آقایون دوست دارن همسره آیندشون شاغل باشه یا خانه دار؟چرا؟

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقایون دوست دارن همسره آیندشون شاغل باشه یا خانه دار؟چرا؟
اگه خانومها هم در این مورد تجربه ای دارن لطفن جوابه این سوالو بدن..

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه خانوما شاغل باشن خودشون درک میکنن که پول خیلی راحت بدست نمیاد درنتیجه ولخرجی الکی نمیکنن و بیکار نیستن که بشینن فکر کنن به چیزای بیخودی و مغز شوهر بدبخت رو پیاده کنن.
پس به نظر من شاغل باشن بهتره

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاغل باشه.چون باعث ميشه اجتماعي تر باشه.كمتر وقت براي گير دادن پيدا كنه.وقت براي افسرده شدن نداشته باشه.
به نظر منم زن باید یه شخصیته مستقل توی اجتماع داشته باشه.کار به هر انسانی انرژی مثبت میده و بیکاری برعکس...اما کاره خوب و محیط خوب برای خانوم خیلی مهمه چون ممکنه گاهی اوقان همون کار برای زن افسردگی بیاره و آرزو کنه که ای کاش وضعیت مالی و زندگیشون طوری نبود که احتیاج به کار بیرون خانوم باشه.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره این درسته ولی اگه شغله نیمه وقت داشته باشه به نظرم این مشکل تا حدودی حل شه..
به چه شغلي ميگين نيمه وقت؟؟؟
ايده آل ترين شغل براي خانم ها به نظر من كارهاي فرهنگي و معلمي و تدريس است.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر منم زن باید یه شخصیته مستقل توی اجتماع داشته باشه.کار به هر انسانی انرژی مثبت میده و بیکاری برعکس...اما کاره خوب و محیط خوب برای خانوم خیلی مهمه چون ممکنه گاهی اوقان همون کار برای زن افسردگی بیاره و آرزو کنه که ای کاش وضعیت مالی و زندگیشون طوری نبود که احتیاج به کار بیرون خانوم باشه.
به نظر من اينكه خانم ها شاغل باشه ربطي به وضعيت مالي نداره.البته قبول دارم.محيط شغلي خيلي مهمه

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
بايد ببينيم چه شغل هايي براي خانم ها مناسبه؟
مطمئنا يه خانم خب هيچ وقت حاضر نميشه به عنوان منشي و ... كار كنه.

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه خانوما شاغل باشن خودشون درک میکنن که پول خیلی راحت بدست نمیاد درنتیجه ولخرجی الکی نمیکنن و بیکار نیستن که بشینن فکر کنن به چیزای بیخودی و مغز شوهر بدبخت رو پیاده کنن.
پس به نظر من شاغل باشن بهتره
اینکه قدره پولو بیشتر بدونه در مورده یه سری شاید درست باشه.ولی در مورد خرج کردن وقتی زن استقلاله مالی داشته باشه میتونه خیلی راحتتر اون چیزایی که می خواد و احتیاج داره بدونه اینکه مدام به همسرش بگه خودش تهیه کنه.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما مهمتر اينه كه خانمي كه شاغل درآمدش را چي كار مي كنه؟به نظر من خانمي كه در آمد داره مي تونه هر جور دوست داره درآمدش را خرج كنه.اما شوهرش از اون انتظار داره در مخارج زندگي هر چند به ميزان كم مشاركت داشته باشه.
در ضمن بايد در نظر بگيريم درآمد خانم چه اثري در زندگي داره؟باعث غرورش ميشه يا نه؟كلا باعث استحكام يا باعث فروپاشي زندگي ميشه؟

