مجتبی اس
عضو جدید
دقیقا بیشتر از اونی که فکرشو بکنی بی جنبه ایمینی ایرانی ها اینقدر....................؟؟؟؟؟؟
دقیقا بیشتر از اونی که فکرشو بکنی بی جنبه ایمینی ایرانی ها اینقدر....................؟؟؟؟؟؟
دقیقا بیشتر از اونی که فکرشو بکنی بی جنبه ایم
باشه شما اینطوری فکرکن ولی اگه پیش وجدان خودتم اینطوری فکر میکنی مردی تا کی میخوایم تو این محافل خودمونو خوبجلوه بدیم واقع بین باش پسر اگه یه دختر الان با ئامن کوتاه بیاد تو خیابون چه اتفاقی واسش میفته حتما هیچی آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقای با جنبه
(باعرض معذرت)
کافر همه را به کیش خود پندارد /![]()
باشه شما اینطوری فکرکن ولی اگه پیش وجدان خودتم اینطوری فکر میکنی مردی تا کی میخوایم تو این محافل خودمونو خوبجلوه بدیم واقع بین باش پسر اگه یه دختر الان با ئامن کوتاه بیاد تو خیابون چه اتفاقی واسش میفته حتما هیچی آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقای با جنبه
الان یه دختر کنار خیابون وایمیسه 100 ماشین میزنه رو ترمز حالا حساب کن همون دختر با دامن و حلقه ای باشه بازم فکر میکنی من کافرم
ما با اجبار هر چیزی مخالفیم چه اجبار رضاشاه به عدم حجاب و چه اجبار به حفظ حجاب
با حفظ شئونات صد در صد موافقم
آقایون چون قرار نیست خودشون رعایت کنن موافق حجابن وگرنه اگه برعکس بود ینی آقایون حجاب میکردن نه خانوما تا الان نمیذاشتن حجابی در کار باشه
جالبه .. شما میگین آزادی حجاب !!
میدونم هرکس تعریفای خودش رو داره .. ولی برای من که حجاب رو آزادی میدونم سوالتون بی معنی هست ..
من حجاب رو آزادی میگم ... نه آزادی به معنای بی قید و بند ... آزادی از نفس اماره
حالا شما میگن با آزادی حجاب موافقین ؟!!
جوک میگی داداش؟ حجاب اجباری آدم رو از نفس اماره اش آزاد میکنه! یه همچین آزادیی دو زار نمی ارزه
آزادی اجباری ، نشنیده بودیم تا حالا
دقیقا...................افتخارهحجاب واسه تو که اجباری هست , خنده داره حرفام
ولی من کسانی رو میشناسم که حجاب واسشون اجبار نیست .. افتخاره //
حجاب واسه تو که اجباری هست , خنده داره حرفام
ولی من کسانی رو میشناسم که حجاب واسشون اجبار نیست .. افتخاره //
شرمنده ها!!!!!!!حالا کو تا مردم ما دموکراسی را درک کنن.............................
بنده موافق دموکراسی هستم .
اجبار یعنی اینکه مجبوری ! جنس مونث در ایران اگر موی سرش برهنه باشد (حجاب نداشته باشد) بازداشت میگردد ، این یعنی اینکه آزاد نیست. پس این موجود مجبوره علیرغم میل باطنیش محجبه باشه. دو یو آندرستاند
گل گفتی.....میشه آزادی حجاب رو تعیین کنید؟
الان فکر کنم حجاب یه جور مرده باشه تو ایران نظر شما کدومه؟
نکنه همین شالی که وسط سرها هستو میگید خوب میخوان سردشون نشه حتما نه؟
مشکلت همینجا هست .. میل باطنی چی میگه
من میلم میگه الان بزنم یه نفر رو بکشم .. پس اگر نکشمش یعنی توی آزادی نیستم ؟!!
آزادی یعنی راست .. یعنی اون چیزی که مانع رشد آدمی نشه .. واقعا حجاب باعث میشه ما پیشرفت نکنیم ؟!! (با انصاف جواب بده)
دقیقا ، تو آزادی این رو نداری که یک نفر رو بکشی ! مفهوم کلمات و جملات واضحه .
تعبیر شما از آزادی فکر کنم ایراد داره ، کتاب "فراسوی آزادی و منزلت" اثر ب. اف. اسکینر رو پیشنهاد میکنم مطالعه بفرمایید
در رابطه با تاثیر حجاب روی پیشرفت فکر نمیکنم اثر همیشه منفی باشه ، تجربه نشون داده محدودیت گاهی اوقات باعث بروز خلاقیت ها نوی و در نتیجه پیشرفت میشه
افرادی وجود دارند که میل باطنیشان مخالف حجاب است ، آیا منکر این قضیه هستید؟
خوشحالم کردین که هر چیزی رو کیلویی قبول ندارین
درسته بعضی ها میل باطنیشون شاید برعکس باشه .. ولی واقعا کی میدونه چی بنفعمونه ؟!! .. بالاخره که باید آویزان چیزی بشیم در این دنیای پر هیاهو .. و من واسه خودم اسلام رو انتخاب کردم (برعکس بعضی ها که واسشون انتخاب میکنن) .. اگر بهتر از اسلام هم میشناسین بهم بگین .. مطمئن باش بهتر از اسلام پیدا میکردم بهش میگرویدم![]()
چرامیزنی حالا؟دوستان گرامی,
چرا سوال و همون پست اول رو درست نمیخونید؟
سوال من در مورد درست بودن و یا غلط بودن حجاب نیست. بلکه در مورد اجباری بودن حجاب در ایران هست !!!