آیا به نظر شما ایران کشور مستقلیه؟

anahitat

عضو جدید
آیا کشوری که تمام استقلالشو کوبیدن مشت به دهن آمریکا می دونه میتونه مستقل باشه؟ آیا واقعا شعار نه شرقی نه غربی دلیل بر استقلاله ؟اگر هست واقعا اجرا میشه؟ شما هم نظراتتون رو بگید.:gol:

mirhamida

عضو جدید
واقعا چه طوری میشه که با این روابطی که با روسیه و چین داریم خودمون رو مستقل بدونیم؟:biggrin:
جالبه برای اینکه به اون گردن کلفته ظاهرا باج ندیم ،کلی کفتار دیگه رو سیر میکنیم!

anahitat

عضو جدید
من واقعا نمیدونم چرا باید با روسیه ای که همه جوری رابطه اربابی با ما داشته رابطه داشته باشیم اما مثلا با آمریکا رابطه نداشته باشیم!

anahitat

عضو جدید
مسئولین ادعا میکنن که به خاطر مصالح مردم عراق با آمریکا مذاکره میکنن!:surprised:جلل الخالق! آیا نمیشه برای مصالح مردم ایران هم این کار رو بکنن؟!

anahitat

عضو جدید
به خاطر اینکه مثلا روسیه گدا، از ما در برابر آمریکا دفاع بکنه حاضر شدیم دریای خزر رو ببخشیم!البته عجب دفاع جانانه ای هم میکنه !ارواح ننش!

anahitat

عضو جدید
حالا مسئله خزر که جدیده! قبلا آذربایجان هم رو برای خوشایند آقا خرسه ی کمونیست بی خیالش شدیم! میدونستی که آذربایجان در اجاره شوروی بود و باید دوباره به ایران بر میگشت!؟:cry:
تازه پیش قدم هم شدیم و اولین کشوری شدیم که استقلال آذربایجان (جالبه که این اسم اصلا جعلیه !اسم واقعی این کشور اران و شیروانه!) رو به رسمیت شناختیم!:cry::eek::surprised:

mirhamida

عضو جدید
کلی هم که حال اساسی به چین کمونیست میدیم! نمیدونم کشوری که با ادعای دیانت اداره میشه چرا با کشورهای ضد دین رابطه خوبی داره؟ تازه به آمریکا میگیم کافر ! در صورتی که امریکا در میان کشور های صنعتی و غربی جزو با ایمان ترین هاست!(نگاهی به وضعیت دین در اروپا بکنید متوجه میشید!)
جایی که روسیه چچن های مسلمان رو تارو مار میکنه صدامون در نمیاد، اما برای فلسطین خود کشی میکنیم!من نمیگم که از فلسطین حمایت نکنیم ها! اما خوب آدم قسم حضرت عباس رو قبول کنه یا دم خروس رو؟!

bluepelikan

عضو جدید
البته اصلاً کشور مستقل معنا نداره هیچ کشوری مستقل نیست . البته نمی دونم چرا سیاستمدارهای ایران چند صد ساله یک اشتباه و دائم مرتکب میشن.آمریکا انگلیس روسیه تمام سیاست ما به این سه تا کشور ختم میشه .انگلیس که داشت نفت ایران و مال خودش میکرد(هرچند هنوزم همومنه) امریکا که ید طولایی در فروش اسلحه به ایران داره و روسیه سردمدار بدبختی ایران که بخش های زیادی از ایران و تصاحب کرده .
نه اصلاً کشور مستقلی نیستیم بسیار هم وابسته ایم البته از نکات مثبت نمیشه گذشت ولی نکات منفی بخصوص تو بخش مدیریت اصلاً قابل گذشت نیست ما همچنان به دیگر کشور بسیار وابسته ایم .

