ماندانا فرهمند
عضو جدید
معمولا استادا کانسپت های مفهومی رو ترجیح می دن.مثلا می تونی با توجه به اقلیمت مفهوم سرما یا باد یا خشکی رو انتخاب کنی.یا کانسپتت استعاری باشه و کوه رو انتخاب کنی.موفق باشی.
من مخالفم کانسپت می تونه از کاتاب باشه فنجون باشه البته به قول دوست عزیزمرسى به خاطر تابيك جالبتون
من با ( استعاره مسقيم ) ه اشكال مخالفم , يعنى براى ديزاين كتابخونه كانسبتت كتاب باشه و براى كافى شاب فنجون , اين طرحها كار رو ضعيف ميكنن , كانسبت يعنى خلاقيت , يعنى اكه ميخوالا واسه ى ديزاين كتابخونه فرم كتاب استفاده كنى , طورى درش ابداع ايجاد كن كه ببيننده مسقيم نفهمه كه اين كتابه ,بذار با جشم بيننده ت بازى كنه
كانسبت روح كاره كه با خلاقيت معمار قاطى ميشن و يه كار خوبو ارائه ميدن ( ملاك تشخيص يه معمار خوب و موفقم همين خلاقيت و ابداعه )
بچه ها من یه طراحی کردم ولی بدون کانسبت اگه کسی میتونه برای ساختمون من یه کانسپت پیدا کنه که فقط صدای استادمو بندازم . عکسشو ببینید
در واقع میشه گفت یه ماشین برای این لاستیک میخواستم
آقا ایول به استادم گفتم کانسپو گفت آره میشه . از کارم خیلی تعریف کرد گفت خیلی خوب شده![]()
![]()
تعریف ساده ونظر خوبی است البته ایده در 1 چهار چوب خاص و کلی قرار نمی گیره ،هرچند که می تونه از همه عوامل فوق بهره بگیره نه تعریف بشه ،به زبان ساده تر ایده همان ذهنییتی است که ما در روند مطالعه و آگاهی و تجربه از آن موضوع به دست می یاوریم.مثال:بهترین ایده برای کودک ، 1 نفر میگوید بازی،نفر بعد محبت و شادی،یا امنیت،یا سرگرمی و هیجان ،یا بازی فکر،یا خلاقیت ،رنگ گرم و شاد ،مقیاس کودک ،و....... که همه این موارد از دید گوینده برای ایده کاملا درست و منطقی به نظر می رسه که حاصل ذهنیت اشخاص مختلفه.ا تعريف ساده مي توان گفت کانسپت ها ايده هايي (Ideas) هستند که عناصر گوناگوني در يک جا گرد هم ميآورند. اين عناصر گوناگون ، در متن اين نوشتار؛ تفکرات ، تصورات و مشاهدات هستند. در معماري کانسپت ، مسيري است که طي آن نيازهاي فيزيکي ، شرايط محيطي و باورها به هم مي پيوندند و به اين ترتيب کانسپت ها بخش مهمي از روند طراحي معماري را شکل مي دهند.
بيشتر