آره ولی اگه شغله نیمه وقت داشته باشه به نظرم این مشکل تا حدودی حل شه..خانه دار.
چون نميخوام پير بشه .
آخه كار بيرون و كار خونه زود خانمها را پير ميكنه .
به نظر منم زن باید یه شخصیته مستقل توی اجتماع داشته باشه.کار به هر انسانی انرژی مثبت میده و بیکاری برعکس...اما کاره خوب و محیط خوب برای خانوم خیلی مهمه چون ممکنه گاهی اوقان همون کار برای زن افسردگی بیاره و آرزو کنه که ای کاش وضعیت مالی و زندگیشون طوری نبود که احتیاج به کار بیرون خانوم باشه.شاغل باشه.چون باعث ميشه اجتماعي تر باشه.كمتر وقت براي گير دادن پيدا كنه.وقت براي افسرده شدن نداشته باشه.
به چه شغلي ميگين نيمه وقت؟؟؟آره این درسته ولی اگه شغله نیمه وقت داشته باشه به نظرم این مشکل تا حدودی حل شه..
به نظر من اينكه خانم ها شاغل باشه ربطي به وضعيت مالي نداره.البته قبول دارم.محيط شغلي خيلي مهمهبه نظر منم زن باید یه شخصیته مستقل توی اجتماع داشته باشه.کار به هر انسانی انرژی مثبت میده و بیکاری برعکس...اما کاره خوب و محیط خوب برای خانوم خیلی مهمه چون ممکنه گاهی اوقان همون کار برای زن افسردگی بیاره و آرزو کنه که ای کاش وضعیت مالی و زندگیشون طوری نبود که احتیاج به کار بیرون خانوم باشه.
اینکه قدره پولو بیشتر بدونه در مورده یه سری شاید درست باشه.ولی در مورد خرج کردن وقتی زن استقلاله مالی داشته باشه میتونه خیلی راحتتر اون چیزایی که می خواد و احتیاج داره بدونه اینکه مدام به همسرش بگه خودش تهیه کنه.اگه خانوما شاغل باشن خودشون درک میکنن که پول خیلی راحت بدست نمیاد درنتیجه ولخرجی الکی نمیکنن و بیکار نیستن که بشینن فکر کنن به چیزای بیخودی و مغز شوهر بدبخت رو پیاده کنن.
پس به نظر من شاغل باشن بهتره
خوب منشی بودن شغله بدی نیست دوست من ولی چون یه نفر ممکنه تحصیلاته بالایی نداشته باشه منشی بشه پس ربطی به بدو خوب بودن خانوم نداره بلکه این مدرکه تحصیلی خانوم هستش که موقعیته شغلی شو تعیین می کنه.مطمئنن خانومی که دیپلم باشه شغلهای پایینی مثله منشی و غیره خواهد داشت.بايد ببينيم چه شغل هايي براي خانم ها مناسبه؟
مطمئنا يه خانم خب هيچ وقت حاضر نميشه به عنوان منشي و ... كار كنه.
همين باعث ميشه براي نظر شوهرش اهميت قائل نشه.نمي گم محتاج شوهرش باشه اما حداقل مثلا وقتي داره يه ماشين جديد مي خره به شوهرش بگه.اینکه قدره پولو بیشتر بدونه در مورده یه سری شاید درست باشه.ولی در مورد خرج کردن وقتی زن استقلاله مالی داشته باشه میتونه خیلی راحتتر اون چیزایی که می خواد و احتیاج داره بدونه اینکه مدام به همسرش بگه خودش تهیه کنه.
نظره جالبیه موافقم..دوست دارم شغلی داشته باشه که دوستش داشته باشه نه برای پول بلکه برای تقویت روحیه و اعتماد بنفسش
شما نمي بيني در يك اداره چه جور به منشي ها نگاه مي كنن.چه تفكري درباره آنها دارن؟شركت هاي خصوصي هم ديگه گفتن نداره............خوب منشی بودن شغله بدی نیست دوست من ولی چون یه نفر ممکنه تحصیلاته بالایی نداشته باشه منشی بشه پس ربطی به بدو خوب بودن خانوم نداره بلکه این مدرکه تحصیلی خانوم هستش که موقعیته شغلی شو تعیین می کنه.مطمئنن خانومی که دیپلم باشه شغلهای پایینی مثله منشی و غیره خواهد داشت.
خوب آره یه سری این رفترو دارن درسته.ولی شخصی که تحصیلاته بالایی نداره مجبوره.که البته خیلی از آقایون این شغلو دوست ندارن و اگه با خانومی ازدواج کنن که کار دیگه ای بلد نیست ترجیح می دن خونه دار باشهشما نمي بيني در يك اداره چه جور به منشي ها نگاه مي كنن.چه تفكري درباره آنها دارن؟شركت هاي خصوصي هم ديگه گفتن نداره............
همين باعث ميشه براي نظر شوهرش اهميت قائل نشه.نمي گم محتاج شوهرش باشه اما حداقل مثلا وقتي داره يه ماشين جديد مي خره به شوهرش بگه.
چندان ربطي هم به تحصيلا نداره.من الان خانم هايي مي بينم كه ليسانس كامپيوتر دارن اما شدن منشي اونم تو شركت هاي خصوصي با اون وضعشون.............خوب آره یه سری این رفترو دارن درسته.ولی شخصی که تحصیلاته بالایی نداره مجبوره.که البته خیلی از آقایون این شغلو دوست ندارن و اگه با خانومی ازدواج کنن که کار دیگه ای بلد نیست ترجیح می دن خونه دار باشه
چيزي كه من ديدم اينه كه خانم ها بيشتر پولشون را براي خودشون خرج مي كنند نه خونه.مثلا براي خودشون طلا مي خرند.این دیگه افراطه تو یه کاریه که بحثه جدایی ولی مطمئنن خانومی که متاهله پولشو برای زندگی مشترکش خرج می کنه حالا وسیله خونه یا هرچیزه دیگه ای که خریدش شاید برای آقا لزومی نداشته باشه ولی خانوم دوست داشته باشه اونو تهیه کنه
آره اون به خاطره وضیعت بده اقتصاده مملکتونه متاسفانه...که هیچ کس سرجای خودش نیست....ولی اکثره منشی ها مجردن چون می گم خیلی از آقایون اینو نمی پسندن.به نظر من اگه یه خانوم یه موقعیته خوبه کاری با یه ححقوقه مناسب نداشته باشه بهتره که اصلا کار نکنه ولی خوب یه سری مجبورن ...چندان ربطي هم به تحصيلا نداره.من الان خانم هايي مي بينم كه ليسانس كامپيوتر دارن اما شدن منشي اونم تو شركت هاي خصوصي با اون وضعشون.............
چيزي كه من ديدم اينه كه خانم ها بيشتر پولشون را براي خودشون خرج مي كنند نه خونه.مثلا براي خودشون طلا مي خرند.
وقتي همسرشون هم از اونها مي خواهد كه در خرج خانه مشاركت كنن مي گن وظيفه مرده.
همه خانومای شاغلی کدیدم این طرزفکرو دارنمطمئن باش ای جور خانومایی که می گی اگه موقعیت کاری نداشته باشن شوهرشونو مجبور می کنن که براشون طلا یا هر چیزه دیگه ای بخره و اگه این کارو نکنه مطمئنن زندگی شون به جدایی می کشه.چون اساسا این خانوما که البته تعدادشون کمه منطق درستی ندارن
آره با بچه که واقعا سر کار رفتن سخته .تازه آدم هیچی از بزرگ شدن بچه ها هم نمی فهممه.من شاغل بودم
اما یک سالی هست که خونه ام
چون مسئولیت زن دوبرابره خیلی سخته
مجبوری از محیط خونه دور باشی و نگران بچه هات
همه خانومای شاغلی کدیدم این طرزفکرو دارن
اتفاقا کسایی کاینطور نمیفکرن کمن
بله دقیقا به خاطر همین دیگه سر کار نمیرمآره با بچه که واقعا سر کار رفتن سخته .تازه آدم هیچی از بزرگ شدن بچه ها هم نمی فهممه.
بله دقیقا به خاطر همین دیگه سر کار نمیرم
شما خودت شاغلی؟
جاله من هر خانومی که دیدم برعکسه اینی که شما می گی بودن تازه با کمکه همسرشون تونستن خونه هم بخرن.
اتفاقا وقت ازادم زیاد شدهحلا فکر کنم حتی یک ساعت وقته خالی هم نداری درسته؟ولی خوب لذته بودن با بچه ها ارزشو گرفتن تمامه روزو هم داره.می تونم بپرسم چندتا بچه داری؟