آزمون نظام مهندسی برق

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nafise05

عضو جدید
خب معلومه بانک خازن اگر هر جایی به غیر از اون مکان مناسب نصب بشه ظرفیت کمتری پیدا میکنه :d
چون حداکثر ظرفیتش در همون محل مناسب بوجود میاد.
/
این مساله که گفته با توجه به ظرفیت دیزل ژنراتور ظرفیت بانک خازنی چطور تغییر می کنه از نظر شما یعنی ظرفیت دیزل تاثیری روش نداره؟

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
این مساله که گفته با توجه به ظرفیت دیزل ژنراتور ظرفیت بانک خازنی چطور تغییر می کنه از نظر شما یعنی ظرفیت دیزل تاثیری روش نداره؟
نمیدونم والا سوادم نمیکشه.
ولی کلا بانک خازن به باسباری که مستقیم به دیزلژنراتور اتصال داره وصل نمیشه.
حالا دیزل ژنراتور چ ارتباطی با بانک خازن داره رو نمیدونم.

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام
برای سوال 39 سال 82 پایه 1-2، درسته که با استفاده از افت ولتاژ کابل 95/50 در میاد اما توی خود سوال هم گفته که جریان مجاز هم باید بتونه عبور بده، و اگه این موضوع رو در نظر بگیریم کابل 185/95 جواب میده، من خودم هیچوقت به جواب پاسخنامه پی دی اف شک نمی کنم، چون از نظام مهندسی میاد، در واقع هر چی توی پاسخنامه زده بود ما باید بگیم هر چی شما بگی و بعدش بفهمیم چرا اون درسته ;)
پیشنهاد می کنم همه جواباتونو با پی دی اف ها چک کنید، حتی اونایی که کتاب میگه درست حل کردید، چون دست آخر این نظر نظام مهندسیه که مهمه
کتاب مهندس فروغی نوشته که سوالات 1-10 پایه ها مشابه بوده و 11- 27 پایه 3 متفاوت بوده باقیش باز یکسان بوده، یعنی از پایه 3 فقط 11-27 رو گذاشته، پایه 1-2 رو کامل

اشتباه من این بود که حواسم به ضریب توان و تاثیر زیاد اون تو جریان نبود که با 0.7 جریان یهو 30 امپر حدودا رفت بالا ، که باید از 185 استفاده کنیم

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
ممنونم
درسته، از کنترل تعریف نکنید که نظرم عوض میشه! مساله اینه که من دوست دارم برق رو با کنترل کنترل کنم! چون برق هم خیلی دوست دارم

ازعکس آواتارتون مشخصه چقدر به برق علاقه دارید :D
مثل اینکه من تشکرام تموم شده :(

nafise05

عضو جدید
نمیدونم والا سوادم نمیکشه.
ولی کلا بانک خازن به باسباری که مستقیم به دیزلژنراتور اتصال داره وصل نمیشه.
حالا دیزل ژنراتور چ ارتباطی با بانک خازن داره رو نمیدونم.
اختیار دارید، توی این صفحه یه توضیحاتی داده البته من هنوز وقت نکردم روی این سوال بررسیش کنم ببینم جواب میده یا نه
http://electrical-engineering-portal.com/capacitor-banks-in-power-system-part-four

simpatico4949

عضو جدید
موفق باشید، جسارتا ارشد چه گرایشی می خونید؟ نظرتون چیه که من می خوام بعد از آزمون نظام مهندسی شروع کنم برای ارشد بخونم! شما برای قبولی ارشد چطور مطالعه کردید؟
من کارشناسیم کنترل بوده می خوام قدرت بخونم

سلام
برای شما که گرایشتون کنترل هست به نظرتون میصرفه که امتحان نظام رو بخونید ؟
نمیدونم در جریان هستید یا نه ، رشته کنترل جز رشته های مرتبط با تاسیسات برقی محسوب میشه و نه جز رشته های اصلی
با رشته کنترل میتونید فقط پایه سه نظارت بگیرید ، و صلاحیت طراحی به این رشته تعلق نمیگیره
نظارت هم الان به صورت سیستمی شده و در سال خیلی خوش شانس باشید یک یا نهایتا دو کار به شما میرسه که از نظر مبلغ ، مبلغ چشم گیری نیست

