)

آخرین ویرایش:

dzzv_13

مدیر تالار
درود کاپیتان:D
چقد قشنگ قفسه بندی کردی حرفامو.. حال کردم.;):)
خواهش میکنم دوست عزیز:gol:

بله منم کاملا با این حرفتون موافقم{انسان قدرت درک و شعور داره که اگر بکار بگیره زمین خیلی بهشت تر میشه}.... ولی در صورتی که بکار بگیره، که ما میبینیم 90 درصد انسانها بکار نمیگیرن به همین خاطر اون ده درصد بقیه هر کاری انجام بدن به جایی نمیرسه.
سپاس;)

من از حرفتون اینطور استنباط میکنم که به فرض همون 10 درصد هم دارن تلاش میکنند , تلاششون بیهوده هست .. منظورتون همینه ؟!!
فقط یه چیز میتونم بگم .. تا زمانی که انسانی زنده هست یعنی خدا امید داره که اون فرد درست بشه .. بنابراین خودم رو در جایگاهی نمیبینم که زودتر قضاوت کنم و کسی با چندبار اشتباه رو نالایق برای زندگی و دنیا بدونم
پیشنهاد میکنم بجایی که انسانها رو دو دسته کنید , تا زنده هستید درست زندگی کنید و درست زندگی کردن رو یاد بدید ... اینکه چه کسی چیکارس و چه باید بشود رو زود قضاوت نکنید

خودم رو میگم .. با ده ها اشتباهی که دارم با نظریه شما باید زودتر بمیرم .. ولی رحمانیت خدا (که شامل انسان خوب و بد میشه) فعلا شاملم شده .. هرچند باید جواب کارهای اشتباهاتم رو بدم ولی خدا با رحمانیتش بهم فرصت داده که اشتباهاتم رو جبران کنم (و چه بد میشه اگر باز هم برگردم به اشتباهات گذشته ام :( )

قرآن با "بسم الله الرحمن الرحیم" شروع میشه .. یعنی بنام خدایی که هم رحمان هست و هم رحیم ... رحمانیت شامل همه , چه خوب و چه بد میشه .. رحیم بودن هم خاص انسانهای خوب هست
پس انسانهایی که بنظر شما بیشعور هستند هنوز خدایی دارند که کمکشون کنه .. ما نباید خودمون رو درجایگاهی ببنیم که چنین آدمهایی رو از زمین محو کنیم (با استثناها کار ندارم فعلا)

نه تنها ما شیعه ها بلکه اکثر ادیان به اومدن منجی خبر میدن .. اگر دین و خدایی رو قبول داشته باشیم میبینم که خدا باز هم نمیخواهد انسانی بیشعور از دنیا بره

یه جمله هست نمیدونم از کی هست :"اگر فقیر بدنیا اومدی مشکل از تو نیست .. ولی اگر فقیر از دنیا بری مشکل از تو بوده"

ببخشید اگر بی ادبی کردم و زیاد حرف زدم .. نظر خودم رو گفتم و شاید هم من اشتباهی داشته باشم
به هر حال موفق و پیروز باشید دوست عزیز :smile::gol:

dzzv_13

مدیر تالار
کلا من حرفی غیر از اینکه خدا بزرگه و امیدت به خدا باشه و از این چیز ها از طرفداران فرزند بیشتر ندیدم

من طرفدار فرزندم .. ولی تنها اینکه بشینیم و بگیم خدا بزرگه کفایت نمیکنه
ما قوه ادراک و اراده داریم .. نشستن و یه چیزی گفتن چیزی رو درست نمیکنه
فرزند میخوای بیاری , قبول
ولی باید اصولی و با برنامه باشه

البته اینکه روزی دهنده خدا هست در اون شکی نیست
بارها توی جاهای مختلف دیدم چطور خدا روزی هر کس رو جدا میفرسته
اگر برنامه داشته باشی برای زندگیت و تلاشت رو بکنی , اینقدرا هم سخت نیست که میگن

