آقایان مهندسین مواد محترم ، هر کس تصمیم داره برای کنکور سال 89 شروع به درس خواندن بکند، لطفا اگر نظر سازننده ای دارد یا اینکه تجربه ای که مفید واقع گردد ممنون میشیم که با بقیه آقایان در میان بگذارد.
سلام
فقط ببخشید خانوم های مهندس مواد نمی تونن نظر بدن!؟
آقایان(و خانم های) مهندسین مواد محترم ، هر کس تصمیم داره برای کنکور سال 89 شروع به درس خواندن بکند، لطفا اگر نظر سازننده ای دارد یا اینکه تجربه ای که مفید واقع گردد ممنون میشیم که با بقیه آقایان(و خانم ها) در میان بگذارد.
]
با اجازه آقایان:من که امسال خوندم به این نتیجه رسیدم که تابستون خوندن درسا زیاد درست نیست .
البته شاید بقیه موافق نباشن!!!
بنظرم اگه تو دانشگاه همون معمولی درس خونده باشه مهرم شروع کنه . موفق میشه .
خودم اون درسی رو که بیشتر ازهمه خونده بودم رو بدجور خراب کردم .
یه مورد خیلی مهم (البته بنظر من !!!) :
قبل از برنامه ریزی حتما سوالای این چندسال اخیرو نیگا کنین . اون موقع خیلی نوع خوندن و اینکه چی باید بخونین فرق میکنه.
به نظر منطقی میادبه نظر من اگه کسی از تابستون شروع کنه،مطمئن تره...
ومهم اینه که به صورت پیوسته درس بخونین و درس خوندن رو با کتابهای مرحع شروع کنید و تست زدن رو به 4 ماه آخر موکول کنید.
من در مورد تابستون خوندن زیاد نظری ندارم، چون بستگی به وقت آزاد واسه خوندن داره، مثلآ اگه فارغ التحصیل باشی و تا کنکور وقتت آزاد باشه به نظرم زیاد ضرورت نداره، چون بعد یه مدت و تکرار مکررات خسته کننده می شه و باعث می شه در جا بزنی! ولی خب شروع کردن ریاضی تو تابستون هم خالی از لطف نیستبه نظر من درسای ترمو،مکانیکی و ریاضی رو باید از تابستون شروع کنی
فیزیکی رو از مهر و زبان رو هم یک ماه مونده به کنکور
(البته این فقط یه نظره)
به نظر من درسای ترمو،مکانیکی و ریاضی رو باید از تابستون شروع کنی
فیزیکی رو از مهر و زبان رو هم یک ماه مونده به کنکور
(البته این فقط یه نظره)
براي زبان هم بهترين كتاب 504 هست
منم شنیده بودم 504 برای تمام ارشدا خیلی خوبه
یه چندتا عدد دیگه مثل 603 یا 1100 و ... شنیدم
ولی یه سوال برای من هست که اونم به خاطر ندانستنمه : مگر لغات تخصصی رشته مواد تو کنکور ارشد نمی یاد
اگه می یاد با اونا باید چی کار کرد
مرجعی که باید چیه
اینم یه برای برو بچه های با مرام موادی .
منم شنیده بودم 504 برای تمام ارشدا خیلی خوبه
یه چندتا عدد دیگه مثل 603 یا 1100 و ... شنیدم
ولی یه سوال برای من هست که اونم به خاطر ندانستنمه : مگر لغات تخصصی رشته مواد تو کنکور ارشد نمی یاد
اگه می یاد با اونا باید چی کار کرد
مرجعی که باید چیه
اینم یه برای برو بچه های با مرام موادی .
از قديم گفتن رهرو آن نيست كه گه تند و گهي خسته رود رهرو آن است كه آهسته و پيوسته رود
واسه ترمو راهيانو بخونيد اگه بتونيد يا بهتره بگم برسيد همه تستاشو بزنيد سر كنكور هعجازشو ميبينيد!!! البته من كه خيلي تا ارشدم مونده ولي تستاي ترموي امسالو كه ديدم زياد حلش واسم سخت نبود
در هر صورت اميدوارم همتون موفق باشيد
خیل تا ارشد مونده؟
ترم چندی شما؟
راستي من تعريف كتاب مواد (انتشارات اركان ) رو زياد شنيدم مي گفتن توضيحاتش خيلي كامله راست مي گن؟
سلاماز قديم گفتن رهرو آن نيست كه گه تند و گهي خسته رود رهرو آن است كه آهسته و پيوسته رود
واسه ترمو راهيانو بخونيد اگه بتونيد يا بهتره بگم برسيد همه تستاشو بزنيد سر كنكور هعجازشو ميبينيد!!! البته من كه خيلي تا ارشدم مونده ولي تستاي ترموي امسالو كه ديدم زياد حلش واسم سخت نبود
در هر صورت اميدوارم همتون موفق باشيد
احتمالا از کم کاریه خودتون بوده چون موفق ترین آدم هام حسرت حتی یک ساعت دیر شروع کردنشونو میخورنمن که امسال خوندم به این نتیجه رسیدم که تابستون خوندن درسا زیاد درست نیست .
البته شاید بقیه موافق نباشن!!!
بنظرم اگه تو دانشگاه همون معمولی درس خونده باشه مهرم شروع کنه . موفق میشه .
خودم اون درسی رو که بیشتر ازهمه خونده بودم رو بدجور خراب کردم .
یه مورد خیلی مهم (البته بنظر من !!!) :
قبل از برنامه ریزی حتما سوالای این چندسال اخیرو نیگا کنین . اون موقع خیلی نوع خوندن و اینکه چی باید بخونین فرق میکنه.
جزوه های خودتا بخون.سلام
به نظر من بهترين منبع درسي كتاب دكتر رزاقيانه. اگر خوب بخوني مي بيني كه همه نكات كنكوري هم توش وجود داره.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | پيش فرض شیمی فیزیک و ترمودینامیک - آمادگی کارشناسی ارشد | کنکوری ها | 4 | |
M | رتبه و درصد کنکور ارشد 95 | کنکوری ها | 18 | |
رتبه و درصد کنکور ارشد 94 | کنکوری ها | 70 | ||
I | درخواست کلاس خصوصی حل تمرین برای کنکور ارشد | کنکوری ها | 0 | |
م | تدریس خصوصی کنکور کارشناسی ارشد مهندسی مواد | کنکوری ها | 0 |