آهای تـویی که دوست داری زنــت باکره باشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

بردوک 90

اخراجی موقت
سعی هم میکنیم فرهیخته تر و صحیح تر جواب بدیم.

الان یعنی خیلی صحیح وبا ماتنت جواب دادی.بذار روشنت کنم اکثریت افرادی که این امور را تقبیح میکنن خودشون در خفا و به سادگی هر چه تمامتر انجامش میدن و زمانی که در جمع حرفی از این موارد به میان میاد جانب حق را گرفته با ریاکاری تمام همه چیز را انکار می کنن.من فقط گفتم گناه که میکنیم حداقل اینقدر شرف داشته باشیم پای گناهمون وایستیم.اینه فرق من و فرهیختگانی مثل شما.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان یعنی خیلی صحیح وبا ماتنت جواب دادی.بذار روشنت کنم اکثریت افرادی که این امور را تقبیح میکنن خودشون در خفا و به سادگی هر چه تمامتر انجامش میدن و زمانی که در جمع حرفی از این موارد به میان میاد جانب حق را گرفته با ریاکاری تمام همه چیز را انکار می کنن.من فقط گفتم گناه که میکنیم حداقل اینقدر شرف داشته باشیم پای گناهمون وایستیم.اینه فرق من و فرهیختگانی مثل شما.

حالا شد.حالا بهتر جواب دادی

sade_messi

عضو جدید
من با هر كسي هر زماني ازدواج كنم ميگم كه يكنفر را دوست داشتم ميخاد باهام بمونه ميخاد نمونه
بهتر تز اينه يه روزي ممكنه خودش بفهمه و اون همه اعتماد بره زير سوال.بهتره همونموقع تصميم بگيره تا اينكه بعد فكر كنه آيا اين چقدر بمن دروغ گفته و.....
با دوستي و معذرت ميخام خونه خالي و غيره كلا مخالفم اما با همكلاسيام سلام عليك دارم و بهشم ميگم من بنا به رشته درسيم سلام عليك اقتضاي رشتمه اما ميتوني خونوادم و خودما ببيني و از پاك بودنم مطمين بشي

دقيقا باهات موافقم
اينكه يه نفر با همكلاسياش در اين حد رابطه داره منطقيه ولي كسي كه ازت خواستگاري ميكنه اگه بهت اطمينان داره و يه آدم منطقي باشه شك نكن به اين ايراد نميگيره ولي اگه ايراد گرفت بدون بهت اطمينان نداره و اين زندگي ارزش شكل گرفتن نداره, پس در هر حال با هم روراست بودن بهتر جواب ميده دوستان من.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر می کردم جوونهای ما دارن به سوی فرهنگ های غلط غربی میرن ولی از صمیم قلب خوشحالم که اشتباه فکر کردم. ادم میاد اینجا این همه ادم با غیرت و شرف و می بینیه کیف می کنه

رحمت بر پدر مادری که شما رو تربیت کرده

خدایا شکرت

haydiii

عضو جدید

.
.
.دیده بگشای و در اندیشه ی گلچینان باش

همه گلچین گل امروزند

همه هستی سوزند

کس به فردای گل باغ نمی اندیشد

آن که گرد همه گل ها به هوس می چرخد

بلبلِ عاشق نیست...

بلکه گلچین سیه کرداریست

که سراسیمه دود ، پی گل های لطیف

تا یکی لحظه به چنگ آرد و ریزد بر خاک

دست او دشمن باغ است و نگاهش ناپاک

تو گل شادابی

به ره باد مرو

غافل از باغ مشو

ای گل صد پرِ من

با تو در پرده سخن میگویم

گل چو پژمرده شود جای ندارد در باغ

گل پژمرده نخندد بر شاخ

کس نگیرد ز گل مرده سراغ

دخترم با تو سخن می گویم...

.
:surprised:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه استارت جالبی.....متاسفانه اسم دوست دختر دوست پسر روشه....هردوش ینی آشغال ....یه چیزی تو همین مایه ها....به کسی بر نخوره

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش این پسران با غیرتو بیشتر در سطح خیابانها میدیدیم....

