فکر کنم دشمن داره خسته میشهتو خسته نشدی؟؟؟؟
حتی اگه رهبر صلاح بدونند و دستور هجرت بهت بدنتحت هیچ شرایطی حاضر نیستم کشورم و وطنم رو ترک کنم...
تو خسته نشدی؟؟؟؟
تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم کشورم و وطنم رو ترک کنم...
اساساً توی این دوره زمونه این دستور داده نمیشه. بیشتر دستور به صبر و استقامت(!) ممکنه داده بشه، نه فرارحتی اگه رهبر صلاح بدونند و دستور هجرت بهت بدن![]()
شما مطمئن باش اون شرایط برای من هم فراهم نیست و با همین شرایط حاضر به ترک کشورم نیستمهیچکس دوست نداره از کشورش بره.
ولی خوب اینو باید قبول کرد که شرایط زندگی خوب برای قشر خاصی فقط فراهم هستش!!!!!!
شما مطمئن باش اون شرایط برای من هم فراهم نیست و با همین شرایط حاضر به ترک کشورم نیستم![]()
اینو قبول ندارم.
باید قبول کنید که سیاستمداران مملکت ما تشابه فکری بیشتری با شما دارن تا بنده!!!
البته به نظر من مهاجرت به کشور دیگرو نباید از دید خیانت به مملکت دید.باید قبول کرد که جو کشور شاید برای یه عده از افراد سازگار نیست!!!!
سوال اینجا هست که کی حاظر هست دختر و زنش و خواهرش در خارج از کشور زندگی کنند.
در بعضی از کشور های اروپایی.
دختر از 12 سالگی از خانواده جدا میشه.
پدر و مادر اگر بهش تو بگویند .دولت میندازنش زندان.
شما اگر شرایط مالیتون خوب بود و در رفاه بودید باز همین حرف رو میزدید و میگفتید چون تفکر سیاستمداران به من شبیه نیست باز میخوام برم از کشور؟
به نظر من 80 درصد افرادی که می خوان برن به خاطر مسائل مالیه...بستگی به آدمش داره
یکی هست که مسائل مالی از همه چی براش مهمتره.پس اگه وضع اقتصادی کشور خوب باشه میمونه
البته مسائل اقتصادی برای همه مهمه
ولی برای بعضی دیگه آزادی فکری هم مهمه. یا برای بعضیا دیگه آزادی های دیگه هم مهمه!!!
سوال اینجا هست که کی حاظر هست دختر و زنش و خواهرش در خارج از کشور زندگی کنند.
در بعضی از کشور های اروپایی.
دختر از 12 سالگی از خانواده جدا میشه.
پدر و مادر اگر بهش تو بگویند .دولت میندازنش زندان.
به نظر من 80 درصد افرادی که می خوان برن به خاطر مسائل مالیه...
پس زیاد به سیاست ربطی نداره، به اقتصاد و مساول مالی ربط داره، اون 70 درصد دانشجوهام که گفتید بیشتر به خاطر مسائل اقتصادیه میخوان برن، و درصد کمیشون به خاطر افزایش دانش و اینها... اگر پولدار بودند، دولت و نظام هرچی هم بود حاضر بودن بمونن!!!
نظر منه این...
ولی اون حرفی که من زدم سوای همه اینها بود، من نه پول زیادی دارم نه خانوادم پولدار آنچنانی اند، نه جایی دستم بنده، الآنم که فارغ التحصیل شدم کار و سربازی و ازدواج و همه اینها رو در پیش دارم، ولی باز حاضر نیستم برم، به هیچ دلیلی...
پس زیاد به سیاست ربطی نداره، به اقتصاد و مساول مالی ربط داره، اون 70 درصد دانشجوهام که گفتید بیشتر به خاطر مسائل اقتصادیه میخوان برن، و درصد کمیشون به خاطر افزایش دانش و اینها... اگر پولدار بودند، دولت و نظام هرچی هم بود حاضر بودن بمونن!!!
نظر منه این...
ولی اون حرفی که من زدم سوای همه اینها بود، من نه پول زیادی دارم نه خانوادم پولدار آنچنانی اند، نه جایی دستم بنده، الآنم که فارغ التحصیل شدم کار و سربازی و ازدواج و همه اینها رو در پیش دارم، ولی باز حاضر نیستم برم، به هیچ دلیلی...
البته در کانادا و آمریکا 21 سالاولا حاظر نه حاضربعدم هر کشوری یه فرهنگی داره حالا چون فرهنگشون مغایره با فرهنگ ماست دلیل بر این نیست که فرهنگ بدیه....البته من کاملا معتقدم همچین فرهنگی برای جامعه ما نامناسبه ولی برای جوامع غربی نه...
در ضمن بچه ها(نه فقط دخترا)تو سن 18 سالگی (نه 12 سالگی)از خانواده جدا میشن(اونهم نه همه خونواده ها)
البته در کانادا و آمریکا 21 سال است
و علت جدایی بعضی از بچه ها بخاطره اینه که شرایط کار برای این سن فراهم است
![]()
حاظراولا حاظر نه حاضربعدم هر کشوری یه فرهنگی داره حالا چون فرهنگشون مغایره با فرهنگ ماست دلیل بر این نیست که فرهنگ بدیه....البته من کاملا معتقدم همچین فرهنگی برای جامعه ما نامناسبه ولی برای جوامع غربی نه...
در ضمن بچه ها(نه فقط دخترا)تو سن 18 سالگی (نه 12 سالگی)از خانواده جدا میشن(اونهم نه همه خونواده ها)
نظر منه این...
شما مطمئن باش اون شرایط برای من هم فراهم نیست و با همین شرایط حاضر به ترک کشورم نیستم![]()
من فقط الاف مدرک زبانم که درگیر تحریمیم
حاظر
کاملا حق با شماست
البته در کانادا و آمریکا 21 سال است
و علت جدایی بعضی از بچه ها بخاطره اینه که شرایط کار برای این سن فراهم است
![]()