anahitat

عضو جدید
البته اصلاً کشور مستقل معنا نداره هیچ کشوری مستقل نیست . البته نمی دونم چرا سیاستمدارهای ایران چند صد ساله یک اشتباه و دائم مرتکب میشن.آمریکا انگلیس روسیه تمام سیاست ما به این سه تا کشور ختم میشه .انگلیس که داشت نفت ایران و مال خودش میکرد(هرچند هنوزم همومنه) امریکا که ید طولایی در فروش اسلحه به ایران داره و روسیه سردمدار بدبختی ایران که بخش های زیادی از ایران و تصاحب کرده .
نه اصلاً کشور مستقلی نیستیم بسیار هم وابسته ایم البته از نکات مثبت نمیشه گذشت ولی نکات منفی بخصوص تو بخش مدیریت اصلاً قابل گذشت نیست ما همچنان به دیگر کشور بسیار وابسته ایم .
دوست خوبم کاش استعمار گر جدید ایران رو هم اسم میبردی!(چین)

بشارت

عضو جدید
تمام موارد بالايي كه گفتين از آمريكا و روسيه و...و كشورهاي ديگه، بر اساس منافع ملي كشور خودشونه كه تصميم گيري ميكنن وبعد اجرا ميكنن.متاسفانه منافع ملي ما هم درخارج از مرزهاي ماست(در فلسطين،لبنان و...).اونا(آمريكا و...) كشورهاي ديگه رو فداي منافع ملي خودشون ميكنن ماهم منافع ملي خودمون رو فداي كشورهاي ديگه ميكنيم.از قديم گفتن چراغي كه به خونه رواست به مسجد حرامه.آيا اين به معني استقلاله؟؟؟؟

Matrix

عضو جدید
كاربر عزيز ميشد اون چندتا پست رو يه جا زد!

---

بله ايران يك كشور مستقل هست ! به شرطي كه روسيه و چين و ... رو برادران ديني خودمون بدونيم !

yalda neshin

اخراجی موقت
ما اخرشم نفهمیدیم این مشته به دهن امریکا خورد یا نه
یا نفهمیدم چنتا مشت زدیممممم:biggrin:

amirgb

اخراجی موقت
از نظر من استقلال داراي معاني و زمينه هاي بسيار گسترده ايست
در برخي صنايع مي توان ادعاي خودكفايي را براي برخي كشور ها باور نمود اما استقلال مطلق با هيچ خرد سالمي مطابقت ندارد
ما نه تنها مستقل نشده ايم بلكه بيش از پيش وابسته گرديديم
از چاله به چاه

امیر Amir

کاربر حرفه ای
به نظر من کشور مزخرفیه...