زندگی چیه ؟
فقط پول درآوردن ؟؟
زندگی همین ثانیه ها هست که داریم سیر میکنیم .. اینکه با خانوادمون بشینیم .. لذت ببریم .. بچه داشته باشیم .. به راه رفتن و بزرگ شدن بچت نگاه کنی لذت بی حدی داره
قبول دارم شرایط های اقتصادی و فرهنگی سخت شده .. نمیگم هم همینطور ازدواج کنی و بچه دار بشی
فقط میگم میشه تلاش کرد و رسید به همه اینها

ماها دانای کل نیستیم .. هر چقدر هم عاقل باشیم باز هم توکل باید بکنیم (چون ما محدودیم و نمیتونیم تمام شرایط رو لحاظ کنیم)

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
متاسفانه مسئولین ما شب میخوابن صبح بلند میشن یه تصمیم جدید می گیرن.بدون فکر و برنامه.

الان مشکلاتی که ما داریم به خصوص بیکاری به خاطر حجم بالای جمعیت جوانه که دلیلش هم سیاست افزایش جمعیت دهه شصت بوده.

با توجه به کم شدن منابع و این شرایط اقتصادی که مملکت ما داره به نظر من اصلا به صلاح نیست.

ما توی همه زمینه ها همینجوری عمل می کنیم،بدون طرح و برنامه و با رمز توکل بر خدا تصمیم می گیریم.

کاش به جای سیاست توکل و توسل یه ذره هم به توانایی خودمون نگاه می کردیم، به جیبمونن نگاه می کردیم و...

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا من حرفی غیر از اینکه خدا بزرگه و امیدت به خدا باشه و از این چیز ها از طرفداران فرزند بیشتر ندیدم

شانس آوردیم چینی ها و بیشتر مردم دنیا مسلمان نیستن وگرنه واویلا بود. گوشت انسان حلال میشد مثه زمان جنگ جهانی تو شوروی. همش هم میگفتن خدا میرسونه فرزند بیشتر نعمت است.

dzzv_13

مدیر تالار
شانس آوردیم چینی ها و بیشتر مردم دنیا مسلمان نیستن وگرنه واویلا بود. گوشت انسان حلال میشد مثه زمان جنگ جهانی تو شوروی. همش هم میگفتن خدا میرسونه فرزند بیشتر نعمت است.

در هر دینی , افرادی که تصمیمات اشتباه میگیرند وجود داره
لزومی نداره کارهای اون افراد رو به تمام هم دینی هاش بنویسیم

مشکل دنیا یعنی فقط مسلمانان هستند ؟؟

در ضمن تعداد مسلمانان جهان بیشتر از مردم کشور چین هست :smile:

sarah89

عضو جدید
بسته ب موقعیت مالی و محیط زندگی و مشغله کاری والدین
و با آگاهی بر سلامت روحی خانواده بلخص خود پدر و مادر،متفاوته

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من طرفدار فرزندم .. ولی تنها اینکه بشینیم و بگیم خدا بزرگه کفایت نمیکنه
ما قوه ادراک و اراده داریم .. نشستن و یه چیزی گفتن چیزی رو درست نمیکنه
فرزند میخوای بیاری , قبول
ولی باید اصولی و با برنامه باشه

البته اینکه روزی دهنده خدا هست در اون شکی نیست
بارها توی جاهای مختلف دیدم چطور خدا روزی هر کس رو جدا میفرسته
اگر برنامه داشته باشی برای زندگیت و تلاشت رو بکنی , اینقدرا هم سخت نیست که میگن

زندگی چیه ؟
فقط پول درآوردن ؟؟
زندگی همین ثانیه ها هست که داریم سیر میکنیم .. اینکه با خانوادمون بشینیم .. لذت ببریم .. بچه داشته باشیم .. به راه رفتن و بزرگ شدن بچت نگاه کنی لذت بی حدی داره
قبول دارم شرایط های اقتصادی و فرهنگی سخت شده .. نمیگم هم همینطور ازدواج کنی و بچه دار بشی
فقط میگم میشه تلاش کرد و رسید به همه اینها

ماها دانای کل نیستیم .. هر چقدر هم عاقل باشیم باز هم توکل باید بکنیم (چون ما محدودیم و نمیتونیم تمام شرایط رو لحاظ کنیم)

عزیز من.وقتی فرزند یکی 2 تا باشه.میتونه برای بچه هات یک کاری کنی که حتی تو راحتی بزرگ بشند.میتونه سالی یکبار برای بچه هات کفش addidas
300 تومانی بگیری.حتی اگر مجبور باشی چند جا کار کنی.
من فقط یک خواهر دارم.
پدرم یک دبیر هست ولی با جرات میتونم بگم زندگی که من کردم و رفاهی که داشتم بچه پولدار های فرشته و جردن نداشتند.
اون خرجی که برای تفریح خودم کردم میلیونر هاش هم نکردند.
چون وقتی تعداد بچه ها کم باشه پدر میتونه با این ور زدن و اون وام گرفتن و شغل دوم و هزارتا کار دیگه کاری کنه بچه هاش در رفاه زندگی کنه.

همش میگین خدا روزی میرسونه.
چطور به خودمون اجازه میدیم لیاقت یک انسان را در حد روزی بدونم.یعنی فکر میکنید 5 تا بچه داشته باشید و همین که روزی بهشون برسه و بتونند
برند مدرسه و گشنه نمونند کافیه ؟؟؟؟؟

من زمانی حاظرم یک پدر بشم که بتونم کاری کنم بچه ام دچار کمبود نباشه و تو ناز و نعمت بزرگ باشه.منظورم ماشین اخرین سیستم و این چیزها نیست.
حداقل تو رفاه بزرگ بشه.حداقل بدونم میتونم با کار بیشتر و تلاش کاری کنم که بچه ام حداقل وقتی میره بیرون 10 هزار 20 هزار تو جیبش باشه.حداقل بتونم خرج ورزش مورد
علاقه اش را بدم

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
در هر دینی , افرادی که تصمیمات اشتباه میگیرند وجود داره
لزومی نداره کارهای اون افراد رو به تمام هم دینی هاش بنویسیم

مشکل دنیا یعنی فقط مسلمانان هستند ؟؟

در ضمن تعداد مسلمانان جهان بیشتر از مردم کشور چین هست :smile:
درود ناخدا...:)
تا ماها چیزی میگیم اعتراضها بلند میشه و میگن شما عامل دست صهیونیست هستین.:Dولی مهم نیست بزار بگن.... یاد یه ضرب المثلی افتادم که میگه ؛ همه مسلمانها تروریست نیستن ولی همه ی تروریست ها مسلمان هستن.
هرچی عادت و رسوم بد هست ماله همین مذهبیون هست. از دوران قربانی کردن انسان بگیر که مذهبیون انجام میدادن تا همین حملات انتهاری قرن بیست و یکم که بازهم افراطی های مذهبی انجام میدن.
حالا؛
هرآنکس دندان دهد نان دهد...
فرزند بیشتر زندگی شادتر..
فرزند بیشتر نعمت و رحمت بیشتر...
روزی رو خدا میده...
هیچکس از گشنگی نمرده...
مهمون دعوت کن برکت هم میاد..

یعنی همه چیز بستگی به عالم غیب داره.
مهندس جان، من این حرفهارو میشنوم نمیدونم ناراحت بشم، نمیدونم بخندم، نمیدونم گریه کنم..عصبانی بشم.ساکت بشم....
آخه عزیز جان، شما خبر نداری فلان خانوم یا آقا واسه اینکه توان سیر کردن بچشو نداره یا میفروشه یا میزاره کنار خیابون یا سطل آشغال یا وقتی از گشنگی مرد میزاره تو قبر؟!!!
تا حالا نشنیدی صدها نفر بخاطر فقر کلیه هاشون رو میفروشن؟!!!
تو خیابون راه نرفتی ببینی تو هر 10 قدم یک گدا کف خیابون دراز کشیده؟!!!!!
تو اخبار نشنیدی در کشورهای آفریقایی قحطی هست و مردم از گشنگی میمیرن؟!!!

