3تا پارت برای ریدینگ گذاشتم این همه هم اصرار میکنم بخونید واسه همین چیزهاستمن ١٥تا ريدينگ رو توى نيم ساعت ميزنم با غلطططط
چى كار كنممم من آخه؟؟؟؟![]()

3تا پارت برای ریدینگ گذاشتم این همه هم اصرار میکنم بخونید واسه همین چیزهاستمن ١٥تا ريدينگ رو توى نيم ساعت ميزنم با غلطططط
چى كار كنممم من آخه؟؟؟؟![]()
3تا پارت برای ریدینگ گذاشتم این همه هم اصرار میکنم بخونید واسه همین چیزهاست![]()
به تكنيكايى كه واسه ريدينگ توصيه مى شه توجه كن، اصلن لازم نيست همه متنو بفهمي، بار اول سريع بخون، دفعه دوم با دقت تر و زير بخشاى مهم خط بكش، بعدش برو سراغ سوالا، جاى سوالو توى متن پيدا كن و جواب بده.
خب باید اونقدر تمرین کنی تا دقتت رو ببری بالا دوست عزیزدارم میخونم اونو ..تا ده يازده صفحه اولش البته
زمان كه ميگيرم خيلى با بى دقتى و كندذهنى جواب ميدم
توى اون چيزى كه گذاشتى شما گفته هرمدل سوالو چه جورى جواب بديم اوكى
بايد قبلش يه دور متنو بخونم؟؟يا اول سوالارو
آخه تو فلش تافل نوشته اول سوالا بدون گزينه ها رو بخونيم
ميشه هركى تو ريدينگ قويه روششو به ترتيب بگه
من لغتوميتونم برسونم اما اينم داغونه حالا دارم متنم ميخونم اما دوست دارم يه روش ثابت داشته باشم كه رواون تست تمرين كنم
خب باید اونقدر تمرین کنی تا دقتت رو ببری بالا دوست عزیز
در مودر اینکه تافل چی میگه رو توجه نکن این کنکور ارشد سراسری ایرانه وکسی که این جزوه رو نوشته کاملا بر اصول این کنکور آشنا هست کمتر کسی بهش پارسال توجه کرد اما هرکسی توجه کرد سودش رو برد ودرصد زبانش خیلی خوب شد نسبت به اون چیزی که خونده بود واسه زبان
خب باید اونقدر تمرین کنی تا دقتت رو ببری بالا دوست عزیز
در مودر اینکه تافل چی میگه رو توجه نکن این کنکور ارشد سراسری ایرانه وکسی که این جزوه رو نوشته کاملا بر اصول این کنکور آشنا هست کمتر کسی بهش پارسال توجه کرد اما هرکسی توجه کرد سودش رو برد ودرصد زبانش خیلی خوب شد نسبت به اون چیزی که خونده بود واسه زبان
همون 13 مهارت درک مطلب تافل منطورتونه یا جزوه ی دیگه ایه؟؟؟؟اوکی کوروش جان پس من وقت بیشتری رو تو اون جزوه میذارم -ممنون رفیق
استاندارد وقت زبان چیه-اینکه یکی قویه تو نیم ساعت بزنه همه رو نه -خب من میرسونم اونو-منظورم وقتی که به زمان بندی سایردرسا ضربه نزنه-(حداکثر زمان نگران نکننده چه قدره )
همون 13 مهارت درک مطلب تافل منطورتونه یا جزوه ی دیگه ایه؟؟؟؟
تو وقت کنکور یه نکته رو توجه کنید اونم اینه تو هر درس چقدر میتونید پاسخ بدیند. مثلا یک نفر فن ساختمان قوی داره سریع جواب میده وتایمش رو میزاره واسه زبان که دستش ضعیف تره. آزمون های ازمایشی رو حتما شرکت کنید اونجا به راحتی میتونید وقتتون رو تنظیم کنید منم کمکتون میکنم. البته این اساتید پدر مارو در آوردند از بس کنفرانس ومقاله خواستن ولی تا حد توانم کمکتون میکنماوکی کوروش جان پس من وقت بیشتری رو تو اون جزوه میذارم -ممنون رفیق
استاندارد وقت زبان چیه-اینکه یکی قویه تو نیم ساعت بزنه همه رو نه -خب من میرسونم اونو-منظورم وقتی که به زمان بندی سایردرسا ضربه نزنه-(حداکثر زمان نگران نکننده چه قدره )
دوستان من میخوام از جاهای مختلف یکبار در هرهفته یه آزمون زبان عمومی وتخصصی بزارم این تایپیک وشما دوستان جواب بدین و جواب هاتون رو برای من خصوصی بفرستین من هم تا 48 ساعت بعد جوابش رو در داخل تایپیک میزارم وهمچنین درصدهای بچه هایی که موافقت کنند ودوست داشته باشند هم اعلام میکنیم کسایی هم که دوست ندارند درصدهاشون اعلام بشه مطمئن باشند پیش من محفوظه ومیدونم در چه قسمت هایی ضعف دارند تا کمک کنم بر طرفش کنند تا کنکور. اینجوری هم حس رقابت براتون ایجاد میشه و هم خودتون رو محک میزنید تو طول هفته اگر موافقیند با تشکر ها متوجه میشم که انجام بدم این کار رو یا خیر موفق باشیند
بچه ها من یخوام قواعد را شروع کنم به نظرتون کدوم مباحث اولویت اول و کدوم مباحث اولویت دوم بزار ممنون میشم راهنمایی کنید
آخه 2 تا جزوه بود در این راستا اینها پستاش هستن منظورم اینه. آره داداش اینم جزوه تافله اما یه زوه تافل دیگه هم هست بچه ها با اون اشتباه گرفتن فکر کنمداداش کوروش همونایی که عکسه و درک مطلب تافل رو توضیح داده دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه نه میشه آدرس پستشو بدی..
سلام دوست عزیز. از همین الان گذاشتم تا شنبه هم وقت داریند واسه جواب دادنسلام آقا کورش من تازه متوجه شدم که آزمون گذاشتید و دوست دارم تو آزمون این هفتتون شرکت کنم فقط میشه بدونم چه روزی هست ؟
ممنون![]()
افعال
ضمایر موصولی
حرف اضافه
این نطر منه...با توجه به تستهای سال قبل
مرسی از راهنمایی ات عارفه جان و بعد از این ها کدوما ؟؟؟؟
فقط 2 نفر جواب دادن آزمون ها
پس وقتی علاقه مندی وجود نداره دلیلی هم نداره آزمون ها ادامه پیدا کنه![]()
خودت داری میگی یه دور خوندی پس باید چندین بار مرور کنی تا هیچ لغتی تازگی نداشته باشهیکی به دادم برسهیه دور 504 خوندم الان که برگشتم دوباره بخونم حس میکنم بعضیاش واسم تازگی داره دارم دیوونه میشم
اینجوری پیش برم زبان 1% هم نمیزنم
یکی به فریادم برسه بگه چکار کنم واسه زبان تا بتونم موفق بشم
خودت داری میگی یه دور خوندی پس باید چندین بار مرور کنی تا هیچ لغتی تازگی نداشته باشه![]()
نه منظورم اون یه دوری که فکر میکنی نیستهر درس رو چند بار خوندم
بچه ها قضیه ی memrise دقیقا چیه!یه درس کی تموم میشه!!!!کجا تهشه؟
سایت آموزش زبانه
هر course یه شروع و یه ته داره!دیگه من منظورتونو نفهمیدم.
![]()