تو چند پست بعدیتون دیدم که قصد دارید ارشد قدرت رو بگیرید تا رشته اصلی بشید
متاسفانه باید بگم نمیشه ،متاسفانه ملاک نظام فقط کارشناسی هست

آخرین ویرایش:

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام
نمیدونم در جریان هستید یا نه ، رشته کنترل جز رشته های مرتبط با تاسیسات برقی محسوب میشه و نه جز رشته های اصلی
با رشته کنترل میتونید فقط پایه سه نظارت بگیرید ، و صلاحیت طراحی به این رشته تعلق نمیگیره
نظارت هم الان به صورت سیستمی شده و در سال خیلی خوش شانس باشید یک یا نهایتا دو کار به شما میرسه که از نظر مبلغ ، مبلغ چشم گیری نیست

سلام ، خوب اینکه تو این ازمون ادم شرکت کنه 2 دلیل مهم دیگه به غیر از شغل مدنظر هست ، اول اینکه با خوندن کتابی مثل راهنمای مبحث 13 واقعا اطلاعات خوبی ادم کسب میکنه دوم اینکه مثل یه رزومه و اعتبار خوبی میشه مد نظر قرارش داد .

nafise05

عضو جدید
سلام

سلام و تشکر
من پرسیدم جواب دادن که باید توی ارشد درس هایی مربوط به قدرت یا الکترونیک بوده رو پاس کنی تا اصلی بشی، منم اگه خدا بخواد قبول بشم درس های اصلی قدرت رو که پاس نکردم باید پیش نیاز بگیرم، اینطوری فکر کنم بشه

nafise05

عضو جدید
سلام ، خوب اینکه تو این ازمون ادم شرکت کنه 2 دلیل مهم دیگه به غیر از شغل مدنظر هست ، اول اینکه با خوندن کتابی مثل راهنمای مبحث 13 واقعا اطلاعات خوبی ادم کسب میکنه دوم اینکه مثل یه رزومه و اعتبار خوبی میشه مد نظر قرارش داد .
بله، کاملا موافقم، جدا از مساله مادیش اعتبارش هم خیلی مهمه، و مشغول بودن توی فعالیت های مرتبط با برق برای من خیلی لذتبخشه

simpatico4949

عضو جدید
سلام و تشکر
من پرسیدم جواب دادن که باید توی ارشد درس هایی مربوط به قدرت یا الکترونیک بوده رو پاس کنی تا اصلی بشی، منم اگه خدا بخواد قبول بشم درس های اصلی قدرت رو که پاس نکردم باید پیش نیاز بگیرم، اینطوری فکر کنم بشه

میتونم بپرسم از کی پرسیدید ؟
آخه دوست منم همین مشکل رو داره ، الان داره ارشد میخونه و لیسانس کنترل داره
خیلی هم دنبال این موضوع رو گرفت ولی مسکن و شهرسازی شیراز گفت نمیشه

simpatico4949

عضو جدید
بله، کاملا موافقم، جدا از مساله مادیش اعتبارش هم خیلی مهمه، و مشغول بودن توی فعالیت های مرتبط با برق برای من خیلی لذتبخشه

خیلی هم خوب
منم آزمون اسفند 91 امتحان دادم و جالبه که یکی از نفرات برتر آزمون هم شدم !!! خوشحال میشم بتونم بهتون کمک کنم ، (البته اگه چیزی از مباحث یادم مونده باشه :biggrin:)
اگه هم به دردتون بخوره میتونم پاسخنامه خودم رو هم براتون بزارم

sanijoon

کاربر ممتاز
خیلی هم خوب
منم آزمون اسفند 91 امتحان دادم و جالبه که یکی از نفرات برتر آزمون هم شدم !!! خوشحال میشم بتونم بهتون کمک کنم ، (البته اگه چیزی از مباحث یادم مونده باشه :biggrin:)
اگه هم به دردتون بخوره میتونم پاسخنامه خودم رو هم براتون بزارم
سلام مهندس :gol:
تا زمان آزمون فرصت زیادی نداریم اگه تجربیاتتون رو در اختیار بچه های این تاپیک قرار بدید لطف بزرگی میکنید.اگه ممکنه از خصوصیات این آزمون و اینکه چی باید بخونیم بگید.

