آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ادریس@

عضو جدید
سلام
دوستان من نمی خوام تو آزمونی شرکت کنم که اسکیس هم داشته باشه و اسکیس تو ارزشیابی تاثیر بدن
چه گرایشهای از معماری هست که می تونم بخونم؟
دانشگاه سراسری هم نمی خوام برم ( نه نه اصرار نکنید که نمیرم نه اصلا فایده نداره دوست ندارم:D:D )
همون ازاد قبول شم از سرمم زیاده:):)
طراحی شهری اسکیس داره؟
دیگه چه گرایشی اسکیس نداره مرسی

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اجازه منم یه سری توضیحاتی بدم.شاید به درد خورد:redface:
من تا حالا انقد کنکور دادم که دقیقا روال کنکورا دستم اومده.
اولین چیز برای شروع توکل به خداس.یعنی اینکه توکل کنی،شروع کنی،وبه آخرش فک نکنی.یعنی آخرش رو بسپر دست خدا.به نظرم مهمترین و اساسی ترین نکته موقع درس خوندن خلاصه نویسی هست.وبعدشم تنظیم درست وقت که حتما بشه خلاصه ها رو مرور کرد.نه مثل امسال من که 5 ماه درس خوندم ولی وقت برای مرور خلاصه هام کم آوردم و عملا هر چی خونده بودم سوخت شد:cry:
اما نکته بعدی آرامش و اعتماد به نفسه که باعث میشه راندمان کارمون بالا بره.
روش های درس خوندن هم به خود آدم بستگی داره.من چون تو خوابگاه و با بچه ها درس میخوندیم انواع روشا رو دیدم.دوستی داشتم که یه کتابو تموم میکرد میرفت سراغ کتاب بعدی بیشتری ها هم سه چهار تا کتابو با هم شروع میکردن.با توجه یه رتبه ها هم هر دو نوعش مجاز شدن ولی خوب نتایج اونایی که چند تا کتابو با هم میخوندن بهتر بود.
در باره منابع هم که همونطور که رها گفت منابع مهمو دیگه میشناسی.همینارو اگه خوب بخونی قبولی.برای زمان خوندن هم نم نم طی 8-9 ماه با فشرده طی 5-6 ماه به نظرم فرقی نداره.یعنی تو جامعه ی آماری کلاس ما نتیجه ی یکسان داشته:D
و بالاخره اینکه...حساس نشو:biggrin:شروع کن به خوندن.ایشالله قبولی.
ببخشید طولانی شد:gol:

آخرین ویرایش:

ادریس@

عضو جدید
من تصمیم جدی دارم برای کنکور امسال بخونم
از اول مرداد
خیلی دوست دارم زودتر بخونم
اما تو انتخاب گرایشم شک دارم
اولم برای سراسری می خونم بعدشم برای ازاد.سنگ مفت گنجشکم مفت می خونم ببینم چی میشه
فقط در حال حاضر راجب گرایش موندم.دوستان طراحی شهری گرایش های معماریه؟
واقعا دکوراسیون داخلی اسکیس نداره؟ اخه می دونید تو ازمونی که اسکیس باشه اونجوری که شنیدم تا حدی در حق بعضیا ظلم میشه.یعنی معیار سنجش میشه یه چیزی همراه با صلیقه یعنی یه چیز کیفی.نه اسکیسم خوبه و نه دوست دارم تو ازمونی شرکت کنم که معیار انتخاب همش کمی نباشه.

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من تصمیم جدی دارم برای کنکور امسال بخونم
از اول مرداد
خیلی دوست دارم زودتر بخونم
اما تو انتخاب گرایشم شک دارم
اولم برای سراسری می خونم بعدشم برای ازاد.سنگ مفت گنجشکم مفت می خونم ببینم چی میشه
فقط در حال حاضر راجب گرایش موندم.دوستان طراحی شهری گرایش های معماریه؟
واقعا دکوراسیون داخلی اسکیس نداره؟ اخه می دونید تو ازمونی که اسکیس باشه اونجوری که شنیدم تا حدی در حق بعضیا ظلم میشه.یعنی معیار سنجش میشه یه چیزی همراه با صلیقه یعنی یه چیز کیفی.نه اسکیسم خوبه و نه دوست دارم تو ازمونی شرکت کنم که معیار انتخاب همش کمی نباشه.

