بحث نقض حریم و اینا نیست
به هر حال اصلا دین و ایمان و حجاب یا هر چیز دیگه ای بیشتر جنبه ی شخصی برای اشخاص داره
اما مسئله ای که ملت باهاش مشکل دارن اینه که از یه فردی که این همه با چادر توی محافل و تلویزیون دیدنش و همچنین بار ها و بار ها سر همین چادرش حرفهایی زده؛ یه همچین حرکتی براشون عجیب بود
و الا به ما چه!!! با هرچی دوست داره بیاد بیرون و بگرده
مثل خیلیای دیگه که اینجورین
انتشار عکسهای بدون حجاب آزاده نامداری را مصداق نقض حریم خصوصی میدانید یا فکر می کنید در علنی کردن آن نفع عمومی هم هست؟
نظرتون چیه ؟
و چرا این موضوع در شبکه های اجتماعی داغ و بحث برانگیز شده ؟
منم در این بحث نظر شخصی خودم رو بدم:از آزاده نامداری تا خاتمی
آن روز که خاتمی «رئیس جمهور» قانونی مملکت، در خارج از ایران، خیلی «علنی»، با زنان نامحرم دست میداد کسی از افساد طلب ها صدایش در نیامد...
اما الان که یک مجری تلویزیون در خارج از ایران بصورت غیر علنی حجابش را در میاورد شروع کردند به بردن آبرو جهت پیاده کردن اهداف سیاسی خودشان
گناه بی حجابی غیر علنی و توجیه غیرواقعی آزاده برای کسب حیثیت به ناحق از دست رفته اش، به مراتب بهتر از گناه بزرگ هتک آبروی او توسط افسادطلب هاست.
هرچند آزاده هم اصلاح طلب بود، ولی باز هم یک انسان است. باید از خود پرسید آن که انسانیت را زیر پا میگذارد گناهکار تر است یا او که گناه غیرعلنی دارد...
بی حجابی غیر علنی یک مسئله کاملا شخصی است و گناهش خیلی کمتر از بی حجابی جلوی دوربین عمومی صدا و سیماست.
همچنین منافق خاین کسی است که عکس ناموس دیگران را در کل ایران پخش میکند که با آن اهداف سیاسی خودش را پیاده کند؛ نه آزاده نامداری که به او این توهین ها را میچسبانند!
و فردی که چادری های الان را غیر آزاد مینامد، حتما ناموس خودش معلوم الحال است...
وقاحت و پر رویی اینها حدی است که وقتی بی حجابی علنی را معترض میشویم اسم آزادی می آورند! چیزی که به همه ما مربوط می شود! ولی وقتی بی حجابی غیرعلنی کسی را فیلم میگیرند و پخش میکنند و هزار تهمت و توهین به ناموس مردم میزنند، انگار هیچ گناهی مرتکب نشده اند!
آزاده نامداری از اول هم یک محجبه کامل نبود. آن وقتی که زیر حجاب آرایش میکرد و آن وقتی که بخاطر بازی در آن فیلم حجابش کم شد و روسریش عقب رفت... ما از اول هم حساب بیشتر از این، روی او باز نکرده بودیم و او را نماد یک دختر محجبه کامل نمیدانستیم. اما اجراهای او با حجاب موردی نداشت... و هرکس نان عمل صحیح خود را میخورد... و اگر کسی یک فرد دیگری شود، دلیل این نیست که قبل از آن بخاطر ریا آن کار را انجام داده است.
حالا شما ماندید با کوهی از گناهان کبیره بردن آبروی دیگران، بی حرمتی، تهمت، توهین، تمسخر و...
شماها ماندید با نیات و اهداف کثیفی که بخاطرش این بازی هتک حیثیت را راه انداختید...
شماها ماندید با روی سیاه و رسوایی...
اری با تک تک شماها هستم. شماهایی که آن متن و عکس را نشر دادید...
من با ریاکاری ایشون هم موافق نیستم. ایشون مجبورن تو تلوزیون حجاب داشته باشن و از حجاب صحبت کنن چون این قانون کشوره. دلیلش ریاکاری نیست! فقط چون باید و باید طبق این قوانین عمل کنه.
انتشار عکسهای بدون حجاب آزاده نامداری را مصداق نقض حریم خصوصی میدانید یا فکر می کنید در علنی کردن آن نفع عمومی هم هست؟
نظرتون چیه ؟
و چرا این موضوع در شبکه های اجتماعی داغ و بحث برانگیز شده ؟
کسی با چادری یا غیر چادری بودن ایشون کاری نداره . من شخصا خودم در مسافرت تفریحی خیلی میبینم ایرانی هایی که توو فرودگاه همه چی رو می کنن میندازن زمین !! حتی چادری هاش ....