nafise05

عضو جدید
میتونم بپرسم از کی پرسیدید ؟
آخه دوست منم همین مشکل رو داره ، الان داره ارشد میخونه و لیسانس کنترل داره
خیلی هم دنبال این موضوع رو گرفت ولی مسکن و شهرسازی شیراز گفت نمیشه
بله، از نظام مهندسی استان البرز!
مسئول همین موضوعات مربوط به تطبیق رشته ها، البته این قانونی که جدید اومد، اسفند پارسال که الکترونیکی ها هم اصلی شدن، توی اون واحدهایی که باید پاس می کردیم رو نوشته ان، من دو تا درس رو پاس نکرده بودم، رفتم گفتم گفت راهش فقط اینه که ارشد این درسایی که پاس نکردی رو پاس کنی
خوشحال می شیم راهنمایی مون کنید

simpatico4949

عضو جدید
سلام مهندس :gol:
تا زمان آزمون فرصت زیادی نداریم اگه تجربیاتتون رو در اختیار بچه های این تاپیک قرار بدید لطف بزرگی میکنید.اگه ممکنه از خصوصیات این آزمون و اینکه چی باید بخونیم بگید.

سلام
از کتابهای مقررات ملی مبحث 13 و مبحث 15 خیلی خیلی مهم هستند ، تا مقداری هم راهنمای مبحث 13 (البته من خودم به شخصه کل راهنما رو نخوندم یادمه بخش هایی رو حذف کردم :) ، متاسفانه کتابهام رو دادم به یکی از دوستان و نمیتونم بگم کدوم بخش ها رو خوندم و کدوم رو نه)

خلاصه نویسی خیلی میتونه بهتون کمک کنه، سوالهایی رو که در کتاب های مقررات نیست و به صورت تئوری هستن رو روی کاغذ به صورت نکته بنویسید مثلا :
* آشکار ساز مناسب برای فضای آشپزخانه : حرارتی حساس به ماکزیمم درجه حرارت هست
* زمان قطع وسیله حفاظتی در اتصال کوتاه : دستگاه ثابت : حداکثر 5 ثانیه ، دستگاه سیار حداکثر 0.4 ثانیه

فرمول های مساله ها رو بیاین روی کاغذ قسمت بندی کنید ، مثلا بخش روشنایی ، بخش ژنراتور ، بخش سیستم صوتی ، بخش ارتینگ ، بخش افت ولتاژ و... سر جلسه به شدت وقت کم میارید و این بخش بندی خیلی کمکتون میکنه .( اینی که میگم نه برید 20 تا صفحه A4 پر کنید سر جلسه همینجور ورق بزنید اعصاب خودتون و بقیه رو خورد کنیدا:biggrin: کلا در حد دو صفحه پشت رو باید بشه )

تاکید اکید من روی سوالات سالهای گذشته است ، خودم تا جایی که یادم میاد از سال 83 به این طرف رو حل کردم و قبل از 83 رو اصلا نگاهش نکردم ، برای خودتون زمان بگیرید ببینید چقدر زمان میبره سوالات یک سال رو حل کنید

یک سایت بود به صورت آنلاین امتحان میگرفت من خودم روز قبل از امتحان این سایت رو دیدم و فقط یکبار امتحان کردم ولی به نظر خوب میاد، سعی میکنم آدرسش رو پیدا کنم

