آيا دختران در مهندسي مواد جايي دارند؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز
در دقت دخترا شکی نیست،ولی باید در رشته مناسب خودشون صرفش کنن،موفق باشید

رشته مناسب خودشون؟؟؟؟
اونوقت ببخشيد رشته مناسب ما رو شما اقاييون تعيين مي كنيد؟؟؟
به جاي اين حرفا يه ذره به خودتون بياين!!!
اگه همينطور دست رو دست بزاريد خانوما جدي جدي خونه نشينتون ميكننا....!!!!

setayesh 88

عضو جدید
رشته مناسب خودشون؟؟؟؟
اونوقت ببخشيد رشته مناسب ما رو شما اقاييون تعيين مي كنيد؟؟؟
به جاي اين حرفا يه ذره به خودتون بياين!!!
اگه همينطور دست رو دست بزاريد خانوما جدي جدي خونه نشينتون ميكننا....!!!!

:w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17:

sosmar

کاربر بیش فعال
هر کی میگه دخترها یا پسر ها رشته خاص خودشونو دارن اشتباه گفته و آدم بی سوادی مثلا دکتر های زنان و زایمان مرد هستن پس این هم اشتباه ؟؟؟؟؟؟؟؟

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کی میگه دخترها یا پسر ها رشته خاص خودشونو دارن اشتباه گفته و آدم بی سوادی مثلا دکتر های زنان و زایمان مرد هستن پس این هم اشتباه ؟؟؟؟؟؟؟؟

ببين دوست عزيز اگه بخواي با همين لحن بحثو ادامه بدي خونت واسه خانوماي اين باشگاه حلال مي شه ها....
قراره اينجا بحث كنيم نه اينكه ....
يه كار نكن همه خانوماي باشگاهو بسيج كنم تا...
لطفا راجب خودتون حرف بزنيد:mad::mad::mad::mad::mad:
كسايي كه چيزي از خودشون ندارن ميان و به تخريب طرف مقابلشون مي پردازن!!!
اين روش مناسبي واسه ادامه بحث نيست

sosmar

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز
می شه بگی لحن من چه مشکلی داره ؟
من که حرف بدی نزدم .
منتظر جواب هستم.
زود چون من یکم ...........

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببين دوست عزيز اگه بخواي با همين لحن بحثو ادامه بدي خونت واسه خانوماي اين باشگاه حلال مي شه ها....
قراره اينجا بحث كنيم نه اينكه ....
يه كار نكن همه خانوماي باشگاهو بسيج كنم تا...
لطفا راجب خودتون حرف بزنيد:mad::mad::mad::mad::mad:
كسايي كه چيزي از خودشون ندارن ميان و به تخريب طرف مقابلشون مي پردازن!!!
اين روش مناسبي واسه ادامه بحث نيست

دوستم. مثل اینکه بد خوندین متنو ایشون منظورشون اصلا بد نیست!!!:)

sosmar

کاربر بیش فعال
سلام.
مرسی حمیده خانم.
خدارو شکر که یکی هست طرف منو بگیره .
مرسی.
من طرف حق و مساوات هستم .

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
مرسی حمیده خانم.
خدارو شکر که یکی هست طرف منو بگیره .
مرسی.
من طرف حق و مساوات هستم .

نوشته ات خوانا نبود یکم!
منم اول جا خوردم. بعدا که باز خوندم فهمیدم.
می تونستی از علائم نگارشی و یا کسره استفاده کنی

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام لحنتون اونجاش بده كه به پزشك زنان و زايمان ميگيد بي سواد!!!!
البته من خيلي تند رفتم همينجا ازتون معذرت خواهي مي كنم راست مي گيد فكر كنم قضيه خيلي كش دار شد....!

متال 86

عضو جدید
سلام منم يه دخترم ورودي 86 متالورژي صنعتي ما هم نصف پسر نصف دختر بوديم . اوايل اصلا رشتمو نميشناختم ولي الان دوست دارم واسه ارشد خوردگي بخونم. من مطمئنم كه ما دخترا از پسرا هم ميتونيم در اين عرصه پيشتاز تر باشيم. البته اميدوارم سطح فرهنگ جامعه هم بالاتر بره.

