enamir91111
عضو جدید
سلام به همگی
من می خوام آزمون نظام مهندسی برق شرکت کنم.کسی اطلاعات خاصی داره در این مورد به من بده؟چقدر باید واسه خوندنش وقت بذارم؟بیشتر از چه چیزایی سوال میاد؟خارج از کتابم سوال میاد؟
ممنون دوستان
سلام حداكثر يك ماه وقت بزار
سلام به همگی
من می خوام آزمون نظام مهندسی برق شرکت کنم.کسی اطلاعات خاصی داره در این مورد به من بده؟چقدر باید واسه خوندنش وقت بذارم؟بیشتر از چه چیزایی سوال میاد؟خارج از کتابم سوال میاد؟
ممنون دوستان
سلام دوست من
من اصلا" درس تاسیسات رو پاس نکردم چون جزء درسهای اختیاری بود.آیا باید قبلش کتاب تاسیسات رو بخونم یا نه اگه فقط این چندتا مبحث رو بخونم کافیه و دیگه لازم نیست واسه کتاب تاسیسات وقت بذارم؟
سلام من نميدونم چجور نظر بدم راهنمايي كنيد من راجع همه مباحث اطلاعات دارم
سلام خدمت همگی
امیدوارم همه توی آزمون قبول شیم
من دیروز یه کم اعلام حریق رو خوندم، از روی کتاب سیستمهای حفاظتی، خوب بود، امروز هم باید فصل اول این کتاب رو تموم کنم، به نظرم اعلام حریق و مبحث 3 خیلی مهمن چون مبحث 3 چاپ 92 هستش و استاندارد اعلام حریق هم تازه قراره بیرون بیاد
سلام خدمت همگی
امیدوارم همه توی آزمون قبول شیم
من دیروز یه کم اعلام حریق رو خوندم، از روی کتاب سیستمهای حفاظتی، خوب بود، امروز هم باید فصل اول این کتاب رو تموم کنم، به نظرم اعلام حریق و مبحث 3 خیلی مهمن چون مبحث 3 چاپ 92 هستش و استاندارد اعلام حریق هم تازه قراره بیرون بیاد
سلام
من هم کتاب تست رو دارم تموم میکنم ، و دارم روشنایی رو میخونم ، لطفا سرفصل های کتاب سیستمهای حفاظتی رو ذکر کنید و نویسندش
راستی نشریه 110 رو کسی مطالعه کرده ؟
درود
خیلی خوب پیش رفتین.
کتاب تستی که میخونید مولفش کیه؟
مال من مهندس فروغیه ولی یکم اشکال داره.
منم یه کوچولو نشریه رو خوندم ولی حجمش خیلی زیاده.
یعنی تست های همه سالها رو حل کردید؟ خیلی خوبه، من که سوالا که آسون میشه حوصله ام نمی گیره، کتاب سیستم های حفاظتی کتاب کارودانشه، من از سایت چاپ کتاب درسی دانلود کردم، سر فصلش: اعلام حریق، سیستم های اعلام سرقت، دوربین مدار بسته، در اتوماتیک، برق اضطراری سیستم های ایمنی و حفاظتیسلام
من هم کتاب تست رو دارم تموم میکنم ، و دارم روشنایی رو میخونم ، لطفا سرفصل های کتاب سیستمهای حفاظتی رو ذکر کنید و نویسندش
راستی نشریه 110 رو کسی مطالعه کرده ؟
درود
یعنی تست های همه سالها رو حل کردید؟ خیلی خوبه
یه سوالی در مورد چیدمان چراغ ها دارم، توی کتاب مهندسی روشنایی کلهر اومده طول و عرض رو بر یه مجهول تقسیم کرده و بعد از ضربشون برابر تعداد چراغ های لازم گذاشته، من هم به نظرم روش خوبیه اما توی سوالات خرداد 89 ، سوال 40 با این روش جواب درست در نمیاد و گزینه دیگه ای درسته. سوال تامین روشنایی یه سالن 15 در 20، که تعداد چراغ ها از سوال قبل 94 تا در میاد، برای چیدمان من با این فرمول 11 در 9 بدست میارم، اما جواب درست رو 8 در 12 نوشته، درسته که 99 یه مقدار بزرگه اما خب از فرمول توزیع یکنواخت اینطور بدست اومده و 8 در 12 اونطور یکنواخت نیست، به نظر شما این 8 در 12 چطور بدست اومده؟ فرمول دیگه ای داره؟
به نظرم لازم نیست، اما اطلاعات عمومی خوبه، چون خودتون که تستهای سال قبل رو کامل خوندید دیدید که چندان قانونی برای طرح سوال نیست و هر چی بیشتر بلد باشیم بهترهمن همه تستای روشنایی رو زیرو رو کردم ولی فقط از قسمت روش تقسیم ناحیه اومده بود حالا به نظرتون لازمه بقیه مطالب خونده شه ؟
سلام
1-سوال 44 سال 78 گفته روی هرفاز 75 امپر جریان برقراره که طبق بند ج 13-4-3-1 میشه یک الکترود اساسی ولی جواب شده الف ( اتصال ساده) ؟!
2- جواب سوال 66 سال 81 (پایه 1-2 ) 4 میشود (انهدام MCB) که اشتباهی زده 3 ، لطفا چک کنید
3- منبع جواب 58 سال 83 ؟ شایقی گفته 15-2-5 ولی نبود !؟
ممنون
ممنونx=1.76
NL= تعداد ردیف طولی ، NW=تعداد ردیف عرضی
NL=L/x=20/1.76=11.36 or NL=12 , NW=N/NL=94/12=7.83 or NW=8 ===8*12 =96
صفحه 368 شایقی
دوست داشتی صورت سوال رو بنویس همشهریسلام
1-سوال 44 سال 78 گفته روی هرفاز 75 امپر جریان برقراره که طبق بند ج 13-4-3-1 میشه یک الکترود اساسی ولی جواب شده الف ( اتصال ساده) ؟!
2- جواب سوال 66 سال 81 (پایه 1-2 ) 4 میشود (انهدام MCB) که اشتباهی زده 3 ، لطفا چک کنید
3- منبع جواب 58 سال 83 ؟ شایقی گفته 15-2-5 ولی نبود !؟
ممنون
38:سلام به همگی، خدا قوت.
بچه ها در مورد روشنایی به نظرم در حد سوالای سالای پیش بخونیم کافی باشه، البته بخاطر اینکه الان وقت نیستش میگم.
ت آزمون آذر 90 سوال 38
برای بدست آوردن cu همیشه اول باید از جدول استفاده کنیم؟
بعد اینکه چرا 0.031- 0.44 شده؟
سوال 9:
چون 2تا چاه آسانسور داریم 2 تا در میشه؟
میشه در مورد سوال 47 هم یکم توضیح بدین؟؟
![]()
دوست داشتی صورت سوال رو بنویس همشهری
سلام خانمی، خسته نباشی، سوال 9 آزمون 90 گزینه الف درسته یعنی یه در یا دریچه اضطراری، دلیلشم اینه که: در مورد در اضطراری وقتی تعبیه میشه که فاصله کف به کف طبقات بیش از 11 متر باشه که چون ساختمون مسکونیه این مسئله منتفیه، در مورد دریچه اضطراری طبق توصیه صفحه 38 مبحث 15، یک دریچه اضطراری در نظر می گیریم، پس کلا یک در یا دریچه اضطراری لازمه، که میشه گزینه الف، من نفهمیدم چرا گفتی 2 در؟سوال 9:
چون 2تا چاه آسانسور داریم 2 تا در میشه؟

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
درخواست راهنمايي براي آزمون نظام مهندسي | سوالات و مشكلات قدرت | 21 | |
| K | آزمون کارشناس رسمی دادگستری | سوالات و مشكلات قدرت | 5 | |
|
|
سوال در رابطه با نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 24 | |
| A | نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 3 | |
|