سلام.مگه ثبت نام شروع شده؟
دوست عزیز اولا اینجا زمین شناس کم داریم البته اونایی که فعالیت میکنن من و REYMONDOO , GEOLOGY , major gelogist, loving geologist, sorood parnian و شما که تازه به جمع ما اومدید آقای جیالجی که خودشون شاغلن گمون کنم
لاوینگ جیالجیست هم که هم دانشجوی ارشد هستن هم شاغلن از سرود جان اطلاعی ندارم میجور جیالجیست هم دانشجوی کارشناسی هستن میمونیم من و ریموند عزیز که ریموند هم نظر دادن منم که لایک میکنم یعنی پیگیر بحث هستم وچون تجربه ازمون استخدامی ندارم نمیتونم اعمال نظر کنم
منم موافقم...حتی تو دانشگاهم زیاد فعال نبودن بچه ها(البته انجمن ما از فعالترین انجمن های دانشگاه بود)اما بهرحال خیلی کم کارن و بیشتر پی خوش گذرونین به نظرم...امیدوارم کسی ناراحت نشه ...خودمم زمین نشناسم دیگه...واقعا به قول دکتر آدابی چند تا از مجله های انگلیسی رشتمونو می تونیم نام ببریم؟...
REYMOND00 جان دقیقا چه رشته ای و دانشگاهی تموم کردی؟ برای آزمون شرکت میخونی یا نه؟ تا کجا پیش رفتی؟
من کارشناسی محض دامغان تموم کردم...الانم ارشد اقتصادی دادم و منتظرم...درسایی که تو آزمون بوده 90% مسلط باید باشم...کتاب و جزوه آب (شیراز و تربیت معلم و خودمون)هم دارم اما نفت نه...
آره دیگه...فقط رسوبه که کتاب دانشگاهمون عالیه...نفت هم نخوندم و مرسی بخاطر منبع...والا یادم نیست مال ما چی بود!!آب هم سالهای قبل مثلا می خوندم براش...حس می کنم زیاد نباید سنگین باشه...ساختمانی هم که اسمشو نبر...+مهندسی!!!که فعلا حال این دو تا رو ندارم!!!
راستش نه چون تو دوران طلاییم بود و همسرمم شدید تاکید داشت که درس بخونم و بیخیال کار شم...تازه همش کاربردی بود که...منم تو دلم خالی شد که چرا الکی بزنم؟یه نفر هم بیشتر نمی خواست که...خلاصه که پرید...
شما رتبتون چند بوده و کجا خوندید؟
البته ثبت نام برای وزارت نیرو دیگه تموم شده و ظاهرا آزمون بعدی همون شرکت نفت هستسلام
بحث خیلی جالبی هست متشکر از دوست عزیز شروع کننده تاپیک hsh1363
ثبت نام در آزمون استخدامی وزارت نیرو از طریق این سایت امکان پذیر هست http://www.azmoon-niroo.ir/
و جداول نیازهای سازمان هم ذکر شده متاسفانه البرز کارشناس منابع آب فقط مرد پذیرش میکنه !
به نظر من بهترین راه برای موفقیت در آزمون مطالعه سوالات آزمونهای سال گذشته هست .
البته ثبت نام برای وزارت نیرو دیگه تموم شده و ظاهرا آزمون بعدی همون شرکت نفت هست
بله گویا مهلت ثبت نام تا 17 ام بهمن بوده .
آزمون شرکت نفت رو من دقیقا نمیدونم دوستانی که ثبت نام کردند اطلاع رسانی نمایند لطفاً ::
من فکر کنم تنها راه خانم ها در مسیر استخدام به غیر از شرکت های خصوصی پتروفیزیکی همین استخدام وزارت نیرو بود چون شرکت نفت خانم نمیپذیره به خاطر اینکه امسال برای مناطق عملیاتی در ملی حفاری زمین شناس استخدام میکنه و در پذیرش نیروی غیر از ذکور عذر دارن.
ما که هنوز دانشجوییم ایشالله سال بعد تهران نیرو میگیرندفعلا از تجربیات دوستان استفاده میکنیم .
یادش بخیر خونه ما هم تا چند سال پیشا کرج بود (خیابون درختی) فاز 4 مهرشهر یادش بخیر.
خانوما آقایون ... پارتی بازی ممنوعجدن ! کجا رفتید کرج به این خوبی چطور دلتون اومد .
رفتید شرکت نفت هوای همشهری های قدیم رو هم داشته باشید .![]()
فعلا که دانشجوییم حالا تا اون زمان که درسمون تموم شه یه فرجی میشهمن فکر کنم تنها راه خانم ها در مسیر استخدام به غیر از شرکت های خصوصی پتروفیزیکی همین استخدام وزارت نیرو بود چون شرکت نفت خانم نمیپذیره به خاطر اینکه امسال برای مناطق عملیاتی در ملی حفاری زمین شناس استخدام میکنه و در پذیرش نیروی غیر از ذکور عذر دارن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زمین تخت است. نه کروی! | علوم زمین | 159 | |
S | منابع آزمون دکتری زمین شناسی تکتونیک | علوم زمین | 2 | |
![]() |
محاسبه ارتفاع دو نقطه از زمین | علوم زمین | 2 | |
![]() |
ارتفاع دو نقطه از زمین چگونه بدست میاد | علوم زمین | 0 | |
![]() |
ارتفاع دو نقطه از زمین را چطوری میشه پیدا کرد | علوم زمین | 2 |