خوب پس معماري معماري و منظر رو بي خيال شو چون اسكيس داره
پيوسته بودي يا نا پيوسته؟
تمام كردي؟
دفاع كردي؟

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
مناره خلاصه كردن چطوريه؟ مال من خيلي زياد ميشه
يني اكثر وقتا واس امتحان كلاسي خلاصه ميكنم اما شب آخر واسه مرور خلاصه ها قانعم نميكنه ميگم شايد چيزيو از قلم انداخته باشم
با اينكه خوب درس مي خونم گاهي دوستام كه نميرسن بخونن ميان كتابمو ميگيرن جاهايي كه علامت زدمو مي خونن
خلاصه چطوريه؟
موضوع پايان نامتو چي انتخاب كردي؟

خلاصه کردن روش خاصی نداره.فقط نباید وسواس به خرج بدی.وقتی کتابو خوب خونده باشی خلاصه ها فقط حکم یادآوری رو داره.اگه نکات کلیدی رو بنویسی خود بخود با مرورشون کل مطلب ( به قول بارسلون تا فیها خالدون مطلب !! ) دستت میاد.
موضوع پایان نامم خانه ساحلی کودک...

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلام....راستی کلاس های سازه و زبان یادتون نره برید....کلاسهای ساعد سمیعی رو پیشنهاد میکنم...

معمارباشی

عضو جدید
اشتباه می کنی !!!
سازه یکی از درسهای تعیین کننده در کنکوره !!!
خیلی از بچه های معماری از ترس محاسبات و غیره بی خیال این درس می شن ...
ولی اگه یه نگاه سطحی به سوالات سالهای قبل بندازی می بینی خیلی هاش حفظی هست و راحت می شه نمرشو اورد

آخرین ویرایش:

معمارباشی

عضو جدید
ببین هر چی بیشتر بخونی شانست می ره بالا ... تو استاتیک اکثر سوالا حالت تئوریک و حفظی دارن شاید 4-5 تا (البته قطعی نیستا!!!) از سوالا حلی باشه ... که اونا هم از نظر حلی نسبتا اسونن ....
من می گم اگه قرار باشه قبول بشی باید اون چیزایی که اکثرا می تونن جواب بدن رو جواب بدی ! و حتی در مواردی ببینی نقطه قوتت توی کدوم مباحثه و در کدوم درسا می تونی ازبا تلاشت و ممارستت و صد البته استعدادت استفاده کنی تا از اکثریت بزنی جلو !!!
حالا این جلو زدن می تونه توی هر درسی باشه ولی بقیه درسا رو باید حداقل در حده بقیه بچه ها باشی و حداقل درصدی که می تونی بیاری رو از دست ندی !!!

الان اگه کتاب گلابچی : سازه در معماری و درک رفتار رو یه نگاه بندازی می بینی سالای قبل از این دو کتاب عینا سوال اومده .... از شکل و نمونه موردی بگیر تا جا خالی از جمله های کتاب !

بهترین پیشنهادی که می تونم بهت بکنم اینه که قبل از شروع به خوندن کتابها سوالات کنکور سالهای قبل را دانلود کن و یه 2 ساعت از یه روزت رو اختصاص بده به زدن تست های کنکور سالهای قبل !!!
توجه کن که این کار رو نمی کنی که ببینی درصدت چند می شه و ... این کار صرفا برای اشناییت با سوالای کنکور هست !!!

یه مزیت دیگه هم داره ... وقتی بعد از این کار شروع به خوندن کتابا می کنی ... چون یه پیش زمینه ذهنی از سوالا داری ... وقتی به خطی می رسی که ازش سوال اومده بود ناخوداگاه روی اون موضوع زوم می کنی و تمرکزت می ره بالا و بالای 90 % اون مطلب تو ذهنت حک می شه تا روز امتحان !!!(تجربه شخصی خودم بود این یکی !)

دیگه همین !!!

اهان فقط یه نکته بگم : ... جزوه و .... خیلی خوبن حتما پیدا کن ... ولی !!! فقط برای مرور !!! یعنی اصلا نگذار جزوه جای گزین کتاب های منبع بشن !!!