خب این دو حالت بیشتر نداره. یا اینکه من دارم دروغ میگم و همچین چیزی نیست تو دنیا، یا اینکه اون خدائی که تو میگی روزی میده واسش مردن بندهاش مهم نیست. و حتما خودش بهتر میدونه شاید خیر باشه. از این دوحالت خارج نیست.
مهندس همه چیز رو با سلام و صلوات و صدقه و نذری، نمیشه درست کرد.بنظرم در بعضی موارد از عقلمون هم استفاده بکنیم بد نیست.
شما هرچقدر هم تلاش بکنید در بعضی موارد چاره ساز نیست. به جرات میتونم بگم 99 درصد مردم ایران سوء تغذیه دارن. سوء تغذیه به درک، تمام مواد شیمیایی هستن دیگه کره زمین توانش تموم شده نمیتونه جوابگوی این همه انسان حریص باشه.
روزی ده ها مریضی جدید بخاطر همین مواد شیمیایی کشف میشه.
اگر شماها اینقدر زندگی کردن واستون مهمه و یا نسلهای آینده و همنوعان دیگتون واستون مهم نیست، دستبکار بشید هر نفر 10 بچه بیارید امیدوارم شاد زندگی کنید، شاید من اشتباه میگم و روزیتون میرسه دیگه.
الانم که به هربچه 1 میلیون میدن{واااااای یک میلیون چقد زیادم هست} ده تاش میشه ده میلیون میتونید یه پراید 87 بخرید.
;)

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
آدم بعضی وقت ها شک میکنه که یه عده واقعا دارن تو ایران زندگی میکنن!

نفس دوستان از جای گرم بلند میشه مردم ما از فقر دارن همدیگه رو میخورن،پدر مجبوره به خاطر تامین مخارج دوتابچه اش ماه به ماه اون ها رو نبینه. به نظر شما این پدر هم لذت می بره؟

اصلا بزرگ شدن بچه هاش رو می بینه که لذت ببره؟

بعد هم کی گفته نمیشه از بزرگ شدن دوتا بچه لذت برد؟حتما باید 5تا-6تا باشن ؟

جمعیت زیاد برای کشوری مثل چین خوبه که تولیدات و صادراتش بالاست نه کشور ما که خلال دندون رو هم وارد میکنه !

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدم بعضی وقت ها شک میکنه که یه عده واقعا دارن تو ایران زندگی میکنن!

نفس دوستان از جای گرم بلند میشه مردم ما از فقر دارن همدیگه رو میخورن،پدر مجبوره به خاطر تامین مخارج دوتابچه اش ماه به ماه اون ها رو نبینه. به نظر شما این پدر هم لذت می بره؟

اصلا بزرگ شدن بچه هاش رو می بینه که لذت ببره؟

بعد هم کی گفته نمیشه از بزرگ شدن دوتا بچه لذت برد؟حتما باید 5تا-6تا باشن ؟

جمعیت زیاد برای کشوری مثل چین خوبه که تولیدات و صادراتش بالاست نه کشور ما که خلال دندون رو هم وارد میکنه !
درود مهندس..بازگشتت رو تبریک میگم. بلاخره آزاد شدی.. نوروز هم مبارک.;)
مهندس ظاهرا خوشی ما با خوشی بعضیها فرق داره..:D یک مازوخیسم خوشی رو در زجر دادن خودش میبینه یکی دیگه هم در کمک کردن به بقیه، مثلا به فرزندی گرفتن بچه های بی سرپرست.

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
درود مهندس..بازگشتت رو تبریک میگم. بلاخره آزاد شدی.. نوروز هم مبارک.;)
مهندس ظاهرا خوشی ما با خوشی بعضیها فرق داره..:D یک مازوخیسم خوشی رو در زجر دادن خودش میبینه یکی دیگه هم در کمک کردن به بقیه، مثلا به فرزندی گرفتن بچه های بی سرپرست.
سلام آقا مصطفی
عید شمام مبارک...امیدوارم سال خوبی داشته باشید.

کاملا درسته...

یه عده هنوز توی جامعه کشاورزی موندن و فکر میکنن هر چی بچه های بیشتری داشته باشی به همون اندازه میتونی ازشون استفاده کنی

ولی نمیدونن بچه های امروز تا 25 سالگی بلکه هم بیشتر پدر باید پول تو جیبی بهشون میده!

