آیا تک فرزندی کار درستی است؟

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بش احترام بذار

الان تو که بهش احترام گذاشتی ، دیدم نتیجه اشو

همون بوووووووووووق بگه بهتره خخخخ

• Like
واکنش ها: etnn

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تک فرزندی تو دوره الان هیچ مزایایی نداره...............نمیدونم چرا خانما اینقد میترسن ازبچه دارشدن حتما میترسن هیکلشون خرابشه...........مادربزرگامون هرکدوم 7یا 8تا بچه دارن الانم همشون راضین واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده.........

منکه میگم کم کم 4تا...............

ای که هیکلشون خراب بشه درست نشه ...یعنی اینقد از دخترای این دوره زمونه بدم میاد که حد و حساب نداره وی وی وی وی وی

:|

عاقا خرج بچه ها گرونه ! هیکل خانوما بهونه اس :|

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
:|

عاقا خرج بچه ها گرونه ! هیکل خانوما بهونه اس :|
اگه خرج خونه رو باید آقا تامین بکنه اون خانوم لطف کنه کاسه داغ تر از آش نشه ....اون خانوم میگه فلانی تو فقط تو فکر منی ..من باید زجرش بکشم ...اون تو فکر خرجشه ؟

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه خرج خونه رو باید آقا تامین بکنه اون خانوم لطف کنه کاسه داغ تر از آش نشه ....اون خانوم میگه فلانی تو فقط تو فکر منی ..من باید زجرش بکشم ...اون تو فکر خرجشه ؟

شما از کجا میدونین خانومه اینو میگه ؟ توی زندگی مردم هستین ؟؟؟

فعلا که داریم میبینیم تو این اوضاع اقتصادی همه تو یکیشم موندن ...

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

من دیدم که دارم میگم از خود خانوما شنیدم ....
بچه که میاد برکتشو هم با خودش میاره ....شک نکنید این شعار نیست اگه به خدا ایمان داریم پس نباید نگران این ....

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دیدم که دارم میگم از خود خانوما شنیدم ....
بچه که میاد برکتشو هم با خودش میاره ....شک نکنید این شعار نیست اگه به خدا ایمان داریم پس نباید نگران این ....

نمیدونم ...

شرمنده حالم بده ..اصن نمیتونم جواب بدم ...

عرفان 444

عضو جدید
کاربر ممتاز

من با هرکسی صحبت میکنم همینو میگه..................نه گرونی درکار نیست........الان دورو برتونو نگاه کنید خیلی از کسایی که تو طبقه مرفه جامعه هستند یک بچه دارن شایدم 2تا

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با هرکسی صحبت میکنم همینو میگه..................نه گرونی درکار نیست........الان دورو برتونو نگاه کنید خیلی از کسایی که تو طبقه مرفه جامعه هستند یک بچه دارن شایدم 2تا
واقعن توجه کردی ..اونا چ اونا مشکل مالی دارن ....؟اونا چی

عرفان 444

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعن توجه کردی ..اونا چ اونا مشکل مالی دارن ....؟اونا چی

چرا جای دوری بریم..................داداشم و زن داداشم جفت پرستارنجفتشونم استخدام دولت ماهی 3تومن درآمد دارن ولی مامان بیچارم خودشو کشت اینقد بهشون گفت دوست داره نوه دار بشه هر دفه هم که با داداشم صحبت میکنم آخرش به زن داداشم ختم میشه که ظاهرا میگه زوده ما از پس بچه بر نمی یایم

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به قول یه بنده خدایی خانواده های با فرهنگ و سطح بالا که توانایی فرزندان مفید و با فرهنگ رو دارن تک فرزند هستن
از طرفی قشر بی فرهنگ و سطح پایین که حاصل فرزندانشون 80% شون انگل های اجتماعی هستن میبینیم 4-5 تا حداقل بچه دارن . همون خانواده هایی که بچه هاشون اکثرا دزد و قاتل و متجاوز و لات و....... میشن

