سلام بر استارتر عزیز و همه دوستان
خب اول از همه باید بگم این فقط یه چیز رو میرسونه و اون حس بندگیه
من با اعتقادات کاری ندارم اما اینکه در چنین شرایطی بازم شکر گذار باشی خودش خیلیه و البته جای تعجب داره
ما همیشه از هشت سال جنگ حرف میزنیم و همه چیو به صدام ربط میدیم
مگه همه شهدایی که داشتیم به دست صدام شهیدشدن؟
این همه آوارگی مگه فقط کار صدام بود؟
این همه غارت و تجاوزهایی که تو این سالها اتفاق افتاد مگه فقط صدام بود؟
یعنی مردم عراق مقصر نبودن؟ اون موقع که به ما حمله کردن و مردم مارو میکشتن لذت میبردن و شاید کشتن یه ایرانی براشون از کشتن یه حیوان(ببخشید که اینو میگم مجبورم شرمنده) راحت تر بود که تنها دلیلش تفاوت نژادی بود
مردم غرب کشر بلاهایی سرشون اومد که فقط کسایی میتونن درکشونکنن که تو جبهه ها بودن
حالا چرا ما به جای رسیدگی به مردممون باید به فکر عراقی ها باشیم مگه مردم عراق همون مردم نیستن؟
ما اونجا براشون امامزاده میسازیم کمکهای عظیم مالی میکنیم در حالیکه تو مملکت خودمون خیلیا هستن که با نان شب محتاج هستن
به مردم آفریقا کمک میکنیم درحالیکه تو همین ایران خودمون کسایی هستن که 100 برابر زندگیشون از اون آفریقایی ها فلاکت بار تره
یا اصلا" همین افرادی که جانباز هستن مگه نه اینکه برای این مملکت این بلا سرشون اومده اما هنوز خیلیاشون هزینه های درمانی رو ندارن که بدن
رزمنده های شیمیایی که هنوزم با مشکلات زیادی دارن زندگی میکنن و شاید روزی 100 بار آرزوی مرگ رو داشته باشن چرا به این افراد رسیدگی نمیشه؟
چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است
ای کاش مسئولای کشور هم این عکسا رو میدیدن.
رژیم بعثی عراق یه همچین بلاهایی حتی بدتر از اینا سر جونای کشورمون آوردنو انداختنشون گوشه های اتاق خونه هاشونو هرچی درد و عذابه میکشن و هیچ مسئولی به فکرشون نیست تا زمانی که از شدت درد و عذاب شهید میشنو اونوقت تازه بفکر می افتن که براشون یه مستند بسازن ولی در عوض هر روز بیشتر از دیروز به فکر مردم عراق هستن که بهشون کمک و یاری برسونن.
شنیدید بعد از نماز میگن قبول حق؟
این نماز واقعا قبول حق هستش نه نمازهای ما
ممنونم از اینکه دعوتم کردی
باهتون موافقم
چرا فکر میکنی اون نمازش از نماز با عجله ی ما بهتره؟؟؟
دوست عزیز من کاری به عباد و مذهب و کلا" دین کسی ندارم
ولی اگه شما اعتقاد دارید و نماز میخونید چرا با عجله اگه برای اون کسی میخونید که معبود خودتون میدونیدش باید وقتی باهاش حرف میزنید لذت ببرید
تورو خدا این عکسا رو نذارین... من تحملشو ندارم
دوست عزیز اینا واقعیات جنگه چه خوشمون بیاد چه نیاد اینجور افرادی تو مملکتمون هستن که الانشم دارن در بدترین حالت زندگی میکنن
با بستن چشمامون این حقیقت تلخ پاک نمیشه و مشکلات حل نخواهد شد