بخش هایی از راهنمای مبحث 13 رو که میبینید ازش سوال اومده رو با ماژیک مشخص کنید

بازم چیزی یادم اومد بهتون میگم

آخرین ویرایش:

simpatico4949

عضو جدید
بله، از نظام مهندسی استان البرز!
مسئول همین موضوعات مربوط به تطبیق رشته ها، البته این قانونی که جدید اومد، اسفند پارسال که الکترونیکی ها هم اصلی شدن، توی اون واحدهایی که باید پاس می کردیم رو نوشته ان، من دو تا درس رو پاس نکرده بودم، رفتم گفتم گفت راهش فقط اینه که ارشد این درسایی که پاس نکردی رو پاس کنی
خوشحال می شیم راهنمایی مون کنید
جالبه
کدوم درسها رو پاس نکرده بودید ؟

sanijoon

کاربر ممتاز
سلام
از کتابهای مقررات ملی مبحث 13 و مبحث 15 خیلی خیلی مهم هستند ، تا مقداری هم راهنمای مبحث 13 (البته من خودم به شخصه کل راهنما رو نخوندم یادمه بخش هایی رو حذف کردم :) ، متاسفانه کتابهام رو دادم به یکی از دوستان و نمیتونم بگم کدوم بخش ها رو خوندم و کدوم رو نه)

خلاصه نویسی خیلی میتونه بهتون کمک کنه، سوالهایی رو که در کتاب های مقررات نیست و به صورت تئوری هستن رو روی کاغذ به صورت نکته بنویسید مثلا :
* آشکار ساز مناسب برای فضای آشپزخانه : حرارتی حساس به ماکزیمم درجه حرارت هست
* زمان قطع وسیله حفاظتی در اتصال کوتاه : دستگاه ثابت : حداکثر 5 ثانیه ، دستگاه سیار حداکثر 0.4 ثانیه

فرمول های مساله ها رو بیاین روی کاغذ قسمت بندی کنید ، مثلا بخش روشنایی ، بخش ژنراتور ، بخش سیستم صوتی ، بخش ارتینگ ، بخش افت ولتاژ و... سر جلسه به شدت وقت کم میارید و این بخش بندی خیلی کمکتون میکنه .( اینی که میگم نه برید 20 تا صفحه A4 پر کنید سر جلسه همینجور ورق بزنید اعصاب خودتون و بقیه رو خورد کنیدا:biggrin: کلا در حد دو صفحه پشت رو باید بشه )

تاکید اکید من روی سوالات سالهای گذشته است ، خودم تا جایی که یادم میاد از سال 83 به این طرف رو حل کردم و قبل از 83 رو اصلا نگاهش نکردم ، برای خودتون زمان بگیرید ببینید چقدر زمان میبره سوالات یک سال رو حل کنید

یک سایت بود به صورت آنلاین امتحان میگرفت من خودم روز قبل از امتحان این سایت رو دیدم و فقط یکبار امتحان کردم ولی به نظر خوب میاد، سعی میکنم آدرسش رو پیدا کنم

بخش هایی از راهنمای مبحث 13 رو که میبینید ازش سوال اومده رو با ماژیک مشخص کنید

بازم چیزی یادم اومد بهتون میگم

سلام خيلي لطف كرديد.يه سوالي داشتم شما به جز كتب مباحث ملي ساختمان و آزمون هاي سالهاي گذشته آيا كتاب ديگه اي هم مطالعه كرديد؟من خودم همينا رو با كتاباي روشنايي و تاسيسات دكتر كلهر مطالعه ميكنم.

پ.ن: * آشکار ساز مناسب برای فضای آشپزخانه : حرارتی حساس به ماکزیمم درجه حرارت هست

مهندس اگه بتونيد اين نكاتي كه قبلا جمع آوري كرديد و خيلي مهم اند رو به بچه هاي اين تاپيك با پيام خصوصي برسونيد خيلي خوب ميشه.:)

آخرین ویرایش:

simpatico4949

عضو جدید
سلام خيلي لطف كرديد.يه سوالي داشتم شما به جز كتب مباحث ملي ساختمان و آزمون هاي سالهاي گذشته آيا كتاب ديگه اي هم مطالعه كرديد؟من خودم همينا رو با كتاباي روشنايي و تاسيسات دكتر كلهر مطالعه ميكنم.
شرمنده تشكرام تموم شده