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
به قول یه بنده خدایی خانواده های با فرهنگ و سطح بالا که توانایی فرزندان مفید و با فرهنگ رو دارن تک فرزند هستن
از طرفی قشر بی فرهنگ و سطح پایین که حاصل فرزندانشون 80% شون انگل های اجتماعی هستن میبینیم 4-5 تا حداقل بچه دارن . همون خانواده هایی که بچه هاشون اکثرا دزد و قاتل و متجاوز و لات و....... میشن

:surprised:..چه حرفه مسخره و پوچی

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود....
ندیدم کسی از این دید هم به قضیه نگاه کرده باشه که: درسته والدین وظیفه دارن نیازهای بچه رو برآورده کنن که بچه عقده ای نشه.
و اینکه تا جای ممکن کمکش کنن که راه بیوفته و زندگیشو بچرخونه
.امــــــــــــــــــــــا و امــــــــــــــــــــا؛
هیچکدوم به این نکته خیلی مهــــــــــــــــــم اشاره نکردید که:
1. پدر و مادری که بیشعور هست اصلا نباید بچه دار بشه، چون به بچه ظلم میشه.
2. والدینی که تربیت درست رو نمیدونن نباید بچه دار بشن. چون فرزندانی عقده ای تربیت میکنن که هم در حق بچه ظلم میشه و هم جامعه.
3. امروزه در علم روانشناسی به این نتیجه رسیدن که؛ ذات بچه هم میتونه بد باشه هم خوب. {
مثلا شما یک گیاه رو میکارید در دمای مطلوب و خوب مراقبت میکنید، اما باز هم علف هرزه ای در کنارش روئیده میشه} انسان هم همینطوره.
حالا شما والدین آینده، یا باید تمام این شرایط رو قبول کنید و علم درست تربیت کردن بچه رو یاد بگیرید بعد بچه دار بشید.
یا اگه نمیتونید بهتره که بچه دار نشید هم خودتون راحتید هم بچه ای که بدنیا نیومده و هم انسانهایی که در این دنیا تشریف حضور دارن.
اگه سواد کافی در این زمینه رو داشته باشید میتونید هرچقدر دوست دارید بچه بدنیا بیارید، که به شخصه با امکاناتی که در جامعه خودمون میبینم، خود ماهم یک زندگیه بخور نمیر داریم چه برسه به آیندگان و افزایش جمعیت.

آخرین ویرایش:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز

به دلایلی که قبلا عرض کردم اون بنده خدایی که فرمودین حرفش کاملا از روی عقده و بی سوادی بوده نه کارشناسی.
بسیار دکتر و مهندس در دنیا هستن که شعور یک چوپان رو هم ندارن...

مدرک شعور نمیاره دوست عزیز...

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised:..چه حرفه مسخره و پوچی

به دلایلی که قبلا عرض کردم اون بنده خدایی که فرمودین حرفش کاملا از روی عقده و بی سوادی بوده نه کارشناسی.

بلخره هر کسی یه نظری داره

منم مث شما میگفتم چه حرف مسخره ای زده ..... ...........
تا اینکه ولی ..... حالا بماند

اما حالا نظر خودمم همینه !! چون درکش کردم
حالا میخاید بگید چه طرز فکر مذخرفی و.... ولی خوب امروز نظر منم اینه ! شاید در آینده نظرم باز عوض شد شایدم قاطعانه تر شدم .

یه بحث دیگه هم هست تو این مورد که من خودم بهش توجه نکرده بودم ولی حرف تامل برانگیزی بود که این شخص زد اونم نسبت نفوذ جمعیت قومی هست .
متاسفانه اینم ممکنه مملکت در آینده دچار مشکل بشه

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

راستی

رفیق من هرچی نگاه کردم اسمی از مدرک تو پستم ندیدم ! شما از کجا در اوردی ؟

وگرنه همون چوپان و........... که حداقل تو مملکت ما زیاده چوپان هایی که الان جزو مشهورترین دکترا و مهندسان هستن !!

