آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    172

hamidreza.m

عضو جدید
سعدي جان اون وقتها كه كشور اينجوري نبود بايد هم حب وظن مي داشتي
الان حق يه اينترنت ناقابل هم ازمون ميگيرن
تو خيابونها دختر پسر هامونو ميگيرن
مگه زمان سعدي عشق و عاشقي نبود ؟
پس آقاي سعدي ها و حافظ ها و ... از تو دل خودشون شعر هاي عاشقانه ميسرودند
شما مصرع دوم بیت رو هم خوندی؟

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی اسم کشوره خاصی را نبرد .
من خودم شخصا هلند ، بلژیک یا کانادا را برای زندگی انتخاب میکنم .

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
دختر از 12 سالگی
پسر از 14 سالگی.
حیف که نمیتونم به خاطر دلایلی اسم اون کشور را بیارم.
در ضمن دولت اون کشور از 12 سالگی یک خونه در اختیار اون شخص میزاره.
دوست عزیز کجا خونه در اختیار بچه ها میزارن؟ میشه لطفا توی پیام خصوصی بهم بگی که اسم اون کشور چیه؟خواهش میکنم ازت! آخه من تا حالا نه شنیدم و نه دیدم که اینجاها چیزی رو مجانی به کسی بدن!!!!!
آره اگه یه دختر 12ساله(حالا12ساله یا کمتر یا بیشتر)(یا پسر ) مورد کودک آزاری از طرف والدین قرار بگیره از اون خونواده میگیرنش اما خونه در اختیارش نمیزارن!!!یه کار دیگه ای میکنن که حالا ولش کن.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم کانادا و فرانسه رو انتخاب میکنم که البته فرانسه یه مشکلاتی داره که کارو سخت میکنه...پس همون کانادا

amin_rogh

کاربر ممتاز
کسی اسم کشوره خاصی را نبرد .
من خودم شخصا هلند ، بلژیک یا کانادا را برای زندگی انتخاب میکنم .
من بهتون پیشنهاد نمیکنم ! اما کلا اروپا جای پیشرفت نداره. تا یه جایی میرین بعدش راکد میمونین. 30سال بعد هم توی همون شرایط خواهید موند مگر اینکه کار خودتون رو بی خیال بشین و برین پیتا و کباب ترکی بزنین.( شاید من این کار رو بکنم!!!)

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بهتون پیشنهاد نمیکنم ! اما کلا اروپا جای پیشرفت نداره. تا یه جایی میرین بعدش راکد میمونین. 30سال بعد هم توی همون شرایط خواهید موند مگر اینکه کار خودتون رو بی خیال بشین و برین پیتا و کباب ترکی بزنین.( شاید من این کار رو بکنم!!!)
همون پیتزا و کباب ترکی را میزنم کلی ام چاق و چله میشم :biggrin:
:heart::gol:

*Essi*

اخراجی موقت
به کجا چنین شتابان
کانادا از اسی پرسید
دل من گرفته زینجا،هوس سفر نداری ز غبار این بیابان.
همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.

wasper

عضو جدید
دوست عزیز. شما ظاهرا منظور منو نگرفتید.همونجور که عرض کردم همه جا اینجور نیست. بله در اسکاندیناوی اینجوریه اما بازم همونجور که عرض کردم اگه کسی خودش اینکاره باشه کسی نمیتونه جلوش رو بگیره. درعین حال اگه خانوم مورد نظرتون موافق نباشه هیشکی براش مزاحمت ایجاد نمیکنه.یعنی طرف پیشنهاد رقصشو میده ولی اگه جواب منفی گرفت مثل بچه آدم میره پی کارش. شما هم میبینید که همسرتون خیلی محترمانه به درخواست کننده میگه >نه متشکرم من با خانواده ام هستم/(در عین حال این پیشنهادها به شما هم میشه و شما همین جوابو میدین)،نه تنها رگ غیرتتون باد نمیکنه بلکه ارزش و احترام شما و همسرتون و علاقه تون به هم بیشتر میشه و بیشتر میفهمید که همدیگه رو به سایرین ترجیح میدین. در غیر اینصورت خوب شما رو بخیر و مارا بسلامت!!
درعین حال قوانین حمایتی شدیدی هم در اسکاندیناوی هست. مثلا روابط زناشویی با همسر رسمی و قانونی، در شرایطی که همسر تمایلی به اینکار نداره ،تجاوز محسوب میشه و زندانی داره!!!
تنها چیزی که من میدانم و مطمئن هستم و روزانه برخورد میکنم اینه که اگه کسی خودش اینکاره نباشه چه ایران و اسکاندیناوی ، فرقی نداره . اگه کسی اینکاره باشه و توی یک زندانی از شیشه به بلندای آسمان هم کار خودشو میکنه.