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
والا با این اوضاع اقتصادی ملت به همون یکیش به زور فکر میکنند چه برسه به تعداد بیشتر.

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود ناخدا...:)تا ماها چیزی میگیم اعتراضها بلند میشه و میگن شما عامل دست صهیونیست هستین.:Dولی مهم نیست بزار بگن.... یاد یه ضرب المثلی افتادم که میگه ؛ همه مسلمانها تروریست نیستن ولی همه ی تروریست ها مسلمان هستن.هرچی عادت و رسوم بد هست ماله همین مذهبیون هست. از دوران قربانی کردن انسان بگیر که مذهبیون انجام میدادن تا همین حملات انتهاری قرن بیست و یکم که بازهم افراطی های مذهبی انجام میدن.حالا؛هرآنکس دندان دهد نان دهد...فرزند بیشتر زندگی شادتر..فرزند بیشتر نعمت و رحمت بیشتر...روزی رو خدا میده...هیچکس از گشنگی نمرده...مهمون دعوت کن برکت هم میاد..یعنی همه چیز بستگی به عالم غیب داره.مهندس جان، من این حرفهارو میشنوم نمیدونم ناراحت بشم، نمیدونم بخندم، نمیدونم گریه کنم..عصبانی بشم.ساکت بشم....آخه عزیز جان، شما خبر نداری فلان خانوم یا آقا واسه اینکه توان سیر کردن بچشو نداره یا میفروشه یا میزاره کنار خیابون یا سطل آشغال یا وقتی از گشنگی مرد میزاره تو قبر؟!!!تا حالا نشنیدی صدها نفر بخاطر فقر کلیه هاشون رو میفروشن؟!!!تو خیابون راه نرفتی ببینی تو هر 10 قدم یک گدا کف خیابون دراز کشیده؟!!!!!تو اخبار نشنیدی در کشورهای آفریقایی قحطی هست و مردم از گشنگی میمیرن؟!!!خب این دو حالت بیشتر نداره. یا اینکه من دارم دروغ میگم و همچین چیزی نیست تو دنیا، یا اینکه اون خدائی که تو میگی روزی میده واسش مردن بندهاش مهم نیست. و حتما خودش بهتر میدونه شاید خیر باشه. از این دوحالت خارج نیست.مهندس همه چیز رو با سلام و صلوات و صدقه و نذری، نمیشه درست کرد.بنظرم در بعضی موارد از عقلمون هم استفاده بکنیم بد نیست.شما هرچقدر هم تلاش بکنید در بعضی موارد چاره ساز نیست. به جرات میتونم بگم 99 درصد مردم ایران سوء تغذیه دارن. سوء تغذیه به درک، تمام مواد شیمیایی هستن دیگه کره زمین توانش تموم شده نمیتونه جوابگوی این همه انسان حریص باشه.روزی ده ها مریضی جدید بخاطر همین مواد شیمیایی کشف میشه. اگر شماها اینقدر زندگی کردن واستون مهمه و یا نسلهای آینده و همنوعان دیگتون واستون مهم نیست، دستبکار بشید هر نفر 10 بچه بیارید امیدوارم شاد زندگی کنید، شاید من اشتباه میگم و روزیتون میرسه دیگه. الانم که به هربچه 1 میلیون میدن{واااااای یک میلیون چقد زیادم هست} ده تاش میشه ده میلیون میتونید یه پراید 87 بخرید.;)
این همه پست دادی.جوابت در کل همین یک جمله هست از طرف مذهبی هاخدا این طوری صلاح دیده.یا حکمت خدا این بوده

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم قبول دارم هرکس دندان دهد نان دهد ولی فکر نمیکنید یه خورده داریم با این حرفا خودمونو گول میزنیم واقعیت داره یه چیزدیگه میشه من ذره ای به لطف خدا شک ندارم اما اوضاع جوریه کوچکترین اشتباه آدم کلی پشیمون میکنه مخصوصا در تعداد فرزند