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام لحنتون اونجاش بده كه به پزشك زنان و زايمان ميگيد بي سواد!!!!
البته من خيلي تند رفتم همينجا ازتون معذرت خواهي مي كنم راست مي گيد فكر كنم قضيه خيلي كش دار شد....!

نگفته بی سواد!
زیر بی سواد یه کسره بذار، بعدشم نقطه. بعد جمله رو از اول بخون:)

آخرین ویرایش:

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب به نظر مياد اكثر بچه ها موافق هستن . پس بهتره مديران لطف كنن و با توجه به نظر اكثريت تاپيك رو قفل كنن .:w16::w16:

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
سلام به همگي دوستان نازنينم! چند وقتيه اينجا پست نميذاشتم، چون ميخاستم ببينم اين بحث تا كجا ميخواد بره! راستشو بخواهيد يه ذره ازتون دلگيرم! ميخواهيد يه چوب بدم هميدگه رو بزنيد!:mad:آخه دوستان گل من مگه ما اومديم تو رينگ؟اول از همه اينو بگم من مخالف تحصيلات خانمها نيستم، ميدونيد چرا ، چون خداوند تبارك و تعالي به پيغمبر عظيمالشان اسلام (ص) فرمودند:اقرا! نگفتند مرد يا زن بخوان! گفتند بخوان ، براي تمام بشريت، پس اگه با اين ديد به موضوع نگاه كنيم همه حق تحصيل در هر رشته اي رو دارند و همه مي تونند در اون زمينه اي كه علاقه دارند ادامه بدهند، چون تمام آسمانها و زمين در تسخير آنهاست( اين فرموده خداوند است! غير ازاينه؟)پس چرا بايد سر موضوعي كه از پايه كج است بحث كنيم؟ دوستان نازنينم، بهتر نيست يه بار ديگه پست اول منو بخونيد تا دوباره در مسير اصلي بيفتيم، و آن، شناخت بهتر از يكديگر و استفاده از اين شناخت در محيط كاريه آينده! حالا از شما دوستان بهتر از جانم ميپرسم، بايد صورت مسئله رو پاك كنيم، اينه تفكر يك دانشجو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:razz: بايد به خاطر يكسري پست كه تنها درونيات يكسري از دوستان نازنينه اين تالاره، بايد اين تاپيك بسته بشه؟؟؟؟؟ ببيند ، من از مخالفان حذف پست در اين تالار هستم، هر چند تعداد معدودي از پستها پاك شده، ولي اينجا يه محل براي اظهار عقيده است، اگر هم موضوعي بيان ميشه ناشي از ديدگاهيه كه يه عمر داريم باهاش دسته و پنجه نرم ميكنيم، پس بهتر نيست بياد و در يه جايي بيرون ريخته بشه! حالا كه بيرون ريخته شده و داريم در موردش بحث ميكنيم براي چي مبارزه مي كنيم و در آخر پيشنهاد بستن؟؟؟؟؟؟
دوستان عزيز بهتر نيست، يكبار ديگر با يه ديد منطقي به اين تاپيك نگاه كنيم و سعي كنيم اطلاعاتتمون رو بهتر در معرض ديد عموم بذاريم و به پستهاي ديگران جواب بديم، نه با حس انتقامجويانه و بخاطر اينكه فقط وفقط جنس مخالفن !!!
دوستان عزيز من! هدف اصلي از ايجاد اين تاپيك اين بود كه از محيط كاريه همديگر در مراكز صنعتي باخبر بشيم! و آيا خانمها به همان اندازه كه آقايان براي اين كار فعاليت ميكنند فعاليت ميكنند؟ بين دو شخص كه از نظر علمي يكسانند و تنها جنبه تمايز جنسيتشان مي باشد، كدام يك براي كار انتخاب ميشوند ( البته منظورم كار خاصي نيست، خودتون در تمام مراكز بحث كنيد بهتره) ؟ آيا خانمها اصلا تمايلي به كار در اين رشته را دارند؟ آيا آيا آيا .......؟ پس بياييد از اين فرصت به دست آمده بهتر استفاده كنيم و بهتر از همديگر ، شناخت پيدا كنيم!
از همگي دوستاني كه نظر دادند ، به خصوص آنهايي كه در مورد محيط كاري حرف زدند صميميانه تشكر مي كنم!;)
موفق و پاينده باشيد

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگفته بی سواد!
زیر بی سواد یه کسره بذار، بعدشم نقطه. بعد جمله رو از اول بخون:)

.....!!!! :huh:
تقدیم به همه دخترا و پسرا واسه ایجاد صلح و دوستی ابدی....

nano.gemini

عضو جدید
سلام به همگي دوستان نازنينم! چند وقتيه اينجا پست نميذاشتم، چون ميخاستم ببينم اين بحث تا كجا ميخواد بره! راستشو بخواهيد يه ذره ازتون دلگيرم! ميخواهيد يه چوب بدم هميدگه رو بزنيد!:mad:آخه دوستان گل من مگه ما اومديم تو رينگ؟اول از همه اينو بگم من مخالف تحصيلات خانمها نيستم، ميدونيد چرا ، چون خداوند تبارك و تعالي به پيغمبر عظيمالشان اسلام (ص) فرمودند:اقرا! نگفتند مرد يا زن بخوان! گفتند بخوان ، براي تمام بشريت، پس اگه با اين ديد به موضوع نگاه كنيم همه حق تحصيل در هر رشته اي رو دارند و همه مي تونند در اون زمينه اي كه علاقه دارند ادامه بدهند، چون تمام آسمانها و زمين در تسخير آنهاست( اين فرموده خداوند است! غير ازاينه؟)پس چرا بايد سر موضوعي كه از پايه كج است بحث كنيم؟ دوستان نازنينم، بهتر نيست يه بار ديگه پست اول منو بخونيد تا دوباره در مسير اصلي بيفتيم، و آن، شناخت بهتر از يكديگر و استفاده از اين شناخت در محيط كاريه آينده! حالا از شما دوستان بهتر از جانم ميپرسم، بايد صورت مسئله رو پاك كنيم، اينه تفكر يك دانشجو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:razz: بايد به خاطر يكسري پست كه تنها درونيات يكسري از دوستان نازنينه اين تالاره، بايد اين تاپيك بسته بشه؟؟؟؟؟ ببيند ، من از مخالفان حذف پست در اين تالار هستم، هر چند تعداد معدودي از پستها پاك شده، ولي اينجا يه محل براي اظهار عقيده است، اگر هم موضوعي بيان ميشه ناشي از ديدگاهيه كه يه عمر داريم باهاش دسته و پنجه نرم ميكنيم، پس بهتر نيست بياد و در يه جايي بيرون ريخته بشه! حالا كه بيرون ريخته شده و داريم در موردش بحث ميكنيم براي چي مبارزه مي كنيم و در آخر پيشنهاد بستن؟؟؟؟؟؟
دوستان عزيز بهتر نيست، يكبار ديگر با يه ديد منطقي به اين تاپيك نگاه كنيم و سعي كنيم اطلاعاتتمون رو بهتر در معرض ديد عموم بذاريم و به پستهاي ديگران جواب بديم، نه با حس انتقامجويانه و بخاطر اينكه فقط وفقط جنس مخالفن !!!
دوستان عزيز من! هدف اصلي از ايجاد اين تاپيك اين بود كه از محيط كاريه همديگر در مراكز صنعتي باخبر بشيم! و آيا خانمها به همان اندازه كه آقايان براي اين كار فعاليت ميكنند فعاليت ميكنند؟ بين دو شخص كه از نظر علمي يكسانند و تنها جنبه تمايز جنسيتشان مي باشد، كدام يك براي كار انتخاب ميشوند ( البته منظورم كار خاصي نيست، خودتون در تمام مراكز بحث كنيد بهتره) ؟ آيا خانمها اصلا تمايلي به كار در اين رشته را دارند؟ آيا آيا آيا .......؟ پس بياييد از اين فرصت به دست آمده بهتر استفاده كنيم و بهتر از همديگر ، شناخت پيدا كنيم!
از همگي دوستاني كه نظر دادند ، به خصوص آنهايي كه در مورد محيط كاري حرف زدند صميميانه تشكر مي كنم!;)
موفق و پاينده باشيد
من اگه گفتم موافقم که این تاپیک بسته بشه فقط به خاطره اینه که فکر می کنم همه به این نتیجه رسیدن که فرقی نیست و ....
و این که پست های بیشتر تو این قسمت و جارو جنجال های احتمالی باعث می شه رو بقیه ی تاپیک ها کمتر وقت بذاریم! اما اگه احساس می کنید هنوز هم نیاز به تبادل اطلاعات هست منم حرفی ندارم. هرچی پیش کسوتای عزیز بگن.

