سلام.........من دستم تو اسكيس ضعيف (البته من واسه كنكور سال89 ميتونم ارشد شركت كنم فكر كنم وقت واسه تقويتش دارم)اما به نظرتون اگه كسي به خواد رو تكنولوژي معماري سرمايه گذاري كنه اشتباست؟؟چون اسكيسم نداره و ميتونم تمام وقتو رو تئوري بزارم!!شركت كننده هاي تكنولوژي چند تان تقريبا چون پذيرش خيلي كمه!!راستي از رشته هاي مثل عمران يا صنايع خيلي تو آزمون تكنولوژي شركت ميكنن؟؟ممنون ميشم
ممنون ميشم........كمكم كني.......و ايميلتو در اختيارم بزاري--مشكل اينجاست متاسفانه كسي واقعا در مورد اين رشته چيزي نميدونه((منم در حدي كه تو سايتا نوشتنو سرچ كردم ميدونم \كه خيلي كمه)) ريسكه-----واسه همين ميترسم----اما اگه يكي بتونه كمكم كنه خوب ميشه--------ممنونم منتظر اطلاعاتت هستمسلام دوست عزیز
گویا اینجا علاقه ای به تکنولوژی معماری نیست!!!کسی جواب نمیده!!!!!
تکنولوژی معماری رو فقط دانشگاه تهران،حداکثر 10 نفر میگره،پس یکم ریسکه.
چون این رشته دروس تاریخ معماری و درک معماری رو نداره افراد دیگه خصوصا عمرانی ها شرکت میکنند.
من می خو ام امسال فقط تکنولوژی شرکت کنم،می توانم در آینده اطلاعات بهتری بدم.
موفق باشی![]()
ممنون ميشم........كمكم كني.......و ايميلتو در اختيارم بزاري--مشكل اينجاست متاسفانه كسي واقعا در مورد اين رشته چيزي نميدونه((منم در حدي كه تو سايتا نوشتنو سرچ كردم ميدونم \كه خيلي كمه)) ريسكه-----واسه همين ميترسم----اما اگه يكي بتونه كمكم كنه خوب ميشه--------ممنونم منتظر اطلاعاتت هستم
اینجا کسی گرایش معماری-معماری قبول نشده؟
آزاد یا سراسری؟؟؟ هیچکی؟
تراز کدوم دانشگاه آزاد تهران بالاتره؟ تهران شمال/تهران مرکزی/علوم و تحقیقات تهران ؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
من رشته عمران خوندم ومیخواهم کارشناسی ارشد معماری شرکت کنم.
خواهش میکنم یک آموزشگاه خوب به من معرفی کنید.
ضمنا به نظر شما امکان موفقیتم چقدر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بچه ها بریم انتشارات دانشگاه تهران بگیم جزوات معماری رو میخواییم چیجوریاست هر درسی که بخواییم جزئه دارن جدا جداست باهمه یکی روشنمون کنه![]()
سلام
وقتی رفتید بخش کپی، می گید جزوه معماری چیا دارن؟؟؟ یک عالمه جزوه می ذاره جلوت که خودت انتخاب می کنی و برات کپی می کنن. قیمتش هم کپی دانشجویی حساب می کنه![]()
ببخشید میشه آدرس دقیق این مکان رو که جزوه میگیرن رو به من بگید ؟![]()
سلام
کسی از دوستان امسال کنکور اسکیس داشت؟
میخوام ببینم سبکش امسال جه شکلی بود و سوالاش چی بوده؟
سلام به همه دوستای گلم ...کسی راجع به کتابهای راهیان ارشد اطلاعی داره؟
کتابش تو چه سطحیه؟؟؟
ممنونم
سلام
از دوستان عزیز کسی اطلاع داره که سئوالات درس زبان به صورت تفکیک شده در آزمون کارشناسی ارشد معماری به چه صورت طرح میشود یعنی چند سئوال از زبان عمومی و چند سئوال از زبان تخصصی و تعداد سئوالات برای گرامر و لغت چند تا می باشد و همچنین در مورد تفکیک سئوالات درس ایستایی 1و2؟
بچه ها به نظرتون خوندن نشریه 55 واجبه؟
کتاب جایگزینی سراغ ندارین که حجمش کمتر باشه؟
بچه ها به نظرتون خوندن نشریه 55 واجبه؟
کتاب جایگزینی سراغ ندارین که حجمش کمتر باشه؟
دوستان کسی جواب سوال ما رو نمیده؟؟؟؟؟؟