امیدوارم موفق باشی

sunny_elahe65

عضو جدید
سلام دوستان
من نمی دونم برای ارشد خود معماری رو انتخاب کنم یا گرایشای دیگه رو
دوست دارم انرژی معماری امتحان بدم اما شنیدم قبولیش سخته موندم چی کار کنم:(

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
من نمی دونم برای ارشد خود معماری رو انتخاب کنم یا گرایشای دیگه رو
دوست دارم انرژی معماری امتحان بدم اما شنیدم قبولیش سخته موندم چی کار کنم:(

سلام...من یه سری اطلاعات دارم در مورد گرایشهای معماری و بازار کارشون تو یه سی دی هست...اما هنوز وقت نکردم اطلاعاتشو اینجا بذارم...در اولین فرصت براتون میذارم

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم محاسباتش بود
آخه هم وقت گيره و هم احتمال درست زدنش 50 -50 هست
با حرفاي معمار باشي عزيز و بقيه تصميم گرفتم تئوري هاشو بخونم
يكي از دوستام مي گفت ارشد معماري خيلي آسونه چون همش تئوريه
نظر شما چيه؟
نقطه نظرات با هم فرق میکنه به نظر من به جای اینکه تمام تایم بزاری وا سه خوندن در حد رتبه ی 400 تا 600 بخونی ام اسکیستو قوی کنی بهتره چون یکی از دوستای من با رتبه ی 970 دانشگاه تهران شبانه قبول شد
و در مورد اینکه میگن محاسباتش کم شده دلیل عمدش نبود ریاضی دیگه وگر نه که سازه و ایستایی مقاومت مصالح پابرجاست

nima arc

عضو جدید
نگران نباش.تو میتونی.

نگران نباش.تو میتونی.

سلام وروجک اسم قشنگ و بامزه ای
یک توصیه بهت می کنم که اگه وقت کافی برای مطالعه نداشتی از جزوات و کتب اصلی اساتیددانشگاه تهران یا شهید بهشتی استفاده کن.
به امید موفقییتت.
Picture 026.jpg

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی میدونه چند تا کد رشته رو میشه همزمان شرکت کرد؟ مثلا میشمه هم طراحی شهری و هم معماری شرکت کرد و اسکیس جفتشونم داد؟

سماته

عضو جدید
avalan sorry ke finglish minevisam chon system farsi type nemikone.....
2 ta gerayesh mituni sherkat koni azizam ama yekish bayad shenavar bashe meslemaremat ya modiriat proje

ادریس@

عضو جدید
خوب پس معماري معماري و منظر رو بي خيال شو چون اسكيس داره
پيوسته بودي يا نا پيوسته؟
تمام كردي؟
دفاع كردي؟
سلام
امروز 5 تیر بود منم اخرین امتحان ترم 6 را هم دادم
در مجموع یه 30 واحدی مونده که تموم کنم یعنی دو ترم.کارشناسی پیوسته.
یه روزم یه روزه.شده از همین فردا کمو بیش کمی زبان می خونم
ممنونم وروجک جان واقعا پشت کارت و انگیزت قابل تحسینه.منم خیلی استفاده کردم کلی منو جلو انداختیا.
من که می خوام اول گرایشمو انتخاب کنم.
برای اسکیس هم یک سال وقت داریم روزی یه ربع هم تمرین کنیم اسکیسمون خوب میشه :دی
برای زبان من قصد دارم اول کتاب tik8 گاج رو بخونم.همش واژگان کل دوره و روش یادگیریش هم خیلی عالیه و تثبیت میشه توی ذهن
برای کسانی که زبانشون کمی ضعیفه اول این کتابو بخونن فکر کنم جواب بده.دوستم که فقط د حد زبان دبیرستان خونده بود تونسته بود 30 درصد زبان بزنه.
من می خوام همون معماری معماری را بخونم.
راستی یه دفتر برنامه ریزی هم گرفتم .که واقعا دیدیم که چه جوری توی کنکور واسه کارشناسی ساعات مطالعمو برد بالا.
همون دفتر برنامه ریزی کانون فرهنگی اموزش
جمع بندی کردی منم خبر کنیا
من چند روزی دیگه همه کتابا را یه جا می گیرم می زارم تو کتابخونه
بعد شروع میکنم.
راجب روش خوندنمم یه چیزی بلدم که برای خودم جواب میده حالا بعدا که خوندیم تبادل نظر می کنیم
که به نظر من حتما حتما باید چند کتاب را با هم بخونی. تا بعد

سماته

عضو جدید
رشته هایی مثل مرمت، انرژی، مدیرییت پروژه که میتونی همزمان با معماری و معماری داخلی و ... شرکت کنی رو شناور میگن. در واقع میشه دو تا امتحان. دفترچه کنکورم دستم نیست در اولین فرصت اطلاعات کامل میزارم برات دوست عزیز

معمارباشی

عضو جدید
من دو تا دفتر برنامه ریزی رو امتحان کردم ... یکی قلم چی برای کنکور کارشناسی و دفتر برنامه ریزی تیک تاک (شایدم تاکتیک!!!) گاج ....

به نظرم گاج خیلی بهتر اومد یه نگاه بهش بندازید !!!
البته این دفتر ها کار خاصی نمی کنند فقط کمی تا قسمتی به برنامه هاتون نظم می دن !

نظر منو بخواهی اگه قرار بر انتخاب باشه من دفتر تیک تاک (شایدم تاکتیک!!!) گاج رو پیشنهاد می دم

معمارباشی

عضو جدید
سبز ها رشته های شناورن .... و نارنجیه اصلی هست ....

شما در امتحان ارشد می تونید یه رشته اصلی + 1 رشته شناور حداکثر اتخاب کنید ...

مثلا نمی شه 2 تا شناور شرکت کنید

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    63.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

کدخدا

مدیر بازنشسته
والا من از انرژي خيلي نميدونم
فك كنم وقتش باشه استاد مسعود باز يه سري به اين تاپيك بزنه
ر كارشناسي ارشد در دو جا به اين اسم برميخورين( تا امسال)
1- دانشگاه تهران كه بايد كنكور مديريت بدين و از اين طريق وارد بشين و البته اسم حقيقي اين رشته low energy architecture
2- دانشگاه علم و صنعت كه بايد كنكور معماري بدين و البته به اسم پايداري.مدركي كه ميگيريد مهندسي معماري و هيچ اسمي از پايداري و انرژي نيست. ميشه گفت معماري با رويكرد پايداري ميخونيد.

رشته انرژي كلا حدودا 4 دوره است که داره در ايران دانشجو میگیره و در واقع یک رشته بین رشته ای میشه ازش نام برد. یعنی یک رشته بین رشته معماری و تنظيم شرايط محيطي.هدف اين رشته ایجاد یک طراحی در زمینه درست مصرف كردن انرژی. همون مطلبي كه به صورت كاربردي در شهر مصدر دوبي ميشه ديد. يا در بسياري از طراحي هاي سنتي گذشته.شايد این بحث در ایران بخاطر اینکه انرژي با قيمت پائين در اختيار زیاد کاربرد نداشته باشه ولی خارج از ایران مخصوصا کشور هایی که خیلی سرد یا خیلی گرم هستن طرفدار های زیادی داره و كلا رشته به روزي . در خيلي از طراحي هاي جديد معماراي بزرگ ميشه ديد كه به اين مطلب توجه دارن.

دروس ارائه شده در مقطع کارشناسی ارشد انرژی معماری در دانشگاه تهران:

ترم ١ :
کامپیوتر تخصصی 1 (٢ واحد ) - اقلیم و معماری بومی و سنتی(٢ واحد ) - طراحی معماری و انرژی 1(۴ واحد )- جزئیات سیستمهای غیر فعال وفعال خورشیدی(٢ واحد ) - تنظیم شرایط سایت(٢ واحد )

كه اگه بخوايم توضيحي در مورد هر درس بديم

اقلیم و معماری بومی و سنتی ( ٢ واحد - جبرانی ) در خصوص نگهداری و استفاده از انرژی طبیعی در معماری سنتی هست
کامپیوتر تخصصی ( ٢ واحد - جبرانی ) نرم افزار های تخصصی محاسبه انرژی در ساختمان شامل نور و صدا و گرمایش رو تدریس میشه
جزئیات سیستمهای فعال و غیر فعال ( ٢ واحد جبرانی ) مستقیما در خصوص سیستمهای ذخیره سازی انرژی هستش .
تنظیم شرایط سایت ( ٢واحد - جبرانی ) در خصوص شناخت سایت طراحی و قابلیتهای انرژِی آن هست
طراحی معماری وانرژی (۴ واحد ) مثل یک طراحی معمولی معماری در خصوص طراحی بر مبنای اصول حفظ و استفاده از انرژی طبیعی هست

ترم ٢ :
سمینار مباحث ویژه(٢ واحد ) - مبانی طراحی اکولوژیک(٢ واحد ) - مراتب اجرایی ساختمان (٢ واحد ) - طراحی معماری و انرژی (2) (۴واحد ) - فیزیک ساختمان (صوت و نور)(٢ واحد ) - روش تحقیق(٢ واحد )

ترم ٣ :
طراحی شهری و انرژی (۴ واحد )- سیستمهای اندازه گیری و بهینه سازی ساختمانهای موجود (٢ واحد )- مدیریت انرژی در معماری و شهرسازی(٢ واحد ) - رساله نهایی( با اخذ مجوز از آموزش ۶ واحد )

ترم ۴ :
رساله نهایی

ورودي هر سال دانشگاه تهران 5 نفرروزانه و 5 نفر شبانه هست. و معمولا ميانگين حدود50%. كه البته در سالهاي مختلف متفاوت.نفر برتر سال گذشته اين رشته خانم پرديس ميرمالكي و سال 87 اقاي علي سروش. علم و صنعت هم معمولا 7-10 نفر روزانه و 7-10 نفر شبانه. ورود به اين رشته مخصوصا دانشگاه تهران در ابتدا مشكل به نظر ميرسه اما محال نيست. فقط كمي تلاش بيشتر ميخواد

از اساتيد مطرح در اين رشته دكتر حيدري- دكتر قائم مقامي- دكتر خان محمدي- دكتر مفيدي و...رو ميشه نام برد.اغلب اساتيد در استرالیا تخصص گرفتن(به جز دكتر حيدري: انگلستان و دكتر مفيدي امريكا)

اما کسایی که به رشته انرژی معماری علاقه دارن و نمیتونن و یا نمیخوان از طریق کنکور این رشته رو بخونن :
دانشگاه تهران هر سال دوره های آزادی رو تحت عنوان دوره تداوم برگذار میکنه که در اون سه رشته انرژیی معماری و تکنولوژی معماری و مدیریت پروژه های ساختمانی تدریس میشه
این دوره ها از یک میلیون و دویست تا دو میلیون تومان هزینه داره و روزهای چهارشنبه و پنج شنبه برگذار میشه
مدتش سه ماه و در آخر هم مدرک دوره عالی آموزش رو میدن.
منبع:
http://amirhb74.persianblog.ir/tag/کارشناسی_ارشد_انرژی_معماری

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سبز ها رشته های شناورن .... و نارنجیه اصلی هست ....

شما در امتحان ارشد می تونید یه رشته اصلی + 1 رشته شناور حداکثر اتخاب کنید ...

مثلا نمی شه 2 تا شناور شرکت کنید

مرسی خیلی لطف کردی :)
اما این مال دفترچه ی چه سالیه؟
این شرایط برای کنکور 90 هم بوده؟
من کنکور 90 رو شرکت نکردم واسه همین دفترچه ش رو ندارم نمیدونم توش چی بوده

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه که من فکر می کردم ضریب درک منظر واسه زیر گروه معماری معماری صفره!!!!!!!!!!!!!!!!
الان میبینم که 1!!!
کنکور 89 درک منظرو جواب ندادم! :))

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون کدخدا
فقط این قسمت اخرش که گفتین مدرک دوره عالی میدن یعنی چی؟ یعنی فرقی نمیکنه که بری دانشگاه یا این دوره رو بگذرونی؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه که خرجش کمتر از ازاد در میاد و احتمالا به صرفه تره؟!

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماها از کی میخاین شروع کنید؟ شایدم شروع کردید! من که خیلی گیجم! 4 ساله از کنکورم میگذره یادم رفته کنکوری بودن چه جوریه!
من میخوام از زبان شروع کنم و شاید هم برسم فن رو هم تا یه جاهایی بخونم ولی چون پایان نامه دارم شاید نرسم
شماها چی؟ بیاید یه کم تبادل نظر کنیم! با چه درسی شروع کردید یا میخاین شروع کنید؟

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شماها از کی میخاین شروع کنید؟ شایدم شروع کردید! من که خیلی گیجم! 4 ساله از کنکورم میگذره یادم رفته کنکوری بودن چه جوریه!
من میخوام از زبان شروع کنم و شاید هم برسم فن رو هم تا یه جاهایی بخونم ولی چون پایان نامه دارم شاید نرسم
شماها چی؟ بیاید یه کم تبادل نظر کنیم! با چه درسی شروع کردید یا میخاین شروع کنید؟
من از اونجایی که زبانم خوب نیست فعلا ترجیح میدم درک عمومی و فنی رو شروع کنم البته اولویت با پایان ناممه میخوام اگه بشه تا شهریور تموم کنم بعد کلا بشینم درس بخونم

یونیک

عضو جدید
سلام... بعد 2 سال که از کنکور کارشناسی پیوسته گذشت بر گشتم
الان میخوام واسه ارشد بخونم اگه خدا بخواد. کسی راجع به اکادمی تخصصی معماری سعید سعیدی پورهیچی می دونه؟چون 20 تیر برای ثبت نام میخوام برم. فایده داره؟کسایی تو تاپیک با رتبه های بالا هستن ؟اگه اره رتبه شون چند شده و کجا رفتن کلاس؟؟ .

YA3_3PID

عضو جدید
کاربر ممتاز
گرایشهای مغماری داخلی ، معماری اسلامی ، مطالعات،مرمت ، بازسازی پس از سانحه بدون اسکیس هستن.معماری و منظر هم که با اسکیس همراهه.

سلام . ببخشيد شما مطمئن هستيد كه مهندسي معماري اسلامي و معماري داخلي اسكيس ندارن ؟ اخه من دفترچه شماره 1 سال 89 دارم توش نوشته اسكيس دارن و ضريبش 5 هست . يعني عوض شده ؟

پیوست ها

• arshad89.pdf
    802.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . ببخشيد شما مطمئن هستيد كه مهندسي معماري اسلامي و معماري داخلي اسكيس ندارن ؟ اخه من دفترچه شماره 1 سال 89 دارم توش نوشته اسكيس دارن و ضريبش 5 هست . يعني عوض شده ؟
سلام
بله حق با شماست و اشتباه از من بوده .از دوستان هم معذرت میخوام بخاطر این اشتباه و یه بار گرایشها و ضرایب رو جدا جدا میزارم تا هر گونه ابهامی بر طرف بشه.
بازم بابت این اشتباه عذر میخوام...

منابع کارشناسی ارشدناپیوسته دولتی مجموعه معماری و گرایشهای آن .
مجموعه معماری از گروه هنر کارشناسی ارشد دارای 6 گرایش به شرح زیر می باشد:
1- مهندسی معماری
2- معماری منظر
3- مهندسی معماری اسلامی
4- مطالعات معماری ایران
5- بازسازی پس از سانحه
6- معماری داخلی
تا سال 1388 مجموعه معماری فقط دارای چهار گرایش اول بوده اما از سال 1389 دو گرایش آخر نیز به این مجموعه اضافه گردیده است .
هر داوطلبی که دارای مدرک کارشناسی باشد بدون توجه به نوع مدرک کارشناسی خود می تواند متقاضی ثبت نام در کنکور سراسری کارشناسی ارشد مجموعه معماری شود . داوطلبان عزیز باید توجه داشته باشند که آزمون این مجموعه به دو صورت تستی و تشریحی برگزار خواهد شد.
ابتدا آزمون تستی برگزار می شود . پس از تصحیح اوراق تستی ، از داوطلبانی که با توجه نمره اکتسابی مجاز به انتخاب رشته می باشند ، آزمون تشریحی به عمل خواهد آمد .
مواد آزمون :

مهندسی معماری
زبان عمومی وتخصصی با ضریب 2
دروس فنی ساختمان (تنظیم شرایط محیطی ، ایستایی ، شناخت مواد ،عناصر وجزئیات ،تاسیات) با ضریب 3
دروس تاریخ و مبانی نظری (تاریخ معماری جهان ، معماری معاصر،معماری اسلامی ، مبانی نظری معماری ) باضریب 2
درک عمومی معماری باضریب 3
درک عمومی معماری منظر باضریب 1
پروژه عملی طراحی (اسکیس معماری )باضریب 5

بازسازی پس از سانحه:
دروس فنی ساختمان (تنظیم شرایط محیطی ، ایستایی ، شناخت مواد ،عناصر وجزئیات ،تاسیات) با ضریب 3
دروس تاریخ و مبانی نظری (تاریخ معماری جهان ، معماری معاصر،معماری اسلامی ، مبانی نظری معماری ) باضریب 2

معماری داخلی:

معماری منظر:
دروس فنی ساختمان (تنظیم شرایط محیطی ، ایستایی ، شناخت مواد ،عناصر وجزئیات ،تاسیات) با ضریب 1
درک عمومی معماری باضریب 1
درک عمومی معماری منظر باضریب 3
پروژه عملی طراحی (اسکیس معماری منظر )باضریب 5

مهندسی معماری اسلامی:

دروس فنی ساختمان (تنظیم شرایط محیطی ، ایستایی ، شناخت مواد ،عناصر وجزئیات ،تاسیات) با ضریب 2
درک عمومی معماری باضریب 2

مطالعات معماری ایران:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا