amatist
عضو
سلام دوستان نمیدونم چرا تو بخش گرایش های معماری بخش آمادگی برای کنکور ارشد مرمت اصلا فعال نیست
،برای همین من گفتم اینجا که فعالیت برای کنکور خیلی زیاد هست یه تاپیک بسازم و هرکس دوست داره برای این کنکور آماده بشه بیاد و بهم دیگه کمک کنیم.
برای شروع بریم سراغ منابع که تا جایی که من دیدم سایت مهرازی خیلی منبع معرفی کرده که شامل اینا میشن:
آسیب شناسی:
سازه:
7. مطالعه سری مجلات اثر و صفه
تاریخ معماری:
مبانی نظری مرمت:
19. بازآفرینی شهرها، میراثی برای آینده (حناچی و مهدوینژاد) (اصلی) *
20. مرمت آثار معماری (رضازاده) (اصلی) *
زبان :
البته من فکر نمی کنم همه ی اینا اصلی باشن و اینکه واقعا نمیشه اینهمه کتاب و جزوه رو خوند و مسلط شد!

حالا از بین دوستان اگه کسی شروع به خوندن کرده و تجربه داره که چیا مهمترن بگه به ماهام
از هیچی دریغ نکنید دوستان جزوه،نکته،نمونه سوال هرچی که بهمون کمک کنه برا طی این مسیر تا موفقیت

برای شروع بریم سراغ منابع که تا جایی که من دیدم سایت مهرازی خیلی منبع معرفی کرده که شامل اینا میشن:
آسیب شناسی:
- آسیبشناسی بناها، بافتها و محوطههای تاریخی (اصلی) *
- آسیبشناسی خوشنویس (اصلی) (نایاب) (موجود در انجمن)
- فيلدن (تکمیلی) (نایاب)
- کاربری پژوهشهای آزمایشگاهی در حفاظت و مرمت بناهای تاریخی (تکمیلی)
سازه:
- جزوه سازه بناهای سنتی انجمن مهرازی ایران (اصلی) (نایاب) (موجود در انجمن)
- جزوه سازههای سنتی دکتر تهرانی (اصلی) (نایاب) (موجود در انجمن)
- کتاب آژند و آمود و یا کتاب آمودهای ایرانی- بزرگمهری (اصلی) *
- نیارش سازه های تاقی - معماریان (اصلی) (نایاب) (موجود در انجمن)
- دوازده درس مرمت (اصلی) *
7. مطالعه سری مجلات اثر و صفه
تاریخ معماری:
- آشنایی با سبک شناسی معماری ایران ـ پیرنیا (اصلی) *
- آشنايي با معماري اسلامي ايران ـ پيرنيا یا معماری ایرانی - معماریان (اصلی) *
- مروری بر 50 سال باستانشناسی ایران – عزتالله نگهبان (اصلی) *
- مجلات معماري و فرهنگ شمارههاي: 15 و 16 و 18 و 19 – ویژه معماری معاصر ایران (اصلی) (كمياب) و یا کتاب معماری معاصر ایران - بانی مسعود *
- سیر هنر در تاریخ ۱ و ۲ «پيشدانشگاهي» (اصلی) *
- آشنايي با ميراث هنري و فرهنگي ايران (بخشهاي مربوط به معماري) «پيشدانشگاهي» (اصلی) (كمياب)*
7. معماری جهان ـ زارعی (اصلی)
8. معماری اسلامی – هلین براند (اصلی) * - ابنيه سنتي ـ وحيد قباديان (تکمیلی) *
- از شار تا شهر ـ حبيبي (تکمیلی) *
مبانی نظری مرمت:
- تاریخ حفاظت معماری (ترجمهی طالبیان) (اصلی) (خلاصه این کتاب در انجمن موجود است = شماره 4)*
- سه مقاله تخت عنوان: (1. اندیشهپردازان، منشورها، معاهدات و توصیههای جهانی مرمت شهری / 2. مروری بر قوانین زمین شهری / 3. مروری تحلیلی بر سیاستهای نوسازی و بهسازی شهری در اروپای غربی) (اصلی) (نایاب) – این مقالات را میتوانید از بخش مقالات آموزشی سایت در بخش مبانی نظری مرمت دانلود نمائید، لازم به ذکر است که جهت ورود به این بخش و امکان مشاهده و دانلود مقالات باید در سایت عضو باشید
- باز زندهسازی شهرها و بناهای تاريخی ـ دکتر فلامکی (اصلی) *
- مجلات هفت شهر با موضوعات مرمت و مرمت شهری (شماره های 1 و 2 و ۳ و ۴و ۱۱ و ۱۲و ۱۳) (تکمیلی و اصلی) (نایاب) - این مجلات در بخش دانلود کتابهای مرمتی قابل دسترسی و دانلود میباشند
- مبانی نظری - رضازاده (اصلی) (نایاب) (موجود در انجمن)
- مبانی نظری خوشنویس (اصلی) (نایاب) (موجود در انجمن)
- منظرهای فرهنگی (دکتر طالبیان) (اصلی) (نایاب)
- مرمت شهری ـ دکتر سيد محسن حبيبی (اصلی) *
- مجلات آبادی شمارههاي: ۴۵ و ۴۹ و 51 و52 (اصلی)
- تئوری مرمت (سزاره براندی/ ترجمه پیروز حناچی) (اصلی) *
- راهنمای مدیریت برای محوطههای میراث جهانی (یوکایوکیلتو / ترجمه پیروز حناچی) (اصلی)*
- بررسی تطبیقی تجارب مرمت شهری در ایران و جهان (حناچی و دیگران) (اصلی) *
- سيری در تجارب جهانی مرمت شهری «از ونيز تا شيراز » ـ دکتر فلامکی (اصلی) (تصاویر این کتاب مهم میباشند) *
- مجموعه مقالات اولین سمینار وجود و آینده مراکز مسکونی تاریخی (به کوشش دکتر فلامکی) (اصلی)*
- جزوهی بافت شهید بهشتی (اصلی) (موجود در انجمن)
- نظریهای بر تئوری مرمت شهری – فلامکی (اصلی) (خلاصه این کتاب در انجمن موجود است = شماره 4) *
- نوسازی و بهسازی شهری – فلامکی (مباحث مربوط به لغات و اصطلاحات) (اصلی) *
19. بازآفرینی شهرها، میراثی برای آینده (حناچی و مهدوینژاد) (اصلی) *
20. مرمت آثار معماری (رضازاده) (اصلی) *
زبان :
- زبان عمومي (اصلی)
- Architectuer - رستگارپور (دروس ۱۵ و ۷ و ۸ و ۱۴) - دروس از راست به چپ به ترتیب اولویت ذکر شده (اصلی)*
- ۵۰۴ لغت (اصلی)
البته من فکر نمی کنم همه ی اینا اصلی باشن و اینکه واقعا نمیشه اینهمه کتاب و جزوه رو خوند و مسلط شد!

حالا از بین دوستان اگه کسی شروع به خوندن کرده و تجربه داره که چیا مهمترن بگه به ماهام