Schneider
مدیر بازنشسته
این فقط تا حدی درسته که آدم از نظر فکری زیاد درست نباشه!!
یه مقدار حرفاتون مورد داره
ولی خب..... میذارم رو این حساب که قصد جسارت نداشتید
آخرین ویرایش:
این فقط تا حدی درسته که آدم از نظر فکری زیاد درست نباشه!!
اتفاقا سوال جالبیه ولی بهتره اینجوری اصلاح بشه
از بین دو مردی که یکیشون قبل از ازدواج با خانمی دوست بوده و مردی که قبل از ازدواج خانم صیغه ای داشته کدومو موجه تر میدونید؟؟؟
من نمیخوام صیغه رو توجیه کنم
ولی زیاد شنیده شده که در خواستگاری مادر پسر میگه پسرم پسر خوبیه منتها یه شیطنت هایی قبل از ازدواج داشته که ایشالا بعد ازدواج دیگه نخواهد داشت
ولی مادر دیگری میگه پسرم برای جلوگیری از گناه و دوست نشدن با کسی صیغه کرده
البته اگه من باشم در مورد خودم هیچکدومو نمی پسندم ولی دوست دارم نظر دوستانرو بدونم
مردی که زن صیغه ای گرفته ، با دلیل یا توجیه این کار رو کرده ؛ در این شکی نیست اما آیا همین هم باعث نمیشه که دوباره به این دلایل و توجیهات رجوع کنه؟اتفاقا سوال جالبیه ولی بهتره اینجوری اصلاح بشه
از بین دو مردی که یکیشون قبل از ازدواج با خانمی دوست بوده و مردی که قبل از ازدواج خانم صیغه ای داشته کدومو موجه تر میدونید؟؟؟
من نمیخوام صیغه رو توجیه کنم
ولی زیاد شنیده شده که در خواستگاری مادر پسر میگه پسرم پسر خوبیه منتها یه شیطنت هایی قبل از ازدواج داشته که ایشالا بعد ازدواج دیگه نخواهد داشت
ولی مادر دیگری میگه پسرم برای جلوگیری از گناه و دوست نشدن با کسی صیغه کرده
البته اگه من باشم در مورد خودم هیچکدومو نمی پسندم ولی دوست دارم نظر دوستانرو بدونم
یه مقدار حرفاتون مورد داره
خب نداره1 کاری به حلال و حرام فعلا ندارم!
2ضمن اینکه برای بدن لازمه
3و4و5حرف حساب
6صیغه خدا حلال کرده؟!!ترجیح می دم به عقلم رجوع کنم.
7شکی نیست
8خب آره
9این طبیعیه
10خب؟
فقط ظاهر قضاوت میشه،مگه حالت دیگه ای هست؟خب نداره
وقتی چیزی به ظاهرش قضاوت میشه رسیدن به اتفاق قول توش خیلی کمه و هر کس تصمیم خودشو بهترین حالت میدونه
این هم مسئله ای است که به ظاهرش بیشتر قضاوت میشه
پس هر شخصی در آخر شور و مشورت به این نتیجه میرسه که حرف خودش از همه درست تره
خوبه شما دینتون اسلامه ، اگه آدمخوار بودین با این همه تعصب...- اگر براساس کتاب خدا وسنت پیامبرش این ازدواج را انجام داده است , اری حاضرم ......میدانی چرا ؟
چون خدا وشرع اجازه داده ............من وتو چه کاریم
وقتی خدا راضی باشد ......من چرا ناراضی باشم
اما میدانید خدا در قران چه میگوید :
,اگر پسری یا دختری با جنس مخالف زنا وکار خلاف عفت انجام دهد , هیچ فرد مسلمان حق ازدواج با این آدم ها را ندارد وازدواج با آنان حرام وخلاف شرع است
بعبارتی
زن زناکار فقط باید با مرد زناکار ازدواج کند وبس وبرای دیگران حرام است
وهمچنین
مرد زناکار فقط باید با زن زناکار ازدواج کند وبس وبرای دیگران حرام است
بعبارتی
صیغه دراسلام حلال است وهرکس انجام دهد ثواب کرده است ولی زنا![]()
...........
ببین عرف چیزه خیلی بدیه که نمیشه ازش فرار کردفقط ظاهر قضاوت میشه،مگه حالت دیگه ای هست؟
خوشحال میشم همه به دنبال واقعیت باشن ، تو که اینو میدونی چرا؟
من افتخار میکنم دینم اسلام است واین مایه سربلندی من استخوبه شما دینتون اسلامه ، اگه آدمخوار بودین با این همه تعصب...
بازم تقسیربه رای؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جناب مسیح- اگر براساس کتاب خدا وسنت پیامبرش این ازدواج را انجام داده است , اری حاضرم ......میدانی چرا ؟
چون خدا وشرع اجازه داده ............من وتو چه کاریم
وقتی خدا راضی باشد ......من چرا ناراضی باشم
اما میدانید خدا در قران چه میگوید :
,اگر پسری یا دختری با جنس مخالف زنا وکار خلاف عفت انجام دهد , هیچ فرد مسلمان حق ازدواج با این آدم ها را ندارد وازدواج با آنان حرام وخلاف شرع است
بعبارتی
زن زناکار فقط باید با مرد زناکار ازدواج کند وبس وبرای دیگران حرام است
وهمچنین
مرد زناکار فقط باید با زن زناکار ازدواج کند وبس وبرای دیگران حرام است
بعبارتی
صیغه دراسلام حلال است وهرکس انجام دهد ثواب کرده است ولی زنا![]()
...........