راسنی نکته آخر،در همه جا چه اسکاندیناوی چه جاهای دیگه، هرزنی و یا هر مردی تنها با یک نفر رابطه همزمان داره و در هیچ شرایطی خیانت متصور نیست!! اگه رابطه ای به بن بست برسه خیلی سریع و آسون تمومش میکنن اما مرد زن دار یا زن شوهر دار یا دوست پسر یا دوست دختری، در هیچ شرایطی خیانت نمیکنه!!
شاید شما اینجوری هستند
ولی اکثریت کسانی که موافق خروج از ایران هستند .اگر کسی به زنشون تقاضای رقصیدن بکنه.رگ غیرتشون میره بالا.
کدوم یک از این اشخاص راضی میشوند که مثلا دختر 13 ساله انها دوست پسر گرفته باشه و اون ها نتونند بهش چیزی بگویند

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا در شرایط فعلی دوست دارید برای زندگی به یک کشور خارجی مهاجرت کنید ؟؟؟
فرض را بر این بگذارید که امکانات مهاجرت برای شما فراهم است .
در صورت تمایل نام کشور را هم ببرید >
:gol::heart:

من اگه بخوام حقیقت رو بگم خودم مایل به مهاجرت نیستم و اصلا" نمی تونم اینکار رو بکنم
ولی 2 تا پسر کوچولو دارم که اگه وضع به همین منوال بگذره هر دو شون رو میفرستم به خارج از ایران در مورد محلش هم هنوز تصمیم نگرفتم
ولی ای کاش وضعیت تغییر کنه که ما مجبور به مهاجرت نباشیم بلکه مردم از کشور های دیگر آرزوی مهاجرت به ایران رو داشته باشن

