آهای سربازی ...............

jentle man

عضو جدید
من خدمتم تبعیده زاهدان بودم هممه جاشم رفتم تا دقیقه اخر تصفیم زاهدان بود چه حالی مداد میرفتیم لب مرز عشق حال یادش بخیر

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به سلامتی ایشالله میرید زودهم تموم میشه میایید عروسی میکنید... براتون تو باشگاه جشن می گیریم

مریم جان شما هم قراره برین خدمت؟:surprised:
دوستانی که تهران و استان های مرکزی رو بد میدونن! اگر لب مرز خدمت می کردن چی می گفتن!!!:cry:

مریمs

عضو جدید
مریم جان شما هم قراره برین خدمت؟:surprised:
دوستانی که تهران و استان های مرکزی رو بد میدونن! اگر لب مرز خدمت می کردن چی می گفتن!!!:cry:

سلام عزیز نمی دونم یه نگا به آواتارم بنداز ببین بهم میاد برم سربازی.......:biggrin:

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم چرا ولی پسرخاله منم مثل تو فک میکرد ولی وقتی رفت تو ارتش تو دالاهو خدمت, نظرش عوض شده بود......
بله میدونم شرایط خدمتی ارتش خیلی سخت تره

ولی اعتبار ارتش برای سایر کشور ها بیشتره تا سپاه

• Like
واکنش ها: K.T

f.babaei

عضو جدید
میگن اهواز پادگان حمید خیلی بده!!:w41:

من خودم یزد بودم تابستون کباب شدم:w00::w09::w19:

اما الان دارم حال میکنم چون سرباز معلمم :w18::w24:

اجازه آقا!:question::evil::twisted::w10:

مریمs

عضو جدید
میگن اهواز پادگان حمید خیلی بده!!:w41:

من خودم یزد بودم تابستون کباب شدم:w00::w09::w19:

اما الان دارم حال میکنم چون سرباز معلمم :w18::w24:

اجازه آقا!:question::evil::twisted::w10:

پس الان خوش به حالت ,راستی دومین کسی هستی که پیدا شد از سربازی راضی بود . موفق باشید

آهان یه چیز دیگه آواتارت خیلی نازه;)

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آهایییییییییییییییییییییییییییییی سربازیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی کجاییییییییییییییییییییییییییییی که دارمممممممممممممم میاممممممممممممم:w41::w41::w41::w41:

f.babaei

عضو جدید
پس الان خوش به حالت ,راستی دومین کسی هستی که پیدا شد از سربازی راضی بود . موفق باشید

آهان یه چیز دیگه آواتارت خیلی نازه;)
راستش سرباز معلمی هم مشکلات خودش رو داره و نمیتونم بگم کاملا راضیم اما نسبت به پادگان خیلی بهتره! :thumbsup:

ممنونم آواتار شماهم خوشگله اینقدر این بچه های ناز کوچولو رو دوست که میخوام لپشونو گاز بگیرم! :love::w36::w40::w38:

مریمs

عضو جدید
آهایییییییییییییییییییییییییییییی سربازیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی کجاییییییییییییییییییییییییییییی که دارمممممممممممممم میاممممممممممممم:w41::w41::w41::w41:

وای واقعا کی میرید سربازی......... نمی دونم تو این مواقع چی میگن .........ولی خدا به همراهتون به سلامتی...........آش پشت پا تون وکی باید بخوریم

127128

عضو جدید
آره خودمم موافقم............. واقعاهااااااااا
استارتر کیف میکنی بدبختی سربازا رو میخونی که این تاپیکو زدی ؟!
70% به بالا که راضی نیستن شایدم 99.99% حالا بماند
تاپیک زدن لازم نبود که گوگل برای همین موقع هاست

مریمs

عضو جدید
استارتر کیف میکنی بدبختی سربازا رو میخونی که این تاپیکو زدی ؟!
70% به بالا که راضی نیستن شایدم 99.99% حالا بماند
تاپیک زدن لازم نبود که گوگل برای همین موقع هاست

چرا میزنی خوب ....... :surprised:

بالا