خواهش میکنم
کتاب روشنایی دکتر کلهر رو من قبلا خونده بودم و تا حدودی باهاش آشنا بودم ولی برای این آزمون نخوندمش و فقط در حد استفاده از فرمول ها و جدول ها استفاده کردم ، خوبیه آزمون نظام تو بخش روشنایی اینه که سوالات تقریبا مشابه هم هستن و با دونستن چندتا فرمول میشه اونا رو حل کرد و با توجه به اینکه به آزمون نزدیک شدیم پیشنهاد میکنم کتاب رو نخونید و فقط سوالات سالهای گذشته رو بلد بشین (البته در صورتی که قبلا درس روشنایی رو پاس کرده باشید)
کتاب تاسیسات هم تو این وقت باقی مونده مناسب شما نیست
من تا جایی که یادمه حدودا یک ماه مطالعه کردم ، که از این یک ماه نصف اون رو فقط تست های سال های گذشته رو میزدم (کتاب شایقی)

به جز کتب ، یک جزوه هم بود که یکی از دوستام رفته بود کلاس آمادگی آزمون و اون جزوه رو نوشته بود از اون هم استفاده کردم

sanijoon

کاربر ممتاز
خواهش میکنم
کتاب روشنایی دکتر کلهر رو من قبلا خونده بودم و تا حدودی باهاش آشنا بودم ولی برای این آزمون نخوندمش و فقط در حد استفاده از فرمول ها و جدول ها استفاده کردم ، خوبیه آزمون نظام تو بخش روشنایی اینه که سوالات تقریبا مشابه هم هستن و با دونستن چندتا فرمول میشه اونا رو حل کرد و با توجه به اینکه به آزمون نزدیک شدیم پیشنهاد میکنم کتاب رو نخونید و فقط سوالات سالهای گذشته رو بلد بشین (البته در صورتی که قبلا درس روشنایی رو پاس کرده باشید)
کتاب تاسیسات هم تو این وقت باقی مونده مناسب شما نیست
من تا جایی که یادمه حدودا یک ماه مطالعه کردم ، که از این یک ماه نصف اون رو فقط تست های سال های گذشته رو میزدم (کتاب شایقی)

به جز کتب ، یک جزوه هم بود که یکی از دوستام رفته بود کلاس آمادگی آزمون و اون جزوه رو نوشته بود از اون هم استفاده کردم

مهندس يه سوالي واسم پيش اومد اينكه كسي كه با نمره 50 قبول بشه با كسي كه مثلا 100 بشه آيا گواهي هر دوشون يك ارزش داره؟از اين نمره بعدا استفاده ميشه يا نه؟اصلا نمره خوب مهمه يا ملاك فقط قبول شدنه؟

simpatico4949

عضو جدید
مهندس يه سوالي واسم پيش اومد اينكه كسي كه با نمره 50 قبول بشه با كسي كه مثلا 100 بشه آيا گواهي هر دوشون يك ارزش داره؟از اين نمره بعدا استفاده ميشه يا نه؟اصلا نمره خوب مهمه يا ملاك فقط قبول شدنه؟

هیچ فرقی نداره ، میزان قبول شدن شماست حتی با 50 درصد :D
در مورد نکاتی رو که خلاصه نویسی کردم ، باید بگردم پیداشون کنم ، بعدش براتون اسکن میکنم میذارم تو سایت
من خیال میکردم آزمون رو قبول بشم دیگه تمومه ولی الان فهمیدم که قبول شدن تو آزمون خان اوله :eek:

sanijoon

کاربر ممتاز
در مورد نکاتی رو که خلاصه نویسی کردم ، باید بگردم پیداشون کنم ، بعدش براتون اسکن میکنم میذارم تو سایت
من خیال میکردم آزمون رو قبول بشم دیگه تمومه ولی الان فهمیدم که قبول شدن تو آزمون خان اوله :eek:

خيلي لطف ميكنيد
مثل اينكه اين خان ها حالا حالاها دست از سر ما برنميدارن :w28:

simpatico4949

عضو جدید
یه نکته دیگه هم که تو این آزمون خیلی جالبه اینکه که در هر دوره دو یا سه سوال هست که شبهه داره یعنی مثلا دو تا گزینه صحیح داره ، یا سوال کلا اشتباه هست ، یا طبق سند و مدرک مطمئنی که جواب درست گزینه ب هست بعد که پاسخنامه میاد میبینی که گزینه صحیح رو زده الف !!!!