amin_rogh

کاربر ممتاز
شاید شما اینجوری هستند
ولی اکثریت کسانی که موافق خروج از ایران هستند .اگر کسی به زنشون تقاضای رقصیدن بکنه.رگ غیرتشون میره بالا.
کدوم یک از این اشخاص راضی میشوند که مثلا دختر 13 ساله انها دوست پسر گرفته باشه و اون ها نتونند بهش چیزی بگویند
بازم حرف خودتو زدی.
این تصورات راجع به دوست دختر و دوست پسر که فقط (ببخشید بی ادب میشم ولی مجبورم بگم) و فقط توی رختخواب معنی پیدا میکنه، فقط مال ایرانیها و عرب ها و کلا کسانی که در طول زندگی شون حتی از سلام کردن به جنس مخالف منع شده اند هست. در صورتی که اینجا پسر ها و دختر ها با هم بزرگ میشن و با هم اینقدر آشنا میشن که دیگه برای هم یه تابو نیستند و معنی دوست پسر و یا دوست دختر این نیست که جنس طرف مقابل مذکر یا مونث هست. دوست دوست هست! چه پسر و جه دختر. اگه روابط به مراحل بالاتر از دوستی برسه اونوقت اسمش میشه دوست پسر یا دوست دختر! اینا رو برای این گفتم که صرف اینکه توی لیست دوستان دختر دوازده ساله ی مورد نظرتون پسرها هم جا دارند معنی اش این نیست که هم بستر هم هستند! البته انکار نمیکنم که گاهی شیطنت هایی هم میکنند که باز هم صد البته توی ایران هم اتفاق میافته! شما (شمای نوعی) سرتو بکن توی برف که هم نبینی و هم نمیخوای ببینی و برف هم کمک میکنه که رگ غیرت خنک بشه و باد نکنه.
رگ غیرت رو توی میهمانی هایی که میرید چقدر میبینید؟ خانومها و آقایون توی مهمونی های حتی خانوادگی ایرانی همچین میرقصند که انگار صد تا دیسکو و بار رو خوردن و کلی هم اینکاره اند در صورتی که اگه بهشون بگی میخوان جرت بدن! کافیه یه مهمونی دانشجویی یا چمیدونم پارتی برید. شاید تا حالا نرفتید و کلا رگ غیرتتون اجازه نداده تا حالا پارتی برید و ببینید چه خبره. ضمن اینکه تایید نمیکنم فقط میخوام نظر شما رو جلب کنم که ایا این مدعوین عزیز با لباسهای آنچنانی و رفتارهای اونچنینی از کشورهای دیگه اومدن ؟ یا توی کشور دیگه ای رفتن پارتی؟
من خودم اهل این مسایل نبوده ام اما در خانه های دانشجویی و مجردی زیاد زندگی کرده ام. اگه به شما بگم حتی اسم یا یاد خیلی از دختر خانومها رو یادم نیست باور میکنید؟ کدامیکی از این دختر خانومها به خانه شان اعلام کرده بودن کجا میرن و برای چه کاری میرن؟؟؟ البته همیشه از خانو مها عذر میخوام و لبه تیغ من همیشه متوجه آقایون هم هست. همیشه این مسایل دوطف مذکر و مونث داره
چشماتونو باز کنین. بازم میگم. اگه هرکی بخواد هزار تا دوست پسر یا دوست دختر بگیره آزاده و تنها کاری که شما باید بکنین اینه که طبق معیار های خودتون عمل کنید. خیلی ساده هست. اگه لباسی رو دوست ندارین اونو نمیخرین. اگه لباستون تنگ شد میدینش به مستحق یا میندازینش دور! جلوی چشمتون که آویزونش نمیکنین روزی یه فصل بکوبینش که!!! یا نه ! با وجود اینکه تنگ شده نگهش میدارین و دوستش دارین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اصلا قصد عوض کردن نظر شما رو ندارم. فقط نظرتون رو با صراحت از جانب عموم اعلام میکنید که بنظرم زیاد درست نیست.
راستی اسم اون کشور رو نگفتید.

wasper

عضو جدید
احتمالا فك ميكني اونجا هم مرجع تقليد دارنو تو رساله هاشون اين چيزارو فتوا ميدنو همه اجرا ميكنن ...
ميدوني .. بعضي وقتا فكر ميكنم داري شوخي ميكني با ما .. نميتوني بخاطر دلايلي اسم اون كشورارو بياري؟ راجبه اين حرفت هيچي نميگم خودت بشين فكر كن چي گفتي..
دولت مياد يه خونه در اختيار يه بچه 12 ساله قرار ميده؟ ميدوني .. بچه هاي اين باشگاه خيلي گلن كه ميان محترمانه از اين حرفات رد ميشن اما اگه قديميا اينجا بودن شايد چيزايي ميشنيدي كه روت نميشد ديگه بياي اينورا
كلا آدم مثه تو زياد ديدم ... اما آدمي مثه تو اصلا نديدم .. فك كنم بزرگ شي ميشي يكي مثه جنتي در خوشبينانه ترين حالت :huh:

فامیل بنده که دختر هست و 14 ساله هست.همین الان کلید یک خونه دستش هست ولی به خاطر دلایل شخصی پیبش خانواده خودش زندگی میکنه.ضمنات دولت از 13 سالگی او شروع کرده بهش ماهی پول میده که به پول ما نزدیک 2 ملیون میشه.

