آمار طلاق چرا اينهمه شده؟؟؟؟!!!!!!

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب از ده سال پیش تحصیلات خانوما خیلی بیشتر شده به نظر من یه ارتباطه عمیقی بین تحصیلات زن و آمار طلاق وجود داره معمولا اونایی که کم سواد ترن بیشتر به زندگیشون میرسن و زیاد از حق و حقوق و حقه مرد در مقابله زن و این جور حنگولک بازیا چیزی نمیدونن و از اعتقادات جدید فمنیستی و حزب فمنیستو ... دادو فریادای حق طلبانه :دی دورن ... برا همین میسازن
ولی اونیکی ها تا تقی به توقی بخوره چی !!! مهرشو میزاره اجرا 500 تا وکیل میگیره و ....

اتفاقا بالا رفتن سواد بایاد به بهتر شدن زندگیا کمک کنه.نه من فکر میکنم دلیل بزرگتری داره

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
كاملتر از خواجه نصير:

در اخلاق مسلماني هر گاه به تو فرماني مي دهند , آن فرمان " اما " و " اگر " دارد .

در اسلام تو را مي گويند :

دروغ نگو ... اما دروغ به دشمنان اسلام را باکي نيست

غيبت مکن ... اما غيبت انسان بدکار را باکي نيست

قتل مکن ... اما قتل نامسلمان را باکي نيست .

تجاوز مکن ... اما تجاوز به نامسلمان را باکي نيست .

و اين " اماها " مسلمانان را گمراه کرده و هر مسلماني به گمان خود ديگري را نابکار و نامسلمان مي داند و اجازه هر پستي را به خود مي دهد و خدا را نيز از خود راضي و شادمان مي بيند ...

و راز نابخردي و پستي مسلمانان در همين است .

دوست عزیز فکر نمیکنی اسلام هم خودش دامن زده به مساله؟وقتی چند همسری در اسلام چیز پسندیدهای هست و پدیدهای به نام صیغه که دیگه نور علی نوره.تا دلت هم بخواد توجیه هست راجع بهش.در صورتی که هیچ مردی نمیتونه در آن واحد با دو تا زن باشه و به یکیشون ظلم نشه

• Like
واکنش ها: mrha

mrha

عضو جدید
دوست عزیز فکر نمیکنی اسلام هم خودش دامن زده به مساله؟وقتی چند همسری در اسلام چیز پسندیدهای هست و پدیدهای به نام صیغه که دیگه نور علی نوره.تا دلت هم بخواد توجیه هست راجع بهش.در صورتی که هیچ مردی نمیتونه در آن واحد با دو تا زن باشه و به یکیشون ظلم نشه

ما كه چيزي نگفتيم!!
هر نظري برام مورد احترامه!:surprised:

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من تقریباً همه اینا درسته... هر کس داره از یه بعد بررسی می کنه...
فقط حیف که مسئولای ذی ربط نمی یان اینا رو بخونن...:smile:

مسولان خودشون به فکر اینن که اون منشی خوشکله رو چجوری باهاش دوست شن و سر زنشون رو شیره بمالن.دلت خوشه عزیزم:w02:

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیزی که من تو جامعه زیاد می بینم اینه که مردم به انتخابشون قانع نیستن.
پسره یه عالمه زحمت میکشه که دختری که عاشقشه به دست بیاره ولی همینکه خرش از پل گذشت و یه مدت باش زندگی کرد، گرفتار یه نگاه دیگه میشه و اونهمه عشق اولیه یادش میره..
دختره هم که سرد شدن شوهرشو میبینه اول یه مدت غصه میخوره.. بعد ناراحتی اعصاب میگیره.. بعدم میزنه به بیخیالی و اونم جواب لبخند یه پسر دیگه رو میده!!..

به نظر من ما هویت و فرهنگ خودمون رو گم کردیم و دچار بی هویتی شدیم.هر گاه به ریشه های زیبای خودمون نزدیک شیم همه چی درست میشه.برای قلب هر مردی فقط یک زن میتونه باشه و بر عکس.:w23:
چند همسری باید در قانون اساسی ممنوع بشه:book:
خانوما و خانواده هاشون هم نباید به داماد به چشم یک جانی بالفطره نگاه کنن و تمام مطالباتشون رو از اون بد بخت بخوان.بعضیا فکر میکنن که پسر باید همی شرایط رو در حد بالا داشته باشهو بعد جرات کنه بیاد خوستگاری.در صورتیکه زن و مرد وظیفه دارن با هم زندگی رو بسازن.:w21:
بعضی خانوما میگن زن وظیفه ای نداره کار کنه اگرم کار میکنه پولش مال خودشه.پس اون وقتی که از زندگی همسرش میگیره و حضور قوی در خونه نداره چی میشه؟:neutral:
من هفته پیش با یه دختر خانوم پیشنهاد ازدواج دادم .به من گفت اگه 40 میلیون پول داری بیا بیشتر حرف بزنیم وگر نه نمیشه اصلان:w08:
حالا شما بگین کی مقصره ؟من که عمرمو درس خوندم و درآمد کارمندی دارم یا اون خانوم که میخواد با خواهرش رقابت کنه یا با دختر خالش؟

آخرین ویرایش:

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دروغ میگم ؟........چرا فکر میکنید اینجا مدینه فاضله است ..........تو دنیای امروزی شرایط بگونه اییه که نیازها سلب شده .........

کلا تو دنیای امروزی زن و شوهر واسه رفع نیازهای خودشون نیازی به همسر ندارن .........همه چیز چینیش در اومده
:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:
:surprised::surprised::surprised::surprised:
:surprised::surprised::surprised:
:surprised::surprised:
:surprised:

• Like
واکنش ها: mrha

sarvestan1987

عضو جدید
درودد
بنظر من زیادم ناراحت کننده نیست.
آمار طلاق بالا بره خوبه یا اینکه دو نفر فقط همدیگه رو تحمل کنن؟!!!
چقدر از پدر و مادر ها فقط دارن همو تحمل میکنن و فقط به خاطر بچه هاشون طلاق نمیگیرن.
من که تقریبا خوشحالم که آمار طلاق بالاست.

drippy*

عضو جدید
به نظر من بیشتر به دلیل عدم تفاهم،گذشت نداشتن،وتفاوت های فرهنگیه:w13:
البته این آمار فقط مربوط به طلاقای ثبت شده است
من به شخصه تو آشنایان زیاد دیدم طلاقای ثبت نشده
در کنار هم زندگی می کنن به دلایل مختلف:مثل بچه ها،حفظ آبرو و....
البته طلاق آخرین راهه اگه کسی اولین راهی که برای حل مشکلش انتخاب میکنه طلاق باشه مطمئنا بدترین کارو کرده.. طلاق یه جاهایی خیلی خوبه وحتی لازمه ....ولی متاسفانه تو کشور ما این مسئله صورت خوشی نداره وکلمه مطلقه گاهی از آدم کش وقاتل هم بدتره :razz:

یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه;)

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی سازمان ملی جوانان هشدار داده است که در 10 سال گذشته پدیده طلاق 134 درصد رشد داشته و از آن سو این آمار برای میزان ازدواج، تنها 56 درصد بوده است.
اگه اين آمارم قبول نداشته باشيم حداقل تو دورو اطراف خودمون نمونه هايي رو ميبينيم...تازه به نظر من به اين آمار بايد طلاقاي ثبت نشده! و اونايي كه تو نامزدي بهم ميزننو اضافه كرد:surprised:
بچه ها نظراتتونو بدين بعضيا ميگن به خاطر سطح توقعاته...بعضيا ماديات و عدهاي هم مشكل فرهنگي دو طرف يا اخلاقيات به نظر شما باعث بالا رفتن اين آمار چيه؟
تجربه شخصيتون چيه؟
چه دلايلي رو ديدين؟:que:

بیشتر طلاق ها بخاطر مادیات هستش

bahareh85

عضو جدید
به نظر من یکی از عللش ازدواج های سطحیه که الان توی دانشگاه ها اتفاق میفته دانشجویان توی محیط دانشگاه یک فرد رو جدا از شخصیت خانواده اش بررسی می کنند در صورتی که هر فردی در کنار خانوادش همه ابعاد شخصیتش کاملا مشخص میشه به همین دلیل در ابتدا علاقه ای بدون شناخت کامل شکل گرفته و زمان تصمیم گیری نهایی با وجود اینکه در بسیاری از مواقع تفاوت فرهنگی و فکری آشکاری دیده میشود از آنها به خاطر علاقه شکل گرفته چشم پوشی میکنند و در موارد بسیاری خانواده طرفین خود به خاطر مخالفت با انتخاب طرفین پس از ازدواج از ازدواج نوپای اونها حمایت مادی و معنوی نکرده و گاهی به نوعی مشکلاتی هم به وجود می آورند که این باعث درگیری و اصطکاک بین طرفین شده و به علت جوانی غالب این زوج ها ازدواج شکست میخوره