آمـــوزش زبـــان عمومـی و تخصصی کارشناسی ارشد معماری

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مرسی ولی میدونم.15 روزه دارم کار مبکنم باهاش.تهش کیه؟

انتها نداره!! ببین وقتی یه درسی می خونی اولین زمان مرورش 4 ساعت بعده، بعد از اون به نسبت اینکه کدومو درست جواب داده باشی کدومو غلط زمان مرور بعدی هر کدوم از لغتا مشخص می شه (مثلا یکی 12 ساعت بعد یکی 1 روز بعد یکی 2 روز بعد اینا رو چون پراکنده ن دقیقا تشخیص ندادم) خلاصه اگه یه لغتی رو همیشه درست جواب داده باشی 1 هفته پشت سر هم تکرار می شه و دیگه تکرار نمی شه بعد مثلا می بینی 2 هفته دیگه 2 باره تکرار شد، 1 ماه دیگه دوباره تکرار شد، یعنی فاصله های مروری رفته رفته بیشتر می شن ولی هیچ وقت به آخر نمی رسن که شما فک کنی دیگه این لغت تموم شد... اگه هر درسی رو که قبلا خوندی وا کنی می بینی جلو هر لغت یه زمانی مشخص کرده (مثلا نوشته 5 روز بعد یا 12 ساعت بعد) که این نوشته زمان مرور بعدی اون لغت رو نشون می ده... اصلا مزیت این سایت به همینه که لازم نیست شما مشخص کنین کی قراره یه لغتو مرور کنین، خودش به موقع اعلام می کنه اینو .... این در مورد تک تک لغات... در مورد یادگیری هم که خب بازم تمومی نداره، کلی course هستن که می تونی یکیو تموم کنی اون یکی رو شروع کنی یا اینکه همزمان چند تاشو با هم شروع کنی ... کلا اینجا یه ابزاره تا چیزایی رو که می خوایی پیدا کنی و یاد بگیری نه اینکه قرار باشه یه روند مشخصی داشته باشه و همه از یه جایی شروع کنن و به یه جای خاصی برسن... سیستم امتیاز بندی شم همینو نشون می ده... تا امیتاز 100 ملیون هم نام گذاری کردن در حالیکه من بیشترین امتیازایی که دیدم در حد 14-15 ملیون بودن... یعنی اگه به عنوان یه بازی هم در نظرش بگیری تمومی نداره

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقای کوروش 68 و بقیه دوستان ...ممنون از زحماتی که می کشید:gol:..سپاس فراوان. مسلما تلاشتون بی جواب نمی مونه از نظر خدا.با عرض پوزش میشه لطفا کلید تست های گرامر پست 103 رو بزارید ..شایدم من ندیدم.ممنون میشم.
class-tests-grammar-section1.pdfclass-tests-grammar-section2.pdf
این هم 2 نمونه سوال برای گرامر ارشد

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقای کوروش 68 و بقیه دوستان ...ممنون از زحماتی که می کشید:gol:..سپاس فراوان. مسلما تلاشتون بی جواب نمی مونه از نظر خدا.با عرض پوزش میشه لطفا کلید تست های گرامر پست 103 رو بزارید ..شایدم من ندیدم.ممنون میشم.
سلام خواهش میکنم دوست عزیز. اگر منظورتون پستی که تست های 504 رو گذاشتم جوابش تو این پست هست
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...عماری/page21?p=6826705&viewfull=1#post6826705

n.b1987

عضو جدید
سلام خواهش میکنم دوست عزیز. اگر منظورتون پستی که تست های 504 رو گذاشتم جوابش تو این پست هست
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...عماری/page21?p=6826705&viewfull=1#post6826705

سلام دوستان تاپيك زبان و كوروش خان يه سوال داشتم ازتون
به نظرشما كدوم روش بهتر جواب ميده
اينكه اينكه اول سوالارو يه نگاه بندازيم بعد كلمات كليدى سوالوتو متن مشخص كنيم بعد متنو يه مرور كلى كنيم بعدشم سوالارو ج بديم

يا اول متنو يه مرور كلى بعد عبارت كليديو مشخص كنيم بعد سوالارو ج بديم
يا مسيرهاي ديگه
من هنوز نميدونم كدوم روند بهترينو سريع ترين روش هست البته ميدونم شايد هركي با يه روش راحت تر باشه اما اونى كه به تجربه ثابت كرده و جواب داده چيه
من هنوز درصد زبانم تو ٤٥پنجاه دقیقه رو ٥٠ گیر کرده........
گرامرو همچنان رد ميشم
لغت هارو ٧-٨تا شو ميزنم با يه غلط
متنها هم از ١٥تا ده يازده تا درست ٥-٦تا غلططط
راهنماييم ميكنين

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من نمیدونم تافل رو آیا باید متن های هر درس رو بخونم یا نه فقط جملاتی که برا لغات کفته شده

آخه وقتی اون متن هارو می خونم انقدر ضعیفم که نمی تونم ار پسش بر بیام راهنمایی کنید چکار کنم با این متنهاش خیلی تو متنها لغت هست که اصلا تلفظشم برام سخته راهنمایی کنید پطوری تو این 3 ماه کتاب تافل رو بخونم البته 450 لغت اصلیشو بلدم اما متنهاش کلافم کرده

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان سلام وخسته نباشید ..........در مورد درک از استاد زبانم در مورد نکاتی که دوستان گذاشتن پرسیدم نگاه کرده بود میگفت چندتا نکته ی اولش خوب بود بعدش گفت که تو درک 2 تا 3 خط اول با 2 تا 3 خط اخر مهمن که خونده بشن ................نمیدونم چجوری بگم در کل میگفت اون نکات همیشه درست نیست .................میگفت باید لغات رو خوب بلد باشید..........

mon-@-rchitect

عضو جدید
سلام آقا کورش میخواستم بدونم آزمونایی که میذارید هفته ای هست ؟یا دیگه کلا نمیذارید؟

arefeh

کاربر ممتاز
سلام آقا کورش میخواستم بدونم آزمونایی که میذارید هفته ای هست ؟یا دیگه کلا نمیذارید؟

ایشون گویا قههههههههر کردند...ما هم هییییی ناز بکشیم ک توروخدا بزار توروخدا بزااااار...خوبه ک از من یکی حداقل دوره وگرنه نشونش میدادم:neutral::w08::w43:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی ولی منظورم این پست هست شماره 103،
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ان-عمومـی-و-تخصصی-کارشناسی-ارشد-معماری/page11

جواب تست های گرامر، نه 504 :book:

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
عزیزم میگم تو 50 دقیقه این درصدمه با کلی غلط:wallbash: باید تو نیم ساعت زبانو جمع کرد گویا نه یه ساعت کههه

اگه قراره تو 50 مین 50% بزنی پس بهتر درسهای دیگه رو زمانشو بیاری پایین...چون 50% زبان ارزششو داره و اینکه سعی کن غلط نزنی مثل من

n.b1987

عضو جدید
اگه قراره تو 50 مین 50% بزنی پس بهتر درسهای دیگه رو زمانشو بیاری پایین...چون 50% زبان ارزششو داره و اینکه سعی کن غلط نزنی مثل من

امان از غلططط - يكى از دوستام ميگفت بابك رستمى ميگه غلططط ميكنين كه غلط بزنين ولى انگارحرف تو گوشمون نميره
فك كن توآزمون ديروزايوان خانه همه درصدام ٥٠شد كه اگه غلط نداشتم ميشد شصت نميدونم چند درصدشكو نبايد زد؟؟؟؟آخه بعضي وقتا واقعا درست درمياددد

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من سوالات رو میزارم اما به شدت درگیر شخصی دارم وهمه چیم به هم ریخته وگرنه قهری در کار نیست;) از دوستانی هم که این مدت باهاشون بدخلقی کردم عذر میخوام خیلی گرفتارم. دعا کنید برام

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
انتها نداره!! ببین وقتی یه درسی می خونی اولین زمان مرورش 4 ساعت بعده، بعد از اون به نسبت اینکه کدومو درست جواب داده باشی کدومو غلط زمان مرور بعدی هر کدوم از لغتا مشخص می شه (مثلا یکی 12 ساعت بعد یکی 1 روز بعد یکی 2 روز بعد اینا رو چون پراکنده ن دقیقا تشخیص ندادم) خلاصه اگه یه لغتی رو همیشه درست جواب داده باشی 1 هفته پشت سر هم تکرار می شه و دیگه تکرار نمی شه بعد مثلا می بینی 2 هفته دیگه 2 باره تکرار شد، 1 ماه دیگه دوباره تکرار شد، یعنی فاصله های مروری رفته رفته بیشتر می شن ولی هیچ وقت به آخر نمی رسن که شما فک کنی دیگه این لغت تموم شد... اگه هر درسی رو که قبلا خوندی وا کنی می بینی جلو هر لغت یه زمانی مشخص کرده (مثلا نوشته 5 روز بعد یا 12 ساعت بعد) که این نوشته زمان مرور بعدی اون لغت رو نشون می ده... اصلا مزیت این سایت به همینه که لازم نیست شما مشخص کنین کی قراره یه لغتو مرور کنین، خودش به موقع اعلام می کنه اینو .... این در مورد تک تک لغات... در مورد یادگیری هم که خب بازم تمومی نداره، کلی course هستن که می تونی یکیو تموم کنی اون یکی رو شروع کنی یا اینکه همزمان چند تاشو با هم شروع کنی ... کلا اینجا یه ابزاره تا چیزایی رو که می خوایی پیدا کنی و یاد بگیری نه اینکه قرار باشه یه روند مشخصی داشته باشه و همه از یه جایی شروع کنن و به یه جای خاصی برسن... سیستم امتیاز بندی شم همینو نشون می ده... تا امیتاز 100 ملیون هم نام گذاری کردن در حالیکه من بیشترین امتیازایی که دیدم در حد 14-15 ملیون بودن... یعنی اگه به عنوان یه بازی هم در نظرش بگیری تمومی نداره

سلام!!
عجب توضیح توپی دادید!ولی بالاترین امتیاز 53 میلیونه که صاحبش dirck اه!!:eek:

http://www.memrise.com/top-secret-global-leaderboard/

تو این سایت رنکینگ جهانی تمامی افراد رو بهت نشون میده.خیلی ها نمی دونن ، صداشو در نیار!!;)

آخرین ویرایش:

n.b1987

عضو جدید
خیلی خوب بود!!خودتون اینا رو جمع کردین؟لغت های سخت ندیدم توش (مثل legal≠clandestine=illigitimate=illicit یا exonerate=vindicate≠blame)

نه من خودم خيلى نياز داشتم رفتم تو سايتا گشتم راضيم نكرده ميخواستم جامع ترباشه ولى گفتم شايد همينم به درد بعضي ها بخوره
ex5*ser جان ميگم اين كه گفتين واسه درك مطلب سريال يا ف زبان اص ببينيم مگه ميشه اين وقتو گذاشت ؟؟؟متنو اوكي ام كه مثلا رستگار پور خيلى خوبه اما فيلمو نميدونم
من خودمم خ درگير ريدينگم آرزوووو دارم ازونايى بشم كه ميگي تو سي ث ميزنن ......

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من خودم خيلى نياز داشتم رفتم تو سايتا گشتم راضيم نكرده ميخواستم جامع ترباشه ولى گفتم شايد همينم به درد بعضي ها بخوره
ex5*ser جان ميگم اين كه گفتين واسه درك مطلب سريال يا ف زبان اص ببينيم مگه ميشه اين وقتو گذاشت ؟؟؟متنو اوكي ام كه مثلا رستگار پور خيلى خوبه اما فيلمو نميدونم
من خودمم خ درگير ريدينگم آرزوووو دارم ازونايى بشم كه ميگي تو سي ث ميزنن ......

یعنی شما فیلم سریال نمی بینن؟:surprised: یه reality show ای یا یه سریالی مثل big bang یا defiance یا elementary ....
دیالوگ ها رو دنبال کنید و metaphor هاشونو یادبگیرید .(یا sarcasm or simile or adage) مطمئنا واسه آینده تون و حتی آزمون های معتبر جهانی که بخش شنیداری دارن خیلی خیلی عالیه.

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
ex5*ser گفت:
سلام!!
عجب توضیح توپی دادید!ولی بالاترین امتیاز 53 میلیونه که صاحبش dirck اه!!:eek:

http://www.memrise.com/top-secret-global-leaderboard/

تو این سایت رنکینگ جهانی تمامی افراد رو بهت نشون میده.خیلی ها نمی دونن ، صداشو در نیار!!;)

ایشون زیارت نکرده بودم، الان فهمیدم بالاترین امتیازی که سراغ داشتم 25امه...
اصلا رنکینگ جهانی رو ندیده بودم، خیلی باحاله... رتبه ی من در کل 8600th ، کلا من با 8000 قرارداد دارم انگار، کنکورم همین حدود بود رتبه م!! :biggrin:
پ.ن : اسپم نیستا پایین سوالم جواب دادم:D

مرید دکتر گلابچی گفت:
دوستانی که زبانشون بد نیست یا میدونن بهم بگن که متنهای کتاب تافل رو بخونم یا فقط جملات من زبانم ضعیفه چکار کنم

منم زبانم همچین خوب نیست ولی برداشت خودمو می گم شاید به دردت خورد، به نظر من خوب و بد یه مسئله ی نسبیه، ما هیچی از سطح زبان شما نمی دونیم، شاید بگین من زبانمو 0 می زنم پس ضعیفم ولی این سند نمی شه، چون ممکنه پایه ت خوب باشه و بتونی جملات رو درک کنی و فقط لغات رو بلد نباشی اون وقت کافیه لغتا رو حفظ کنی تا بتونی تستا رو جواب بدی... ولی گاهی ممکنه دایره ی واژگانت خوب باشه و تو یه جمله تک تک لغتا رو بلد باشی ولی نتونی مفهوم کلی جمله رو درک کنی، اون وقت شما حتما باید نمونه جملاتو ببینی تا با ساخت و ترکیبات مختلف جملات آشنا شی... اگه هم لغت کم بلدی و هم تو درک جمله مشکل داری باید 2 تا برنامه ی برا خودت بذاری یکی برای حفظ و مرور لغات (حالا با هرچی راحتی یا سایت یا نرم افزار یا جعبه لایتنر یا تیک8) یکی هم برای تمرینات و نمونه جملات و اینا...

n.b1987

عضو جدید
بچه ها کسی زبان عمومی عصر کنکاش رو داره؟؟؟ مال مریم رمضان نیاست....
این لغت های پر و پیمون.... اولشو چه جوری می خونین؟؟؟؟؟؟سرعتتون چه قدره؟؟:eek:

Pedram-viva

کاربر بیش فعال
دوستان کسی هست که تمام لغات کتاب 504 و Essential رو خونده باشه؟
اگه هست لطفا یه مرام بزاره لغات مترادف و هم معنی رو کنار هم قرار بده و توی این تاپیک بزاره واسه دانلود
خیلی لطف بزرگی خواهد کرد
واسه خودشم مفیده چون همه لغات رو مرور می کنه

آخرین ویرایش:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر دوستان گل

راستیاتش منم باید اعتراف کنم زبانم خوب نیست با وجود این وقت باقیمونده از دوستان انتظار یه مشاوره توپ دارم

من نه 504 رو خوندم نه تافل ولی پارسال 2 کتاب دکتر امیری اتشارات پوران پژوهشو یه نگاهی انداختم یه سری لغاتم حفظ کردم ولی از کنکور گذشته تا الان که در خدمت شما دوستان گل هستم دیگه

زبان رو نخوندم حالا دیگه فکر نکنم موقع خوندن 504 یا تافل باشه ولی من به 20 تا 30 درصدم راضیم خودم احساس میکنم باید رو بخش درک مطلب سرمایه گذاری کنم یعنی لغات چند سال گذشته و

درک مطلب های سالهای گذشته رو کار کنم حالا مشتاقانه منتظر مشاوره شما دوستان گل هستم :gol::gol::gol:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگ دارم .پارسال زبان 40 زدم تو کنکور الان که دارم لغت حفظ می کنم و بیشتر کار می کنم 30 بالاتر نمی ره .چون حداقل 7 8 تا غلط می زنم. خیلیییییییییییی غلط دارم ینی.:w05:نه تو زبان تو همه درسا خیلیی غلط می زنم ...فک کنم از عدم تسلط باشه. بعدشم من 5 تا گرامر زبانو اصلا نمی زنم. چون بزنم 60 درصد غلط میشه. به نظرتون گرامرو بشینم بخونم یا نه ولش کنم؟!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر دوستان گل

راستیاتش منم باید اعتراف کنم زبانم خوب نیست با وجود این وقت باقیمونده از دوستان انتظار یه مشاوره توپ دارم

من نه 504 رو خوندم نه تافل ولی پارسال 2 کتاب دکتر امیری اتشارات پوران پژوهشو یه نگاهی انداختم یه سری لغاتم حفظ کردم ولی از کنکور گذشته تا الان که در خدمت شما دوستان گل هستم دیگه

زبان رو نخوندم حالا دیگه فکر نکنم موقع خوندن 504 یا تافل باشه ولی من به 20 تا 30 درصدم راضیم خودم احساس میکنم باید رو بخش درک مطلب سرمایه گذاری کنم یعنی لغات چند سال گذشته و

درک مطلب های سالهای گذشته رو کار کنم حالا مشتاقانه منتظر مشاوره شما دوستان گل هستم :gol::gol::gol:

دقیقا منم در این شرایطم ممنون میشم راهنمایی کنید
من لغتای تا سال 90حفظ کردم اما ی هفته است جعبه لایتنر نمیرم سراغش چیکار کنم ؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی زبان عمومی عصر کنکاش رو داره؟؟؟ مال مریم رمضان نیاست....
این لغت های پر و پیمون.... اولشو چه جوری می خونین؟؟؟؟؟؟سرعتتون چه قدره؟؟:eek:

هر صفحه اش نیم ساعت طول میکشه تا حفظ بشم البته مترادفاشم میخونم

بالا