خوب اشتباه شما اینجاست که پسرای با غیرت تو خیابونا ولو نیستن
اونایی که خیابونها رو الکی بالا پایین می کنن تا مقاصد پلیدشون برسن یه سری اشغالن دیگه

آخرین ویرایش:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب اشتباه شما اینجاست که پسرای بی غیرت تو خیابونا ولو نیستن
اونایی که خیابونها رو الکی بالا پایین می کنن تا مقاصد پلیدشون برسن یه سری اشغالن دیگه
یعنی پسرای بی غیرت تو خیابونا نمیان که بزنن تو دهن پسرای بی غیرت و از خانمها دفاع کنند؟
کلا بست نشستن تو خونه؟ با دوستاشون بیرون نمیرن؟ تو خیابون راه نمیرن؟

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب یه سوال؟
اگه دختر و پسر با هم دوست باشند و فقط یه دوستی معمولی - مثلا همکلاسی باشن تو یونی -بدون اینکه هیچ رابطه ای داشته باشند، اون وقت دختره به شوهرش گفت که من قبل ازدواج دوستی داشتم که پسر بود بازم شوهرش می شکنه؟:razz:

اگه واقعا در حد همکلاس باشند ایرادی نداره.
نه اینکه به اسم کوچیک همو , اونم جلو بقیه , صدا کنند. یا با هم برن تریا یا هر چیزه دیگه.

من موندم چه معنی داره تو محیط اداری یا آکادمیک دانشگاه دختر و پسر همدیگه رو به اسم کوچیک صدا کنن؟ حالا اگه خیلی صمیمی هستن لااقل جلو جمع همدیگه رو به اسم کوچیک صدا نکنند. حتی زن و شوهر هم باشند دلیل نمیشه هم دیگه رو به اسم کوچیک صدا کنن. موافقین؟

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز

اعلام برائت از یه چیز بد خودش خیلی چیز خوبیه.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی پسرای بی غیرت تو خیابونا نمیان که بزنن تو دهن پسرای بی غیرت و از خانمها دفاع کنند؟

پسرای با غیرتم میان تو خیابون ولی مثه پسرای بی غیرت جلب توجه نمی کنن بیشتر سرشون به کاره خودشونه به این خاطره که بیشتر پسرای بد تو نظر میان و شما می گی تو خیابون پسرای با غیرت کم هستن

minoo-lovely

عضو جدید
نه اینکه به اسم کوچیک همو , اونم جلو بقیه , صدا کنند. یا با هم برن تریا یا هر چیزه دیگه.

من موندم چه معنی داره تو محیط اداری یا آکادمیک دانشگاه دختر و پسر همدیگه رو به اسم کوچیک صدا کنن؟ حالا اگه خیلی صمیمی هستن لااقل جلو جمع همدیگه رو به اسم کوچیک صدا نکنند. حتی زن و شوهر هم باشند دلیل نمیشه هم دیگه رو به اسم کوچیک صدا کنن. موافقین؟

موافقم ...درست میگید

sade_messi

عضو جدید

دليلي نداره پسراي باغيرت بزنن دو دهن بي غيرتا وقتي صحنه هاي زيادي تو اجتماع مي بينن كه اكثرا دخترا واسه خودشون اررش قايل نيستن.
مثلا:مسير خونه ما طوريه كه من 3 كورس تاكسي سوار ميشم,واقعا هميشه آرزو داشتم يه صحنه اي رو ببينم ولي تا الان حتي يه بارم نديدم,اينكه وقتي منتظرم كه تاكسي بگيرم بعد يه دختري نزديكام واستاده تاكسي ميادو به من توجه نميكنه ولي ميره جلو دختره سيخ ترمز ميكنه دختره اگه واسه خودش ارزش قايل باشه نبايد سوار شه چون اون راننده فقط بخاطر اينكه دختره و بيشتر بهش حال ميده تا من كه پسرم سوارش ميكنه.ولي متاسفانه تا حالا هيچ دختريو نديدم كه سوار نشه.