wasper

عضو جدید
بازم حرف خودتو زدی.
این تصورات راجع به دوست دختر و دوست پسر که فقط (ببخشید بی ادب میشم ولی مجبورم بگم) و فقط توی رختخواب معنی پیدا میکنه، فقط مال ایرانیها و عرب ها و کلا کسانی که در طول زندگی شون حتی از سلام کردن به جنس مخالف منع شده اند هست. در صورتی که اینجا پسر ها و دختر ها با هم بزرگ میشن و با هم اینقدر آشنا میشن که دیگه برای هم یه تابو نیستند و معنی دوست پسر و یا دوست دختر این نیست که جنس طرف مقابل مذکر یا مونث هست. دوست دوست هست! چه پسر و جه دختر. اگه روابط به مراحل بالاتر از دوستی برسه اونوقت اسمش میشه دوست پسر یا دوست دختر! اینا رو برای این گفتم که صرف اینکه توی لیست دوستان دختر دوازده ساله ی مورد نظرتون پسرها هم جا دارند معنی اش این نیست که هم بستر هم هستند! البته انکار نمیکنم که گاهی شیطنت هایی هم میکنند که باز هم صد البته توی ایران هم اتفاق میافته! شما (شمای نوعی) سرتو بکن توی برف که هم نبینی و هم نمیخوای ببینی و برف هم کمک میکنه که رگ غیرت خنک بشه و باد نکنه.
رگ غیرت رو توی میهمانی هایی که میرید چقدر میبینید؟ خانومها و آقایون توی مهمونی های حتی خانوادگی ایرانی همچین میرقصند که انگار صد تا دیسکو و بار رو خوردن و کلی هم اینکاره اند در صورتی که اگه بهشون بگی میخوان جرت بدن! کافیه یه مهمونی دانشجویی یا چمیدونم پارتی برید. شاید تا حالا نرفتید و کلا رگ غیرتتون اجازه نداده تا حالا پارتی برید و ببینید چه خبره. ضمن اینکه تایید نمیکنم فقط میخوام نظر شما رو جلب کنم که ایا این مدعوین عزیز با لباسهای آنچنانی و رفتارهای اونچنینی از کشورهای دیگه اومدن ؟ یا توی کشور دیگه ای رفتن پارتی؟
من خودم اهل این مسایل نبوده ام اما در خانه های دانشجویی و مجردی زیاد زندگی کرده ام. اگه به شما بگم حتی اسم یا یاد خیلی از دختر خانومها رو یادم نیست باور میکنید؟ کدامیکی از این دختر خانومها به خانه شان اعلام کرده بودن کجا میرن و برای چه کاری میرن؟؟؟ البته همیشه از خانو مها عذر میخوام و لبه تیغ من همیشه متوجه آقایون هم هست. همیشه این مسایل دوطف مذکر و مونث داره
چشماتونو باز کنین. بازم میگم. اگه هرکی بخواد هزار تا دوست پسر یا دوست دختر بگیره آزاده و تنها کاری که شما باید بکنین اینه که طبق معیار های خودتون عمل کنید. خیلی ساده هست. اگه لباسی رو دوست ندارین اونو نمیخرین. اگه لباستون تنگ شد میدینش به مستحق یا میندازینش دور! جلوی چشمتون که آویزونش نمیکنین روزی یه فصل بکوبینش که!!! یا نه ! با وجود اینکه تنگ شده نگهش میدارین و دوستش دارین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اصلا قصد عوض کردن نظر شما رو ندارم. فقط نظرتون رو با صراحت از جانب عموم اعلام میکنید که بنظرم زیاد درست نیست.
راستی اسم اون کشور رو نگفتید.

من میفهمم چی میگی.
قضیه اصلا این نیست که من میگم.
به قول شما همون پدر اون دختر اگر یک روز بفهمه دخترش میره پارتی با پسر غریبه میگرده.
منفجر میشه.
اکثریت این دوستان هم که اینجا هستند .اگر خواهرشون یا دخترشون فردا بهشون بگه که من دیشب پارتی بودم و داشتم با پسرهای غریبه میرقصیدم.خودشون تحمل نمیتونند بکنند.
جالب اینجا هستند که حتی نمیتوند بهش بگویند تو
من یک سوال از کسانی میکنم که به گزینه رفتن رای دادند.
اگر 7 نفر از اینها گفتند اره من دیگه حرفی برای گفتند ندارم.
اصلا هم بحث 12 ساله نمیکنم.
ایا شما میتونید تحمل کنید که دختر یا خواهرتون دوست پسر بگیره و باهاش رابطه داشته باشه و بودن هیچ مشکلی جلوی شما هم باشه.و دوست پسرش را با خودش بیاره خونه شما و سر ناهار یک لب ازش بگیره و شما هم نتونید کاری بکنید و لبخند بزنید و اگر به دخترتون بگید تو .
دولت پدرشما را دربیاره

