آقايان اصلاً نخوانند!!!!ولي خانومها حتماً بخوانند..!!

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه این حرفا رو در مورد آقایون زدی ...درست ولی در مورد خانمها فقط کافیه یه چیز بگی همه چیزو شامل می شه:
خانمها شاهکار خلقت خداوند هستند.....چون خود خدا هم هنوز نتونسته اونها رو بشناسه!!!!
بله شما درست مي فرماييد;):gol::surprised:

نکه آقایون امروزی آرایش نمی کنند؟:surprised::eek::D
نكه عزيزم...نكته......;):D
بعدشم نه به اندازه شما خانمها;):gol:

biologist_66

عضو جدید
آخ آخ آخ بچه ها فک کنم آقا جاوید بدجوری عاشق شده.خیلی طرف خانوما رو می گیره.
آق جاوید می خواین با بچه ها جمع بشیم بریم براتون خواستگاری.هان اگه خواستین بگیداااا.:D
خیلی باحاله این آق جاوید، حال کردم

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ آخ آخ بچه ها فک کنم آقا جاوید بدجوری عاشق شده.خیلی طرف خانوما رو می گیره.
آق جاوید می خواین با بچه ها جمع بشیم بریم براتون خواستگاری.هان اگه خواستین بگیداااا.:D
خیلی باحاله این آق جاوید، حال کردم
عاشق؟!! نه بابا عاشق كيلويي چنده؟!:surprised::biggrin: نه قربونت آبجي محمديان بهمون گيره داده بره خواستگاري اگه ميخواي برا من بري خواستگاري با اون هماهنگ كن.....بعدشم من معتقدم زن مرد حقوقشون در جامعه يكي است.....(شعار تبليغاتي جاويد):surprised::biggrin:
باحالي از خودته آبجي ..چشات باحالن كه باحا ميبينند:D:gol:

به هر حال خانم هم مجبور میشه یه جوری آرایش کنه که تفاوت زن و مرد تشخیص داده بشه:D!
آيا فقط بايد در آرايش كردن تفاوت زن و مرد مشخصه بشه؟!:surprised::biggrin::gol:
اخه ارایشم نکنه میگید واه واه این کیه دیگه!... :)
كسي با شما نبود شما آرايش كن و راحت باش:D:gol:

torpheh

عضو جدید
خوبه جمله های خوبیه واقعا حقیقته ما مرد ها هم باید قبول کنیم اما خب سقراط یه چیزی میگه که به همه ی این جملات می ارزه:

وقتی زن نداری فقط زن نداری
اما وقتی زن داری فقط زن داری!

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه جمله های خوبیه واقعا حقیقته ما مرد ها هم باید قبول کنیم اما خب سقراط یه چیزی میگه که به همه ی این جملات می ارزه:

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

ميگم سقراط چقد بخودش فشار آورده تا اين جمله رو بگه؟!!!:surprised::biggrin::biggrin:

Roya.r

عضو جدید

خوب خوبه دیگه همین کافی براتون زیادم هست!:biggrin:
شما خیلی کنجکاویا! تاکید شده بود آقایون اصلا نخوانند!

Roya.r

عضو جدید
جاوید جونم می دونم بچه هارو معمولا عروسی دعوت نمی کنن ولی من مهمون افتخاریت باشم!؟؟
خواهش خواهش!:w14::w33::w14::w31::w14::w14::w40::w42::w40::w14:
ا راستی مبارک باشه! حالا این خانم خوشبخت کیه!:w23:
گیر دادم اساسی :w25:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
جاوید جونم می دونم بچه هارو معمولا عروسی دعوت نمی کنن ولی من مهمون افتخاریت باشم!؟؟
خواهش خواهش!:w14::w33::w14::w31::w14::w14::w40::w42::w40::w14:
ا راستی مبارک باشه! حالا این خانم خوشبخت کیه!:w23:
گیر دادم اساسی :w25:

عزيزم عروس خودتي.......!!!!!!!!!
البته شوخي كردم شايعست.....بشنو ولي باور نكن:D:biggrin:

Roya.r

عضو جدید
عزيزم عروس خودتي.......!!!!!!!!!
البته شوخي كردم شايعست.....بشنو ولي باور نكن:D:biggrin:
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها :w40::w14::w33::w14::w40:
به هر حال به من ربطی نداره من دلم عروسی می خواد یالا یالا :redface:
دلم مهمونی بیگ می خواد خوب! حالا نمیشه بخاطره دل بچه زن بگیری؟!!!!:biggrin:بگو :w16:

آخرین ویرایش:

farzan001

عضو جدید
بابا این داداش جاوید بدجوری جو گیر شده!
با ما که رو دربایستی نداری جاوید جان بگو بینم دختره هم عضو باشگاهه؟

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها :w40::w14::w33::w14::w40:
به هر حال به من ربطی نداره من دلم عروسی می خواد یالا یالا :redface:
دلم مهمونی بیگ می خواد خوب! حالا نمیشه بخاطره دل بچه زن بگیری؟!!!!:biggrin:بگو :w16:
بابا ملت عجب گيري به ما دادن ..............عزيز نمي دونم چرا تو باشگاه چو افتاده جاويد ميخواد زن بگيره.......باشه اگه عروسي شد .......دعوتت ميكنم:D:biggrin:

farzan001

عضو جدید
مگه چیه می خوام به داش جاوید خودم کمک کنم بگو کیه تا خودم برم بله رو ازش بگیرم واست.ما فدای داداش جاویدمونم میشیم.
حالا رویا خانومه یا صبا جونه (تاپیک یادتونه اولین عشق کی بودین؟ )؟ کدوم یکی؟

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه چیه می خوام به داش جاوید خودم کمک کنم بگو کیه تا خودم برم بله رو ازش بگیرم واست.ما فدای داداش جاویدمونم میشیم.
حالا رویا خانومه یا صبا جونه (تاپیک یادتونه اولین عشق کی بودین؟ )؟ کدوم یکی؟
عزيزم من ارادت دارم خدمتت:gol:....ولي صبا كه آبجيمه وباهاش هميشه شوخي ميكنم.....وبا رويا خانوم هم تازه آشنا شديم.............;)

farzan001

عضو جدید
من که می دونم جاوید جون عاشق خودمی روت نمی شه بگی بابا زود دست بجونبون دیگه من جواب رد بهت نمی دم مطئن باش.

parichehr16

عضو جدید
من تازه اومدم قضيه چيه؟
کي مي خواد زن بگيره؟کي مي خواد شوهر کنه؟
منو يادتون نره منم مي خوام.

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود

درود

درود بر شما بانوی گرامی... :redface:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه ی حیواناتطبق ساختار فیزیولوژیکی جنس نرشان زیبا تر است مثل خروس و یا طاووس و... به خاطرهمین است که در انسانها زنان آرایش میکنند تا زیبا جلوه شوند وگرنه بندرت زنی دیدهمیشود که بدون آرایش و make up زیبا باشد و بتواند دلبری کند . با تشکر
این از همش جالب تر بود:D:D:D