سلام
از کتابهای مقررات ملی مبحث 13 و مبحث 15 خیلی خیلی مهم هستند ، تا مقداری هم راهنمای مبحث 13 (البته من خودم به شخصه کل راهنما رو نخوندم یادمه بخش هایی رو حذف کردم

، متاسفانه کتابهام رو دادم به یکی از دوستان و نمیتونم بگم کدوم بخش ها رو خوندم و کدوم رو نه)
خلاصه نویسی خیلی میتونه بهتون کمک کنه، سوالهایی رو که در کتاب های مقررات نیست و به صورت تئوری هستن رو روی کاغذ به صورت نکته بنویسید مثلا :
* آشکار ساز مناسب برای فضای آشپزخانه : حرارتی حساس به ماکزیمم درجه حرارت هست
* زمان قطع وسیله حفاظتی در اتصال کوتاه : دستگاه ثابت : حداکثر 5 ثانیه ، دستگاه سیار حداکثر 0.4 ثانیه
فرمول های مساله ها رو بیاین روی کاغذ قسمت بندی کنید ، مثلا بخش روشنایی ، بخش ژنراتور ، بخش سیستم صوتی ، بخش ارتینگ ، بخش افت ولتاژ و... سر جلسه به شدت وقت کم میارید و این بخش بندی خیلی کمکتون میکنه .( اینی که میگم نه برید 20 تا صفحه A4 پر کنید سر جلسه همینجور ورق بزنید اعصاب خودتون و بقیه رو خورد کنیدا

کلا در حد دو صفحه پشت رو باید بشه )
تاکید اکید من روی سوالات سالهای گذشته است ، خودم تا جایی که یادم میاد از سال 83 به این طرف رو حل کردم و قبل از 83 رو اصلا نگاهش نکردم ، برای خودتون زمان بگیرید ببینید چقدر زمان میبره سوالات یک سال رو حل کنید
یک سایت بود به صورت آنلاین امتحان میگرفت من خودم روز قبل از امتحان این سایت رو دیدم و فقط یکبار امتحان کردم ولی به نظر خوب میاد، سعی میکنم آدرسش رو پیدا کنم
بخش هایی از راهنمای مبحث 13 رو که میبینید ازش سوال اومده رو با ماژیک مشخص کنید
بازم چیزی یادم اومد بهتون میگم