سلام بچه ها خوبيد من نجف اياد درس نميخونم اما اگه ارشد ميخوام بيام نجف اباد
ارشد صنايع اونجا هستش؟
ارشد صنايع اونجا هستش؟
رفتن گل بچینند.....سارینا سارا مهرداد نینا محمد کامران کجاییییییییییییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خبر که زیاده..ولی کسی بروز نمیده....دیدیم خبری نیست ما هم جیم شدیم![]()
کوفت
به به آقا مهرداد...چه عحب از این وراا...کوفت
نخند بی ادب
دختر خالت یادت رفت بگی
نزدیکه امتحانا که میشه جیم میزنی معلوم نیست کجایی
من که نگفتم من خبر دارم....یکی از این خبرا رو بوگو ماهم بدونیم
سلام
من که تاریخم حذف شده
نمیدوونم چرا
من کتاب وصایا رو دارم ولی مثل اینکه قابل نمیدونین تا ازز بنده بگیرین![]()
اولا سلام عرض میکنیم خدمت کامران جان و بازگشت مجدد شما را به تاپیک تبریک عرض می کنیمراستی یه سوال دوستان : یه نفر تو اینترنت بهم گفت که میشه به جای شهریه متغیر یه چک گذاشت و حذف و اضافه کرد و در اخر ترم چک را گرفت و به جاش پول داد. آیا حرف اش درست هست ؟ کسی در این مورد اطلاعی داره ؟ (لطفا جزییات اش را هم بگه)
درود
خواهش میکنم . اگر بقیه دوستان نداشتند میرم میخرم![]()
تو خودت چرا چند روز نبودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کوفت
نخند بی ادب
دختر خالت یادت رفت بگی
نزدیکه امتحانا که میشه جیم میزنی معلوم نیست کجایی
من وصایا سبزشو دارم و تفسیر مکارمشو دارم!!!!شرمندهدرود بر دوستان خودم
شرمنده کم میام چون این ترم 5 تا 3 واحدی برداشتم و نمیخوام مثل ترم قبل دوباره خراب کنم. اخبار هم زیاده از دانشگاه
![]()
فیزیک 1 و 2 را با همدانی برداشتم که خوب هست درس دادنش ( تا ببینیم امتحان گرفتنش چطوره !!) کارگاه هم تا حالا تشکیل نشده . معادلات با یه خانوم گرفتم که اولین بار هست تدریس می کنه ( میدونم دلتون برام میسوزه !!) ریاضی 2 هم هنوز نرفتم سر کلاس . یکشنبه و پنج شنبه ها تا ساعت 6 دانشگاه هستم . بدی اش اینه سرویس نیست . این ترم هم تصمیم گرفتم غذای سلف را بخورم !!( نمیدونم چرا 5 جور غذا بیشتر نداره . خدا به داد خوابگاهی ها برسه) و خبر دیگه ای نیست جز سلامتی شما...
راستی : از آنجایی که در دانشگاه با کسی دوست نیستمکسی نیست که یه کتاب وصایا سفید رنگ + تفسیر موضوعی قران ( از قرائتی) داشته باشه بهم به مدت یه ترم بده ؟
![]()
موفق باشید
من که نمیشناسمسلام......مبانی برق فرید معیر میشناسید؟
نمره بالا میشه ازش آورد؟
چرا همه وقتی میگی با نیکیان داری آدمو میترسونن؟
راستی یه سوال دوستان : یه نفر تو اینترنت بهم گفت که میشه به جای شهریه متغیر یه چک گذاشت و حذف و اضافه کرد و در اخر ترم چک را گرفت و به جاش پول داد. آیا حرف اش درست هست ؟ کسی در این مورد اطلاعی داره ؟ (لطفا جزییات اش را هم بگه)
چرا نیستید؟؟؟!!!!!!!!!!!![]()
سلامسلام منم دانشجوی ترم8 مهندسی متالورژی