زندگی شخصی هر کسی به خودش ربط داره . البته سلبریتی ها فرق دارند اصلا با این روش هم معروف میشن هم درآمد زایی می کنند ... ولی باز نباید حقوق فردی و اجتماعی شخص رو انکار کرد .سخن اینجاست که امثال آزاده نامداری در سیستم مدیریتی و فرهنگی جامعه ما صاحب منصب هستند و من و شما را از همه چیز منع می کنند و موعضه می خوانند ولی خودشان در پی راه دیگر .... ؟! سخن این هست که وقتی صدا سیمای میلی این همه برنامه شعار فرهنگی میده اول کجری های خودشو یه فیلتری بکنه !
باز دم صدف طاهری و گلشیفته فراهانی گرم که رک و روراست گفتند ما اینو می خاییم نه دروغی نه چیزی ...
قدیم های نزدیک به افراد مثل آزاده نامداری می گفتند منافق!
منم در این بحث نظر شخصی خودم رو بدم:
اول از همه بگم که منم مخالف این اخلاق بد مردم کشورم هستم که اکثرا اونقدر بی کار و بی فرهنگ (البته به جز عده اندک با فرهنگمون) هستن که فقط منتظرن یه موضوعی پیش بیاد که در فضای مجازی چندوقتی خودشون رو باهاش مشغول کنن! ایشون اولین نمونه نیستن. نمونه اخر هم نخواهند بود. که ریشه این کار فقط و فقط فقر فرهنگی ست. ولی توی این یک مورد خاص باید به مردم حق داد! اونقدر دورویی در کشور هست که خون ادم بعضی وقتا به جوش میاد و از هر فرصتی استفاده میکنه که این گونه ادم ها رو رسوا کنه)
ولی در ارتباط با پیام شما باید نکاتی رو عرض کنم:
1- آزاده نامداری مقصر است! ایشون رو بی تقصیر ندونید. کسی که همه جا شعار حجاب میدهد. کسی که همه رو به رعایت کامل حجاب دعوت میکند خودش هرگز نباید زیر حرفش بزنه. این اتفاق در ابتدا برای این صدا داد که دورویی ایشون مشخص شد! جالب اینجاس که هنوز ایشون کوتاه نیومدن و ادامه میدن! اولش که پیام میدن بادی اومده و حجابشون رفته! که کلی خندیدیم بابت این قضیه :دی ... بعدش هم که از احساسات مردم سعی میکنن سو استفاده کنن و میان جلو دوربین گریه میکنن! (البته خب این روش هم خیلی رایجه توی کشور!!) ...
2- این موضوع رو سیاسی راست و چپی نکنید! همه سرو ته یه کرواسن!
3- و در مورد حجاب هم خستتون نمیکنم. این ویدیو رو ببینید: http://www.aparat.com/v/jneh5
4- در مورد گناه بودن بردن ابرو با شما موافقم و در این مورد مردم مقصر هستن... ولی توی این قضیه بی حرمتی، تهمت، توهین و تمسخر که شما میگید رو من به مردم نسبت نمیدم. به خود خانم نامداری نسبت میدم. ایشون هستن که مردم رو به تمسخر خودشون گرفتن و در ظاهر یک کار میکنن و در اصطلاح چون به خلوت می رود آن کارِ دیگر میکند! توهین مصاحبه ایشون هست که میان میگن همه محرم بودن! یا همون قضیه باد!
5- کدوم اهداف کثیف منظورتونه؟ :دی ببخشید. ولی از حرفای اخرتون حس میکنم این هم دسیسه امریکاس :دی
سلام
ببخشید شما خانومی یا آقا؟
دوستان از تغییر ظاهر هموطنان گفتید و اینکه بدلیل فشار در داخل کشور است و غیره
بنده خاطره ای از سفر ماه قبل به ترکیه تعریف میکنم شما برایش علتی پیدا کنید
بدلیل خستگی در متروی کاراکوی استانبول همراه همسرم نشستیم تا پسرم و عروسم خرید کوتاهی که داشتند انجام بدهند تا باهم به منزل برویم.
خانمی با لباس ناجور و شبیه پوشش زنان خیابانی با آرایش تند و مشتی تخمه در حال بالا و پایین رفتن در ایستگاه بود و احتمالا دنبال کسی میگشت و یا منتظر کسی بود.تخمه ها را میشکست و پوستشان را زمین میریخت.با تاسف به همسرم گفتم احتمالا ایرانی است، سپس به فارسی به خانم گفتم لطفا آشغالها رو زمین نریزید.
هیچ جوابی نداد و خوشحال شدم از اینکه ایرانی نیست و خواستم به ترکهایی که با حالت کراهت بار به خانم نگاه میکردند بفهمانم که ایشان ایرانی نیست لذا وقتی آن خانم مجددا از مقابل بنده رد شد دستهایم را محکم بهم زدم وقتی حواسش جلب شد پوست تخمه ها را نشان دادم که ناگهان خانم فرمودند " ای وای ببخشید حواسم نبود"
در حالی که خط ایجاد شده از پوست تخمه را نگاه میکردم سرم را پایین انداختم و به همسرم گفتم " خانم متاسفانه این هم ایرانی بود"