آمـــوزش زبـــان عمومـی و تخصصی کارشناسی ارشد معماری

n.b1987

عضو جدید
3تا پارت برای ریدینگ گذاشتم این همه هم اصرار میکنم بخونید واسه همین چیزهاست;)

دارم میخونم اونو ..تا ده يازده صفحه اولش البته
زمان كه ميگيرم خيلى با بى دقتى و كندذهنى جواب ميدم
توى اون چيزى كه گذاشتى شما گفته هرمدل سوالو چه جورى جواب بديم اوكى
بايد قبلش يه دور متنو بخونم؟؟يا اول سوالارو
آخه تو فلش تافل نوشته اول سوالا بدون گزينه ها رو بخونيم
ميشه هركى تو ريدينگ قويه روششو به ترتيب بگه
من لغتوميتونم برسونم اما اينم داغونه حالا دارم متنم ميخونم اما دوست دارم يه روش ثابت داشته باشم كه رواون تست تمرين كنم

آخرین ویرایش:

n.b1987

عضو جدید
به تكنيكايى كه واسه ريدينگ توصيه مى شه توجه كن، اصلن لازم نيست همه متنو بفهمي، بار اول سريع بخون، دفعه دوم با دقت تر و زير بخشاى مهم خط بكش، بعدش برو سراغ سوالا، جاى سوالو توى متن پيدا كن و جواب بده.

با اين ترتيبى كه شما گفتين هر ريدينگ چه قد زمان ميبره؟تقريبا؟؟من مشكلم تو زمانه

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دارم میخونم اونو ..تا ده يازده صفحه اولش البته
زمان كه ميگيرم خيلى با بى دقتى و كندذهنى جواب ميدم
توى اون چيزى كه گذاشتى شما گفته هرمدل سوالو چه جورى جواب بديم اوكى
بايد قبلش يه دور متنو بخونم؟؟يا اول سوالارو
آخه تو فلش تافل نوشته اول سوالا بدون گزينه ها رو بخونيم
ميشه هركى تو ريدينگ قويه روششو به ترتيب بگه
من لغتوميتونم برسونم اما اينم داغونه حالا دارم متنم ميخونم اما دوست دارم يه روش ثابت داشته باشم كه رواون تست تمرين كنم
خب باید اونقدر تمرین کنی تا دقتت رو ببری بالا دوست عزیز
در مودر اینکه تافل چی میگه رو توجه نکن این کنکور ارشد سراسری ایرانه وکسی که این جزوه رو نوشته کاملا بر اصول این کنکور آشنا هست کمتر کسی بهش پارسال توجه کرد اما هرکسی توجه کرد سودش رو برد ودرصد زبانش خیلی خوب شد نسبت به اون چیزی که خونده بود واسه زبان

n.b1987

عضو جدید
در مودر اینکه تافل چی میگه رو توجه نکن این کنکور ارشد سراسری ایرانه وکسی که این جزوه رو نوشته کاملا بر اصول این کنکور آشنا هست کمتر کسی بهش پارسال توجه کرد اما هرکسی توجه کرد سودش رو برد ودرصد زبانش خیلی خوب شد نسبت به اون چیزی که خونده بود واسه زبان

اوکی کوروش جان پس من وقت بیشتری رو تو اون جزوه میذارم -ممنون رفیق
استاندارد وقت زبان چیه-اینکه یکی قویه تو نیم ساعت بزنه همه رو نه -خب من میرسونم اونو-منظورم وقتی که به زمان بندی سایردرسا ضربه نزنه-(حداکثر زمان نگران نکننده چه قدره )

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

استاندارد وقت زبان چیه-اینکه یکی قویه تو نیم ساعت بزنه همه رو نه -خب من میرسونم اونو-منظورم وقتی که به زمان بندی سایردرسا ضربه نزنه-(حداکثر زمان نگران نکننده چه قدره )
همون 13 مهارت درک مطلب تافل منطورتونه یا جزوه ی دیگه ایه؟؟؟؟

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو وقت کنکور یه نکته رو توجه کنید اونم اینه تو هر درس چقدر میتونید پاسخ بدیند. مثلا یک نفر فن ساختمان قوی داره سریع جواب میده وتایمش رو میزاره واسه زبان که دستش ضعیف تره. آزمون های ازمایشی رو حتما شرکت کنید اونجا به راحتی میتونید وقتتون رو تنظیم کنید منم کمکتون میکنم. البته این اساتید پدر مارو در آوردند از بس کنفرانس ومقاله خواستن ولی تا حد توانم کمکتون میکنم:smile:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستانی ک بهم گفته بودن جزوه قسمت افعال رو بزارم...این جزوه خودمه اما خوب به زبون خودم نوشته بودم...نمیدونم تا چه حد کمکتون میکنه...حالا یه نیگاه بندازید...اینها مهمترین نکات کتاب بابک رستمی هست...با اینها من تموم تستهای کتابشو با حداقل اشتباه اونم از نوع بی دقتی جواب درست دادم.;)
مشاهده پیوست jozve.rar

mon-@-rchitect

عضو جدید
دوستان من میخوام از جاهای مختلف یکبار در هرهفته یه آزمون زبان عمومی وتخصصی بزارم این تایپیک وشما دوستان جواب بدین و جواب هاتون رو برای من خصوصی بفرستین من هم تا 48 ساعت بعد جوابش رو در داخل تایپیک میزارم وهمچنین درصدهای بچه هایی که موافقت کنند ودوست داشته باشند هم اعلام میکنیم کسایی هم که دوست ندارند درصدهاشون اعلام بشه مطمئن باشند پیش من محفوظه ومیدونم در چه قسمت هایی ضعف دارند تا کمک کنم بر طرفش کنند تا کنکور. اینجوری هم حس رقابت براتون ایجاد میشه و هم خودتون رو محک میزنید تو طول هفته اگر موافقیند با تشکر ها متوجه میشم که انجام بدم این کار رو یا خیر موفق باشیند

سلام آقا کورش من تازه متوجه شدم که آزمون گذاشتید و دوست دارم تو آزمون این هفتتون شرکت کنم فقط میشه بدونم چه روزی هست ؟
ممنون:smile:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یخوام قواعد را شروع کنم به نظرتون کدوم مباحث اولویت اول و کدوم مباحث اولویت دوم بزار ممنون میشم راهنمایی کنید

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها من یخوام قواعد را شروع کنم به نظرتون کدوم مباحث اولویت اول و کدوم مباحث اولویت دوم بزار ممنون میشم راهنمایی کنید

افعال
ضمایر موصولی
حرف اضافه
این نطر منه...با توجه به تستهای سال قبل

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش کوروش همونایی که عکسه و درک مطلب تافل رو توضیح داده دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه نه میشه آدرس پستشو بدی..
آخه 2 تا جزوه بود در این راستا اینها پستاش هستن منظورم اینه. آره داداش اینم جزوه تافله اما یه زوه تافل دیگه هم هست بچه ها با اون اشتباه گرفتن فکر کنم
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/469028-%D8%A2%D9%85%D9%80%D9%80%D9%80%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B2%D8%A8%D9%80%D9%80%D9%80%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%D9%80%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C/page25?p=6913014&viewfull=1#post6913014
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...عماری/page25?p=6916269&viewfull=1#post6916269
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...عماری/page25?p=6917924&viewfull=1#post6917924

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا کورش من تازه متوجه شدم که آزمون گذاشتید و دوست دارم تو آزمون این هفتتون شرکت کنم فقط میشه بدونم چه روزی هست ؟
ممنون:smile:
سلام دوست عزیز. از همین الان گذاشتم تا شنبه هم وقت داریند واسه جواب دادن:smile:

arefeh

کاربر ممتاز
مرسی از راهنمایی ات عارفه جان و بعد از این ها کدوما ؟؟؟؟

اکثرا تستها تو این زمینه میاد...افعال مجهول-جملات شرطی-و اونهایی ک گفتم ....دقتم کرده باشین...از افعال 2 تا و از how - who - whom یکی از حرف اضافه هم یکی میاد...اینها رو تسلط داشته باشید و بخونید اگه نکته ای یادم اومد حتما میگم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط 2 نفر جواب دادن آزمون ها
پس وقتی علاقه مندی وجود نداره دلیلی هم نداره آزمون ها ادامه پیدا کنه;)

سلام آقا کورش منم میخوام شرکت کنم الان متوجه شدم آزمون هم میگیرن زبان منم ضعیفه کتابای عصر کنکاش و آزمونای سالهای گذشته حل میکنم خدا کنه بتونم به 50 درصد برسونم

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی به دادم برسه :w06:یه دور 504 خوندم الان که برگشتم دوباره بخونم حس میکنم بعضیاش واسم تازگی داره دارم دیوونه میشم :crying:اینجوری پیش برم زبان 1% هم نمیزنم :wallbash: یکی به فریادم برسه بگه چکار کنم واسه زبان تا بتونم موفق بشم :crying2::crying2::crying2:

mehraz87

عضو جدید
یکی به دادم برسه :w06:یه دور 504 خوندم الان که برگشتم دوباره بخونم حس میکنم بعضیاش واسم تازگی داره دارم دیوونه میشم :crying:اینجوری پیش برم زبان 1% هم نمیزنم :wallbash: یکی به فریادم برسه بگه چکار کنم واسه زبان تا بتونم موفق بشم :crying2::crying2::crying2:
خودت داری میگی یه دور خوندی پس باید چندین بار مرور کنی تا هیچ لغتی تازگی نداشته باشه:smile:

arefeh

کاربر ممتاز
نه منظورم اون یه دوری که فکر میکنی نیست :cry: هر درس رو چند بار خوندم

عزیزم برا مروز یا از نرم افزار یا از سایت memrise و اینکه با 2-3 بار مرورم بازم مشکلت حل نمیشه...بیشتر کن مرورتو...همراه با خوندن بنویسشون و برا خودت یه جوری مفهومی کن و همینطور به صورت مترادف متضاد کار کن
مثلا:
excel-surpass
alter- modify-revise-vary
enormous-gigantic-vast
abroad-intenationally-overseas
acceptable-permissibel-satisfactory
.............

بالا