سلام من این تاپیک رو درست کردم که هر کسی اشکال ساختمان داده داره بپرسه تا به کمک دوستان رفع بشه و اونایی هم که بلدن واسه ارشد براشون مرور بشه امیدوارم اشکال ها بی جواب نمونه چون خودم ساختمان برنامه هاش خیلی اشکال دارم.
[int front [m+1],rear[m;
elementtype q[n];
front[i]=rear[i]=(n/m)*i-1; 0<=i<m
front[m]=n-1; i=m
rear[i]>=front[i+1] queue is full
front [i]==rear[i] queue is empty
void newqueue (int i(
}
front [i]=rear[i]=n/m*i-1;
{
void addq(int i,elementtype item)
if(rear[i]>=front[i+1])
printf("queue%i is full",i+1);
else
queue[++rear[i]=item;
{
elementtype delq(int i)
}
if (front[i]==rear[i]
}
printf("queue %i is empty",i+1);
return NULL;
}
else return queue [++front[i]];
{
من این برنامه کدش رو میزارم ولی هیچی سر در نیاوردم چی به چیه خودش هم بعد ایجادش عنصر درج کرده بعد حذف کرده کلا گیجم کرده منبع اشکالم ساختمان داده پیام نور نوشته جعفر تنها فصل 4 صف ها سوال 4
بعدش هم اعمال مربوط به درج و حذف از هر صفکد:[int front [m+1],rear[m; elementtype q[n]; front[i]=rear[i]=(n/m)*i-1; 0<=i<m front[m]=n-1; i=m rear[i]>=front[i+1] queue is full front [i]==rear[i] queue is empty
کد:void newqueue (int i( } front [i]=rear[i]=n/m*i-1; { void addq(int i,elementtype item) if(rear[i]>=front[i+1]) printf("queue%i is full",i+1); else queue[++rear[i]=item; { elementtype delq(int i) } if (front[i]==rear[i] } printf("queue %i is empty",i+1); return NULL; } else return queue [++front[i]]; {
اون قسمت ها رو می فهمم بقیه دستورات رو نمی فهمم مثلا این قسمت هاش رو نمی فهمم:
front=rear=(n/m)*i-1; و یکی همrear>=front[i+1]
میشه یه خواهش دیگه بکنم میشه این دستور رو به زبان خودمون توضیح بدی که چی کار کرده؟![]()
rear [i]>=front [i+1]
rear[i]>=front[i]+1
.مهندسی نرم افزار پرسمنه؟ پروفسور حقیقتا درددل و خاطره گویی زیاد کرده! مطالب بیهوده زیاد داره و قالب کتاب هم بیشتر رفرنسه تا آموزشی.خط به خط خوندنش وقت تلف کردنه.
اگه کسی ازتون بپرسه واسه گرفتن یه نمره خیلی خیلی خوب در یه درس مثلا معماری باید چه جوری بخونه تا نتیجه ی خوبی بگیره(یادم رفت بگم من دانشجوی پیام نورم)
![]()
راستش در مورد استاد معماری استادمون خیلی خوبه ولی نمیدونم چه جوری بگم مشکلم چیه :من جزوه استاد رو می خونم اونو می فهمم بعد کتاب رو می خونم بعد از اینکه فصل رو تموم می کنم هیچی یادم نمی مونه در مورد تمرینا هم جواب رو نگاه می کنم بیشتر مواقع می فهمم چی کار کرده ولی خودم نمیتونم حل کنم (گر معما حل شود آسان شود ماجرای منه)نمیدونم چرا موضوع واسم اینقدر پیچیده شده حفظ هم نمی کنم ولی وقتی بر می گردم اون تمرین فصل قبل رو نگاه می کنم می بینم یادم نیست واسه همین می پرسم چه جوری بخونم.در مورد درسها :نرم افزار ,ساختمان داده و معماری![]()
نرم افزار ,ساختمان داده و معماری![]()
جالب اینه که اکثرا میگین کل پرسمن رو نخونم ولی نمی گید کجاش مهم تره تا بیشتر اونجا رو بخونم لطفا بگین کدوم فصل ها مهم ترن منظورم اینه
جالب اینه که اکثرا میگین کل پرسمن رو نخونم ولی نمی گید کجاش مهم تره تا بیشتر اونجا رو بخونم لطفا بگین کدوم فصل ها مهم ترن
فکر کنم حافظه ی من از نوع ram هست یعنی اطلاهات رو زیاد نگه نمیداره می خونم یه فصل رو تا فصل تموم بشه قبلی ها رفتن![]()
بابا این معماری رو ببینی میگی فیزیک چه قدر درس شیرینی بودی که نمی دونستممن از فيزيك متنفرم
اخه فيزيك به اي تي چه ربطي داره؟؟!!!
ماماني...
فردا امتحان ميانترمشو دارم...يه كلمشو نخوندم
بابا این معماری رو ببینی میگی فیزیک چه قدر درس شیرینی بودی که نمی دونستم
ان شاالله بتونم از این کوه بالا برمبعضی درسا (مثل معماری) مثل یه کوه میمونه که سخته ازش بالا بری و نیاز به امکانات خاصی داره (استاد و هوش بالا) و جالبه هر چقدر بالاتر میری میبینی که چقدر منظره از اون بالا قشنگ هست
حتما توصیه میکنم معماری رو خوب پاس کنید .. دید خوبی بعدا بهتون میده
(البته قبول دارم درس سنگینی هست و حتی با چند بار خوندن هم سخت درک میشه .. ولی به مرور زمان براتون جا میفته .. جا نگرانی نیست)
===========
در مورد فیزیک هم نظر خاصی ندارم (تقریبا 4 الی 5 سال پیش پاس کردم)
ولی چون تازه از پیش دبیرستان اومده بودیم فیزیک برام راحت بود (هر چند فیزیک 1 جا زیاد داره که سخت سوالاش طرح بشه.. پیشنهاد میکنم نمونه سوالای سالهای قبل این درس رو حتما بزنید)
سلام تاپیک خ خوبی زدین sanamsayna ممنون.
یکم درباره ی فیزیک 2 منو راهنمایی میکنید؟
طی ترم یک کلمه هم نخواندم. کسی پیشنهاد میکنه حذفش کنم؟ البته سوالای استادمون فقط از تمرین های هالیدی,
حتی اعدادش هم عوض نمیکنه ولی از اونجا که من حفظ کردنم اصلا خوب نیست....فک کنم 2یا 3 روز هم فرجه داره!
سلام
جای هیچ نگرونی نیست ..
من هم شرایط مشابه مثل شما داشتم (حتی کلاسش هم نرفتم که اون رو شما رفتین)
کتاب سنگینی هم که نمیخواین پاس کنین + سه روز هم وقت دارین + جزوه هم تغییر نمیخواد بکنه + از دروسی که بعدا بکار بیاد هم نیست(مگر بخواین توی کار طراحی مدار برین) = من بودم امتحان میدادم
البته باز بستگی به خودتون داره .. ولی این یه واقعیت هست که خیلی ها ترس از نمره پایین گرفتن دارن و نمیرن امتحان بدن و ترم بعد هم همین آش و همین کاسه
پیام نوری؟اگه پیام نوری باید خیلی خیلی خوب بخونی حتی پاورقی ها رو هم بخون یعنی انگلیسی کلمات که پاورقی نوشته حفظ کن از اونا میدن من خودم 2ترم قبل پاس کردم تشریحی ها اسم هایی که در پاورقی نوشته بودن داده بودن گفته بودن توضیح بدینسلام
شماها چه جوری مبانی فناوری اطلاعات رو خواندید! خ خ حفظیه و زیاد.
ترمای بالاتر اطلاعاتش نیاز میشه یا نه من فقط حفظش کنم و........![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزیابی آمادگی برای آموزش الکترونیکی... | مهندسی فناوری اطلاعات | 5 | |
S | چگونه نویز تصویر دوربین مداربسته را رفع نماییم؟ | مهندسی فناوری اطلاعات | 0 |