بش احترام بذار![]()
الان تو که بهش احترام گذاشتی ، دیدم نتیجه اشو

همون بوووووووووووق بگه بهتره خخخخ
بش احترام بذار![]()
تک فرزندی تو دوره الان هیچ مزایایی نداره...............نمیدونم چرا خانما اینقد میترسن ازبچه دارشدن حتما میترسن هیکلشون خرابشه...........مادربزرگامون هرکدوم 7یا 8تا بچه دارن الانم همشون راضین واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده.........
منکه میگم کم کم 4تا...............
ای که هیکلشون خراب بشه درست نشه ...یعنی اینقد از دخترای این دوره زمونه بدم میاد که حد و حساب نداره وی وی وی وی وی
اگه خرج خونه رو باید آقا تامین بکنه اون خانوم لطف کنه کاسه داغ تر از آش نشه ....اون خانوم میگه فلانی تو فقط تو فکر منی ..من باید زجرش بکشم ...اون تو فکر خرجشه ؟:|
عاقا خرج بچه ها گرونه ! هیکل خانوما بهونه اس :|
اگه خرج خونه رو باید آقا تامین بکنه اون خانوم لطف کنه کاسه داغ تر از آش نشه ....اون خانوم میگه فلانی تو فقط تو فکر منی ..من باید زجرش بکشم ...اون تو فکر خرجشه ؟
من دیدم که دارم میگم از خود خانوما شنیدم ....
شما از کجا میدونین خانومه اینو میگه ؟ توی زندگی مردم هستین ؟؟؟
فعلا که داریم میبینیم تو این اوضاع اقتصادی همه تو یکیشم موندن ...
من دیدم که دارم میگم از خود خانوما شنیدم ....
بچه که میاد برکتشو هم با خودش میاره ....شک نکنید این شعار نیست اگه به خدا ایمان داریم پس نباید نگران این ....
شما از کجا میدونین خانومه اینو میگه ؟ توی زندگی مردم هستین ؟؟؟
فعلا که داریم میبینیم تو این اوضاع اقتصادی همه تو یکیشم موندن ...
واقعن توجه کردی ..اونا چ اونا مشکل مالی دارن ....؟اونا چیمن با هرکسی صحبت میکنم همینو میگه..................نه گرونی درکار نیست........الان دورو برتونو نگاه کنید خیلی از کسایی که تو طبقه مرفه جامعه هستند یک بچه دارن شایدم 2تا
نمیدونم ...
شرمنده حالم بده ..اصن نمیتونم جواب بدم ...
واقعن توجه کردی ..اونا چ اونا مشکل مالی دارن ....؟اونا چی
اگه به خاطر پدر نگس خانوم اینجور شدین
من هم خیلی متاسف شدم خیلی .
خدا بیامرزتش ....
به قول یه بنده خدایی خانواده های با فرهنگ و سطح بالا که توانایی فرزندان مفید و با فرهنگ رو دارن تک فرزند هستن
از طرفی قشر بی فرهنگ و سطح پایین که حاصل فرزندانشون 80% شون انگل های اجتماعی هستن میبینیم 4-5 تا حداقل بچه دارن . همون خانواده هایی که بچه هاشون اکثرا دزد و قاتل و متجاوز و لات و....... میشن
به قول یه بنده خدایی خانواده های با فرهنگ و سطح بالا که توانایی فرزندان مفید و با فرهنگ رو دارن تک فرزند هستن
از طرفی قشر بی فرهنگ و سطح پایین که حاصل فرزندانشون 80% شون انگل های اجتماعی هستن میبینیم 4-5 تا حداقل بچه دارن . همون خانواده هایی که بچه هاشون اکثرا دزد و قاتل و متجاوز و لات و....... میشن
..چه حرفه مسخره و پوچی
به دلایلی که قبلا عرض کردم اون بنده خدایی که فرمودین حرفش کاملا از روی عقده و بی سوادی بوده نه کارشناسی.
بسیار دکتر و مهندس در دنیا هستن که شعور یک چوپان رو هم ندارن...
مدرک شعور نمیاره دوست عزیز...
به دلایلی که قبلا عرض کردم اون بنده خدایی که فرمودین حرفش کاملا از روی عقده و بی سوادی بوده نه کارشناسی.
بسیار دکتر و مهندس در دنیا هستن که شعور یک چوپان رو هم ندارن...
مدرک شعور نمیاره دوست عزیز...
بلخره هر کسی یه نظری داره
منم مث شما میگفتم چه حرف مسخره ای زده ..... ...........
تا اینکه ولی ..... حالا بماند
اما حالا نظر خودمم همینه !! چون درکش کردم
حالا میخاید بگید چه طرز فکر مذخرفی و.... ولی خوب امروز نظر منم اینه ! شاید در آینده نظرم باز عوض شد شایدم قاطعانه تر شدم .
یه بحث دیگه هم هست تو این مورد که من خودم بهش توجه نکرده بودم ولی حرف تامل برانگیزی بود که این شخص زد اونم نسبت نفوذ جمعیت قومی هست .
متاسفانه اینم ممکنه مملکت در آینده دچار مشکل بشه
همه چی برمیگرده به تربیت و اگاهی پدرو مادر...
تا جاییکه من دیدم اکثرا افرادی که یه جورایی اسمی واسه خودشون در کردن نه این دکتر مهندسای الکی از خونواده های پرجمعیت بودن..نمونش عبدالعزیز فرمانفرمائیان...
به نظر من ربطی نداره بگیم 80درصد انگلای جامعه از خونواده های پرجمعیتن چون توهینه...
در ضمن من قصدم بی حرمتی به پسته شما نبود دوست جان![]()
خوشبحال شما که با فرهنگیدببین استثنا همیشه هست !
و اینکه کلا نمیگیرید من چی میگم ! به خاطر اینکه درست نمیخونید .
من نگفتم هرکی پر جمعیته بی فرهنگه ! گفتم پدرمادرای بی فرهنگ بیشتر از بققیه تمایل به جوجه کشی دارن و یه جورایی کارخونه میزنن . طرز فکرشونم من شنیدم اکثر دلیل مذخرفی دارن
یکیشون میگفت تا اگه بچم دعواش شد چندتا دیه باشن برن کمکش طرفو بزنن !! و خیلی نمونه های دیگه
ببین استثنا همیشه هست !
و اینکه کلا نمیگیرید من چی میگم ! به خاطر اینکه درست نمیخونید .
من نگفتم هرکی پر جمعیته بی فرهنگه ! گفتم پدرمادرای بی فرهنگ بیشتر از بققیه تمایل به جوجه کشی دارن و یه جورایی کارخونه میزنن . طرز فکرشونم من شنیدم اکثر دلیل مذخرفی دارن
یکیشون میگفت تا اگه بچم دعواش شد چندتا دیه باشن برن کمکش طرفو بزنن !! و خیلی نمونه های دیگه
خوشبحال شما که با فرهنگید
خوبه که واسه خدت متاسفی نشون میده خونواده با فرهنگی هستی که متاسفیمتاسفم برا خودم که آخه رو شماها چه حسابی باز کردم پست گذاشتم ! نه درست میخونید نه بهش فکر میکنید و در نتیجه درست منظور و متوجه نمیشید . نهایتا همچین جوابایی میدید
خوبه که واسه خدت متاسفی نشون میده خونواده با فرهنگی هستی که متاسفی
ممنون البته به با فرهنگی خانواده شما نمیرسیم![]()
بازم اینو متوجه شدی نشونه ای از فرهنگ بالای شماست
واقعا خدا شما با فرهنگارو از ما نگیره که باعث تفکر بقیه میشید![]()
خدا خدش میدونه فرهنگو به کی بده.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
I | تک زنگ | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
توی ده شلمرود حسنی تک وتنها بود......... | گفتگوی آزاد | 18 | |
![]() |
ارز تک نرخی شد !! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
دلار با نرخ 1420 تومان تک نرخی میشود !؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
ژوزفین چهارپا، تک ستاره سیرکها | گفتگوی آزاد | 16 |