پس تا تموم نشده بدو اقای مسیحمن افتخار میکنم دینم اسلام است واین مایه سربلندی من است
پیامبر اکرم وحضرت علی وتمام ائمه اطهار ما ازدواچ موقت را حلال میدانستند واگر کسی صیغه کند هرگز شرع اورا سرزنش نمیکند بلکه به او نیز پاداش وثواب میدهد
همان کسی که ازدواج دائمی را حلال کرده یعنی خدا ......او نیز ازدواج موقت نیز حلال کرده است واولین کسی که صیغه را حرام کرد عمر بود وما عمری نیستیم![]()
اتفاقاً تو داری تفسیر به رای میکنید ..............بازم تقسیربه رای؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جناب مسیح
شهوترانی مرد ثوابه ؟؟خیلی جالبه
من مثل عمر وعمری ها نیستم که چیزی که خدا ورسولش حلال کرده باشد , حرام کنمپس تا تموم نشده بدو اقای مسیح
یه وقت دیدی ثوابهاتمام شد وشما شدی جهنمی
اگرخیلی بدنبال ثوابید توصیه میکنم ازاسلام بددفاع نکنید......شاید اینجوری دم دربهشت راهتون دادن
برادر گفتن رادیکال ولی نه دیگه ریشه دوم و شوم و ریشه nاممن مثل *** و*** ها نیستم که چیزی که خدا ورسولش حلال کرده باشد , حرام کنم
من دنبال ثواب نیستم بلکه دنبال احیای سنت خدا ورسولش هستم
ازدواح دائم باموقت فرق میکنهاتفاقاً تو داری تفسیر به رای میکنید ..............
مگر کسی که با تو ازدواج دائمی کند , ببخشید با تو شهوترانی نمی کند
چرا رابطه جنسی در ازدواج دائمی , شهوترانی نیست ولی رابطه جنسی در صیغه شهوترانی است ............عجب تفسیر به رای جالب .............
تو از کدام مرجع تقلید تبعیت میکنید ؟
شما سنی مسلک هستی یا شیعه ؟؟؟؟؟؟؟؟
کدام مرجع تقلید صیغه را به بهانه شهوت رانی حرام کرده است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدام ؟
فعلا بریم نماز که اخیاکردن سنت نمازاول وقت مهمترهمن مثل عمر وعمری ها نیستم که چیزی که خدا ورسولش حلال کرده باشد , حرام کنم
طرف بحث هرچند من نیستم اما:اتفاقاً تو داری تفسیر به رای میکنید ..............
مگر کسی که با تو ازدواج دائمی کند , ببخشید با تو شهوترانی نمی کند
چرا رابطه جنسی در ازدواج دائمی , شهوترانی نیست ولی رابطه جنسی در صیغه شهوترانی است ............عجب تفسیر به رای جالب .............
تو از کدام مرجع تقلید تبعیت میکنید ؟
شما سنی مسلک هستی یا شیعه ؟؟؟؟؟؟؟؟
کدام مرجع تقلید صیغه را به بهانه شهوت رانی حرام کرده است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدام ؟
اخرش چي شد صيغه حرامه يا حلاله تكليف ما رو معلوم كنين
من مثل عمر وعمری ها نیستم که چیزی که خدا ورسولش حلال کرده باشد , حرام کنم
حرفاتون بچه گانه است ، به همین سادگیهمان کسی که ازدواج دائمی را حلال کرده یعنی خدا ......
او نیز ازدواج موقت را نیز حلال کرده است....... واولین کسی که صیغه را حرام کرد عمر بود وما عمری نیستیم![]()
برادر گفتن رادیکال ولی نه دیگه ریشه دوم و سوم و ریشه nام
توی این سایت همه قشر و همه نژاد و همه مذهب هستند شیعه سنی مسیحی یهودی ترک لر فارس
پس از پستهایی که حتی ذره ای تفرقه افکنه حتی اگه حق باهاته اجتناب کن![]()
برادر گفتن رادیکال ولی نه دیگه ریشه دوم و شوم و ریشه nام
توی این سایت همه قشر و همه نژاد و همه مذهب هستند شیعه سنی مسیحی یهودی ترک لر فارس
پس از پستهایی که حتی ذره ای تفرقه افکنه حتی اگه حق باهاته اجتناب کن![]()
پس بريم صيغه كنيمنتیجه بحث:
اگه بخوای صیغه بشی حراااااااام
اگه بخوای صیغه کنی از شیر مادر هم حلاااااااال تره
اینم مدارکش همه موجوووووود![]()
بابا حالا ما يه چيزي گفتيم تو چرا گير ميديشمابهتره به باغبونیت برسی......دیگه این طرفا نبینمتا
یه باردیگه تواین تاپیکها پیدات شه به خانمت خبرمیدماا.....بعد خربیاروباقالی بارکن![]()
پس بريم صيغه كنيم
تو چرا نرفتي فردا با شيريني بر گرديا![]()