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
بلخره هر کسی یه نظری داره

منم مث شما میگفتم چه حرف مسخره ای زده ..... ...........
تا اینکه ولی ..... حالا بماند

اما حالا نظر خودمم همینه !! چون درکش کردم
حالا میخاید بگید چه طرز فکر مذخرفی و.... ولی خوب امروز نظر منم اینه ! شاید در آینده نظرم باز عوض شد شایدم قاطعانه تر شدم .

یه بحث دیگه هم هست تو این مورد که من خودم بهش توجه نکرده بودم ولی حرف تامل برانگیزی بود که این شخص زد اونم نسبت نفوذ جمعیت قومی هست .
متاسفانه اینم ممکنه مملکت در آینده دچار مشکل بشه

همه چی برمیگرده به تربیت و اگاهی پدرو مادر...;)
تا جاییکه من دیدم اکثرا افرادی که یه جورایی اسمی واسه خودشون در کردن نه این دکتر مهندسای الکی از خونواده های پرجمعیت بودن..نمونش عبدالعزیز فرمانفرمائیان...
به نظر من ربطی نداره بگیم 80درصد انگلای جامعه از خونواده های پرجمعیتن چون توهینه...
در ضمن من قصدم بی حرمتی به پسته شما نبود دوست جان:)

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه چی برمیگرده به تربیت و اگاهی پدرو مادر...;)
تا جاییکه من دیدم اکثرا افرادی که یه جورایی اسمی واسه خودشون در کردن نه این دکتر مهندسای الکی از خونواده های پرجمعیت بودن..نمونش عبدالعزیز فرمانفرمائیان...
به نظر من ربطی نداره بگیم 80درصد انگلای جامعه از خونواده های پرجمعیتن چون توهینه...
در ضمن من قصدم بی حرمتی به پسته شما نبود دوست جان:)

ببین استثنا همیشه هست !

و اینکه کلا نمیگیرید من چی میگم ! به خاطر اینکه درست نمیخونید .
من نگفتم هرکی پر جمعیته بی فرهنگه ! گفتم پدرمادرای بی فرهنگ بیشتر از بققیه تمایل به جوجه کشی دارن و یه جورایی کارخونه میزنن . طرز فکرشونم من شنیدم اکثر دلیل مذخرفی دارن

یکیشون میگفت تا اگه بچم دعواش شد چندتا دیه باشن برن کمکش طرفو بزنن !! و خیلی نمونه های دیگه

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین استثنا همیشه هست !

من نگفتم هرکی پر جمعیته بی فرهنگه ! گفتم پدرمادرای بی فرهنگ بیشتر از بققیه تمایل به جوجه کشی دارن و یه جورایی کارخونه میزنن . طرز فکرشونم من شنیدم اکثر دلیل مذخرفی دارن

یکیشون میگفت تا اگه بچم دعواش شد چندتا دیه باشن برن کمکش طرفو بزنن !! و خیلی نمونه های دیگه
خوشبحال شما که با فرهنگید

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین استثنا همیشه هست !

اهااان...درهرصورت:gol::gol:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوشبحال شما که با فرهنگید

متاسفم برا خودم که آخه رو شماها چه حسابی باز کردم پست گذاشتم ! نه درست میخونید نه بهش فکر میکنید و در نتیجه درست منظور و متوجه نمیشید . نهایتا همچین جوابایی میدید

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفم برا خودم که آخه رو شماها چه حسابی باز کردم پست گذاشتم ! نه درست میخونید نه بهش فکر میکنید و در نتیجه درست منظور و متوجه نمیشید . نهایتا همچین جوابایی میدید
خوبه که واسه خدت متاسفی نشون میده خونواده با فرهنگی هستی که متاسفی:d