دوست خوبم کاش استعمار گر جدید ایران رو هم اسم میبردی!(چین)البته اصلاً کشور مستقل معنا نداره هیچ کشوری مستقل نیست . البته نمی دونم چرا سیاستمدارهای ایران چند صد ساله یک اشتباه و دائم مرتکب میشن.آمریکا انگلیس روسیه تمام سیاست ما به این سه تا کشور ختم میشه .انگلیس که داشت نفت ایران و مال خودش میکرد(هرچند هنوزم همومنه) امریکا که ید طولایی در فروش اسلحه به ایران داره و روسیه سردمدار بدبختی ایران که بخش های زیادی از ایران و تصاحب کرده .
نه اصلاً کشور مستقلی نیستیم بسیار هم وابسته ایم البته از نکات مثبت نمیشه گذشت ولی نکات منفی بخصوص تو بخش مدیریت اصلاً قابل گذشت نیست ما همچنان به دیگر کشور بسیار وابسته ایم .
جناب مدیر !کلی ما رو کمونیست کردی ها!!!كاربر عزيز ميشد اون چندتا پست رو يه جا زد!
---
بله ايران يك كشور مستقل هست ! به شرطي كه روسيه و چين و ... رو برادران ديني خودمون بدونيم !
ممنون از اینکه اظهار نظر فرمودید!در مورد آذربایجان تا جایی که من اطلاع دارم آذربایجان در قرارداد ننگین ترکمنچای و توسط سلسه قاجار به روسیه تقدیم شد و هیچ وقت بحث اجاره نبوده است.
سلام عزیزان، من کمی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که هر دو شما عزیزان اشتباه می کنید. در قرارداد ننگین ترکمنچای هرگز بحث اجاره نبوده است. مطالعه بفرمایید:درود
آذربايجان در قرارداد تركمن چاي 99 سال به روسيه واگذار شد و پس از اين زمان بايد به ايران بازگردانديده مي شد كه بنا به سياست ضعيف دولت اسلامي اين كشور در حال حاضر مستقل مي باشد
سلام اشکان جان،دوستان یه خواهش دوستانه ازتون دارم :
با بحث های سیاسی باعث نشید که مشکلی برای سایتمون پیش بیاد و احیانا" فیلتـر بشه !!!!!!!!!
دوست عزیز کاش یه مدرک درست و درمون لینک میدادی! آخه ویکی هم شد مدرک؟!سلام عزیزان، من کمی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که هر دو شما عزیزان اشتباه می کنید. در قرارداد ننگین ترکمنچای هرگز بحث اجاره نبوده است. مطالعه بفرمایید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_Turkmenchay
دشمنان ایران چون توانایی مقابله نظامی با ما را ندارند از هیچ روشی برای ضربه زدن به ایران عزیز ما چشم پوشی نمی کنند.متاسفانه تبلیغات بسیار مسمومی علیه ایران وجود دارد. بدون سند و مدرک چیزی را باور نکنید. بهر حال آذربایجان به همراه بقیه توابع از دست رفته باید روزی به ایران برگردند. عزیزان آبادانی این خاک مقدس امروز دست من و شماست. مشکلات زیادی در جامعه وجود دارد که همه از آن آگاهیم اما همه ما دیر و زود رفتنی هستیم آن چیزی که جاودان است ایران است.
شاد باشید.
این هم لینک فارسی:
http://fa.wikipedia.org/wiki/عهدنامه_ترکمنچای
سلام امیر جان، شما اصلا لینکهای را که برای شما فرستادم مطالعه کردید؟ در آنجا(به خصوص نسخه انگلیسی) خیلی واضح به مهمترین نکات این قرارداد ذکر شده نه صحبت اجاره است نه صحبت واگذاری زماندار نه صحبت واگذاری 99 ساله است، مرجع هم داده است حتی به متن قرارداد به زبان روسی هم لینک داده است. اگر منبع موثقتر و قابل تائیدی دارید بفرمایید تا همگی یک چیز جدید یاد بگیریم. بهر حال شما جوری مطلب را در پست قبلی اظهار کردید که انگار رژیم قبلی در حال بازگرداندن این مناطق را به ایران بوده اما بعد از انقلاب به دلیل بی عرضگی رژیم فعلی این امر مسکوت مانده است. اولا که چنین مسئله ای اصلا در قرارداد ذکر نشده است دوما که آیا شاه خائنی که باتوطئه آمریکا مصدق را برکنار کرد حتی یک سانتیمتر از این مناطق را به ایران برگرداند؟ این شایعات توسط افرادی که اهداف خاصی را دنبال می کنند ایجاد می شود. دوست عزیزم شما بدون دلایل و شواهد ومدارک آنها را باور نفرمائید.درود دوست من
در قرار داد ذكر شده قسمت هاي آران به روس اجاره داده نشد بلكه حاكميت آن مناطق تا 99 سال در اختيار روس قرار گرفت و پس از طي شدن مهلت فوق مي بايست به ايران باز پس داده مي شد