کشورهای عربی که اینقدر تو سرشون میزنیم 2 تا از مشکلات مارو ندارند

ایرانیکا

عضو جدید
سلام عزیزان، استقلال به معنی این است که تصمیماتی که برای یک کشور گرفته می شود توسط بیگانگان دیکته نشود. در عالم سیاست بده بستانهای زیادی وجود دارد که این موضوع مختص ایران نیست به عنوان مثال حتی در روابط آمریکا و چین هم مشاهده می شود تراز تجاری دو کشور کاملا به نفع چین است و علی رغم در خواستهای مکرر آمریکا چین هیچ تلاشی را برای متعادل کردن این تراز تجاری و یا بالا بردن ارزش پول خود در مقابل دلار انجام نمی دهد این را نباید باج دهی آمریکا به چین تعبیر کرد. یا شما در عراق ملا حظه فرمودید که آمریکا وقتی دید که نمی تواند با القاعده و بعثی ها در عراق بجنگد با بعثی ها و سنی های عراق که تا چندی پیش با آنها می جنگید متحد شد. آیا این را هم باج دهی آمریکا به بعثی ها تعبیر می فرمائید؟ البته که نه آمریکا بر اساس منافع ملی خود تصمیم می گیرد گاهی باید امتیازاتی بدهید تا بتوانید امتیازات بزرگتری بگیرید یا از امتیازات منفی بیشتر جلوگیری کنید. به نظر اینجانب خوشبختانه ایران کشور مستقلی است. اگر می خواهید کشور های تحت سلطه را ببینید نگاهی به کشورهای کوچک حاشیه خلیج فارس بیاندازید که با یک اشاره آمریکا با کاهش تولید اوپک مخالفت می کنند تا از صعود بیشتر قیمت نفت جلوگیری کنند یا اینکه با پیشنهاد منطقی ایران و ونزوئلا برای جایگزینی یورو و ین به جای دلار مخالفت می کنند تا از سقوط بیشتر دلار جلوکیری کنند حتی اگر معنی ان این باشد که
منابع طبیعی خود را مفت به بیگانگان بدهند (حتما شما نفت بشکه ای هفت دلار را به خاطر دارید). به هر حال آمریکا متاسفانه سابقه خوبی در ایران ندارد. از کودتا علیه مصدق تا ساقط کردن هواپیمای ایرباس و حمایت از صدام جنایت کار و ....
البته آنها تا جایی که بتوانند می خواهند ما را تحت فشار بگذارند. اما باور بفرمایید که آنها دلشان برای ما نسوخته است و اهمیتی به وضع حقوق بشر در ایران نمی دهند. آنها فقط به فکر منافع خود هستند نه ما. از نظر اینجانب آزموده را دوباره آزمودن خطاست.
در مورد دریای خزر هیچ توافق در مورد منابع زیر بستر(نفت) بین ایران و شوروی سابق نبوده است. آیا فکر می کنید ما می توانستیم بگوییم که 50% خزر مال ماست و بقیه چهار کشور شما هم بروید 50% درصد بقیه را بین خود تقسیم کنید؟ در هر صورت ما باید به توافقی برسیم که از نظر هر پنج کشور و با توجه به مرزی که در این دریا دارند منصفانه باشد. ضمنا ایران هنوز هیچ توافقنامه ای را که سهم ایران را مشخص کند امضا نکرده است.
در مورد آذربایجان تا جایی که من اطلاع دارم آذربایجان در قرارداد ننگین ترکمنچای و توسط سلسه قاجار به روسیه تقدیم شد و هیچ وقت بحث اجاره نبوده است.

ما مشکلات زیادی داریم و نسبت به جایی که باید باشیم خیلی عقبیم ولی با عشقی که ایرانیان به این خاک مقدس دارند من مطمئنم که ایران عزیز عظمت و اقتدار خود را باز خواهد یافت و حتی قسمتهایی از این کشور که به علت خیانت برخی از شاهان از دست رفته است دوباره به آن برمیگردد. شاید در زمان ما نباشد اما این اتفاق خواهد افتاد.

شاد باشید.

anahitat

عضو جدید
در مورد آذربایجان تا جایی که من اطلاع دارم آذربایجان در قرارداد ننگین ترکمنچای و توسط سلسه قاجار به روسیه تقدیم شد و هیچ وقت بحث اجاره نبوده است.
ممنون از اینکه اظهار نظر فرمودید!:) دوست عزیز من هم مطلب آذربایجان را شخصا خودم جایی نخوانده ام ولی این مطلب را آقای معتضدی(تاریخ نویس) در صدا و سیما بیان کرد که اگر واقعا همینطور باشد خیانت بزرگی به میهن است! امروزه دیگر قرارداد های ننگین به صورت خاکفروشی نیست، صور دیگری پیدا کرده است!

amirgb

اخراجی موقت
درود
آذربايجان در قرارداد تركمن چاي 99 سال به روسيه واگذار شد و پس از اين زمان بايد به ايران بازگردانديده مي شد كه بنا به سياست ضعيف دولت اسلامي اين كشور در حال حاضر مستقل مي باشد

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره هست البته اگه انگليسي هارو از خودمون بدونيم مستقليم البته من به همين تازگي طعم عدم ازادي رو هم چشيدم .....

ایرانیکا

عضو جدید
درود
آذربايجان در قرارداد تركمن چاي 99 سال به روسيه واگذار شد و پس از اين زمان بايد به ايران بازگردانديده مي شد كه بنا به سياست ضعيف دولت اسلامي اين كشور در حال حاضر مستقل مي باشد
سلام عزیزان، من کمی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که هر دو شما عزیزان اشتباه می کنید. در قرارداد ننگین ترکمنچای هرگز بحث اجاره نبوده است. مطالعه بفرمایید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_Turkmenchay
دشمنان ایران چون توانایی مقابله نظامی با ما را ندارند از هیچ روشی برای ضربه زدن به ایران عزیز ما چشم پوشی نمی کنند.متاسفانه تبلیغات بسیار مسمومی علیه ایران وجود دارد. بدون سند و مدرک چیزی را باور نکنید. بهر حال آذربایجان به همراه بقیه توابع از دست رفته باید روزی به ایران برگردند. عزیزان آبادانی این خاک مقدس امروز دست من و شماست. مشکلات زیادی در جامعه وجود دارد که همه از آن آگاهیم اما همه ما دیر و زود رفتنی هستیم آن چیزی که جاودان است ایران است.

شاد باشید.

این هم لینک فارسی:
http://fa.wikipedia.org/wiki/عهدنامه_ترکمنچای

آخرین ویرایش:

Aros.kabir

عضو جدید
روزی شخصی می خواست که وقتی بزرگ شد جهان رو تغییر بده ...

کمی بزرگ شد ... دید که تغییر دنیا کار مشکلیه ... با خود گفت من کشورم رو تغییر می دم ...

اندکی بزرگتر شد ... فهمید که تغییر کشور کار سختیه ... با خود گفت من شهرم رو تغییر می دم ...

کمی بزرگتر شد ... آگاه شد که شهر را نمی توان تغییر داد ... فکر کرد که من محله ام را تغییر می دم ...

باز هم بزرگتر شد ... پی برد که که همه محله رو نمی شه تغییر داد ... گفت خانواده م رو تغییر می دم ...

و بیشتر بزرگ شد ... دید که افکار خانواده رو نمی شه تغییر داد ... و در آخر گفت خودم رو تغییر می دم ...

بعد فهمید که اگر از همون اول شروع به تغییر خودش می کرد می تونست ... خانواده ، محله ، شهر ، کشور و جهان رو هم تغییر بده ...

ببینید اگه شما روزی کاره ای در این مملکت می شدی ... می تونستی به صلاح مملکت کار کنی ... نه صلاحی که در نظر شماست ... بلکه صلاح کلی و واقعی ایران ...

به امید روزی که ایران در بلندترین قله های ترقی برسه;)

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
دوستان یه خواهش دوستانه ازتون دارم :
با بحث های سیاسی باعث نشید که مشکلی برای سایتمون پیش بیاد و احیانا" فیلتـر بشه !!!!!!!!!

Matrix

عضو جدید
بحث سياسي گرچه مفيد است اما.......

اما ...

ایرانیکا

عضو جدید
دوستان یه خواهش دوستانه ازتون دارم :
با بحث های سیاسی باعث نشید که مشکلی برای سایتمون پیش بیاد و احیانا" فیلتـر بشه !!!!!!!!!
سلام اشکان جان،
اولا که بحث ما سیاسی نبود بلکه ناسیونالیستی، فراجناحی، ملی گرایانه و پان ایرانیسم بود:biggrin:.
من گاهی اوقات به این فرومهای خارجی می روم و آنجا وقتی از ایران دفاع می کنم از طرف برخی آمریکایی ها و اسرائیلی ها مورد حمله قرار می گیرم ولی خوشبختانه آنجا هم ایرانی ها به کمک می آیند و مخالفان ایران را حسابی ضایع می کنیم. به هر حال من در یک فروم ایرانی انتظار ندارم بدلیل نظرات ناسیونالیستی مورد مواخذه قرار بگیرم:surprised:.

شاد باشید.

mirhamida

عضو جدید
سلام عزیزان، من کمی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که هر دو شما عزیزان اشتباه می کنید. در قرارداد ننگین ترکمنچای هرگز بحث اجاره نبوده است. مطالعه بفرمایید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_Turkmenchay
دشمنان ایران چون توانایی مقابله نظامی با ما را ندارند از هیچ روشی برای ضربه زدن به ایران عزیز ما چشم پوشی نمی کنند.متاسفانه تبلیغات بسیار مسمومی علیه ایران وجود دارد. بدون سند و مدرک چیزی را باور نکنید. بهر حال آذربایجان به همراه بقیه توابع از دست رفته باید روزی به ایران برگردند. عزیزان آبادانی این خاک مقدس امروز دست من و شماست. مشکلات زیادی در جامعه وجود دارد که همه از آن آگاهیم اما همه ما دیر و زود رفتنی هستیم آن چیزی که جاودان است ایران است.

شاد باشید.

این هم لینک فارسی:
http://fa.wikipedia.org/wiki/عهدنامه_ترکمنچای
دوست عزیز کاش یه مدرک درست و درمون لینک میدادی! آخه ویکی هم شد مدرک؟!:razz: خدا وکیلی این قرارداد فقط همین چند خطی که توی ویکی نوشته ، بوده؟!:eek:

ایرانیکا

عضو جدید
سلام دوست عزیز، به نظر من برای موضوع بحث این مرجع کاملا کافی است و مهمترین مواد این قرارداد ننگین را مشخص می کند. کاملا واضح است که بحث اجاره نبوده است. ضمنا نسخه انگلیسی آن مرجع دارد و کاملتر است که اگر کسی بخواهد می تواند برای مطالعه بیشتر به مراجع مراجعه کند. اگر شما منبع موثق تری را سراغ دارید خودتان زحمتش رابکشید.

amirgb

اخراجی موقت
درود دوست من
در قرار داد ذكر شده قسمت هاي آران به روس اجاره داده نشد بلكه حاكميت آن مناطق تا 99 سال در اختيار روس قرار گرفت و پس از طي شدن مهلت فوق مي بايست به ايران باز پس داده مي شد

ایرانیکا

عضو جدید
درود دوست من
در قرار داد ذكر شده قسمت هاي آران به روس اجاره داده نشد بلكه حاكميت آن مناطق تا 99 سال در اختيار روس قرار گرفت و پس از طي شدن مهلت فوق مي بايست به ايران باز پس داده مي شد
سلام امیر جان، شما اصلا لینکهای را که برای شما فرستادم مطالعه کردید؟ در آنجا(به خصوص نسخه انگلیسی) خیلی واضح به مهمترین نکات این قرارداد ذکر شده نه صحبت اجاره است نه صحبت واگذاری زماندار نه صحبت واگذاری 99 ساله است، مرجع هم داده است حتی به متن قرارداد به زبان روسی هم لینک داده است. اگر منبع موثقتر و قابل تائیدی دارید بفرمایید تا همگی یک چیز جدید یاد بگیریم. بهر حال شما جوری مطلب را در پست قبلی اظهار کردید که انگار رژیم قبلی در حال بازگرداندن این مناطق را به ایران بوده اما بعد از انقلاب به دلیل بی عرضگی رژیم فعلی این امر مسکوت مانده است. اولا که چنین مسئله ای اصلا در قرارداد ذکر نشده است دوما که آیا شاه خائنی که باتوطئه آمریکا مصدق را برکنار کرد حتی یک سانتیمتر از این مناطق را به ایران برگرداند؟ این شایعات توسط افرادی که اهداف خاصی را دنبال می کنند ایجاد می شود. دوست عزیزم شما بدون دلایل و شواهد ومدارک آنها را باور نفرمائید.
همانطور که قبلا گفتم من مطمئنم روزی کلیه این مناطق به ایران برمی گردد. من مطمئنم که ایران عزیز ما عظمت و اقتدار گذشته خود را باز می یابد. برای اینکه این مناطق به ایران بازگردند ایران باید بسیار قدرتمند شود که تحقق این امر امروز دست من و شماست.

شاد باشید.

بالا