pouya6721

عضو جدید
منکه واقعا دوست دارم برم و تو المان ادامه تحصیل بدم و حتما خواهم رفت.:w12:

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
فامیل بنده که دختر هست و 14 ساله هست.همین الان کلید یک خونه دستش هست ولی به خاطر دلایل شخصی پیبش خانواده خودش زندگی میکنه.ضمنات دولت از 13 سالگی او شروع کرده بهش ماهی پول میده که به پول ما نزدیک 2 ملیون میشه.

بابا اسم این کشور و بگو مام زود بریم اونجا
نکنه از فرار مغزها میترسی که نمیگی

amin_rogh

کاربر ممتاز
من میفهمم چی میگی.
به قول شما همون پدر اون دختر اگر یک روز بفهمه دخترش میره پارتی با پسر غریبه میگرده.
منفجر میشه.
اکثریت این دوستان هم که اینجا هستند .اگر خواهرشون یا دخترشون فردا بهشون بگه که من دیشب پارتی بودم و داشتم با پسرهای غریبه میرقصیدم.خودشون تحمل نمیتونند بکنند.
ایا شما میتونید تحمل کنید که دختر یا خواهرتون دوست پسر بگیره و باهاش رابطه داشته باشه و بودن هیچ مشکلی جلوی شما هم باشه.و دوست پسرش را با خودش بیاره خونه شما و سر ناهار یک لب ازش بگیره و شما هم نتونید کاری بکنید و لبخند بزنید و اگر به دخترتون بگید تو .
دولت پدرشما را دربیاره
حالا هی من بگم! بابا والله بخدا به پیر به پیغمبر اینجوری نیست!!!
اصلا هم بحث 12 ساله نمیکنم.------ خیلی خوشحالم که لااقل 12ساله ها رو استثنا کردین.;)

نوشته اصلي بوسيله wasper http://www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif

خدا شاهده براتون خالی بسته! حقوق سوسیال که به یک نفر تعلق میگیره حدود0 57 یورو هست که البته شرطش اینه که بالای 18سال باشه و صد تا شرط دیگه از جمله عدم توان کاری( به هر دلیلی) و... ضمن اینکه کلیه هزینه های زندگی باید از محل همین پول پرداخت بشه . مثل کرایه خونه و غیره.

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
دولت پدرشما را دربیاره[/QUOTE]

آخه کی گفته که اینجوریه
اونجا هم رفتارا کنترل شدس
اگه بچه آزاری کنی میگیرن پدرتو درمیارن
یعنی تو نمی تونی بچت رو آزار بدی

wasper

عضو جدید
حالا هی من بگم! بابا والله بخدا به پیر به پیغمبر اینجوری نیست!!!
اصلا هم بحث 12 ساله نمیکنم.------ خیلی خوشحالم که لااقل 12ساله ها رو استثنا کردین.;)

نوشته اصلي بوسيله wasper http://www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif

خدا شاهده براتون خالی بسته! حقوق سوسیال که به یک نفر تعلق میگیره حدود0 57 یورو هست که البته شرطش اینه که بالای 18سال باشه و صد تا شرط دیگه از جمله عدم توان کاری( به هر دلیلی) و... ضمن اینکه کلیه هزینه های زندگی باید از محل همین پول پرداخت بشه . مثل کرایه خونه و غیره.

