راستش نمیدونمپاتوق سحرخیزان که میگن اینجاس آیا ؟
نمیدونم منم چرا اینجوریم
دیگه حس میکنم خیلی کسی رو نمیشناسم
باید چیکار کرد؟؟؟![]()
ولی من نمیخوام تسلیم بشممیگن هر چیزی قدمیش خوبه اینجام همینطوره
جدیدش خیلی لطفی نداره.
منم نمی دونم باید چی کار کرد؟![]()
اگه میدونستم که نمیپرسیدمراستش نمیدونم
نظر شما چیه؟؟؟؟
راستش منم از این زاویه بهش نگاه نکرده بودماگه میدونستم که نمیپرسیدم
اگه تمایل داری اینجا رو اسپم کده کنیمراستش منم از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم
خودم که صبح اول وقت اینجام
نمیدونم چرا![]()
ولی من نمیخوام تسلیم بشم
میخوام مبارزه کنم![]()
من میرم دارو دسته رو بریزم اینجا هاااابه به چه عالی![]()
خب اینکه دیگه معلومه عزیزماحسنت....ولی مبارزه با کی؟!!!
![]()
فدای خودتو دار و دسته اتمن میرم دارو دسته رو بریزم اینجا هاااا
بعدا نگی نگفتی![]()
نتایج دیگه ای هم اگه رسیدید بفرمایید تا همه استفاده کنیمبارک الله!
مدتی است به این نتایج رسیده ام!!!
خیلی خوبه که همه در جریان باشن!![]()
آره حسابی حواستو جمع کنجالب بود ممنون
باید خیلی مراقب باشم:دی
امیدوارم روز به روز به این موارد اضافه بشه و تحلیل بشهخیلی جالبه واقعا
شدیدا با حرفتون موافقم
نمیفهمن که :دیحمید هستم یک مسافر ....
دور از شوخی من اینجا چیزایی یا د گرفتم طی این دوسالی که عضوم که امکان نداره تو واقعیت بهش میرسیدم ... اینجا بهترین جا برای تجربس ...درسته بعضی مواقع ادم دلخور میشه ..زده میشه ...ولی خب مگه همیشه باید خوش بگذره ؟؟؟
راستشو بگم من خیلی از کمو کاستی هامو تونستم اینجا برطف کنم .
اینجا نمونه ای از جامعه ی واقعیه..اینجا میتونین خیلی چیزا متجو بشین ..جو حاکم به جامعه و خیلی چیزای دیگه مثله اشکالای شخصیتی خودمون.
یه محیط خیلی خوب و سالم ( در صورت داشتن جنبه ) برای شناخت جنسه مخالفه !! اینجا احتماله خطر تو این مسائل خیلی کمتر از واقعیته .
شما تو این باشگاه که نمونه ای از جامعس تازه اونم نمونه ی با فرهنگو فرهیختش اگه نتونی گلیمتو بیرون بکشی بیرونم نمیشه اینجا بهترین جا برا تجربه ی زندگیه ایندس به نظره من .
حمید هستم یک مسافر ....
دور از شوخی من اینجا چیزایی یا د گرفتم طی این دوسالی که عضوم که امکان نداره تو واقعیت بهش میرسیدم ... اینجا بهترین جا برای تجربس ...درسته بعضی مواقع ادم دلخور میشه ..زده میشه ...ولی خب مگه همیشه باید خوش بگذره ؟؟؟
اینجا نمونه ای از جامعه ی واقعیه..اینجا میتونین خیلی چیزا متجو بشین ..جو حاکم به جامعه و خیلی چیزای دیگه مثله اشکالای شخصیتی خودمون.
یه محیط خیلی خوب و سالم ( در صورت داشتن جنبه ) برای شناخت جنسه مخالفه !! اینجا احتماله خطر تو این مسائل خیلی کمتر از واقعیته .
شما تو این باشگاه که نمونه ای از جامعس تازه اونم نمونه ی با فرهنگو فرهیختش اگه نتونی گلیمتو بیرون بکشی بیرونم نمیشه اینجا بهترین جا برا تجربه ی زندگیه ایندس به نظره من .
واقعا ؟؟؟
کلی گفتم ... نه شخصه خاصی رو برای ازدواج یا اینجور چیزا گرچه اون مباشه چیزه عجیبی نیست
ولی منظورم خوده جنسه !!
حمید هستم یک مسافر ....
پیش از هر چیز مستقیم میریم به سراغ دو شرکت کننده امشب ....نمیفهمن که :دی
به به شما کجا اینجا کجامن خیلی وقته نیومداااااخودت بگو اصلا من اینجا میام
![]()
پیش از هر چیز مستقیم میریم به سراغ دو شرکت کننده امشب ....
حمید جان ما درباره محاسن صحبت نکردیم
من خودم نرم افزارهای خیلی خوبی اینجا تونستم بگیرم و بکار ببرم
ولی نمیتونیم بگیم که این معایب هم وجود نداره
به نظر من جذابیت های اینجا که بخشی از اونو شما گفتید نمیتونه باعث بشه که بخشهای منفی رو نبینیم
من به نظرم اگه کنترل نشه معایبش خیلی بیشتر از محاسنشهخب اره راس میگی چیزه منفی هم کم نداره ولی تا اینجا که من دیدم داشتی همرو ترقیب میکردی که برن از اینجا !!!
اگه نکات مثبتشم میدونی دیگه رفتن چیه ؟؟؟ فقط از مثبتاش بهره ببر
خودت بگو مزدور کدوم اجنبی هستی ؟؟؟![]()
درود بر شماآفرین
خوب گفتی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
T | لطفا صادقانه آنچه که در دورن خود دارید را بیان کنید | گفتگوی آزاد | 50 | |
Y | آنچه باید در باره اتوماسیون اداری بدانیم | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
آنچه از پینوکیو باید آموخت | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
هر آنچه درباره "تب كريمه كنگو " بايد بدانيم | گفتگوی آزاد | 5 | |