هنوز اینقدر احمق نشدم که ملت خودمو ول کنم برم به بیگانه بچسبم
کلا بیگانه پرستن و از اول هم بودن , برای همینه که وضمون اینه
انشالا 5شنبه دیگه جشن عاطفه ها برای بچه های کم بضاعت ایرانی و نه پاکستانی
هنوز اینقدر احمق نشدم که ملت خودمو ول کنم برم به بیگانه بچسبم
یعنی شما کمک کشورهای خارجی رو به ما توی همچین حالاتی، حماقت می دونید؟؟؟
فکر نمی کنم تو دین ما کشتن یه سری آدم بی گناه جزئی از راه های بهشت باشه که کمک کردن بهمون حماقت باشهیعنی شما کمک کشورهای خارجی رو به ما توی همچین حالاتی، حماقت می دونید؟؟؟
فکر نمی کنم تو دین ما کشتن یه سری آدم بی گناه جزئی از راه های بهشت باشه که کمک کردن بهمون حماقت باشه
شما بهتر از هر کسی میدونی این کمک نبود , تنها مسائل سیاسی مطرح بود , یعنی شما تشخیص نمیدی؟هنوز اینقدر احمق نشدم که ملت خودمو ول کنم برم به بیگانه بچسبم
نوكر ادم چيز فهماصلا
اولا کشور خودم مهمتر
دوما هرگز به دشمنای خودم کمک نمی کنم به مردم سنی وهابی که کشتن مارو راه بهشت رفتن خودشون میدونن کمک نمی کنم خدا خودش داره به ما کمک می کنه حالا ما بریم به دشمنامون کمک کنیم![]()
نه اين كه خيلي هم كمككردن و ميكنناون دوستی که فرمودند هنوز انقدر احمق نشدم که ....
دقیقا" با این توهین به تمام کسانی که این کمک انسان دوستانه رو کردند نشون دادید شایستگی این صفت رو دارید.
نه اين كه خيلي هم كمككردن و ميكنن
كذوم كمك
با سند بگو بريم ببينيم كي كجا بهمون كمك كرد
برای زلزله ی بم همون دشمنایی که مرگ بر مرگ بر بهشون میگیم کمک کردنبه نظر من باید کمک میکردیم ولی در صورتیکه تضمینی باشه که این کمک ها ...(بقیه شو خودتون میفهمید )
برا زلزله بم خیلیا کمک کردن خیلی زیاد هم کمک کردن ولی ............(بازم مطمئنم خودت میفهمی)
اول به فقرای کشورم کمک می کردم اگه چیزی تو دستم می موند حتما به کشور دیگه ای غیر از کشورهای کمنیست و مسلمون سنی کمک می کردمیعنی شما صرفا چون اون کشور پاکستان بوده همچین نظری دارید؟
اگه یه کشور دیگه بود نظرتون متفاوت بود؟؟
اون موقع نمی گفتید چراغ و خونه و مسجد؟
در ضمن همه پاکستانی ها سنی نیستند، همه سنی هاشون هم همچین نظری ندارند
برای زلزله ی بم همون دشمنایی که مرگ بر مرگ بر بهشون میگیم کمک کردن