آمار طلاق چرا اينهمه شده؟؟؟؟!!!!!!

mrha

عضو جدید
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی سازمان ملی جوانان هشدار داده است که در 10 سال گذشته پدیده طلاق 134 درصد رشد داشته و از آن سو این آمار برای میزان ازدواج، تنها 56 درصد بوده است.
اگه اين آمارم قبول نداشته باشيم حداقل تو دورو اطراف خودمون نمونه هايي رو ميبينيم...تازه به نظر من به اين آمار بايد طلاقاي ثبت نشده! و اونايي كه تو نامزدي بهم ميزننو اضافه كرد:surprised:
بچه ها نظراتتونو بدين بعضيا ميگن به خاطر سطح توقعاته...بعضيا ماديات و عدهاي هم مشكل فرهنگي دو طرف يا اخلاقيات به نظر شما باعث بالا رفتن اين آمار چيه؟
تجربه شخصيتون چيه؟
چه دلايلي رو ديدين؟:que:

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خب میدونی چیه؟ باید به جنبه مثبت قضیه نگاه کرد. این بیچاره ها طلاق میگیرن که 2 باره 3 باره و حتی چند باره بتونن ازدواج کنن تا آمار ازدواج بره بالا!

sun_girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی سازمان ملی جوانان هشدار داده است که در 10 سال گذشته پدیده طلاق 134 درصد رشد داشته و از آن سو این آمار برای میزان ازدواج، تنها 56 درصد بوده است.
اگه اين آمارم قبول نداشته باشيم حداقل تو دورو اطراف خودمون نمونه هايي رو ميبينيم...تازه به نظر من به اين آمار بايد طلاقاي ثبت نشده! و اونايي كه تو نامزدي بهم ميزننو اضافه كرد:surprised:
بچه ها نظراتتونو بدين بعضيا ميگن به خاطر سطح توقعاته...بعضيا ماديات و عدهاي هم مشكل فرهنگي دو طرف يا اخلاقيات به نظر شما باعث بالا رفتن اين آمار چيه؟
تجربه شخصيتون چيه؟
چه دلايلي رو ديدين؟:que:

به مظد من به خاطر اینه که الان خیلی از معیارها سطحی شدن... مثلاً زیبایی، خوش تیپی، با کلاس بودن... اینا برا هر کسی با توجه به خصوصیاتش می تونه مهم باشه ولی نه اینکه تبدیل به معیار بشه... بعضی از جوونا الان اول به همه چیز فکر می کنن بعد آخر از همه به خود ازدواج و فلسفه اون...

• Like
واکنش ها: losi

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
توقعات رفته بالاو سن ازدواج اومده پايين يعني هركي از يه دختر خوشش مياد ميگيرتش به ماه نرسيده طلاق و فرت
در كل ازدواج شده عروسك بازي

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
انتخابها اشتباه شده...خیلی ها به ازدواج به صورت یه رفع تکلیف نگاه میکنند....خیلی سطحی عمل میکنند....همه فقط میخوان که این فریضه رو به انجام برسونن

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
توقعات رفته بالاو سن ازدواج اومده پايين يعني هركي از يه دختر خوشش مياد ميگيرتش به ماه نرسيده طلاق و فرت
در كل ازدواج شده عروسك بازي
سن ازدواج اومده پایین؟؟؟:eek:

mehrshad53

اخراجی موقت
زندگیمون پر از کلیشه شده...
دیپلم،لیسانس ،فوق،(سربازی)، ازدواج ،بچه،خونه ماشین.......
همه را یه جریان تکراری بی هدف با خودش داره میبره...
روزمرگی اپیدمی شده...

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیلش نبود رفاهه و آگاهی بیشتر مردم ........وقتی من نمیتونم واسه خودم غذایی پیدا کنم غلط بکنم خریت کنم برم زن بگیرم ....دهه

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگیمون پر از کلیشه شده...
دیپلم،لیسانس ،فوق،(سربازی)، ازدواج ،بچه،خونه ماشین.......
همه را یه جریان تکراری بی هدف با خودش داره میبره...
روزمرگی اپیدمی شده...