YALE

عضو جدید
اگه نظر منو بخوای میگم این دخترا هرچ بگی ازشون برمیاد
کلا موجودات عجیب و غریبی هستن

adel_salehi2000

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اختیار دارین این چه حرفیه،چطور جایی ندارن اونا هم میتونن در بخش های مختلفی فعالیت داشته باشن.............
خوبیش اینه که جایی دارن اگه نداشتن خیلی بد بود
اتفاقاً با اونا در کنار همدیگه میتونیم از بهترینا باشیم واسه پیشرفت..........
شما بهتر میدونین که مهندسی مواد، مادر تمام رشته هاست پس اگه اونا نباشن انگار این رشته تحصیلی مادر نداره..............

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
واه واه واه!!!!
نه اينكه الان تموم اشپزاي رستورانا مرد نيستند...!!!
شما بهتره به جاي اين حرفا درساتو بخوني....!!!
انقدم تو كار خانوما دخالت نكنيد!!!!

من در سامو خوندم شاید از این ترم اولی باشی ولی اخرش میبنی بدردت نمیخوره چون خیلی بهت لطف کنن مسول انالیز مواد میکنن که همیشه با مواد سرطان زا باید کار کنی

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز
من در سامو خوندم شاید از این ترم اولی باشی ولی اخرش میبنی بدردت نمیخوره چون خیلی بهت لطف کنن مسول انالیز مواد میکنن که همیشه با مواد سرطان زا باید کار کنی

من كه ازش راضيم!!
.
.
.
راستي امروز اولين روز كاريمه!!!
مسئول كنترل كيفيت يه كار خونه شدم.....!!!!
برام دعا كنيد...

marziye-joOjoO

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس جایی ندارن!؟ این تاپیک به شدت با موج فمینیسم در تضاده!
حالا غفلت آقا رضا یه کمی قابل توجیه! اما فرهنگ جان شما دیگه چرا خاهر؟!!! شما چرا بر علیه این تاپیک قیام نمیکنی؟ وااااااااااااااااای ! قند خونم افتاد!

معلومه که جایی دارن! اصن همش واسه خانوماس! در کنارشون به آقایونم فرستی داده میشه تا خودشونو ثابت کنن! ولی جدا به قول یه بنده خدایی که الان گوشش صدا میده! خانوما میتونن این رشته رو قبضه کنن!;););)

reza_1364

مدیر بازنشسته
پس جایی ندارن!؟ این تاپیک به شدت با موج فمینیسم در تضاده!
حالا غفلت آقا رضا یه کمی قابل توجیه! اما فرهنگ جان شما دیگه چرا خاهر؟!!! شما چرا بر علیه این تاپیک قیام نمیکنی؟ وااااااااااااااااای ! قند خونم افتاد!

معلومه که جایی دارن! اصن همش واسه خانوماس! در کنارشون به آقایونم فرستی داده میشه تا خودشونو ثابت کنن! ولی جدا به قول یه بنده خدایی که الان گوشش صدا میده! خانوما میتونن این رشته رو قبضه کنن!;););)

شما انگاری یکم زیاد درس خوندی.

کوتاه بیا.بیخیال:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا