آمار باور نکردني يکي از تالارهاي معروف تهران-تالار فرمانیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
68 درصد از ازدواج‌های صورت گرفته در یکی از تالارهای مشهور تهران(باشگاه فرمانيه)، منجر به طلاق شده است.
این آمار، همه حکایت از این دارد که 68 درصد از کسانی که جشن ازدواج خود که را در این تالار برگزار کرده‌اند، گفته‌اند زندگی‌شان حتی دوام یکساله نداشته و در نهایت از یکدیگر جدا شده اند.
بنابر این گزارش، طی یکسال گذشته بیش از 350 مراسم ازدواج در تالار فوق انجام شده است، که هزینه‌های هر مراسم از 150 میلیون فراتر بوده است.

شایان ذکر است برخی از چهره‌های اقتصادی و حتی ورزشی کشور نیز جشن های عروسی خود را در این تالار برگزار کرده‌اند.
"ع .د" که از سرشناسان عرصه ورزش کشور محسوب می‌شود، مراسم ازدواج خود را در این تالار برگزار کرده است.

در برخی از ازدواج‌های این تالار که در منطقه فرمانیه تهران قرار دارد میزان مهریه در نظر گرفته شده، سکه بهار آزادی به ارتفاع قله هایی همچون هیمالیا(8000متر) و دماوند(5610) بوده است.
این اطلاعات در حالی فاش می‌شود که مدیریت تالار مذکور قصد داشته است از کسانی که طی یکسال اخیر در تالار فوق مراسم خود را برگزار کرده‌اند، دعوت به عمل آورده و طی یک جشن تحت عنوان یکسالگی زندگی، از آنان تقدیر به عمل آورد که متوجه می‌شود 68 درصد از ازدواج‌های انجام شده در تالار منجر به طلاق شده است.

شایان ذکر است در یکی از این جشن‌های عروسی، ارزش تقریبی خودروهای میهمانان حاضر در تالار، 17 میلیارد تومان برآورد شده است.

21_talar_farmanie_891007.jpg

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
پولدار زیاد شده. . :D

نوش جونشون ، طلاق بگیرن کیفشو ببرن . .

این مهریه ها جالب بود. کلی خندیدم ، حالا پای عملش پیش بیاد به اندازه ی یه 25 سانت هم حاضر به پرداخت سکه برای مهریه نیستن.;)

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
پولدار زیاد شده. . :D

نوش جونشون ، طلاق بگیرن کیفشو ببرن . .

این مهریه ها جالب بود. کلی خندیدم ، حالا پای عملش پیش بیاد به اندازه ی یه 25 سانت هم حاضر به پرداخت سکه برای مهریه نیستن.;)
باهات موافقم

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پول خوشبختی نمیاره ولی داشتنش خوشبختی رو تضمین میکنه

ayda_63

عضو جدید
باهات موافقم

تا اینا باشن که همچین خرجایی واسه عروسیشون نکنن
مگه بقیه آدم نیستن فقط اینا ادمن چون پول دارن؟
بعضی از پسرا هیچی ندارن واسه اینکه مثلا خودی نشون بدن بیخود واسه مراسم عروسیشون چک میکشن و اینجور تالارا رو رزرو میکنن
مراسم که تموم میشه پول شام 1 نفر رو هم ندارن تا حساب کنن

این واسه بعضی دخترا هم خوبه که اول زندگی الکی خرج تراشی نکنن
به نظر من که پولدارا الکی پولدارن حق بقیه مردم رو خوردن تا به اینجا رسیدن
مگه میشه یکی ثروتش میلیاردی باشه و یکی حتی پول 1 عروسی ساده رو هم نداشته باشه؟؟؟؟؟
بعضیا حقشونه همچین بلاهایی سرشون بیاد

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
این خبر رو حدودادو سال پیش شنیده بودم ....
توقع زیاد نتیجش همینه ..راست میگن که مهریه و پول عشق و محبت ایجاد نمیکنه

• Like
واکنش ها: Sarp

Sarp

مدیر بازنشسته
اما نبودش هم بدبختی میاره
نه افراط نه تفریط
داشتن پول زیاد به این معنی نیست که باید 150 میلیون صرف یه شب عروسی کنی !
با 150 میلیون پول میشه خیلی کارای بهتر کرد
مثلا اشتغال زائی
پول خوشبختی نمیاره ولی داشتنش خوشبختی رو تضمین میکنه
اگه یه روزی یه ایدزی دیابتی سرطانی چیزی بگیری و میلیارد میلیارد هم پول داشته باشی ، میفهمی که پول خوشبختیت رو تضمین نکرده
البته خدا نکنه به این روز بیفتی
تا اینا باشن که همچین خرجایی واسه عروسیشون نکنن
مگه بقیه آدم نیستن فقط اینا ادمن چون پول دارن؟
بعضی از پسرا هیچی ندارن واسه اینکه مثلا خودی نشون بدن بیخود واسه مراسم عروسیشون چک میکشن و اینجور تالارا رو رزرو میکنن
مراسم که تموم میشه پول شام 1 نفر رو هم ندارن تا حساب کنن

این واسه بعضی دخترا هم خوبه که اول زندگی الکی خرج تراشی نکنن
به نظر من که پولدارا الکی پولدارن حق بقیه مردم رو خوردن تا به اینجا رسیدن
مگه میشه یکی ثروتش میلیاردی باشه و یکی حتی پول 1 عروسی ساده رو هم نداشته باشه؟؟؟؟؟

بعضیا حقشونه همچین بلاهایی سرشون بیاد
یکی اون دیوار منو بده کله مو بکوبم توش
عجب نظر عالمانه و بچگانه ای !!!!!!

#ZaHra#

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیا بابک....
بذار یه 2 دفه حودم بزنم بعدش میدم به تو:wallbash:

• Like
واکنش ها: Sarp

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از خاصیت های پول اینه که طرف رو تنوع طلب میکنه!

درباره باشگاه فرمانیه که این تالار قسمتی از اونه جالبه بدونبد ما یک بار برای استخر و بدنسازیش رفتیم برای یک جلسه نزدیک نفری 30 هزار تومان دادیم!

توی روزهای هفته هم فقط عضو ها را راه میده هزینه یکسال عضویت برای یک نفر دو روز در هفته دو ملیون و هفتصد هزار تومنه!!;)

#ZaHra#

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه افراط نه تفریط
داشتن پول زیاد به این معنی نیست که باید 150 میلیون صرف یه شب عروسی کنی !
با 150 میلیون پول میشه خیلی کارای بهتر کرد
مثلا اشتغال زائی

اگه یه روزی یه ایدزی دیابتی سرطانی چیزی بگیری و میلیارد میلیارد هم پول داشته باشی ، میفهمی که پول خوشبختیت رو تضمین نکرده
البته خدا نکنه به این روز بیفتی

یکی اون دیوار منو بده کله مو بکوبم توش
عجب نظر عالمانه و بچگانه ای !!!!!!
اینا که اشغال زدایی میکنن نه اشتغال زدایی......

zohre7

عضو جدید
:eek:راست میگی؟؟؟؟؟
مگه میشه؟؟؟؟؟
17 ملیارد.......یهنی چند تا ماشین؟:surprised:
منبع هم داره؟

مغز من نمیکشه یکی اون 150 ملیونو حساب کنه
منم شنیده بودم طلاق گرفتنشو

آخرین ویرایش:

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek:راست میگی؟؟؟؟؟
مگه میشه؟؟؟؟؟
17 ملیارد.......یهنی چند تا ماشین؟:surprised:
منبع هم داره؟
آره خوب
تازه من یکی ازفامیلامون بنگاه ماشین داره، ارزشه ماشینهایی که میاره واقعا عجیبه
ولی اینو بدون بعضی ها خونه ندارن برای ماشین خودشون و هلاک می کنن

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول اینجا همونجاست که عروسی علی دایی بود دیگه!!! :surprised::)
فک کنم قیمت 17 میلیارد برای ماشین مهمونا رو از عروسی علی دایی تقریب زدن....مگه نمیبینین این فوتبالیستا چه ماشینایی سوار میشن!!! :mad::mad::razz::razz:

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم قیمت 17 میلیارد برای ماشین مهمونا رو از عروسی علی دایی تقریب زدن....مگه نمیبینین این فوتبالیستا چه ماشینایی سوار میشن!!! :mad::mad::razz::razz:

سمیه چهطوری از این دامادا پیدا کنیم

Dota_Eng

کاربر فعال
فکر کنم دلیل این امار زیاد طلاق این بوده که فقط پولدار ها می تونستن اینجا جشن بگیرن به خاطر هزینه ی سنگینش
خب پول زیاد بعضی مواقع باعث ایجاد عشق کوتاه مدت میشه :)

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
68 درصد از ازدواج‌های صورت گرفته در یکی از تالارهای مشهور تهران(باشگاه فرمانيه)، منجر به طلاق شده است.
این آمار، همه حکایت از این دارد که 68 درصد از کسانی که جشن ازدواج خود که را در این تالار برگزار کرده‌اند، گفته‌اند زندگی‌شان حتی دوام یکساله نداشته و در نهایت از یکدیگر جدا شده اند.
بنابر این گزارش، طی یکسال گذشته بیش از 350 مراسم ازدواج در تالار فوق انجام شده است، که هزینه‌های هر مراسم از 150 میلیون فراتر بوده است.

شایان ذکر است برخی از چهره‌های اقتصادی و حتی ورزشی کشور نیز جشن های عروسی خود را در این تالار برگزار کرده‌اند.
"ع .د" که از سرشناسان عرصه ورزش کشور محسوب می‌شود، مراسم ازدواج خود را در این تالار برگزار کرده است.

در برخی از ازدواج‌های این تالار که در منطقه فرمانیه تهران قرار دارد میزان مهریه در نظر گرفته شده، سکه بهار آزادی به ارتفاع قله هایی همچون هیمالیا(8000متر) و دماوند(5610) بوده است.
این اطلاعات در حالی فاش می‌شود که مدیریت تالار مذکور قصد داشته است از کسانی که طی یکسال اخیر در تالار فوق مراسم خود را برگزار کرده‌اند، دعوت به عمل آورده و طی یک جشن تحت عنوان یکسالگی زندگی، از آنان تقدیر به عمل آورد که متوجه می‌شود 68 درصد از ازدواج‌های انجام شده در تالار منجر به طلاق شده است.

شایان ذکر است در یکی از این جشن‌های عروسی، ارزش تقریبی خودروهای میهمانان حاضر در تالار، 17 میلیارد تومان برآورد شده است.

مشاهده پیوست 42464

مطالب قید شده در قسمتهای رنگی شده برای ذهن من قابل هضم نیست !! ( منظورم ارقام هستش !! ) :redface: :wallbash: :sweatdrop:

Sarp

مدیر بازنشسته
بیا بابک....
بذار یه 2 دفه حودم بزنم بعدش میدم به تو:wallbash:
متشکرم از همکاری شما :smile:
فقط بذا واسه دفه بعدی هم بمونه :mad:
اینا که اشغال زدایی میکنن نه اشتغال زدایی......
اینا کیه ن ؟
من منظورم اشخاصیه که 150 میلیون خرج یه شب عروسی میکنن
من باز هنگ کردم
:biggrin:
اوه اوه اوه
نگو
این فوتبالیستا رو بدن ، اکثرشون رو با ماشینای خودشون له میکنم
فقط تعداد کمیشون آدم هستند:surprised:
بقیه . . . . .:razz:

بالا