Masoud_IEC
عضو جدید
روشنایی فنی رو تا صفحه 50 خوندم سردرد گرفتم
به نظرم باید فقط جاهاییش رو که بدرد ازمون میخوره رو طبق ازمون های گذشته مطالعه کرد
به نظرم باید فقط جاهاییش رو که بدرد ازمون میخوره رو طبق ازمون های گذشته مطالعه کرد
چون اين گفته در سوال 34، cu با علامت اختصاري n،من یه کتابی خریدم که مشابه همونه، اسمش تشریح کامل آزمون های نظام مهندسی تاسیسات برقی، آزمون ها رو با جواب تشریحی داره، بد نیست فقط بعضی سوالا رو اشتباه حل کرده! ( یه تعداد کمی رو)
روشنایی فنی رو تا صفحه 50 خوندم سردرد گرفتم
چون اين گفته در سوال 34، cu با علامت اختصاري n،
xlpe با علامت اختصاري 2x
pvc با علامت اختصاري y
swa با r نمايش داده ميشه پس گزينه 4 صحيحه.
یه سوالی، بیشترین جریان اتصال کوتاه کی رخ میده؟
اینطور که من میدونم در حالت اتصال کوتاه سه فاز و در زمانی که موج جریان بیشترین جابجایی رو داره، یعنی مولفه جریان مستقیم حداکثره، با توجه به این نظرشما در مورد پارگراف 3 صفحه 366 راهنمای 13 چیه که گفته شده " برای بدست آوردن حداکثر جریان اتصال کوتاه به حالت اتصالی بین سه فاز بسنده می کنند که این برای بعضی موارد کافی نخواهد بود"
من معنی SWA رو نمیفهم، مخفف چیه؟ یا معنیش چیه؟
منم دنبال کاملترین مرجع علائم اختصاری کابل ها هستم که فکر کنم باید استاندارد IEC رو گیر اورد
اگه پیدا بشه، من که هر چی گشتم گفتن پولیه، یه سایتی هست خیلی عالی، آدرسشمنم دنبال کاملترین مرجع علائم اختصاری کابل ها هستم که فکر کنم باید استاندارد IEC رو گیر اورد
من از صفحات 374 و 376 هم سوال دارم، صفحه 374 در مورد فیوز پشتیبان کلید مینیاتوری اصلا سردر نمیارم که مثلا 1.5 کیلوآمپر کلید کجا، 63 آمپر فیوز پیشتیبان کجا؟ اصلا منطقشو نمی فهمم، اگه متوجه شدید به منم کمک کنید شاید فهمیدم
البته توی کتاب تاسیسات دکتر سیف در مورد فیوزهای HRC توضیح داده که باید دوباره مطالعه اش کنم شاید یه فرجی شد!
صفحه 376 هم پاراگراف آخرش عجیبه
منظور از 1.5 کیلو امپر قدرت قطع کلید هست
یعنی تحمل فیوز مینیاتور قطع حد اکثر این مقدار (اتصال کوتاه) هست
مشکلم اینه که چرا فیوز پشتیبانش باید حداکثر 63 آمپری باشه
اگه بالاتر باشه، احتمال نابودی فیوز مینیاتوری (25 امپر) قبل از قطع توسط فیوز بالا دست بیشتره
ولی با انتخاب 63 امپری سریعا مدار قطع میشه
سلام
براي روشنايي كتاب كلهر خوبه؟
براي تاسيسات چه كتابي خوبه؟ كتاب دكتر سيف چه جوريه و آيا تو بازار پيدا ميشه؟
فیوز مینیاتوری؟ 25 آمپر؟ اینا یعنی چی؟؟
تا حدودی متوجه شدم، ممنون، ولی این 25 آمپر نفهمیدم از کجا اومد
سلامسلام خدمت همه
من امروز و دیروز نشد خوب بخونم، ولی خب راهنمای مبحث 13 تموم شد و خوشحالم، روشنایی تقریبا 60 درصدشو خوندم اما سخت پیش می رم، الان فقط مبحث 3 و 2 مونده تا همه کتابهای مباحث رو یه دور خونده باشم
شما چطور پیش میرین؟ در حال حاضر چی مطالعه می کنید؟
اصلا فک نمی کردم مبحث 3 انقد عجیب باشه، نظر دوستان در مورد مبحث 3 چیه؟
تو کتاب اشاره به امپر مینیاتور نشده
من حدس زدم 25 باشه شاید هم 35 باشه
سلام
من هنوز شروع نکردم چون توی این چند روز باید پایان نامم رو یه سرو سامونی بهش بدم.
به محض اینکه شروع کنم میام و تنهاتون نمیذارم.![]()
یه سوالی، بیشترین جریان اتصال کوتاه کی رخ میده؟
اینطور که من میدونم در حالت اتصال کوتاه سه فاز و در زمانی که موج جریان بیشترین جابجایی رو داره، یعنی مولفه جریان مستقیم حداکثره، با توجه به این نظرشما در مورد پارگراف 3 صفحه 366 راهنمای 13 چیه که گفته شده " برای بدست آوردن حداکثر جریان اتصال کوتاه به حالت اتصالی بین سه فاز بسنده می کنند که این برای بعضی موارد کافی نخواهد بود"
نکنه میخوای همه رو بخونی ؟! خب بخون خوبه . ولی به نظرم از روش نقطه به نقطه سوال نمیاد.روشنایی فنی رو تا صفحه 50 خوندم سردرد گرفتم
فیوز مینیاتوری:من از صفحات 374 و 376 هم سوال دارم، صفحه 374 در مورد فیوز پشتیبان کلید مینیاتوری اصلا سردر نمیارم که مثلا 1.5 کیلوآمپر کلید کجا، 63 آمپر فیوز پیشتیبان کجا؟ اصلا منطقشو نمی فهمم، اگه متوجه شدید به منم کمک کنید شاید فهمیدم
البته توی کتاب تاسیسات دکتر سیف در مورد فیوزهای HRC توضیح داده که باید دوباره مطالعه اش کنم شاید یه فرجی شد!
صفحه 376 هم پاراگراف آخرش عجیبه
rcd یک نوع فیوزه دیگهسلام
اتفاقا منم داشتم امروز این پیوست از راهنمای 13 رو میخوندم واسم سوال بود
درصورتی میتوان مستقیم به الکترود مستقل استفاده کرد که از RCD استفاده کنیم توی جواب هم از فرمول مربوط به RCD استفاده شده ولی توی سوال گفته وسیله حفاظتی فیوز هست !
بیشتر مطالعه میکنم ببینم چجوریه
در همون حالت سه فاز . یعنی سه فاز با هم برخورد داشته باشند و اتصال کوتاه بشن . در این صورت موتور به ژنراتور تبدیل میشه و جریانی معادل جریان رتور قفل شده ی خودش رو به نقطه ی اتصال میریزه . ترانس هم همینطور . و البته خود ژنراتور اگر مستقیما با باس مورد نظر در ارتباط باشه . برای طراحی سیستم قدرت باید حتما جریان اتصال کوتاه سیستم رو حساب کنید تا بتونید تجهیزات رو انتخاب کنید و رله ها رو تنظیم کنید . جریان اتصال کوتاه سه فاز رو حساب میکنند و به ان بسنده میکنند چون از حالت تک فاز با زمین و دو فاز و غیره بیشتره .
پس مطمئن تره
نکنه میخوای همه رو بخونی ؟! خب بخون خوبه . ولی به نظرم از روش نقطه به نقطه سوال نمیاد.
جریان اتصال کوتاه سه فاز در انتخاب کابل موثرهدر مورد سوال 60 خرداد 89 هم سوال دارم
سوال گفته کدامیک از جریان های اتصال کوتاه در یک سیستم توزیع در محاسبات سطح مقطع کابل ها موثر است؟
الف) اتصال کوتاه تکفاز بین هادی فاز و هادی حفاظتی یا هادی مشترک حفاظتی/خنثی
ب) اتصال کوتاه سه فاز
ج) اتصال کوتاه دو فاز
د) محاسبات سطح مقطع کابل ها ارتباطی با محاسبات اتصال کوتاه ندارد.
جواب درست الف گفته شده، من متوجه نمی شم چرا، به نظر من اتصال کوتاه سه فاز نقش بیشتری در تعیین سطح مقطع داره
صورت سوال رو متوجه نشدم . خود صورت سوال چی هست که این گزینه ها رو داده.؟یه سوالی در مورد چیدمان چراغ ها دارم، توی کتاب مهندسی روشنایی کلهر اومده طول و عرض رو بر یه مجهول تقسیم کرده و بعد از ضربشون برابر تعداد چراغ های لازم گذاشته، من هم به نظرم روش خوبیه اما توی سوالات خرداد 89 ، سوال 40 با این روش جواب درست در نمیاد و گزینه دیگه ای درسته. سوال تامین روشنایی یه سالن 15 در 20، که تعداد چراغ ها از سوال قبل 94 تا در میاد، برای چیدمان من با این فرمول 11 در 9 بدست میارم، اما جواب درست رو 8 در 12 نوشته، درسته که 99 یه مقدار بزرگه اما خب از فرمول توزیع یکنواخت اینطور بدست اومده و 8 در 12 اونطور یکنواخت نیست، به نظر شما این 8 در 12 چطور بدست اومده؟ فرمول دیگه ای داره؟
دوست داشتین اینجا رو مطالعه کنید.خیلی ممنون از توضیحاتتون، این نکته که موتور در حالت اتصال کوتاه به صورت ژنراتور عمل می کنه رو نمی دونستم، توی کتاب دیده بودم که حالت اتصال کوتاه شدن موتور رو توضیح داده بود اما برام مبهم بود که چطور این اتفاق می افته، جدا از این مساله پس برای حداکثر جریان اتصال کوتاه باید اتصال کوتاه سه فاز رو در نظر بگیریم، اما سوالی که برام پیش اومده اینه که توی راهنمای مبحث 13 گفته شده " برای بدست آوردن حداکثر جریان اتصال کوتاه به حالت اتصالی بین سه فاز بسنده می کنند که این برای بعضی موارد کافی نخواهد بود" حالا این بعضی موارد کی هستن که جریان اتصال کوتاه سه فاز هم براشون کافی نیست؟ یعنی پیش میاد که جریان در حالت هایی از اتصال کوتاه سه فاز هم بیشتره؟ (به غیر از جزییات موضوع: این که جابجایی موج جریان و مولفه مستقیم حداکثر باشه، ولتاژ ورودی در حداکثر باشه، امپدانس و دما حداقل ممکن باشه و کلا همه مواردی که می تونن جریان اتصال کوتاه به طور کل بالا ببرن)
من امروز حدودای 3 ساعت خوندم .
نفیسه جون هنوز به سوالات نرسیدم که جواب بدم.
من فرصت نمیکنم در مورد روشنایی کتاب دیگه ای بخونم. چه کنم؟
سوال 30 آزمون شهریور 91 منظور هادی خنثی توزیع شده یا نشده چیه؟
صورت سوال رو متوجه نشدم . خود صورت سوال چی هست که این گزینه ها رو داده.؟
جریان اتصال کوتاه سه فاز در انتخاب کابل موثره
به این صورت که جریان اتصال کوتاه یاقابلیت تحمل کابل بیشتر از جریان اتصال کوتاه سیستم باشه
اما در انتخاب سطح مقطع یه فرمول داره که الان یادم نیست اما باید جریان اتصال کوتاه یک فاز رو مد نظر قرار داد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخواست راهنمايي براي آزمون نظام مهندسي | سوالات و مشكلات قدرت | 21 | |
K | آزمون کارشناس رسمی دادگستری | سوالات و مشكلات قدرت | 5 | |
![]() |
سوال در رابطه با نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 24 | |
A | نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 3 | |
![]() |
نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 11 |