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
بايد ببينيم چه شغل هايي براي خانم ها مناسبه؟
مطمئنا يه خانم خب هيچ وقت حاضر نميشه به عنوان منشي و ... كار كنه.
خوب منشی بودن شغله بدی نیست دوست من ولی چون یه نفر ممکنه تحصیلاته بالایی نداشته باشه منشی بشه پس ربطی به بدو خوب بودن خانوم نداره بلکه این مدرکه تحصیلی خانوم هستش که موقعیته شغلی شو تعیین می کنه.مطمئنن خانومی که دیپلم باشه شغلهای پایینی مثله منشی و غیره خواهد داشت.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه قدره پولو بیشتر بدونه در مورده یه سری شاید درست باشه.ولی در مورد خرج کردن وقتی زن استقلاله مالی داشته باشه میتونه خیلی راحتتر اون چیزایی که می خواد و احتیاج داره بدونه اینکه مدام به همسرش بگه خودش تهیه کنه.
همين باعث ميشه براي نظر شوهرش اهميت قائل نشه.نمي گم محتاج شوهرش باشه اما حداقل مثلا وقتي داره يه ماشين جديد مي خره به شوهرش بگه.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب منشی بودن شغله بدی نیست دوست من ولی چون یه نفر ممکنه تحصیلاته بالایی نداشته باشه منشی بشه پس ربطی به بدو خوب بودن خانوم نداره بلکه این مدرکه تحصیلی خانوم هستش که موقعیته شغلی شو تعیین می کنه.مطمئنن خانومی که دیپلم باشه شغلهای پایینی مثله منشی و غیره خواهد داشت.
شما نمي بيني در يك اداره چه جور به منشي ها نگاه مي كنن.چه تفكري درباره آنها دارن؟شركت هاي خصوصي هم ديگه گفتن نداره............

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما نمي بيني در يك اداره چه جور به منشي ها نگاه مي كنن.چه تفكري درباره آنها دارن؟شركت هاي خصوصي هم ديگه گفتن نداره............
خوب آره یه سری این رفترو دارن درسته.ولی شخصی که تحصیلاته بالایی نداره مجبوره.که البته خیلی از آقایون این شغلو دوست ندارن و اگه با خانومی ازدواج کنن که کار دیگه ای بلد نیست ترجیح می دن خونه دار باشه

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
همين باعث ميشه براي نظر شوهرش اهميت قائل نشه.نمي گم محتاج شوهرش باشه اما حداقل مثلا وقتي داره يه ماشين جديد مي خره به شوهرش بگه.

این دیگه افراطه تو یه کاریه که بحثه جدایی ولی مطمئنن خانومی که متاهله پولشو برای زندگی مشترکش خرج می کنه حالا وسیله خونه یا هرچیزه دیگه ای که خریدش شاید برای آقا لزومی نداشته باشه ولی خانوم دوست داشته باشه اونو تهیه کنه

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب آره یه سری این رفترو دارن درسته.ولی شخصی که تحصیلاته بالایی نداره مجبوره.که البته خیلی از آقایون این شغلو دوست ندارن و اگه با خانومی ازدواج کنن که کار دیگه ای بلد نیست ترجیح می دن خونه دار باشه
چندان ربطي هم به تحصيلا نداره.من الان خانم هايي مي بينم كه ليسانس كامپيوتر دارن اما شدن منشي اونم تو شركت هاي خصوصي با اون وضعشون.............

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دیگه افراطه تو یه کاریه که بحثه جدایی ولی مطمئنن خانومی که متاهله پولشو برای زندگی مشترکش خرج می کنه حالا وسیله خونه یا هرچیزه دیگه ای که خریدش شاید برای آقا لزومی نداشته باشه ولی خانوم دوست داشته باشه اونو تهیه کنه
چيزي كه من ديدم اينه كه خانم ها بيشتر پولشون را براي خودشون خرج مي كنند نه خونه.مثلا براي خودشون طلا مي خرند.
وقتي همسرشون هم از اونها مي خواهد كه در خرج خانه مشاركت كنن مي گن وظيفه مرده.

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندان ربطي هم به تحصيلا نداره.من الان خانم هايي مي بينم كه ليسانس كامپيوتر دارن اما شدن منشي اونم تو شركت هاي خصوصي با اون وضعشون.............
آره اون به خاطره وضیعت بده اقتصاده مملکتونه متاسفانه...که هیچ کس سرجای خودش نیست....ولی اکثره منشی ها مجردن چون می گم خیلی از آقایون اینو نمی پسندن.به نظر من اگه یه خانوم یه موقعیته خوبه کاری با یه ححقوقه مناسب نداشته باشه بهتره که اصلا کار نکنه ولی خوب یه سری مجبورن ...

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
چيزي كه من ديدم اينه كه خانم ها بيشتر پولشون را براي خودشون خرج مي كنند نه خونه.مثلا براي خودشون طلا مي خرند.
وقتي همسرشون هم از اونها مي خواهد كه در خرج خانه مشاركت كنن مي گن وظيفه مرده.

مطمئن باش ای جور خانومایی که می گی اگه موقعیت کاری نداشته باشن شوهرشونو مجبور می کنن که براشون طلا یا هر چیزه دیگه ای بخره و اگه این کارو نکنه مطمئنن زندگی شون به جدایی می کشه.چون اساسا این خانوما که البته تعدادشون کمه منطق درستی ندارن

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من شاغل بودم
اما یک سالی هست که خونه ام
چون مسئولیت زن دوبرابره خیلی سخته
مجبوری از محیط خونه دور باشی و نگران بچه هات

engineer.sh

عضو جدید
مطمئن باش ای جور خانومایی که می گی اگه موقعیت کاری نداشته باشن شوهرشونو مجبور می کنن که براشون طلا یا هر چیزه دیگه ای بخره و اگه این کارو نکنه مطمئنن زندگی شون به جدایی می کشه.چون اساسا این خانوما که البته تعدادشون کمه منطق درستی ندارن
همه خانومای شاغلی کدیدم این طرزفکرو دارن
اتفاقا کسایی کاینطور نمیفکرن کمن

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شاغل بودم
اما یک سالی هست که خونه ام
چون مسئولیت زن دوبرابره خیلی سخته
مجبوری از محیط خونه دور باشی و نگران بچه هات
آره با بچه که واقعا سر کار رفتن سخته .تازه آدم هیچی از بزرگ شدن بچه ها هم نمی فهممه.

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه خانومای شاغلی کدیدم این طرزفکرو دارن
اتفاقا کسایی کاینطور نمیفکرن کمن

شما خودت شاغلی؟
جاله من هر خانومی که دیدم برعکسه اینی که شما می گی بودن تازه با کمکه همسرشون تونستن خونه هم بخرن.

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دقیقا به خاطر همین دیگه سر کار نمیرم

حلا فکر کنم حتی یک ساعت وقته خالی هم نداری درسته؟ولی خوب لذته بودن با بچه ها ارزشو گرفتن تمامه روزو هم داره.می تونم بپرسم چندتا بچه داری؟

engineer.sh

عضو جدید
شما خودت شاغلی؟
جاله من هر خانومی که دیدم برعکسه اینی که شما می گی بودن تازه با کمکه همسرشون تونستن خونه هم بخرن.

کمک کردن ولی این مهمه کخونه بنام کیه؟
بنام شوهر یانصفش بنام خودشونو نصف دیگشم جامهریه گرفتن؟
نه من دانشجوام
داریم واسه برادرم دنبال دختر میگردیم
رواین مساله خیلی دقت کردم و الکی نمیگم

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حلا فکر کنم حتی یک ساعت وقته خالی هم نداری درسته؟ولی خوب لذته بودن با بچه ها ارزشو گرفتن تمامه روزو هم داره.می تونم بپرسم چندتا بچه داری؟
اتفاقا وقت ازادم زیاد شده
اما بچه ها اینطور خوشحالن
2 تا بچه دارم