آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
جزوات طراحی شهری خانه شهرسازان خوبه؟

سلام جزوات خانه شهرسازان خوبه. فقط چون پارسال یک سری منابع جدید اضافه شده بود، هیچ سوالی از این جزوه ها نیومده بود. (این را بچه ها به من گفتند)

من همیشه گفتم، برای خوندن فقط کتاب و برای دوره از جزوه استفاده کنید. برای اینکه جزوه در واقع نکاتی هست که سالهای پیش ازشون سوال اومده و ممکنه امسال دیگه ازش سوال نیاد

موفق باشید :gol:

raul1362

عضو جدید
عزیزم این سایت که گفتم اینه ببین به دردت میخوره یا نه http://www.shahrsazan.ir
شما ارشد برنامه ريزي شهري قبول شديد؟زبان چقدز مؤثره؟ زبان چي خونديد؟ قبول شدن سخته؟منم ميخوام برنامه ريزي شهري شركت كنم وتي هنوز هيچي نخوندم يعني نميدونم چي بخونم هر كس يه جيز ميگه:(

archinect

عضو جدید
پارسه که جزوه هاش خوب نیست
اگه کتابایی که اکثرا توی سایتای مختلف معرفی شده رو بخونین یا خودتون هم درکل میدونید که واسه ارشد بدرد میخوره رو از حالا خلاصه برداری کنید هیچ چیزی بهتر از اینا نیست

aster

عضو جدید
سلام بچه ها خوبين؟من كه خيلي استرس دارم تا كنكور چيزي نمونده ديگه ... بچه ها به نظرتون براي گرايش معماري ، براي مصالح راهيان ارشد كافيه يا نه؟

raha

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها خوبين؟من كه خيلي استرس دارم تا كنكور چيزي نمونده ديگه ... بچه ها به نظرتون براي گرايش معماري ، براي مصالح راهيان ارشد كافيه يا نه؟

براي مصالح كتاب پوران پژ‍وهش خيلي عالي و كامله!

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
رتبه و درصد اهميت چنداني نداره. اونچه كه تعيين كننده ست در كنكور ارشد معماري اسكيس هست و بس! اينو به يقين ميگم و افسوس ميخورم كه چرا بايد اينطوري باشه! كه 4 ساعت طراحي سريع و با استرس و از اون بدتر قضاوت بين 2500 شيت كه توسط تعداد محدودي استاد در يه بازه ي زماني كم (شايد بررسي شيت ها به 20 ثانيه هم نميكشه) .... سرنوشت دانشجو هاي معماري رو رقم ميزنه... مسخره است واقعا

من خودم رتبه ام 111 شد و هيچي قبول نشدم... يكي از بچه هاي كلاسمون با رتبه ي 174 شهيد بهشتي قبول شده... از دوستان ديگمون با رتبه ي 700 روزانه ي شيراز قبول شده... Pارسال يه نفر با رتبه ي 1300... خورده اشو يادم نيست. دانشگاه قزوين قبول شده... و يه عالمه نتيجه ي عجيب و غريب ديگه كه الان حضور ذهن ندارم... ولي وقتي ميشنوم مخم سوت ميكشه... من تو طراحي ادعايي ندارم اما حداقل نمره هاي Pاياني دروس طراحي معماري 1.2.3.4.5 ام كه با بهترين و سختگير ترين اساتيد دانشگا ه هم داشتم نشون ميده كه دانشجوي كم تواني نبودم و هميشه جزو ماكزيمم ها ي كلاس هاي طراحي بودم... اما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب حتما با پاچه خواری نمره میگرفتی .

5967

عضو جدید
darsad

darsad

salam mostafa khan
donia cheghadr kochike
man ham daram vase memari mikhonam
fekre darsad ha nabash
har sal fargh motefavete say kon faghat behtarin bashi
rasti az jozvehaye nafarate bartar ghfel nashoo
rasti foote ghazio tasliayat migam
as_mkh@yahoo.com:gol:

5967

عضو جدید
205

205

سلام
24زبان
70فن
67تاریخ
45!درک
45 منظر
46.7اسکیس
الان هم دارم میخونم
اکه میخوای زیر50
بشی باید میانگین نمرات با اعمال ضرایب حدود 60 باشه
امیدوارم هر کس تلاش میکنه به نتیجه برسه:gol:

• Like
واکنش ها: MEG

5967

عضو جدید
منظر

منظر

سلام
با توجه به سوالات88 کسی از منابع جدید منظر خبر داره؟

lsm

عضو جدید
سلام خوبی
چون وقت زیادی داری تا کنکور بهتره کتاب هر درس و بخونی ازش خلاصه بگیری.
برای معماری معاصر کتاب لامپیونی رو بخون
معماری اسلامی هم 2 تا کتابای پیر نیا

royafshp

عضو جدید
سلام
24زبان
70فن
67تاریخ
45!درک
45 منظر
46.7اسکیس
الان هم دارم میخونم
اکه میخوای زیر50
بشی باید میانگین نمرات با اعمال ضرایب حدود 60 باشه
امیدوارم هر کس تلاش میکنه به نتیجه برسه:gol:

سلام دوست
شما با این درصد هایی که گفتید رتبه ی تئوری و رتبه ی کلتون چند شد؟:w10:

5967

عضو جدید
سلام دوست
شما با این درصد هایی که گفتید رتبه ی تئوری و رتبه ی کلتون چند شد؟:w10:
خانم رویا سلام
چیزی به نام رتبه کلی نداریم
بعد از اسکیس رتبه ات توی فرم انتخاب گرایش و دانشگاه ها به تفکیک می اید مثلا معماری دانشگاه تهران:
رتبه داوطلب 210 اخرین فرد قبولی12
دانشگاه بهشتی گرایش منظر نوبت شبانه:
رتبه داوطلب 80 اخرین فرد قبولی95
و...

5967

عضو جدید
دوست عزیز
سلام
مصالح زیاد مهم نیست معمولا 2 تا سوال میاد که نخونده جوابش معلومه اما .اس خالی نبودن عریضه مصالح هنرستان -ساختمان-رو بخونی کافیه.من پیشنهاد میکنم با اولویت بندی بکنی تو خوندن کتابها ،مثلا اول کتابهای گلابچی رو که12تا سوال فن رو ÷وشش میده بخون بعد....

سپیدار

کاربر بیش فعال
سوال

سوال

با سلام و احترام
به همه ی دوستان گرامی خسته نباشید میگم و امیدوارم روزهای باقی مونده تا کنکور رو با انرژی و امید بتونیم سپری کنیم .
دو سوال داشتم پیرامون شیوه های معماری ایران بعد از اسلام .
اول اینکه : ایا کسی از دوستان در خلاصه نویسی هاشون ، این شیوه ها رو بر اساس سلسله های تاریخی دسته بندی کردن ؟ به عنوان مثال : سبک ِ خراسانی :شامل سلسه ی سامانیان و بخشی از غزنوی و . . . ؟ اگر این کار رو انجام دادن ، ممکنه در اینجا قرار بدن ؟ ( چون میدونم ممکنه وقت نوشتن و تایپ کردن نداشته باشید ، عکس ِ معمولی از دست نویستون هم قرار بدید عالیه . کمتر شرمنده میشم .)
و دوم اینکه : با توجه با تجربه و بر اساس شیوه طرح سوالات ، برای دوره ی معماری بعد از اسلام ، بهتره بنا ها رو با توجه به شیوه شون دوره کنیم یا از نظر سلسله پادشاهی در اون قرار گرفتن ؟ یا کلا حساب کتاب نداره و باید به هر دو صورت وقت گذاشت و دسته بندی کرد ؟

پیشاپیش اگر کسی پاسخی داد ، سپاس گزاری میکنم . در ضمن چند سوال ِ مبهم و نا مفهوم و . . . که در سالهای قبل اومده رو سعی میکنم در اولین فرصت روی سایت قرار بدم تا با هم فکری هم ، اگر این سوالات تکرار شد ، اشتباه گذشتگان مون رو نکنیم .
(امیدوارم سوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم)

زمستان ِ تان مبارک .

M

marieh_

Guest
با سلام و احترام
به همه ی دوستان گرامی خسته نباشید میگم و امیدوارم روزهای باقی مونده تا کنکور رو با انرژی و امید بتونیم سپری کنیم .
دو سوال داشتم پیرامون شیوه های معماری ایران بعد از اسلام .
اول اینکه : ایا کسی از دوستان در خلاصه نویسی هاشون ، این شیوه ها رو بر اساس سلسله های تاریخی دسته بندی کردن ؟ به عنوان مثال : سبک ِ خراسانی :شامل سلسه ی سامانیان و بخشی از غزنوی و . . . ؟ اگر این کار رو انجام دادن ، ممکنه در اینجا قرار بدن ؟ ( چون میدونم ممکنه وقت نوشتن و تایپ کردن نداشته باشید ، عکس ِ معمولی از دست نویستون هم قرار بدید عالیه . کمتر شرمنده میشم .)
و دوم اینکه : با توجه با تجربه و بر اساس شیوه طرح سوالات ، برای دوره ی معماری بعد از اسلام ، بهتره بنا ها رو با توجه به شیوه شون دوره کنیم یا از نظر سلسله پادشاهی در اون قرار گرفتن ؟ یا کلا حساب کتاب نداره و باید به هر دو صورت وقت گذاشت و دسته بندی کرد ؟

پیشاپیش اگر کسی پاسخی داد ، سپاس گزاری میکنم . در ضمن چند سوال ِ مبهم و نا مفهوم و . . . که در سالهای قبل اومده رو سعی میکنم در اولین فرصت روی سایت قرار بدم تا با هم فکری هم ، اگر این سوالات تکرار شد ، اشتباه گذشتگان مون رو نکنیم .
(امیدوارم سوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم)

زمستان ِ تان مبارک .

