الان همه رو تخت میخوابن جورابا میره تو لباسشوییتازه جورابامم باید بشوره, با زن صیغه هام هم باس کنار بیاد وگرنه کتک...
خوشم میاد امکانات واسه زنا زیاد شده
الان همه رو تخت میخوابن جورابا میره تو لباسشوییتازه جورابامم باید بشوره, با زن صیغه هام هم باس کنار بیاد وگرنه کتک...
به قول قدیمیا شتر در خواب بیند پنبه دانهتازه جورابامم باید بشوره, با زن صیغه هام هم باس کنار بیاد وگرنه کتک...
واسم فرق نمیکنه که چطور کارا رو انجام میده فقط باس انجام بده . زن هم زن دهاتی که اندازه هفت تا مرد بتونه کار بکنه یه تیکه لقمه بندازی جلوش صدبار تشکر کنه , چی این روزا ملت احمق میرن زن تحصیل کرده سوسول میگیرن میذارن گوشه اتاق واسه دکورالان همه رو تخت میخوابن جورابا میره تو لباسشویی خوشم میاد امکانات واسه زنا زیاد شده
خدا جای حق نشسته هوای من که بندش هستم رو داره شکرش از لحاظ مالی وضع عالی. با یه بوق ماشینم 4 تا دختر له له زنان وارد ماشین میشنبه قول قدیمیا شتر در خواب بیند پنبه دانه اشکالی نداره ارزو بر جوانان عیب نیست![]()
به شمام باید جواب پس بدم؟
به تاریخ عضویت نیست به فعالیته به اینکه طرف فرق شوخی و جدی رو تشخیص بده
به اینکه طرف شعور حرف زدن داشته باشه.
بعد از 8000 تا پست تقریبا می دونم چی به چیه.نیاز به نصیحت ندارم
تا÷یک ارث بابای کسی نیست که کی بتونه توش نظر بده یا نده
مرسییییییییییییییی
باید رویه این بچه پرو ها رو کم کرد
دخترای کوته فکری که با یه بوق شما له له میزنن حقشونه که همسری با افکار شما نصیبشون بشهخدا جای حق نشسته هوای من که بندش هستم رو داره شکرش از لحاظ مالی وضع عالی. با یه بوق ماشینم 4 تا دختر له له زنان وارد ماشین میشنتازه جوون مهندس خوشتیپ و پولدار و قد بلند مثه من مگه چندتا هست؟! قربونت برم اوست کریم
اتفاقا 8000 تاپیک مهم نیست شعور مهمه که نه تنها با من بلکه با دیگران هم درست صحبت نمی کنید ......
واقعا که ...
دخترای کوته فکری که با یه بوق شما له له میزنن حقشونه که همسری با افکار شما نصیبشون بشه
شب همگی بخیر
likeمن اگه پسر بودم اصلا" خوشم نمیومد که هنوز هیچی نشده طرفم حرف طلاق رو پیش بکشه و همچین شرطی بذاره.
مریدا!
این چه بساطیست باز! نسوان را واگذار!!
نگفتمت مرو آنجا که آشنات منم /یگانه عاشق غمخوار و با وفات منم
نگفتمت که نگاهی به دیگران نکنی /هماره در پی آن ناز دیده هات منم
نگفتمت مرو هردم پی هوسرانی /که تو مریض منی دارو و شفات منم
گفتمت که اگر یک نگه کنی به کسی /هزار خار در آن چشم بی حیات منم
گفتمت که دگر حرف دیگران مشنو /مکن تو خیره سری مرده جفات منم
نگفتمت به تو من بارها زمهر وصفا /بیا بیا که خریدار آن صفات منم
چرا کرشمه نمایی ولب فرو بندی نگفتمت که خریدار خنده هات منم
چرا به بزم رقیبان روی گه وبیگاه /نگفتمت مرو آنجا که آشنات منم
زنا خیلی بد ذاتن از پشت خنجر میکشن به هیچی هم رحم نمیکنن البته این موارد در کسایی که فاقد عقلن وجود نداره اصلا نباید بهشون اعتماد کرد هیچی تا باشه دروغ میگن البته راستم بگن بازم فقط خودشون[/
البته نمیشه مهر مادر که زنه رو نادبده گرفت پس با اصلاح نوشتار و یاد اوری چه دسته ای خوب نیست بنویسید
دلیل قانع کننده برای کی داشته برای قاضی ها؟؟؟باید برای من وشما داشته باشه اگه قانع کننده اس چرا من و امثال من قانع نمیشیم؟این حق و حقوقی که تو قانون اومده , حتما دلیل قانع کننده ای داشته که قانونی شده. خیلی از دخترا هستند که فقط بخاطر پول یا سایر امتیازات طرف باهاش ازدواج میکنند. اگه این حق رو هم داشته باشند دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه. باید حق رو گفت هر چند بر خلاف عقیده ات باشه. و حرف حق من همین بود که گفتم. به خیلی از دختر های این روزگار نمیشه اعتماد کرد. اینو من هر روز بعینه میبینم.
1/ طلاق يعني چي ميشه توضيح بدي اصلا چه ربطي به ازدواج داره
2/وقتي خانوم مورد نظر من چنين در خواستي داره يعني يا منو دوست نداره يا به من مطمئن نيست.
3/ با قاطعيت نه برو به سلامت از تو بهتر زياده
داشتیم آقا شهرام؟باشهحالا یه سوالی پرسیدن حق طلاقو کی داده کی گرفته؟ نگران نباش![]()
بهش حق بده که وقتی هم حقش با تو هستش اون راجع بهت این فکر را بکنهنه!میترسم از ای حقش سو استفاده کنه
آخه من نمیخام ازش طلاق بگیرم...گناهه؟
میبینی کار بلد نیستید مای بیبیم میشورن؟ از کی تا حالا؟بی تحویل بگیر اینم از هم جنسای خودتون.
یه با اومدیم تو این تاپیک های فمنیستی حال بدیم بتون خودتون نخواستید.
من مای بیبی بشورم زرشکککککککککککککککککککک![]()
شما پشیمون شدید؟بعضیا میگن این حق و میدیم , بعضیا هم میگن عمرا قبول کنیم. اما من که چهار سال پیش حق طلاق رو دادم به زنم.
به نظر من احمق کسیه که حرف شما را تایید بکنه.حق طلاق؟ به ضعیفه جماعت؟ اصلا و ابدا.
ضعیفه جماعت دم دمی مزاج هست هر لحظه یه تصمیم میگیره. احمق کسیه که اختیار زندگیشو بده دسته زنش.
به نظر من احمق کسیه که حرف شما را تایید بکنه.
بسی خرسندم که هم جنسای من به انسانی با چنین طرز تفکری کم لطفی نکردن.زنا خیلی بد ذاتن از پشت خنجر میکشن به هیچی هم رحم نمیکنن البته این موارد در کسایی که فاقد عقلن وجود نداره اصلا نباید بهشون اعتماد کرد هیچی تا باشه دروغ میگن البته راستم بگن بازم فقط خودشون
استاد اعتماد بنفست کیهههخدا جای حق نشسته هوای من که بندش هستم رو داره شکرش از لحاظ مالی وضع عالی. با یه بوق ماشینم 4 تا دختر له له زنان وارد ماشین میشنتازه جوون مهندس خوشتیپ و پولدار و قد بلند مثه من مگه چندتا هست؟! قربونت برم اوست کریم
واسم فرق نمیکنه که چطور کارا رو انجام میده فقط باس انجام بده . زن هم زن دهاتی که اندازه هفت تا مرد بتونه کار بکنه یه تیکه لقمه بندازی جلوش صدبار تشکر کنه , چی این روزا ملت احمق میرن زن تحصیل کرده سوسول میگیرن میذارن گوشه اتاق واسه دکور
خدا جای حق نشسته هوای من که بندش هستم رو داره شکرش از لحاظ مالی وضع عالی. با یه بوق ماشینم 4 تا دختر له له زنان وارد ماشین میشنتازه جوون مهندس خوشتیپ و پولدار و قد بلند مثه من مگه چندتا هست؟! قربونت برم اوست کریم
آ شیخ میرزا کاذب اعتماد الدوله بنفسه هپروتی بودهاستاد اعتماد بنفست کیههه
مرسی از شماآفرین
راستی مینا جان آواتار جدید مبارک
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آقایون حاضرید حق طلاق به همسر آیندتون بدین؟ | گفتگوی آزاد | 51 | |
![]() |
یه پست اختصاصی برای آقایون | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
؟ آیا آقایون حق دارند از رانندگی خانوما ایراد بگیرن یا نه؟ !! | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
چرا آقایون از رانندگی خانوما ایراد میگیرن؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 140 | |
![]() |
قابل توجه آقایون | گفتگوی آزاد | 94 |