چرخیدن تو باشگاه رو هم اضافه کن

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خوب از ده سال پیش تحصیلات خانوما خیلی بیشتر شده به نظر من یه ارتباطه عمیقی بین تحصیلات زن و آمار طلاق وجود داره معمولا اونایی که کم سواد ترن بیشتر به زندگیشون میرسن و زیاد از حق و حقوق و حقه مرد در مقابله زن و این جور حنگولک بازیا چیزی نمیدونن و از اعتقادات جدید فمنیستی و حزب فمنیستو ... دادو فریادای حق طلبانه :دی دورن ... برا همین میسازن
ولی اونیکی ها تا تقی به توقی بخوره چی !!! مهرشو میزاره اجرا 500 تا وکیل میگیره و ....

• Like
واکنش ها: mrha

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا تا تقی به توق می خوره بحث میزان تحصیلات دخترا و نداشتن رفاه رو پیش می کشید .......مگه پدر مادرهای ما موقع ازدواج همه چی داشتن .........مگه همه اونا یه زندگی اشرافی رو شروع کردن .......اینا نیس ..........دروغ و ریا و پنهون کاری و نداشتن اعتماد بهم بین مردم زیاد شده .......یه دوستی دارم که تو مرکز موبایل کار می کنه .......می گه من اگه می دونستم محیط کارم چه جوریه اصلا می رفتم تو خود دادگستری کار می کردم
دوستم می گه هر روز زنا به ما مراجعه می کنن که مثلا پرینت مکالمات شوهرمو می خوام با یه دختر دوسته شده یا مردی که مراجعه کرده به اینکه زنم با یه پسر جوون فرار کرده می خوام رد یابیش کنی و........ هر روز دعوا و اعصاب خرد کنی .......
شما فکر می کنید با شک و بی اعتمادی و دروغ میشه یه رابطه زن و شوهری سالم داشت
هرگز
دروغ زیاد شده ........آدما نقش بازی می کنن ........

mrha

عضو جدید
چرا تا تقی به توق می خوره بحث میزان تحصیلات دخترا و نداشتن رفاه رو پیش می کشید .......مگه پدر مادرهای ما موقع ازدواج همه چی داشتن .........مگه همه اونا یه زندگی اشرافی رو شروع کردن .......اینا نیس ..........دروغ و ریا و پنهون کاری و نداشتن اعتماد بهم بین مردم زیاد شده .......یه دوستی دارم که تو مرکز موبایل کار می کنه .......می گه من اگه می دونستم محیط کارم چه جوریه اصلا می رفتم تو خود دادگستری کار می کردم
دوستم می گه هر روز زنا به ما مراجعه می کنن که مثلا پرینت مکالمات شوهرمو می خوام با یه دختر دوسته شده یا مردی که مراجعه کرده به اینکه زنم با یه پسر جوون فرار کرده می خوام رد یابیش کنی و........ هر روز دعوا و اعصاب خرد کنی .......
شما فکر می کنید با شک و بی اعتمادی و دروغ میشه یه رابطه زن و شوهری سالم داشت
هرگز
دروغ زیاد شده ........آدما نقش بازی می کنن ........

واقعا همش درست بود!;)

به نظر من همه چي به هم ربط داره و به هم پيوستس مثل يه چرخه يه عملي باعث عمل ديگه و همينطور بقيه اتفاقات تا طلاق...
من علت رو در اين ميبينم وقتي حاكمان جامعه دروغ ميگن وقتي دورويي تو صدا وسيماشون موج ميزنه وقتي دينشون دروغو ، يه جا خوب ميدونه يه جا بد و از همه بديها دو نوع داره خوب بد... و همه اينا هر روز تكرار ميشن... اينه كه بنيان خانوادرو به هم ميريزه...
حالا اگه بي لياقتي حاكمان رو تو موارد اقتصادي هم اضافه كنيم كه مشكلات...
و به قول اون مثل معروف كه ميگه مردمان يك جامعه بتدريج به اخلاقو رفتار حاكماش متمايل ميشن.
همين ميشه كه ميبينيم!!

mrha

عضو جدید
كاملتر از خواجه نصير:

در اخلاق مسلماني هر گاه به تو فرماني مي دهند , آن فرمان " اما " و " اگر " دارد .

در اسلام تو را مي گويند :

دروغ نگو ... اما دروغ به دشمنان اسلام را باکي نيست

غيبت مکن ... اما غيبت انسان بدکار را باکي نيست

قتل مکن ... اما قتل نامسلمان را باکي نيست .

تجاوز مکن ... اما تجاوز به نامسلمان را باکي نيست .

و اين " اماها " مسلمانان را گمراه کرده و هر مسلماني به گمان خود ديگري را نابکار و نامسلمان مي داند و اجازه هر پستي را به خود مي دهد و خدا را نيز از خود راضي و شادمان مي بيند ...

و راز نابخردي و پستي مسلمانان در همين است .

ahmadlinux

عضو جدید
چون امار ازدواج بالا رفته در نتیجه امار طلاق هم بالا رفته :razz::D

ahmadlinux

عضو جدید
پست اولو بخون...ميوفته ايشالا!;)

خوب ازدواجهای قبل از اون 10 ساله بوده که داره به طلاق میکشه اون موقع امار ازدواج بالا بود که حالا این از نتایجش هست
تازه من اینو نگفتم اینو یه فیلسوف ... گفته

losi

عضو جدید
به نظر من تقریباً همه اینا درسته... هر کس داره از یه بعد بررسی می کنه...
فقط حیف که مسئولای ذی ربط نمی یان اینا رو بخونن...:smile:

• Like

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمار طلاق خوب نيست ، بايد بيشتر بشه !

• Like

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیزی که من تو جامعه زیاد می بینم اینه که مردم به انتخابشون قانع نیستن.
پسره یه عالمه زحمت میکشه که دختری که عاشقشه به دست بیاره ولی همینکه خرش از پل گذشت و یه مدت باش زندگی کرد، گرفتار یه نگاه دیگه میشه و اونهمه عشق اولیه یادش میره..
دختره هم که سرد شدن شوهرشو میبینه اول یه مدت غصه میخوره.. بعد ناراحتی اعصاب میگیره.. بعدم میزنه به بیخیالی و اونم جواب لبخند یه پسر دیگه رو میده!!..

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چیزی که من تو جامعه زیاد می بینم اینه که مردم به انتخابشون قانع نیستن.
پسره یه عالمه زحمت میکشه که دختری که عاشقشه به دست بیاره ولی همینکه خرش از پل گذشت و یه مدت باش زندگی کرد، گرفتار یه نگاه دیگه میشه و اونهمه عشق اولیه یادش میره..
دختره هم که سرد شدن شوهرشو میبینه اول یه مدت غصه میخوره.. بعد ناراحتی اعصاب میگیره.. بعدم میزنه به بیخیالی و اونم جواب لبخند یه پسر دیگه رو میده!!..
لطفا يه طرفه به قاضي نرين.

• Like

alireza behbood

عضو جدید
سلام. به نظر من سطح توقعات بالا ، بودن يا نبودن ماديات( چه زياد چه كم)، نداشتن توانايي براي برآورد كردن نيازهاي احساسي طرف مقابل، خرده شيشه داشتن و نامرد بودن..... ميتونه عامل طلاق باشه ولي نبايد از شرايط حاكم بر جامعه و نبودن جوي ثابت كه همراه با اعتماد باشه به راحتي گذشت. تعارف با هم نداريم متاسفانه توي جامعه فعلي ما ارزشها عوض شده، چيزهاي بد از ديد مردم ارزش شده. مردها به يه صورت و زنها هم به يه صورت ديگه با از ارزشهاي كاذب زندگي ميكنن و در پايان هم به بن بست ميرسند.
در پايان بايد بگم كه به نظر من تو جامعه ما همه چي هست ولي متاسفانه فرهنگشون وجود نداره.

• Like

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا تو دنیای امروزی زن و شوهر واسه رفع نیازهای خودشون نیازی به همسر ندارن .........همه چیز چینیش در اومده

mrha

عضو جدید
بذار طلاق زیاد شه اگه نه خفه میشیم از جمعیت!
آقا اصلا به بچه ميرسه آخه!! كدوم جمعيت؟!
الانم از يكي بيشتر شما ديدي؟:D مگه زمان جنگه آقا فتوا بده بقيه هم يا علي....!
آمار طلاق خوب نيست ، بايد بيشتر بشه !
شما هم مث كه آره!!
مثل مهرشاد ايضا...:surprised::)
کلا تو دنیای امروزی زن و شوهر واسه رفع نیازهای خودشون نیازی به همسر ندارن .........همه چیز چینیش در اومده
آقا رعايت كن...!:mad:

mrha

عضو جدید
دروغ میگم ؟........چرا فکر میکنید اینجا مدینه فاضله است ..........تو دنیای امروزی شرایط بگونه اییه که نیازها سلب شده .........

باشه پس به نظر شما چون اون چيزا چون زياد شده طلاق زياد شده...(هموني كه مد نظرتون هست).:eek: