من کتابشو ندارم و دقیق نمیتونم کمک کنم .. ولی اون چیزی که از نوشته هات فهمیدم رو میگم
1. بنظرم بهتر بود بجای " یک باره " مینوشتم "همزمان"
همروندی یعنی همزمان بتونه پاسخ گوی نیازها باشد .. اون "صفت بار غیر قابل پیش بینی"(اینا زمان ما نبود

) هم از اسمش مشخصه .. یعنی بتونیم در شرایط متفاوت اگر نیازهای متعددی داشتیم جواب گو باشیم یهی جورایی با همروندی یکی هست
(البته این رو هم بگم .. همروندی با همزمانی فرق میکنه .. همزمانی در یک لحظه اتفاق می افته ولی همروندی در بازه پیوسته رخ میده .. ولی باز همزمانی بنظرم قشنگتر از یک باره هست)
2.اینو باید بچه هایی که تجارت الکترونیکی میخونند کمکت کنند
در کل میایم داده ها رو مورد تحلیل قرار میدیم تا از اونا اطلاعات مفیدی بدست بیاریم (حالا اینجا اومده گفته براساس برنامه های تحت وب داده ها رو کنکاش کنیم)
(اگر جواب دو رو اشتباه گفتم .. ببخشید .. دقیق نمیدونم)
3. اوه اوه .. یا من هیچی حالیم نیست یا این کتاب پر غلطه (هر چند به گزینه ج بیشتر اعتقاد دارم .. حالا اگه گفتی گزینه ج چی هست ؟!!

)
وقتی محصولی تولید میشه .. یکی از عناصر موفقیت اون محصول بازه زمانی مناسبی هست که باید توی اون زمان مشخص ارائه بشه (خیلی از شرکتها همه ویژگی های یک محصول خوب رو رعایت میکنند ولی در ارائه زمان دقت نمیکنند و شکست میخورن)
حالا اینجا نوشته بی واسطگی .. تنها چیزی که میتونم اینو ربط بدم به زمان ارائه محصول این هست که ما در گیر واسطه ها نشیم و سریع محصول رو وارد کنیم