بنابراین هر دوره بعد از اعلام پاسخنامه کلی اعتراض میشه به این آزمون که با کلی بدبختی مثلا گزینه الف به گزینه ب تغییر میکنه ، بعد اون افرادی که گزینه الف رو انتخاب کرده بودن اعتراض میکنن بعد کلی کلنجار میان هر دو گزینه رو صحیح اعلام میکنن :surprised: بعضی وقتها هم زیر بار نمیرن

برای مثال :
در آزمون اسفند 91 سوال 10
91219363633542962233.jpg
اولین پاسخنامه ای که از مقررات ملی بیرون اومد گزینه صحیح رو زده بود گزینه 4
یعد تعدادی اعتراض گذاشتن که گزینه 1 صحیح است ، و مقررات ملی در کمال ناباوری قبول کرد که گزینه 1 درسته
بعد یک سری دیگه اعتراض گذاشتن که طبق ماده فلان استاندارد آتش نشانی گزینه 4 درسته ، که با کلی مکافات قبول کردن که گزینه 4 درسته
اومدن هر دو گزینه رو صحیح اعلام کردن و نمره اون رو به هر کی یکی از این دو گزینه رو زده بود دادن ولی تو پاسخنامه هنوز زده گزینه یک صحیحه :confused:

nafise05

عضو جدید
خیلی ممنون بابت نکاتی که فرمودید
در مورد خان های بعدی میشه یه کم توضیح بدید:smile:

simpatico4949

عضو جدید
خیلی ممنون بابت نکاتی که فرمودید
در مورد خان های بعدی میشه یه کم توضیح بدید:smile:
خواهش میکنم

بعد از حدود هفت ماه که من آزمون رو دادم تازه این هفته تونستم پروانه اشتغال رو تحویل بگیرم
بعد از گرفتن پروانه و ساخت مهر باید برید مسکن و شهرسازی و در یک جلسه توجیه بشید
بعد معرفی میشید به معاونت فنی شهرداری اونجا هم اگه خیلی خوش شانس باشید بعد یک ماه یک کلاس برگزار میکنن ، بعد از سه چهار جلسه کلاس برای شما یک وقت مصاحبه تعیین میکنن و دوباره از مقررات ملی و استانداردها و چیزهایی که تو کلاس گفتن از شما سوال میکنن ، اگه قبول بشید که دیگه میتونید نظارت بردارید
برای طراحی هم همین روند هست با یه مقدار سخت گیری بیشتر و دادن یک مصاحبه و دفاعیه که معمولا دو سه بار باید برید دفاع کنید تا اجازه طراحی به شما داده بشه هر نوبت مصاحبه هم سه ماه طول میکشه

همه ی اینا یه طرف ، باید طراحی و نظارت تاسیسات مکانیکی هم بلد باشید !!!! (تا 2000 متر طراح و ناظر تاسیسات مکانیکی و الکتریکی یک نفر هست):(

nafise05

عضو جدید
خواهش میکنم

بعد از حدود هفت ماه که من آزمون رو دادم تازه این هفته تونستم پروانه اشتغال رو تحویل بگیرم
بعد از گرفتن پروانه و ساخت مهر باید برید مسکن و شهرسازی و در یک جلسه توجیه بشید
بعد معرفی میشید به معاونت فنی شهرداری اونجا هم اگه خیلی خوش شانس باشید بعد یک ماه یک کلاس برگزار میکنن ، بعد از سه چهار جلسه کلاس برای شما یک وقت مصاحبه تعیین میکنن و دوباره از مقررات ملی و استانداردها و چیزهایی که تو کلاس گفتن از شما سوال میکنن ، اگه قبول بشید که دیگه میتونید نظارت بردارید
برای طراحی هم همین روند هست با یه مقدار سخت گیری بیشتر و دادن یک مصاحبه و دفاعیه که معمولا دو سه بار باید برید دفاع کنید تا اجازه طراحی به شما داده بشه هر نوبت مصاحبه هم سه ماه طول میکشه