سلام سpيدار عزيز... تا اونجا كه من ميدونم منبع اصلي سوالات معماري اسلامي كتاب دكتر pيرنيا ست كه ايشون معماري ايران رو به 5 شيوه شيوه تقسيم بندي كردن. كتاب آقاي كياني هم كه از منابع درجه 2 ذكر شده بر اساس دوره هاي تاريخي اين دسته بندي رو انجام داده...
اما شيوه هاي دكتر pيرنيا به اين صورت سبك هاي تاريخي رو شامل ميشن :
( البته ببخشيد خلاصه هام همراهم نيست كه اسكن كنم يا به صورت دقيق جزئيات رو ذكر كنم. طبق محفوظات خودم كليات رو ميگم)

قبل از اسلام به تر تيب:

ايلام - ماد

هخامنش (شيوه ي pارسي)

سلوكيان و اشكانيان و سامانيان ( شيوه ي pارتي)

بعد از اسلام:

سامانيان ( شيوه ي خراساني)

غزنويان -آل بويه - آل زيار و سلجوقيان ( شيوه ي رازي )

ايلخانيان ( شيوه ي اول آذري ) تيموريان ( شيوه ي دوم آذري )

صفويه ( شيوه ي اصفهاني)

سوالهاي كنكور متاسفانه هيچ وقت حساب و كتاب نداشته و نداره... اما خب تا به حال ثابت شده كه طراحان سوال علاقه ي بيشتري به كتاب هاي دكتر pيرنيا دارن.

اميدوارم تونسته باشم جواب سوالتون رو بدم.

سپیدار

کاربر بیش فعال
سلام سpيدار عزيز... تا اونجا كه من ميدونم منبع اصلي سوالات معماري اسلامي كتاب دكتر pيرنيا ست كه ايشون معماري ايران رو به 5 شيوه شيوه تقسيم بندي كردن. كتاب آقاي كياني هم كه از منابع درجه 2 ذكر شده بر اساس دوره هاي تاريخي اين دسته بندي رو انجام داده...
اما شيوه هاي دكتر pيرنيا به اين صورت سبك هاي تاريخي رو شامل ميشن :
( البته ببخشيد خلاصه هام همراهم نيست كه اسكن كنم يا به صورت دقيق جزئيات رو ذكر كنم. طبق محفوظات خودم كليات رو ميگم)

قبل از اسلام به تر تيب:

ايلام - ماد

هخامنش (شيوه ي pارسي)

سلوكيان و اشكانيان و سامانيان ( شيوه ي pارتي)

بعد از اسلام:

سامانيان ( شيوه ي خراساني)

غزنويان -آل بويه - آل زيار و سلجوقيان ( شيوه ي رازي )

ايلخانيان ( شيوه ي اول آذري ) تيموريان ( شيوه ي دوم آذري )

صفويه ( شيوه ي اصفهاني)

سوالهاي كنكور متاسفانه هيچ وقت حساب و كتاب نداشته و نداره... اما خب تا به حال ثابت شده كه طراحان سوال علاقه ي بيشتري به كتاب هاي دكتر pيرنيا دارن.

اميدوارم تونسته باشم جواب سوالتون رو بدم.

marieh گرامی
از پاسخ شما و وقتی که گذاشتید بسیار سپاس گزارم . دو نکته که حتما اشتباه تایپی بوده رو ذکر کنم که دوستان اشتباه نکنند .
1.دکتر پیرنیا معماری ایران را به 6 شیوه دسته بندی کردند .
2.اخرین سلسله پیش از اسلام ساسانی بوده که فکر میکنم به اشتباه سامانی تایپ شده .

بابت محفوظات ِ منظم تون ، بهتون تبریک میگم .
متاسفانه فکر میکنم حق با شما باشه که حساب کتابی نداره . مثلا سوالات سال 82 به نظرم بسیار سخت تر از سالهای قبلش اومد . بخصوص تاریخ معماری . مثلا چند سوال پاسخش سلجوقی بود ، که خب حتی اگر مطمئن باشید که جواب درسته ، باز هم به شک می افتید که پاسخ چند تست ، یک دوره تاریخی باشد .

به هر حال ممنونم .

عمر نیلوفرتون به اندازه ی ادراک ِ قرن ها .

M

marieh_

Guest
marieh گرامی
از پاسخ شما و وقتی که گذاشتید بسیار سپاس گزارم . دو نکته که حتما اشتباه تایپی بوده رو ذکر کنم که دوستان اشتباه نکنند .
1.دکتر پیرنیا معماری ایران را به 6 شیوه دسته بندی کردند .
2.اخرین سلسله پیش از اسلام ساسانی بوده که فکر میکنم به اشتباه سامانی تایپ شده .

بابت محفوظات ِ منظم تون ، بهتون تبریک میگم .
متاسفانه فکر میکنم حق با شما باشه که حساب کتابی نداره . مثلا سوالات سال 82 به نظرم بسیار سخت تر از سالهای قبلش اومد . بخصوص تاریخ معماری . مثلا چند سوال پاسخش سلجوقی بود ، که خب حتی اگر مطمئن باشید که جواب درسته ، باز هم به شک می افتید که پاسخ چند تست ، یک دوره تاریخی باشد .

به هر حال ممنونم .

عمر نیلوفرتون به اندازه ی ادراک ِ قرن ها .

بله درسته. ببخشيد اشتباه محاسباتي شد. 6 شيوه رو ذكر كردم. ولي در ابتداي pست 5 شيوه نوشتم. اون مورد هم ساساني هست كه اشتباه تايpي بود. باز هم معذرت ميخوام. ممنون كه اصلاح كردين...
شب كه رسيدم خونه. اگر تونستم خلاصه ي اين بخش رو اسكن شده ميزارم توي سايت. موفق باشيد.

5967

عضو جدید
ماهیگیری!!!!

ماهیگیری!!!!

سپیدار عزیز منم خسته نباشی میم به همه اونایی که زحمت میکشن تا یهیقدم جلوتر برسن
جواب دوستان به سوال شما صحیحه اما ناکامل اما برای مسلط شدن به اینجور مباحث، کتاب راهیان ارشد قسمت تاریخ ومبانی نظری رو بهتون پیشنهاد میکنم
این یه جور ماهیگیریه

holand

عضو جدید
ارشد ازاد واحد علوم و تحقیقات

ارشد ازاد واحد علوم و تحقیقات

لطفا تعداد شرکت کنندگان ازمون ارشد معماری دانشگاه ازاد واحد علوم تحقیقات اگه کسی میدونه راهنمایی کنه؟ترو خدا واحدهای دیگه ازاد تهران رو میدونید کمک کنید؟:cry:

holand

عضو جدید
تعداد شرکت کنندگان ارشد ازاد

تعداد شرکت کنندگان ارشد ازاد

اگه کسی نعداد شرکت کنندگان ارشد ازاد دانشگاهای تهران رو میدونه لطفا راهنمایی کنه؟:cry:

sepideh2727

عضو جدید
سلام دوستان
كسي درباره دانشگاه آزاد اطلاعات كامل داره؟
يعني هزينه و شهريه؟
آزمونش كي هست؟
چه تعداد تهران ميگيره ؟
و...

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
لطفا تعداد شرکت کنندگان ازمون ارشد معماری دانشگاه ازاد واحد علوم تحقیقات اگه کسی میدونه راهنمایی کنه؟ترو خدا واحدهای دیگه ازاد تهران رو میدونید کمک کنید؟:cry:

دانشگاه آزاد هیچ اطلاعاتی منتشر نمی کنه، بنابراین کسی هم نمی دونه دقیقا چند نفر شرکت میکنند. تقریبا 80% کسانی که سراسری شرکت می کنند.. در آزمون دانشگاه آزاد هم شرکت می کنند.

سلام دوستان
كسي درباره دانشگاه آزاد اطلاعات كامل داره؟
يعني هزينه و شهريه؟
آزمونش كي هست؟
چه تعداد تهران ميگيره ؟
و...

هزینه حدود ترمی 1.5 هست. آزمونش هم اردیبهشت برگزار میشه، صبح امتحان تئوری و عصر اسکیس
هر واحد نزدیک به 20 نفر می گیره

raha

مدیر بازنشسته
بچه ها کسی از زمان ثبت نام دانشگاه آزاد اطلاعی نداره که چه تاریخی هست؟ :w05:

sepideh2727

عضو جدید
دانشگاه آزاد هیچ اطلاعاتی منتشر نمی کنه، بنابراین کسی هم نمی دونه دقیقا چند نفر شرکت میکنند. تقریبا 80% کسانی که سراسری شرکت می کنند.. در آزمون دانشگاه آزاد هم شرکت می کنند.

هزینه حدود ترمی 1.5 هست. آزمونش هم اردیبهشت برگزار میشه، صبح امتحان تئوری و عصر اسکیس
هر واحد نزدیک به 20 نفر می گیره

ممنون :gol::gol:
منابع رو هم مي دونيد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا