نه بنظر منم چیز جالبی نیست که زن از مرد بلند تر باشه.
البته اصلا ربطی به حسادت نداره هااا ولی خب ممکنه زن حرف شنویش از مرد کمتر بشه و جاشون توو زندگی عوض بشه.
یعنی زن خودشو رئیس بدونه که اصلا جالب نیست.
دوستی قد من ۱۷۳ هست اما ازین مشکلا ندارم هرکی میاد یاازم بلنداره یا هم قد خودمه.اینجوری که شما گفتید من فکر کردم قدتون ۱۸۰ یا ۱۹۰ هستش
اونی که عقل به چشماشه
همون بهتر بره و دیگه بر نگرده اتفاقا خوشحال باشید
که یک صفت ظاهری دارید واسه شناخت و درک بهتر واقعیت ها
اما این روزها اکثرا" عقلشون به چشمشونه کم پیش میاد یکی مثل شما فکر کنه
این حرف امروز دیروز نیست !
کلا به اموزش دادن اون چیزی که ببینیم رو قبول کنیم !
این موضوع در ناخداگاه ذهنمون قرار داده شده است . اینو من از یه مطلب تو کتاب خوندم ! که می خواست تفکر سیستمی رو جا بندازه !
فکر کنید شما تا بحال فیل رو ندید ! و چشم شما رو می بندن می گن بگو این چیه ؟
شما جواب چی میدید ؟
خوب می بینی که گاها عقل به چشم هست ! شما سعی نکن صورت مسله رو پاک کنی ، بلکه حلش کن !
قبول اما چه جوری باید حلش کنم؟
175 که بلند نیست ، خیلی هم خوبه ، الان بیشتر دنبال قد بلندن ، توی همه فیلمهام میگن ، جالا اونا فیلمه ولی من تو واقعیت میبینم که دوستانم که قصد ازدواج دارن دنبال یه دختر قد بلند می گردن.اولا"ببخشید چون فعلا تشکرام کار نمیده
دوما" ممنون از جواباتون
سوما" در جواب چند تا از دوستان عزیز باید بگم که قد من خیلی هم بلند نیست اما خوب اینجا ایرانه و نمیدونم چرا قدها داره از حد متوسط کمی افت میکنه اگر در حال حاضر متوسط قد برای خانومها 165 تا 170 باشه من 5 - 6 سانتیمتر از این متوسط بلندترم
و نمیدونم چه طوریه که مردانی که به خواستگاری من تشریف میاورند البته نه همشون پشت تلفن از زبان مادران گرامیشون قدشون 180 به بالا هست اما وقتی تشریف میاورند میفهمیم که حتی 175 هم نیستند البته من قصد توهین ندارم قد کوتاه یا بلند ملاک خوبی و بدی نیست ملاک غرور و سربلندی یا سر افکندگی هم نیست اما دروغ گویی درست نیست چون بهر حال که بر ملا میشه
این قضیه اولا خیلی برام مهم بود اما طبق گفته ی والدین محترم تصمیم گرفتم دیگه حساسیت به خرج ندهم اما حالا این آفایون هستند که حساس شدند
واسه همین میخواستم بدونم چه احساسی دارند.
وگرنه که من از خدامه قد همسرم 180-185 باشه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آقایون محترم خواهش میکنم بگید چه احساسی دارید؟ اگر قد همسرتون 5تا 10 سانتیمتر از شما بلندتر باشه؟
تنفر
حسادت
و یا هر احساس دیگری که دارید آیا اصلا زیر بار میرید که خانومتون قدش بلندتر باشه یا نه؟
ممکنه بگید نه زیر بار نمیرم اما فرض کنید از طرف خوشتون اومده و دوستش دارید حاضرید باهاش ازدواج کنید یا نه؟
خوب اگر ازدواج کردید ممکنه این موضوع براتون سخت باشه مثلا وقتی بیرون میرید یا اطرافیانتون این موضوع را بهتون یاد آوری میکنند. و .........
ممنون
حالا استارتر جان , قد خودت و اون پسر مورد علاقت چند هست؟!
گفتند دوستان قدمو دیگه ...............................متاسفانه فعلا به کسی علاقه ندارم
ولی امیدوارم هر کی قراره بهش علاقه مند باشم حداقل 5 سانت بلندتر از من باشه
البته این یکی از شرایطه
خب قدت چنده؟ دوباره بگو لطفا ! چند سالته؟ تحصیلاتت چیه؟ وضع مالیت چطوره؟ چاقی یا لاغر ؟
دیگه چی دوست عزیز...................شماره نمیخوای شما؟
وا؟ شماره میخوام چیکار؟!
بده کارتو راحت کردم
انگار یه چیزیم بدهکار شدیما
ای کاش همه مثل شما فکر میکردنمن گفتم الان میگی 2 متر یا دیگه کمش 195 قدر داری !
175 خوبه ، میشه گفت تو رنج بالای متوسط هستی .
ایرانی ها وقتی بخوان از چیزی تعریف کنن شما 20% درصد بالا و پایینشو در نظر بگیر . بعضی وقتها هم پشت تلفن قد بعضی ها کش میاد.
راستی کلی از دخترها دنبال عمل کردن هستن که قدشون بلند بشه ! حالا میان به شما گیر میدن !
بزن تو گوشش بفرستش بره دنبال کارش .
راستی ی نکته ای رو هم بهت بگم اگه وزنت هم پایین هست یعنی تو رو قلمی نشون میده ، لباسات سعی نکن تنگ باشه و از نظر روانشانسی رنگ هم توجه کن .
نه تو خواستگاریت بلکه تو زندگیت ! با این کار نمیخوای کسی رو گول بزنی فقط می خوای درست قضاوت کنند .
امید وارم برات یک همسر و یه همسنگ و یه همسنگر و ..... خوب پیدا بشه !
من قدم 178 شوهرم 180 حتی وقتی تو خونه دمپایی پامه ازش بلندترم اما اصلا همچین چیزایی تو زندگی مطرح نیست می دونم که شوهرمم همین حس و داره خیلی چیزای مهمتر و با ارزش تر از این مسائل پیش پا افتاده تو زندگی هست
من قدم 178 شوهرم 180 حتی وقتی تو خونه دمپایی پامه ازش بلندترم اما اصلا همچین چیزایی تو زندگی مطرح نیست می دونم که شوهرمم همین حس و داره خیلی چیزای مهمتر و با ارزش تر از این مسائل پیش پا افتاده تو زندگی هست
من خودم قدم 179 هست. اما واقعا از دختر خانمهای قد بلند خوشم میاد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
علت چشم چرانی بعضی از آقایون | تالار مشاوره | 73 | ||
وسواس آقایون در انتخاب همسر | تالار مشاوره | 55 | ||
آقایون لطفا کمک کنن | تالار مشاوره | 11 | ||
دوستی سالم بین خانمها و آقایون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | تالار مشاوره | 0 | ||
تفاوت عشق ورزیدن خانومها و آقایون... | تالار مشاوره | 24 |