*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
شوما که کامپیوتی نیسی هی ری به ری اسپم در میکنی ! برو بیرون دیگه تا گزارشت نکردم:d
احتمالاً تنش به تن یه کامپیوتری خورده

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انتخاب سابجکت برای یه مقاله معماری!
بچه ها تو کدوم فیلد کار کنم بهتره ؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلف دات اف آندراسکور تی آندراسکور ام نه صد ونود
خوبی؟
چه خبرا؟

آ باریکلا یادگیری خوبه‌ها :D همین تاپیک باهات کنکور کار میکنم رتبه خوب بیاری :)
راستی تاپیک گفت و گوی زیست شناسا از کجا رفته بودی؟ :biggrin:

exactly :D
نه ابری که از رایانه میاد !:huh:
Cloud Computing

کاراموزیم این بود. حال نداد :confused:

معماری کامپیوتر دیگه؟
خوب شما مگه هم کارشناسی و هم ارشد آی‌تی نبودی؟ درس‌های پیشنیاز و همچنین ابزارهای لازم رو نمیدونم بلد باشید یا نه. هم اینکه مقاله در حد چه ژورنال یا کنفرانسی مثلاً؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا؟؟
من میخواستم برم دنبالش (یعنی دنبالشم دی: )، موضوع خوبی نیس ؟

چرا ولی اون موقع ترم 6 لیسانس بودم و سواد درست حسابی نداشتم. بعداً هم رفتم دنبال یه چیز دیگه و الا اگه مثلاً الان بود مباحثش رو با مباحث سخت‌افزاری میتونستم قاطی کنم یه چیزی در بیاد.
منظورتون اینه که میخواین توو ارشد روش کار کنین یا چی؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز

معماری کامپیوتر دیگه؟
خوب شما مگه هم کارشناسی و هم ارشد آی‌تی نبودی؟ درس‌های پیشنیاز و همچنین ابزارهای لازم رو نمیدونم بلد باشید یا نه. هم اینکه مقاله در حد چه ژورنال یا کنفرانسی مثلاً؟

راستی چون سخت‌افزاری نیستید، میتونید فیلدی انتخاب کنید که وجه اشتراک بیشتری داشته باشه مثل سیستم‌های ذخیره‌سازی داده (Data Storages) یا مباحث بهینه‌سازی توان در مراکز داده. توو اون اولی زود میتونید راه بیفتید ولی هر چیزی هست به هر حال باید استاد راهنماتون هم تأیید کنه دیگه. پردازش سیگنال و اینا هم هست ولی خیلی معماری محسوب نمیشن...
اصلاً چرا استاد راهنماتون نمیگه چیکار کنید؟ :question:

everyone

عضو جدید
با سلام به همه کامپیوتریا
من فکر میکردم حتما بعد از اینکه درسم تموم شه یه کار خوب پیدا میکنم ولی الان میبینم که اینجوریام نیست. میخواستم ببینم شما الان دارید چه کاری میکنید؟ به ما هم یه راهنمایی در مورد پیدا کردن یه کار خوب بکنید. دستتون درد نکنه.:)
من تقریبا یه ساله درسم تموم شده هی از این کلاس به اون کلاس هیچ کدومشون هم به درد بخور نبوده. الان خودم دارم از اینترنت یه چیزایی میگیرم . دانشگاه که به درد نمیخوره.

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
من خوبم ...شما خوبی ؟؟؟:D

(
after a long time )
خوبم مرسی :D

چرا ولی اون موقع ترم 6 لیسانس بودم و سواد درست حسابی نداشتم. بعداً هم رفتم دنبال یه چیز دیگه و الا اگه مثلاً الان بود مباحثش رو با مباحث سخت‌افزاری میتونستم قاطی کنم یه چیزی در بیاد.
منظورتون اینه که میخواین توو ارشد روش کار کنین یا چی؟
آهان
نه واس ارشد نمیخوام ، کلا میخوام بدونم چیه!!
به درد ارشد میخوره ؟
اگه منبع خوبی سراغ دارین معرفی کنید لطفا

"باده فروش" هم خوبه

:|