عزیز من این کشور مرفه ترین کشور جهان هست.
پولش هم یورو نیست

فاطمه محبی

عضو جدید
واقعا جای تاسف داره ببینید وضع کشورو به کجا رسوندن که این همه جوون آرزوی رفتن دارن:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

Sarp

مدیر بازنشسته
وسپر نمیگم جون ننت ، جون هر کی رو دوس داری آدرس اینجایی که میگی رو بده ما هم بریم آخر عمری یه روز خوش ببینیم :razz:

حداقل میتونیم با هوش ایرانی و کلکهای رشتی یکی از این 12 ساله ها رو اغفال کنیم و پولشو هاپولی هاپو کنیم :biggrin::biggrin:

اسپرو

عضو جدید
الفرار

الفرار

من ايران رادوست دارم اماديگر خسته شده ام از اين همه دروغ وريا

دختر معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میفهمم چی میگی.
منفجر میشه.
دولت پدرشما را دربیاره

جواب سوالتون اینجوری میدم آیا قبول دارید خدا به انسان قدرت اختیار داده است . این نوع موضع گیری شما قدرت اختیار رو از انسان سلب می کنه .
مطمئن باشید فقط انسانه که در نهایت با اعتقادات قلبی و ایمانش در مورد نوع رفتارش با دیگران نوع برخورد و نوع زندگیش تصمیم می گیره نه اینکه شرایط ومحیط چیزی رو تحمیل کنند . اگر کسی موافق چیزی نباشه با توجه به ایمان و عقیده و عقلش از آن کار پرهیز میکنه حالا چه ایران باشه چه هر جای دیگه از کره خاکی و اگر نه که وضعش معلومه با یه منطق دیگه اون کار رو انجام میده چه ایران چه ...
شما چرا اصرار داری بگی فقط تو ایرانه که مسلمون و با غیرت زندگی می کنند و تصورتون از هر چیزی خارج از ایران بی بند و باری و ... است ؟؟؟

sahragol

عضو جدید
دوست دارم همه جاي دنيا رو بگردم ...
و هر جاي با امكانات و مرفهي هم كه حقوق خوب بده و بورس كنه برا دكتراي كامپيوتر با كمال ميل مي مونم!:w11:
دانشگاههاي خودمون كه ظرفيت نداره ...:w09:
برا ارشد هم تو دفترچه نوشته بودند بورس مي كنيم رشته هاي كامپيوتر و خسابداري رو ولي در عمل فقط دكترا رو بورس مي كنند!:crying:

wasper

عضو جدید
جواب سوالتون اینجوری میدم آیا قبول دارید خدا به انسان قدرت اختیار داده است . این نوع موضع گیری شما قدرت اختیار رو از انسان سلب می کنه .
مطمئن باشید فقط انسانه که در نهایت با اعتقادات قلبی و ایمانش در مورد نوع رفتارش با دیگران نوع برخورد و نوع زندگیش تصمیم می گیره نه اینکه شرایط ومحیط چیزی رو تحمیل کنند . اگر کسی موافق چیزی نباشه با توجه به ایمان و عقیده و عقلش از آن کار پرهیز میکنه حالا چه ایران باشه چه هر جای دیگه از کره خاکی و اگر نه که وضعش معلومه با یه منطق دیگه اون کار رو انجام میده چه ایران چه ...
شما چرا اصرار داری بگی فقط تو ایرانه که مسلمون و با غیرت زندگی می کنند و تصورتون از هر چیزی خارج از ایران بی بند و باری و ... است ؟؟؟

بحث اصلا روی درست بودن و غلط بودن نیست.

قضیه اینکه درست و غلط ایرانی جماعت نمیتونه تحملش کنه.

دختر معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث اصلا روی درست بودن و غلط بودن نیست.

قضیه اینکه درست و غلط ایرانی جماعت نمیتونه تحملش کنه.[/QUOTE

امیدوارم واقعا همینجوری که شما میگید باشه چون انچه که من در ایران امروز[FONT=&quot] [/FONT]میبینم با انچه که شما میگی خیلی فاصله داره[FONT=&quot] ...
[/FONT]به نظر میاد که شما واقعا سرتون کردین زیر برف تا انچه که در جامعه ی امروز ما می گذره نبینید .

بالا