Nazanin07

عضو جدید

حرفت مثل یه سیلی میمونه که یه دفعه محکم میخوره تو گوش ادمهای نامرد و نفهم.دستت درد نکنه.
نه والا مطمئن باش ککش هم نمیگزنه،مطمئن باش
خوب اشتباه شما اینجاست که پسرای با غیرت تو خیابونا ولو نیستن
مگه ما میگیم بیان ولو شن؟؟؟؟ یا مثلا ما ولو ایم؟؟؟؟؟؟؟ خودت تفریح لازم نداری اولا؟
دوما همه جا همینطوره دانشگاه خیابون مرکز خرید پارک فرقی نداره،
والا دیروز من رفته خرید اونم از نوع گوجه و خیار و این چییزا!! که با یه مرد بیغیرت طرف شدم،

آخرین ویرایش توسط مدیر:

misento

عضو جدید

خوب اگه وقتی فقط خودشون هستند و کسی دیگه نیست ؛ به اسم کوچیک همو صدا بزنن ، اگه همدیگه رو دوست دارن اونم در حد مثلا خواهر-برادری ! اون وقت تکلیف چیه؟؟؟ :razz:

تبسم44

عضو جدید
دليلي نداره پسراي باغيرت بزنن دو دهن بي غيرتا وقتي صحنه هاي زيادي تو اجتماع مي بينن كه اكثرا دخترا واسه خودشون اررش قايل نيستن.
مثلا:مسير خونه ما طوريه كه من 3 كورس تاكسي سوار ميشم,واقعا هميشه آرزو داشتم يه صحنه اي رو ببينم ولي تا الان حتي يه بارم نديدم,اينكه وقتي منتظرم كه تاكسي بگيرم بعد يه دختري نزديكام واستاده تاكسي ميادو به من توجه نميكنه ولي ميره جلو دختره سيخ ترمز ميكنه دختره اگه واسه خودش ارزش قايل باشه نبايد سوار شه چون اون راننده فقط بخاطر اينكه دختره و بيشتر بهش حال ميده تا من كه پسرم سوارش ميكنه.ولي متاسفانه تا حالا هيچ دختريو نديدم كه سوار نشه.

من موافق نیستم......تاکسیه........ماشین دیگه که نیست.......یعنی اگه من و یه اقا پسری تو ایسگاه باشیم و تاکسی هم فقط یه جای خالی داشته باشه چون تاکسی به من اجازه ی نشستن میده یعنی اون چیزیه که شما فک میکنی؟
به نظر من که غیر منطقیه....

somayeh115

عضو جدید
عجب
همه پاک وصاف وباغیرتن ولی جیزی که ماالان داریم میبینیم یه دنیا فرق داره
کاشکی به جا نوشتن عمل میکردیم به حرفامون
اینقدخوب حرف میزنیم ومینویسیم که خودمونم باورمون شده دروغامونو

تبسم44

عضو جدید
عجب

الان مطمئنی ما داریم دروغ میگیم دیگه؟ قضاوتای غلطمونو یادت رفت.........

• Like
واکنش ها: Sarp

sade_messi

عضو جدید
من موافق نیستم......تاکسیه........ماشین دیگه که نیست.......یعنی اگه من و یه اقا پسری تو ایسگاه باشیم و تاکسی هم فقط یه جای خالی داشته باشه چون تاکسی به من اجازه ی نشستن میده یعنی اون چیزیه که شما فک میکنی؟
به نظر من که غیر منطقیه....

من نگفتم يه جاي خالي
طوريه كه معلومه اصلا هدفش مسافركشي نيست

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه والا مطمئن باش ککش هم نمیگزنه،مطمئن باش

مگه ما میگیم بیان ولو شن؟؟؟؟ یا مثلا ما ولو ایم؟؟؟؟؟؟؟ خودت تفریح لازم نداری اولا؟
دوما همه جا همینطوره دانشگاه خیابون مرکز خرید پارک فرقی نداره،
والا دیروز من رفته خرید اونم از نوع گوجه و خیار و این چییزا!! که با یه مرد بیغیرت طرف شدم،

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اگه وقتی فقط خودشون هستند و کسی دیگه نیست ؛ به اسم کوچیک همو صدا بزنن ، اگه همدیگه رو دوست دارن اونم در حد مثلا خواهر-برادری ! اون وقت تکلیف چیه؟؟؟ :razz:

اگه بعدا از هم خوشش بیاد اگه یکم با هم برن تفریح اگه یکم با هم صمیمی بشن بهم دست بزنن اگه خونه هم دیگه برن
اگه...... :biggrin:

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب

خوب شما به خودت دروغ نگو بذار ما با دروغامون خوش باشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا