آزمون نظام مهندسی برق

وضعیت
موضوع بسته شده است.

enamir91111

عضو جدید
سلام به همگی
من می خوام آزمون نظام مهندسی برق شرکت کنم.کسی اطلاعات خاصی داره در این مورد به من بده؟چقدر باید واسه خوندنش وقت بذارم؟بیشتر از چه چیزایی سوال میاد؟خارج از کتابم سوال میاد؟
ممنون دوستان

سلام حداكثر يك ماه وقت بزار

enamir91111

عضو جدید
سلام دوست من
من اصلا" درس تاسیسات رو پاس نکردم چون جزء درسهای اختیاری بود.آیا باید قبلش کتاب تاسیسات رو بخونم یا نه اگه فقط این چندتا مبحث رو بخونم کافیه و دیگه لازم نیست واسه کتاب تاسیسات وقت بذارم؟

حتما وقت بزار

nafise05

عضو جدید
سلام خدمت همگی
امیدوارم همه توی آزمون قبول شیم
من دیروز یه کم اعلام حریق رو خوندم، از روی کتاب سیستمهای حفاظتی، خوب بود، امروز هم باید فصل اول این کتاب رو تموم کنم، به نظرم اعلام حریق و مبحث 3 خیلی مهمن چون مبحث 3 چاپ 92 هستش و استاندارد اعلام حریق هم تازه قراره بیرون بیاد

setare7031

عضو جدید
سلااااام بر مهندسان پرتلاش

سلااااام بر مهندسان پرتلاش

سلام خدمت همگی
من دیروز یه کم اعلام حریق رو خوندم، از روی کتاب سیستمهای حفاظتی، خوب بود، امروز هم باید فصل اول این کتاب رو تموم کنم، به نظرم اعلام حریق و مبحث 3 خیلی مهمن چون مبحث 3 چاپ 92 هستش و استاندارد اعلام حریق هم تازه قراره بیرون بیاد

منم برای همه آرزوی موفقیت می کنم
دیروز کمی اتصال کوتاه خوندم و فصل اول روشنایی البته از روی کتاب روشنایی کارودانش.
توکل به خدا:smile:

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام خدمت همگی

سلام
من هم کتاب تست رو دارم تموم میکنم ، و دارم روشنایی رو میخونم ، لطفا سرفصل های کتاب سیستمهای حفاظتی رو ذکر کنید و نویسندش
راستی نشریه 110 رو کسی مطالعه کرده ؟
درود

setare7031

عضو جدید
سلام

سلام

سلام
من هم کتاب تست رو دارم تموم میکنم ، و دارم روشنایی رو میخونم ، لطفا سرفصل های کتاب سیستمهای حفاظتی رو ذکر کنید و نویسندش
درود

خیلی خوب پیش رفتین.
کتاب تستی که میخونید مولفش کیه؟
مال من مهندس فروغیه ولی یکم اشکال داره.
منم یه کوچولو نشریه رو خوندم ولی حجمش خیلی زیاده.

Masoud_IEC

عضو جدید
خیلی خوب پیش رفتین.
کتاب تستی که میخونید مولفش کیه؟
مال من مهندس فروغیه ولی یکم اشکال داره.
منم یه کوچولو نشریه رو خوندم ولی حجمش خیلی زیاده.

حسین شایقی ، اینم اشکال داره که بزودی مطرح میکنم
من هنو 110 رو نخوندم

Masoud_IEC

عضو جدید
دوستان حواستون به اصلاحات هم باشه:

[h=4]بسمه تعالي[/h]
«اطلاعيه مهم در خصوص اصلاحات مبحث 3 مقررات ملّي ساختمان»
به آگاهي ميرساند در چاپ دوم از ويرايش سال 1392 مبحث سوم مقررات ملّي ساختمان اصلاحات زير انجام گرديده و در قالب چاپ سوم از ويرايش مذكور در دسترس همگان قرار خواهد گرفت. 1- در صفحه 53 :در بند 3-1-11-13، ارجاع بند «3-1-10-4-2 ج» داده شده است كه به بند «3-1-10-4-2 پ» اصلاح مي‌گردد.
2- در صفحه 92 :به جدول «3-2-3-1» ارجاع داده شده است كه به جدول «3-2-3» اصلاح مي‌گردد.3- در صفحه 94 :به جدول «3-2-2-1» ارجاع داده شده است كه به جدول «3-2-2» اصلاح مي‌گردد. www.inbr.ir

nafise05

عضو جدید
سلام
درود
یعنی تست های همه سالها رو حل کردید؟ خیلی خوبه، من که سوالا که آسون میشه حوصله ام نمی گیره، کتاب سیستم های حفاظتی کتاب کارودانشه، من از سایت چاپ کتاب درسی دانلود کردم، سر فصلش: اعلام حریق، سیستم های اعلام سرقت، دوربین مدار بسته، در اتوماتیک، برق اضطراری سیستم های ایمنی و حفاظتی
لینک دانلودشو چند صفحه پیش گذاشته بودم
نشریه 110 رو کامل مطالعه نکردم، دقت کنید نسخه ویرایش شده اش رو مطالعه کنید چون من خودم از یه سایتی گرفتم نسخه قدیمیش بود و تا یه مدت نمی دونستم!