همه ی اینا یه طرف ، باید طراحی و نظارت تاسیسات مکانیکی هم بلد باشید !!!! (تا 2000 متر طراح و ناظر تاسیسات مکانیکی و الکتریکی یک نفر هست):(
:confused::cry:
پس واقعا آزمون دادنش ساده ترین بخششه!
ضمنا تبریک می گم که پروانه تون رو گرفتید

nafise05

عضو جدید
واقعا

ممنون ، انشاالله شما هم قبول بشید
خیلی ممنون، یه سوالی داشتم، به نظرتون چقدر روی قانون و مبحث دوم تمرکز کنیم؟ اصلا ارزش داره به نظرتون 2- 3 تا سوال، یا بهتره که همه مباحث رو کامل و خوب بخونیم، البته من همه تقریبا همه مباحث غیرمرتبط رو هم خوندم اما پیدا کردن جواب سوالای قانون به نظرم خیلی سخت میاد، یه سوال دیگه هم این که به نظرتون مباحث ویرایش جدید چقدر مهمن؟ امسال مبحث 12 و 21 و 3 و 1 جدید ویرایش شدن

simpatico4949

عضو جدید
خیلی ممنون، یه سوالی داشتم، به نظرتون چقدر روی قانون و مبحث دوم تمرکز کنیم؟ اصلا ارزش داره به نظرتون 2- 3 تا سوال، یا بهتره که همه مباحث رو کامل و خوب بخونیم، البته من همه تقریبا همه مباحث غیرمرتبط رو هم خوندم اما پیدا کردن جواب سوالای قانون به نظرم خیلی سخت میاد، یه سوال دیگه هم این که به نظرتون مباحث ویرایش جدید چقدر مهمن؟ امسال مبحث 12 و 21 و 3 و 1 جدید ویرایش شدن

قانون معمولا یک سوال ازش میاد و مبحث دوم هم 2 سوال ، قانون به نظر من ارزش نداره (البته من خودم تو امتحان تونستم جواب سوالش رو پیدا کنم)همین که با کلمات آشنا شده باشید و بدونید تقریبا کجای کتاب هست بهتون کمک میکنه از فهرست بندی خود کتاب هم میتونید استفاده کنید ، یه نکته که کتاب قانون داره اینه که آخر کتاب اومده ماده هایی رو که سالهای بعد تصویب شدن رو آورده ، بعضی از این ماده ها ، ماده های قانون اصلی رو تصحیح کرده مثلا (فرضی) ماده 54 تعداد بازرسین در قانون اومده 4 نفر باشن ولی بعدا با یک اصلاحیه شده که ماده 54 از 4 نفر به 5 نفر تغییر یافت ، شما باید حواستون باشه که تو امتحان گزینه 5 نفر رو بزنید ، (پیشنهاد : کلیه مصوبات جدید رو در قانون اصلی پیدا کنید و بالای ماده بنویسید اصلاحیه دارد صفحه فلان)

مبحث دو هم یک سری که درباره پروانه ساختمان هست و جدول و اینا که جز حذفیات هست ، در حد روخونی کرده باشید کافی هست لازم نیست بفهمیدشون و یا حفظ کنید

مبحث 19 هم یک بخش دو سه صفحه ای در مورد برق هست ، البته معمولا از قسمت مکانیک هم یک سوال میاد که ارزش نداره کلش رو بخواید بخونید (من که نخوندم)

به نظر من اگه بتونید بفهمید کدوم قسمت از مباحث عوض شدن خیلی خوبه ، احتمال سوال اومدن از همون قسمت ها بیشتر هست
تا جایی که یادمه ما مبحث 1 رو نخوندیم !!!

اینقدر که از منابع نامشخص سوال میاد از منابع مشخص سوال نمیاد ، متاسفانه

nafise05

عضو جدید
اینقدر که از منابع نامشخص سوال میاد از منابع مشخص سوال نمیاد ، متاسفانه
نشریه 110 چطور؟ به نظرتون خوبه بخونیم؟ من کتابای هنرستانی رو نگاه انداختم به نظرم بعضی مباحثش نزدیک به سوالای سالهای قبل بودن، شما همچین منابعی رو مطالعه نکردین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.