مگر کولکچال شهدا رو دفن کردند ، کسی سرکوب شد ؟ مگر در خیابان زرگنده شهدا رو دفن کردند کسی سرکوب شد ؟ مگر در مسحد بلال دفن کردند کسی سرکوب شد ؟ من کاری با اصل قضیه ندارم ، با فرعش کار دارم که خود من ، هر بار که از این مسیر ها رد میشم ، اگر چشمم بهشون میافته ، حتی اگر خالی هم باشند ، فقط اون روزهای جنگ و موشک بارون یادم میاد ، آژیر قرمز یادم میاد که توی زیر پله و پناه گاه قایم میشدیم ، یک سری جوون جونشون رو گرفته بودند کف دستشون ، زیر خود توپ و خمپاره زندگی میکردند ... خیلی از شماها اصلاً اون زمانها یادتون نمیاد ، شاید هنوز به دنیا هم نیومده بودید
اما در مورد شناختتون ، باید بگم که شما من و دانشگاهم رو از کجا میشناسید ؟

اگر هم بشناسید ، باید بدونید که شهدای گمنام ، اواخر اردیبهشت امسال توی دانشگاه آزاد کاشان دفن شدند .
لینک خبر
ببخشید مصطفی جان بالاخره شما در دوران جنگ حضور داشتین یا نه؟
اگر در اون دوران بودین که طبیعتا امسال که شهدا رو در دانشگاه شما به خاک سپردن نمیتونستین دانشجو باشین
اگر هم هستین که خب دانشگاه آزاد کاشان رو با امیرکبیری که هر روز به یکیشون اتهام جاسوسی غرب و شرق و اقدام علیه امنیت میزنن یکی میگیرین؟
مگر کولکچال شهدا رو دفن کردند ، کسی سرکوب شد ؟ مگر در خیابان زرگنده شهدا رو دفن کردند کسی سرکوب شد ؟ مگر در مسحد بلال دفن کردند کسی سرکوب شد
در کلکچال که خاک کردن با پنجه بکس و زور و اجبار به خاک سپردن؟
یا در زرگنده اهالی رو بازداشت کردن؟
شما چرا با فرعش کار دارین و با اصلش نه؟
تا امروز دانشگاه آخرین جایی بود که مردم از حضور نیروهای امنیتی در اونجا ایمن بودن
از این به بعد که کسی بخواد اعتراضی به حکومت کنه اتهام توهین به شهدا هم روشه چنین امنیتی هست؟
شما هم مثل من مسلمانید
آیا در شرع اسلام شما، خاکسپاری در مکان های عمومی مجاز هست؟
در صدر اسلام نیازی به تهییج احساسات و پاک نگه داشتن نبود؟
چرا در مسجد مدینه، در میادین طائف، در خیابان های مدینه ی پیامبر چنین اعمالی رخ نداد؟
چرا شهدای بدر در بقیع به خواب ابدی رفتند؟
آیا شهیدی که در دانشگاه به خاک سپرده شد روحش راضی است؟
صریحتر باشیم
خانواده اش راضیست؟
شما که بسیار محققید و مطمئن از خانواده ی شهدا نظرسنجی کنید و نتیجه بگیرید دوست من
یعنی ما و شما انقدر ساده ایم که به این بازی باور بیاوریم و با ذوقی هنری به این عمل بنگریم؟
شما واقعا فکر میکنید قصدشون از این خاکسپاری ها چیه؟
لطفا جواب بدید
قصدشون چیه؟