Masoud_IEC

عضو جدید
یعنی تست های همه سالها رو حل کردید؟ خیلی خوبه

آره ، البته اشکال زیاد داشتم که تو چند برگه نوشتم و عیبم این بود که خیلی زود جوابو نگاه میکردم! ، تازه سوالات روشنایی و انتن رو سانسور میکردم و گذاشتم الان بخونم !
ولی اعتقاد داشتم که تکرار باعث میشه تو ذهنم هک بشن مطالب

آخرین ویرایش:

nafise05

عضو جدید
خدا قوت، من تازه آزمون 86 ام! من سعی می کنم حتما سوالا رو حل کنم، اولا سوالو نگاه می کردم هیچی به ذهنم نمی رسید که چطوری حل میشه، حالا تلاش می کنم حلشون کنم البته اشتباه هم میشن، اما خوب اینطوری راه حل درستش بیشتر تو ذهنم می مونه

Masoud_IEC

عضو جدید
من همه تستای روشنایی رو زیرو رو کردم ولی فقط از قسمت روش تقسیم ناحیه اومده بود حالا به نظرتون لازمه بقیه مطالب خونده شه ؟

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام
1-سوال 44 سال 78 گفته روی هرفاز 75 امپر جریان برقراره که طبق بند ج 13-4-3-1 میشه یک الکترود اساسی ولی جواب شده الف ( اتصال ساده) ؟!

2- جواب سوال 66 سال 81 (پایه 1-2 ) 4 میشود (انهدام MCB) که اشتباهی زده 3 ، لطفا چک کنید

3- منبع جواب 58 سال 83 ؟ شایقی گفته 15-2-5 ولی نبود !؟

ممنون

آخرین ویرایش:

Masoud_IEC

عضو جدید
یه سوالی در مورد چیدمان چراغ ها دارم، توی کتاب مهندسی روشنایی کلهر اومده طول و عرض رو بر یه مجهول تقسیم کرده و بعد از ضربشون برابر تعداد چراغ های لازم گذاشته، من هم به نظرم روش خوبیه اما توی سوالات خرداد 89 ، سوال 40 با این روش جواب درست در نمیاد و گزینه دیگه ای درسته. سوال تامین روشنایی یه سالن 15 در 20، که تعداد چراغ ها از سوال قبل 94 تا در میاد، برای چیدمان من با این فرمول 11 در 9 بدست میارم، اما جواب درست رو 8 در 12 نوشته، درسته که 99 یه مقدار بزرگه اما خب از فرمول توزیع یکنواخت اینطور بدست اومده و 8 در 12 اونطور یکنواخت نیست، به نظر شما این 8 در 12 چطور بدست اومده؟ فرمول دیگه ای داره؟

x=1.76
NL= تعداد ردیف طولی ، NW=تعداد ردیف عرضی
NL=L/x=20/1.76=11.36 or NL=12 , NW=N/NL=94/12=7.83 or NW=8 ===8*12 =96
صفحه 368 شایقی

nafise05

عضو جدید
من همه تستای روشنایی رو زیرو رو کردم ولی فقط از قسمت روش تقسیم ناحیه اومده بود حالا به نظرتون لازمه بقیه مطالب خونده شه ؟
به نظرم لازم نیست، اما اطلاعات عمومی خوبه، چون خودتون که تستهای سال قبل رو کامل خوندید دیدید که چندان قانونی برای طرح سوال نیست و هر چی بیشتر بلد باشیم بهتره

nafise05

عضو جدید
سلام
1-سوال 44 سال 78 گفته روی هرفاز 75 امپر جریان برقراره که طبق بند ج 13-4-3-1 میشه یک الکترود اساسی ولی جواب شده الف ( اتصال ساده) ؟!

2- جواب سوال 66 سال 81 (پایه 1-2 ) 4 میشود (انهدام MCB) که اشتباهی زده 3 ، لطفا چک کنید

ممنون

1- کتاب من جواب داده (د) البته یه چیزی که هست مبحث 13 که ما می خونیم مال سال 82 هستش، شاید اون موقع اون درست بوده
2- من آزمون 81 پایه 1-2 ندارم
3-اینجا منبع نداده، توضیح داده که : در آسانسورهای هیدرولیک به علت استفاده از روغن به عنوان سیال انتقال نیرو نسبت به آسانسورهای کششی دارای مزیت های چون حرکت نرم و روان، استارت بدون شوک، دقت تراز در طبقه و امکان قرار دادن موتورخانه دورتر از چاه می باشند.

setare7031

عضو جدید
سلااام

سلااام

سلام به همگی، خدا قوت.
بچه ها در مورد روشنایی به نظرم در حد سوالای سالای پیش بخونیم کافی باشه، البته بخاطر اینکه الان وقت نیستش میگم.
ت آزمون آذر 90 سوال 38
برای بدست آوردن cu همیشه اول باید از جدول استفاده کنیم؟
بعد اینکه چرا 0.031- 0.44 شده؟
سوال 9:
چون 2تا چاه آسانسور داریم 2 تا در میشه؟

میشه در مورد سوال 47 هم یکم توضیح بدین؟؟

:redface:

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
سلام

ممنون
دوست داشتی صورت سوال رو بنویس همشهری

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام به همگی، خدا قوت.
بچه ها در مورد روشنایی به نظرم در حد سوالای سالای پیش بخونیم کافی باشه، البته بخاطر اینکه الان وقت نیستش میگم.
ت آزمون آذر 90 سوال 38
برای بدست آوردن cu همیشه اول باید از جدول استفاده کنیم؟
بعد اینکه چرا 0.031- 0.44 شده؟
سوال 9:

میشه در مورد سوال 47 هم یکم توضیح بدین؟؟

:redface:
38:
الف- بله
ب- طبق فرمول میانیابی :
x-0.44/0.4-0.44=2.775-2/3-2
که طرفینا وسطینا میکنی در میاد

9:
گفته مراجعه کنید : 15-2-3-7-4
اینو خودم هم متوجه نشدم که یعنی چی فاصله دو طبقه 11 متر باشه ؟!

47:
با استفاده از 70*4 مقاومت میاد پایین افت کم میشه

آخرین ویرایش:

Masoud_IEC

عضو جدید
دوست داشتی صورت سوال رو بنویس همشهری

درود

1- انشعاب ساختمانی 3فاز است هر فاز سه کنتور 25 نوع اتصال زمین ؟
2- فیوز تغذیه مینیاتوریا 160 امپر است ؟چه اشکالی ممکنه واسه مینیاتوریا پیش بیاد ؟
3- برتری اساسنسور هیدرولیک به کششی در ظرفیت بالا؟

آخرین ویرایش:

nafise05

عضو جدید
سوال 9:
سلام خانمی، خسته نباشی، سوال 9 آزمون 90 گزینه الف درسته یعنی یه در یا دریچه اضطراری، دلیلشم اینه که: در مورد در اضطراری وقتی تعبیه میشه که فاصله کف به کف طبقات بیش از 11 متر باشه که چون ساختمون مسکونیه این مسئله منتفیه، در مورد دریچه اضطراری طبق توصیه صفحه 38 مبحث 15، یک دریچه اضطراری در نظر می گیریم، پس کلا یک در یا دریچه اضطراری لازمه، که میشه گزینه الف، من نفهمیدم چرا گفتی 2 در؟

nafise05

عضو جدید
برای چیدمان چراغ ها: این روشی که استفاده کرده برای سوال 26 سال 84 در نظر می گیرم جواب درست نمیده، به نظر من توی این سوالا فقط باید با توجه به رابطه S/MH و نزدیکترین مقدار در گزینه ها به تعداد چراغ های لازم باید گزینه رو انتخاب کرد

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من امروز كتابهاي تاسيسات و روشنايي كلهر رو گرفتم ميخواستم بدونم كدوم فصلها مهم اند و كدوما رو بخونم؟
تشكر

setare7031

عضو جدید
سلام به همگی
آخه گفته تعداد درها در آسانسورهای این پروژه چون ما 7 تا آسانسور داشتیم با 2 تا چاه و هر چاه 1 در اضطراری می خواد گفتم 2تا در میشه کلا دیگه؟؟؟؟
بازم سوال دارم، این آزمون آذر 90 کم سخت نبوداا
سوال 29رو یکی برام توضیح بده البته میدونم طولانیه ولی نفهمیدم.
سوال 55 چرا امپدانس Q4,Q5,Q6 شده 3/1 امپدانس ترانس؟
سوال 56 جواب الف میشه؟؟؟؟
سوال 50 رو هم نگرفتم چی شد؟
:D
فعلا سوالی ندارم.:redface:

elc85

عضو جدید
سلام بچه ها
کسی هست بدونه سوالای 56 تا58 نظام مهندسی برق سال 91 چطور حل میشه راهنمایی بفرمایید
ممنون
امیدوارم موفق باشید:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.