آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    172

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا در شرایط فعلی دوست دارید برای زندگی به یک کشور خارجی مهاجرت کنید ؟؟؟
فرض را بر این بگذارید که امکانات مهاجرت برای شما فراهم است .
در صورت تمایل نام کشور را هم ببرید >
:gol::heart:

آخرین ویرایش:

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته من امیدوارم کشورم یه کشور مناسب و قابل تحمل برای زندگی باشه (حالا خوب و عالی بودنش پیشکش) تا کسی ارزوی مهاجرت یا ترک وطن نداشته باشه و یقین دارم روزی این چنین خواهد شد و به قول شاعر یه روز خوب میاد
اما خب چون عمر ما محدوده و شاید تا اون روز خوب بیاد ما رفته باشیم پس در شرایط فعلی که این کشور زندگی رو به سختی و با اعمال شاقه کرده است اگه اونطوری که طبق مفروضات استارتر شرایط و امکانات مهاجرت اونم به یه کشور درست حسابی مهیا بود حتما میروم و عطای این کشور را به لقای واسپر میبخشم

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو خسته نشدی؟؟؟؟

در مورد این نظرت بهتره بهت بگم.شب یه سر به نظر سنجی بن ببین چی شده!!!!

مطمئنا تو دانشگاهای ایران بالای 70% دوست دارن از ایران برن.
مخصوصا در حال حاضر.
اگه شرایط تو مملکتمون بهتر بود که کسی دوست نداشت بره!!!!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچکس دوست نداره از کشورش بره.
ولی خوب اینو باید قبول کرد که شرایط زندگی خوب برای قشر خاصی فقط فراهم هستش!!!!!!
شما مطمئن باش اون شرایط برای من هم فراهم نیست و با همین شرایط حاضر به ترک کشورم نیستم;)

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما مطمئن باش اون شرایط برای من هم فراهم نیست و با همین شرایط حاضر به ترک کشورم نیستم;)

اینو قبول ندارم.
باید قبول کنید که سیاستمداران مملکت ما تشابه فکری بیشتری با شما دارن تا بنده!!!

البته به نظر من مهاجرت به کشور دیگرو نباید از دید خیانت به مملکت دید.باید قبول کرد که جو کشور شاید برای یه عده از افراد سازگار نیست!!!!

wasper

عضو جدید
سوال اینجا هست که کی حاظر هست دختر و زنش و خواهرش در خارج از کشور زندگی کنند.
در بعضی از کشور های اروپایی.
دختر از 12 سالگی از خانواده جدا میشه.
پدر و مادر اگر بهش تو بگویند .دولت میندازنش زندان.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو قبول ندارم.
باید قبول کنید که سیاستمداران مملکت ما تشابه فکری بیشتری با شما دارن تا بنده!!!

البته به نظر من مهاجرت به کشور دیگرو نباید از دید خیانت به مملکت دید.باید قبول کرد که جو کشور شاید برای یه عده از افراد سازگار نیست!!!!

شما اگر شرایط مالیتون خوب بود و در رفاه بودید باز همین حرف رو میزدید و میگفتید چون تفکر سیاستمداران به من شبیه نیست باز میخوام برم از کشور؟

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز

اون بستگی به تربیت خانواده و جامعه داره!!!
از دید اونا این روش درسته
ولی من خیلیارو میشناسم که رفتند اروپا و امریکا و کاملا به خانواده مقیدند.

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما اگر شرایط مالیتون خوب بود و در رفاه بودید باز همین حرف رو میزدید و میگفتید چون تفکر سیاستمداران به من شبیه نیست باز میخوام برم از کشور؟

بستگی به آدمش داره
یکی هست که مسائل مالی از همه چی براش مهمتره.پس اگه وضع اقتصادی کشور خوب باشه میمونه
البته مسائل اقتصادی برای همه مهمه
ولی برای بعضی دیگه آزادی فکری هم مهمه. یا برای بعضیا دیگه آزادی های دیگه هم مهمه!!!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی به آدمش داره
یکی هست که مسائل مالی از همه چی براش مهمتره.پس اگه وضع اقتصادی کشور خوب باشه میمونه
البته مسائل اقتصادی برای همه مهمه
ولی برای بعضی دیگه آزادی فکری هم مهمه. یا برای بعضیا دیگه آزادی های دیگه هم مهمه!!!
به نظر من 80 درصد افرادی که می خوان برن به خاطر مسائل مالیه...
پس زیاد به سیاست ربطی نداره، به اقتصاد و مساول مالی ربط داره، اون 70 درصد دانشجوهام که گفتید بیشتر به خاطر مسائل اقتصادیه میخوان برن، و درصد کمیشون به خاطر افزایش دانش و اینها... اگر پولدار بودند، دولت و نظام هرچی هم بود حاضر بودن بمونن!!!
نظر منه این...

ولی اون حرفی که من زدم سوای همه اینها بود، من نه پول زیادی دارم نه خانوادم پولدار آنچنانی اند، نه جایی دستم بنده، الآنم که فارغ التحصیل شدم کار و سربازی و ازدواج و همه اینها رو در پیش دارم، ولی باز حاضر نیستم برم، به هیچ دلیلی...

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید قبلا کسایی که میرفتن به خاطر بهتر شدن شرایط مالی میرفتن اما اتفاقات یک سال اخیر یه کم شرایطو تغییر داده... یکی از نزدیکان من با اینکه در امد خیلی خوب و کافی ای هم داره ولی داره میره فقطم به خاطر داشتن آرامش داره میره ...میره که آرامش اعصاب داشته باشه و این همه از همه طرف بهش استرس وارد نشه ...مسلما هیچ کس دوست نداره وطنشو ول کنه وبره قاطیه غریبه ها چون تئیه کشور دیگه هرچقدرم خوب باشی ومقام اجتماعیه بالایی داشته باشی بازم مال اونجا نیستی و اونجا هم مال تو نیست ...اگه مملکتمون یه کم وضع بهتری داشت هیچ کس وطنشو ول نمیکرد خودشو سرگردونه درگیری و افسردگی تویه فرهنگه دیگه کنه...

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دوست عزيز
خيلي دوست دارم برم كانادا
من اتفاقا خيلي ژارس را دوست دارم ولي به نظرم اونجا بيشتر ميتونم به كشورم خدمت كنم!

arman23

عضو جدید
آرامش چیز خوبیه

جالبه اونا که بیشتر دم از رفتن میزنن با هرج و مرج طلبان همراه ترن

البته این دوستمون یادش رفت جملات همیشگیشو بنویسه:

باتوجه به اینکه ایران عقب مونده است
جهان دهمیه
آزادی نیست
بوس نیست
اخم هست
جیز هست;);)

gtrfjn

عضو جدید

اولا حاظر نه حاضر ;);) بعدم هر کشوری یه فرهنگی داره حالا چون فرهنگشون مغایره با فرهنگ ماست دلیل بر این نیست که فرهنگ بدیه....البته من کاملا معتقدم همچین فرهنگی برای جامعه ما نامناسبه ولی برای جوامع غربی نه...
در ضمن بچه ها(نه فقط دخترا)تو سن 18 سالگی (نه 12 سالگی)از خانواده جدا میشن(اونهم نه همه خونواده ها)

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس زیاد به سیاست ربطی نداره، به اقتصاد و مساول مالی ربط داره، اون 70 درصد دانشجوهام که گفتید بیشتر به خاطر مسائل اقتصادیه میخوان برن، و درصد کمیشون به خاطر افزایش دانش و اینها... اگر پولدار بودند، دولت و نظام هرچی هم بود حاضر بودن بمونن!!!
نظر منه این...

ولی اون حرفی که من زدم سوای همه اینها بود، من نه پول زیادی دارم نه خانوادم پولدار آنچنانی اند، نه جایی دستم بنده، الآنم که فارغ التحصیل شدم کار و سربازی و ازدواج و همه اینها رو در پیش دارم، ولی باز حاضر نیستم برم، به هیچ دلیلی...

کاملاً بر عکس میگید .
اونهایی که مثل شما فکر میکنند عموماً افراد روستایی و یارانه بگیره این جامعه اند د و کسانی که سطح خودشون را بالاتر از سطح جامعه می بینند به مهاجرت فکر می کنند .
:heart::gol:

آخرین ویرایش:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم بسیار علاقه مند به خروجم.
ولی با شرایطی که بتونم اونجا حرفی برای گفتن داشته باشم!

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر منه این...

بازم میگم شرایط مالی خیلی مهمه.
اینکه شما میگی به خاطر مسائل مالی میرن به نظر من اشتبا هستش.
معمولا دانشجوها تا مقطع فوق رو تو ایران هستند و بعدش برای دکترا اکثرا علاقمندن که برن.
نه فقط به خاطر مسائل مالی بلکه به خاطر اینکه کسی بهشون بها نمیده.!!!!
در ضمن کسی که قصد ادامه تحصیل تا دکترا وبالاترو داره بیشتر به خاطر علاقمندی به تحصیل علمه وگرنه من کسایو میشناسم که تا مقطع لیسانس خوندن و الان درامدشون خوبه!!!

پس اینکه شما میگید به خاطر مسائل مالیه به نظرم اشتباهه.

البته این بحثی که من کردم یه شاخه دیگرو هم باز میکنه.اونم اینه که
چرا دولت کمک میکنه که همه دانشجو بشن؟؟؟!!!چرا در این برهه از زمان همه میتونن بدون خوندن درس وارد دانشگاه بشن؟؟!!!

به نظر شمکا به خاطر اینه که سطح سواد کشور بالا بره اینکارو میکنن؟؟!!

الان معمولا حداقل 1 میلیون نفر وارد دانشگاه میشن و بعد چند سال این تعداد فارغ التحصیل میشن.!!!یعنی حدود 1 میلیون نفر سراغ کار میرنولی آیا نصف اینا هم میتونن وارد بازار کار بشن؟؟!!!
پس مطمئنا تا چند سال دیگه بیکاری تو کشور بیداد میکنه(البته الانم اینطوره ولی بدتر میشه)!!!
مسائل مالی یه مشکل کلی محسوب میشه ولی خوب این حرف من نشون میده که سیاست گذاری غلط تو کشور باعث بوجود اومدن این مشکل بزرگ شده!!!
در ضمن شما بهتره امکاناتی که در کشورای دیگه وجود داره رو با ایران مقایسه کنید!!!
یکیش اینترنت .تو ایران کسی که کارش search باشه پدرش در میاد با این محدودیت اینترنتی!!!

شما خودت مهندس مکانیکی .برو تو دانشگاهتون ببین چقدر پروژه یا مقاله تاپ وجود داره ولی همینطور یه جا داره خاک میخوره!!!
ولی معمولا دقت کرده باشی کسایی که تو سمینارای خارجی شرکت میکنن و مقاله خوبی میدن سریعا توسط کشورای دیگه کشف میشن و جذبشون میکنن اونم با تمام امکانات

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا حاظر نه حاضر ;);) بعدم هر کشوری یه فرهنگی داره حالا چون فرهنگشون مغایره با فرهنگ ماست دلیل بر این نیست که فرهنگ بدیه....البته من کاملا معتقدم همچین فرهنگی برای جامعه ما نامناسبه ولی برای جوامع غربی نه...
در ضمن بچه ها(نه فقط دخترا)تو سن 18 سالگی (نه 12 سالگی)از خانواده جدا میشن(اونهم نه همه خونواده ها)
البته در کانادا و آمریکا 21 سال

آخرین ویرایش:

gtrfjn

عضو جدید
البته در کانادا و آمریکا 21 سال است
و علت جدایی بعضی از بچه ها بخاطره اینه که شرایط کار برای این سن فراهم است

دقیقا همینه...حالا جدای از مسائل فرهنگی ایا واقعا یه جوون 18 19 ساله میتونه در جامعه ما به تنهایی گلیم خودشو از اب بکشه بیرون ...عمرا

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حاظر :biggrin:
کاملا حق با شماست :gol:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر منه این...

من خیلی هارو میشناسم که وضع مالی بسیاره عالی توی ایران داشتن ولی صرفا به خاطر اینده ی خودشون و بچه هاشون و ایجاد اسایش و امنیت هم مالی و هم جانی! برای خود و خانواده ی خود تن به مهاجرت دادن..........

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
حاظر :biggrin:
کاملا حق با شماست :gol:

در تاکیده حرفتون اضافه کنم که اونجا هم فرزندانه 99% از مهاجر ها به خاطر تربیت و فرهنگ متفاوتی که هنوز دارن در کناره خانواده ی خود تا وقتی ازدواج نکردن و یا بعد از تحصیل کاره مناسبی پیدا نکردن باقی میمونن..........
بیشتره جدایی ها مربوط به سفیدهاست که خود هم با این فرهنگ اخت گرفته و بزرگ شدن علت هم برخلاف باوری که در جامعه ی ما ایجاد شده سستی کانون خانواده نیست دلیله این جدایی ها در سنینه مختلف یکی زندگی در خوابگاه های کالج و یا دانشگاه هاست و یا شوق استقلال و تیکه بر توانایی های شخصیه خودیست...........:gol:

بالا