سلام به همگي دوستان نازنينم! چند وقتيه اينجا پست نميذاشتم، چون ميخاستم ببينم اين بحث تا كجا ميخواد بره! راستشو بخواهيد يه ذره ازتون دلگيرم! ميخواهيد يه چوب بدم هميدگه رو بزنيد!

آخه دوستان گل من مگه ما اومديم تو رينگ؟اول از همه اينو بگم من مخالف تحصيلات خانمها نيستم، ميدونيد چرا ، چون خداوند تبارك و تعالي به پيغمبر عظيمالشان اسلام (ص) فرمودند:اقرا! نگفتند مرد يا زن بخوان! گفتند بخوان ، براي تمام بشريت، پس اگه با اين ديد به موضوع نگاه كنيم همه حق تحصيل در هر رشته اي رو دارند و همه مي تونند در اون زمينه اي كه علاقه دارند ادامه بدهند، چون تمام آسمانها و زمين در تسخير آنهاست( اين فرموده خداوند است! غير ازاينه؟)پس چرا بايد سر موضوعي كه از پايه كج است بحث كنيم؟ دوستان نازنينم، بهتر نيست يه بار ديگه پست اول منو بخونيد تا دوباره در مسير اصلي بيفتيم، و آن، شناخت بهتر از يكديگر و استفاده از اين شناخت در محيط كاريه آينده! حالا از شما دوستان بهتر از جانم ميپرسم، بايد صورت مسئله رو پاك كنيم، اينه تفكر يك دانشجو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بايد به خاطر يكسري پست كه تنها درونيات يكسري از دوستان نازنينه اين تالاره، بايد اين تاپيك بسته بشه؟؟؟؟؟ ببيند ، من از مخالفان حذف پست در اين تالار هستم، هر چند تعداد معدودي از پستها پاك شده، ولي اينجا يه محل براي اظهار عقيده است، اگر هم موضوعي بيان ميشه ناشي از ديدگاهيه كه يه عمر داريم باهاش دسته و پنجه نرم ميكنيم، پس بهتر نيست بياد و در يه جايي بيرون ريخته بشه! حالا كه بيرون ريخته شده و داريم در موردش بحث ميكنيم براي چي مبارزه مي كنيم و در آخر پيشنهاد بستن؟؟؟؟؟؟
دوستان عزيز بهتر نيست، يكبار ديگر با يه ديد منطقي به اين تاپيك نگاه كنيم و سعي كنيم اطلاعاتتمون رو بهتر در معرض ديد عموم بذاريم و به پستهاي ديگران جواب بديم، نه با حس انتقامجويانه و بخاطر اينكه فقط وفقط جنس مخالفن !!!
دوستان عزيز من! هدف اصلي از ايجاد اين تاپيك اين بود كه از محيط كاريه همديگر در مراكز صنعتي باخبر بشيم! و آيا خانمها به همان اندازه كه آقايان براي اين كار فعاليت ميكنند فعاليت ميكنند؟ بين دو شخص كه از نظر علمي يكسانند و تنها جنبه تمايز جنسيتشان مي باشد، كدام يك براي كار انتخاب ميشوند ( البته منظورم كار خاصي نيست، خودتون در تمام مراكز بحث كنيد بهتره) ؟ آيا خانمها اصلا تمايلي به كار در اين رشته را دارند؟ آيا آيا آيا .......؟ پس بياييد از اين فرصت به دست آمده بهتر استفاده كنيم و بهتر از همديگر ، شناخت پيدا كنيم!
از همگي دوستاني كه نظر دادند ، به خصوص آنهايي كه در مورد محيط كاري حرف زدند صميميانه تشكر مي كنم!

موفق و پاينده باشيد