آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

wildshaghayegh

عضو جدید
سلام دوستان:w40::w40::w40:

كجاييد پس كنكوري ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
dynamic پس كجايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
ديديد كنكور چقدر امسال راحت بود؟
.
خداييش فكرشو ميكرديد دروس فني رو اينجوري سوال بدند؟
.سوال ها رو كه ديديد قيافتون اينجوري نشد؟:w11:
.
از اين راحت تر ميخواستيد امتحان مباني نظري بديد؟
بازم بگو من فقط روحيه تقويت ميكنم.ديديد حرفام درست بود؟:w14:
:w14::w14::w14:

کدخدا

مدیر بازنشسته
سلام دوستان:w40::w40::w40:

كجاييد پس كنكوري ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
dynamic پس كجايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
ديديد كنكور چقدر امسال راحت بود؟
.
خداييش فكرشو ميكرديد دروس فني رو اينجوري سوال بدند؟
.سوال ها رو كه ديديد قيافتون اينجوري نشد؟:w11:
.
از اين راحت تر ميخواستيد امتحان مباني نظري بديد؟
بازم بگو من فقط روحيه تقويت ميكنم.ديديد حرفام درست بود؟:w14:
:w14::w14::w14:
من که راحتی ندیدم توی تاریخ و منظرش!
کجاش راحت بوده نمی دونم!

wildshaghayegh

عضو جدید
منكه نخونده بودم و با اين وضع سوال ها واقعا پشيمونم....
اما منتظرم خبر خوشحالي تك تكتون رو بشنوم و خوشحال بشم.:victory:

wildshaghayegh

عضو جدید
من که راحتی ندیدم توی تاریخ و منظرش!
کجاش راحت بوده نمی دونم!
كدخدا چي ميگي؟
مباني معماري و مباني معماري منظرش فوق العاده بود همينطور دروس فني...
همه راضي بودند تقريبا
يه كمي تاريخ ها رو بايد خيلي مي خونديم.
زبانش هم قسمت دومش تخصصي هاش راحت بود...
با اينحال اميدوارم نتيجه امتحانت خيلي بهتر از اوني باشه كه فكر ميكني.

کدخدا

مدیر بازنشسته
كدخدا چي ميگي؟
همه راضي بودند تقريبا
احتمالا منابعی که من خوندم با شما متفاوته البته تقریبا همه کتابا رو خوندم به جز چند تا که احتمالا از همونا بوده

z a r a

عضو
من که دیگه حالم داره از ارشد بهم میخوره. . .!!! :confused:
نه به اون سوالایی که توی مدیریت طرح کرده بودند و نه به سوالای امروز معماری.:cry:
من سوالای زبان رو خیلی خوب زدم، فنی که واقعاً ساده بود، البته جز 5-6 سوالش که مربوط به نور و تنظیم شرایط میشد که نزدم.
تاریخ معماری رو هم چون نخونده بودم نتونستم چیز زیادی بزنم، درک عمومی که فوق العاده ساده بود، منظر رو هم به 10 سوال جواب دادم.
با این اوصاف فکر میکنم مجموعاً سوالای امسال واقعاً واسه اونهایی که برای معماری خونده بودن ساده بوده، ;) چون منی که فقط برای مدیریت خونده بودم تونستم به سوالها اینجوری جواب بدم، دیگه چه برسه به اونهایی که برای معماری خوندن !!! :redface:
امیدوارم چندتا رتبه تک رقمی اینجا داشته باشیم امسال. . . ;)

wildshaghayegh

عضو جدید
احتمالا منابعی که من خوندم با شما متفاوته البته تقریبا همه کتابا رو خوندم به جز چند تا که احتمالا از همونا بوده[/quote
منابع سوالها امسال خيلي پراكنده بود.من دوران دانشجوييم كتابهاي متفرقه زياد ميخوندم...
بعضي از سوالها امروز از منابعي اومده بود كه اصلا فكر نمي كردم يه روز بخواد منبع كنكور باشه.....
از ديدنشون واقعا تعجب كردم...
البته من براي كنكور امسال اصلا درس نخوندم.ولي اعتراف ميكتم قبلا كتاب و درس زياد ميخوندم و اطلاعات تخصصيم تقريبا خوبه . اينو هميشه استاد هام هم ميگفتند.امروز هم به پشتوانه همون اطلاعات رفتم سر جلسه و بد هم به نظرم نبود...
مطمعنم شما هم خوب امتحان داديد...
به اميد خدا نتيجه خوبي هم ميگيريد...:smile:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي بابا من يه عالمه توضيح نوشته بودم الان پريد ...... نمي دونم لابد سند نكردم ....
درهر حال ديگه نا ندارم دوباره بنويسم ....
بستگي داره خوب به چي بگيم يكي شايد به 30 درصد بگه خوب .... يكي به 60 درصد هم نگه ....
منم نظرم با كدخدا يكيه
.

بايد منتظر نتايج باشيم تا ببينيم خوب جواب داديم يا بد ....
موفق باشيد.

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
كدخدا چي ميگي؟
همه راضي بودند تقريبا
به نظر من هم کدخدا راست میگه فقط درک عمومیش راحت بود که اونم نمیشه مطمئن بود چقدر نمره منفی زدی زبان که افتضاح بود معماری معاصر هم معلوم نیست از کجا داده بودن:mad:

wildshaghayegh

عضو جدید
به نظر من هم کدخدا راست میگه فقط درک عمومیش راحت بود که اونم نمیشه مطمئن بود چقدر نمره منفی زدی زبان که افتضاح بود معماری معاصر هم معلوم نیست از کجا داده بودن:mad:

واي.......................
اين از شما.......اون از كدخدا.اونم از ديناميك.........
پس فكر كنم من و دوستام تو اصفهان خيلي خراب كرديم كه تقريبا به نظر هممون كنكور خوبي بوده............:cry::cry:
:crying::crying:
همه اون رقص و پايكوبا ها رو پس ميگيرم دوستان.
حالا كي جواب سوالها مياد تو سايت؟

wildshaghayegh

عضو جدید
اما سوالها به دستم برسه ميتونم تك تك سوالها رو با اسم كتاب و صفحشون براتون بگم.
مسلط نبودم چون مال چند سال قبل بود و مرور نكرده بودم .اما همه رو قبلا خونده بودم....:cry:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم

می دونم که امروز کنکور داشتین .

امیدوارم همتون قبول بشید . ;)

مخصوصا کسایی که تلاش کردن .

اینقدر استرس نداشته باشید ؛ هر چی صلاحه همون میشه . :smile:

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر منم زبانش سخت بود سوالای معماری معاصرشم برا من که جدید بود ولی فن ساختمانش نسبت به سال پیش خیلی بهتر بود :redface:

Alireza00

عضو جدید
سلام

-ورقه رو که دادم ( یعنی از زیر دستم که کشیدند ) به بقل دستیم گفتم چقدر راحت بود و.... آخرش همدیگه رو بقل کردیم ( فکر کن چقدر احساسات بالا زده بود که یکی رو که نمی شناسی بقل کنی ) شاد !!!!!!!!! با خودم گفتم زیر پنجاهم .
- توی راهرو همه خوشحال بودند ، همه می گفتند عالی بود ، چه قدر راحت بود !!!!! با خودم گفتم پس همه خوب دادند .
- جلوی در ، در مورد سوال ها صحبت می کردیم که تازه فهمیدیم عجب دسته گلی به آب دادیم .

در کل یه پسره که ازش پرسیدم چه طور دادی؟ و گفت متوسط . در مورد این که همه می گن خوب دادیم گفت : " اونایی که سال اولشونه فکر می کنند خوب دادند ، نتایج که بیاد تازه گندش در میاد "

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

-ورقه رو که دادم ( یعنی از زیر دستم که کشیدند ) به بقل دستیم گفتم چقدر راحت بود و.... آخرش همدیگه رو بقل کردیم ( فکر کن چقدر احساسات بالا زده بود که یکی رو که نمی شناسی بقل کنی ) شاد !!!!!!!!! با خودم گفتم زیر پنجاهم .
- توی راهرو همه خوشحال بودند ، همه می گفتند عالی بود ، چه قدر راحت بود !!!!! با خودم گفتم پس همه خوب دادند .
- جلوی در ، در مورد سوال ها صحبت می کردیم که تازه فهمیدیم عجب دسته گلی به آب دادیم .

در کل یه پسره که ازش پرسیدم چه طور دادی؟ و گفت متوسط . در مورد این که همه می گن خوب دادیم گفت : " اونایی که سال اولشونه فکر می کنند خوب دادند ، نتایج که بیاد تازه گندش در میاد "
منم از همين مي ترسيدم و حدس مي زدم برا همين خيلي با احتياط جواب مي دادم ....
از دوستام هر كي امروز خونده بود مي گفت سخت بود هر كي نخونده بود مي گفت آسون بود همين منو به شك انداخت كه نكنه حدسم درست باشه ....

Seesteen

عضو جدید
کارشناسي ارشد

کارشناسي ارشد

زمان انتشار كليد اوليه آزمون كارشناسي ارشد اعلام شد
87/11/23 تاريخ درج خبر
كليد اوليه آزمون كارشناسي ارشد سال 1388 يك هفته پس از برگزاري آزمون روي سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org قرار مي گيرد.

جواب سوالا که بیاد مشخص میشه کی چی کار کرده...مهم نیست که سوالا راحت بوده یا سخت...مهم اینه که ببینیم ترازمون نسبت به بقیه چیه.
من که منتظرم کلید سوالات بیاد ببینم چی کار کردم.

angelelham

عضو جدید
من که دیگه حالم داره از ارشد بهم میخوره. . .!!! :confused:

نه به اون سوالایی که توی مدیریت طرح کرده بودند و نه به سوالای امروز معماری.:cry:

من سوالای زبان رو خیلی خوب زدم، فنی که واقعاً ساده بود، البته جز 5-6 سوالش که مربوط به نور و تنظیم شرایط میشد که نزدم.

تاریخ معماری رو هم چون نخونده بودم نتونستم چیز زیادی بزنم، درک عمومی که فوق العاده ساده بود، منظر رو هم به 10 سوال جواب دادم.

با این اوصاف فکر میکنم مجموعاً سوالای امسال واقعاً واسه اونهایی که برای معماری خونده بودن ساده بوده، ;) چون منی که فقط برای مدیریت خونده بودم تونستم به سوالها اینجوری جواب بدم، دیگه چه برسه به اونهایی که برای معماری خوندن !!! :redface:

امیدوارم چندتا رتبه تک رقمی اینجا داشته باشیم امسال. . . ;)

مشکل اینه که همه فنی و درک و خوب زدن. به احتمال زیاد درصدها خیلی میره بالا. امتحان آسون ظرفیت دانشگاه ها رو که بالا نمیبره فقط رقابت رو سخت تر میکنه اینطوری . من خودم فنی و درک رو خیلی خوب زدم ولی میبینم اکثرا همینطورن. واسه همین زیاد هم نمیشه امیدوار بود .

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل اینه که همه فنی و درک و خوب زدن. به احتمال زیاد درصدها خیلی میره بالا. امتحان آسون ظرفیت دانشگاه ها رو که بالا نمیبره فقط رقابت رو سخت تر میکنه اینطوری . من خودم فنی و درک رو خیلی خوب زدم ولی میبینم اکثرا همینطورن. واسه همین زیاد هم نمیشه امیدوار بود .
حالا اون مادربزرگه مال سال چند بوده خونه اش؟ :razz:
اون يكي هم كه مدير مدرسه زدم من ... :surprised:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون مادر بزرگرو باید از خودش پرسید خونش ماله کی بوده.
من هم مدیر مدرسه زدم.
حالا كه اينطوريه اون بطري رو چي زدين؟
من گزينه 3 زدم چون كه اون قسمت باريكش براگرفتن تو دسته من كاربري(عملكرد) و دوام زدم ... البتهبا گزينه 1 خيلي نزديك بودن ....دوستم مي گفت آخه دوام ميخ واد چي كار يكبار مصرفه خب ... ديدم اونم راست مي گه اما اگه استحكام و پايداري به تنهايي بود كه بايد مخروطي مي شد . از پايين به بالا مخروط برعكس بود تا نصف
عجب سوالايي!

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیزم و عرض خسته نباشید برای این یکسال زحماتی که کشیدید .
باید بگم کنکور ارشد خصوصا معماری داره به سمتی میره که دیدگاههای جدیدی که لزوما موافق و یا مخالفهای خودش رو داره ، به سمتی پیش میره که نیازهای واقعی حال حاضر رو هدف گرفته .
خارج از بحثهای روزمره ، آزمون اسکیس سال قبل نشون داد طراحی ساده ولی پرمعنا ، نیازه امروز ماست . کسی دیگه به طراحی و نقاشی و رنگ آمیزی شیت نیازی نداره و اینها تماما هنر های دانشجویان معماری باید باشه برای خلاقیت و ارائه دروسشون در دوره دانشگاهی و اینکه از همین موضوع هم نتایج مثبتی حاصل بشه که دانشجو متوجه بشه برای کار معماری باید به همه ابزار ی متوصل بشه و تمام خلاقیت خودش رو ضمن طراحی مناسب در ارائه کارش هم نشون بده .
معتقدم یک معمار طرح خودش رو در راندو و شیت بندی و ... نشون نمی ده و این طرح یک بناست که حرف اول رو میزنه . البته منکر هنر معمار در شیت بندی اصولی نیستم .
با تمام این شرایط آزمون امسال هم رویکرد خارج شدن از حول دایره ایی بود که مرکز اون اساتید طراح سوال معتبر و موسسات آموزش و سنجش و ... رو داشت و این جای تفکر و تامل داشت برای اونهایی که سالهاست در رابطه با معماری مطالعه می کنن ، باهاش درگیرن ، براش زحمت کشیدن تا کسی که فقط با خوندن فقط ، تاکید می کنم فقط منابع سوالات ، جای یک دانش آموخته معماری رو بگیره که سالهاست داره تو اتلیه ها استرس می کشه و سر تحویل پروژه ها چیزی ازش نمی مونه . قبول کنید که اگر و فقط اگر منابع هر سال تکرار بشه در حق بچه های معماری ظلم می شه و با این جوی که معماری در حال حاضر داره ، این موضوع باعث برگشتن سایر دانش آموختگان به رشته های خودشون میشه .
به هر حال برای همه عزیزانم که با زحمات فراوان در طی این یکسال تلاش کردن آرزوی موفقیت و کامیابی می کنم و امیدوارم مطالعات ارشد جدای از اجبارش برای آزمون ، اطلاعات اونها رو بیشتر و عمقی تر کرده باشه .

کدخدا

مدیر بازنشسته
خب
سلام به همگی چه کنکوریا چه اونایی که این شتر بالاخره در خونه همشون می خوابه.
ظهر انقدر اعصابم به هم ریخته بود که نمی تونستم چیزی بگم
روز کنکور:
بعد از کلی خوندن و اینترنت گردی که تمام اطلاعتم به روز باشه و روزی 8-9 ساعت درس خوندن با توجه به اینکه هم مدیریت بودم هم معماری با کلی آمادگی 100 درصد رفتم برا کنکور.
حوزم دانشگاه آزاد بود.نشستم و بالاخره کنکور شروع شد مثل همیشه 10 تا سوال اولش کلمه عجیب داشت که مجبورم کرد اکثرشو نگاه کنم 4 تاشو بلد بودم که 3 تاشو زدم .یه کم پایین تر 5تا سوال بود که معمولا سادست 5تاشو زدم و صفحه رو چرخوندم دیدم بله دوباره از دیکشنری سوال دادن(من با فلسفه حفظ دیکشنری مخالفم امسالم فرهنگ تصویری رو نخوندم)فکر می کنم 3 تاشو زدم رفتم صفحه بعد که خب همچنان جمله چه کنکور خوبی سر زبونم بود.
رسیدم به فن دیدم به به چه جکایی گزینه درست بال بال میزنه که پرش کنم منم یکی یکی رفتم جولو.
خوش گذشت!(فوق العاده ناراحت بودم)من با کنکور سخت موافقم نه چرت!
چشم به سوالای تاریخ روشن شد و باعث شد 2تا از سوالای مصالح رو 100درصد مطمئن بودم رو نزنم سوالای تاریخ یه چیزو می گفت که منبع عوض شده منبع کجاست!من که کل ساختمونای اینترنتم می دونستم کار کیه اینا چیه!با کلی از این علامت سوالا سوالای سادشو هم اشتباه زدم تا یکی از بدترین درصدام رقم بخوره.
سوالا مشکوک بود به نظرم یه جور عجیبی چیده شده بود انگار لجبازی 2تا دانشگاه بود!
همه پاشودن می خان برن ساعت تازه 9:30!
این یه چیز رو می رسوند که تعداد سوالاتی که می دونستن به 30 نمی رسیده یا اینکه سوالا رو داشتن.
به درک رسیدم که همیشه یه آش از هر چی که بخواین از مادر بزرگ و بطری آب گرفته(که باعث شده کارشناسان به این فکر بیفتن که چرا شیشه نوشابه اینجوری نیست!واقعا ساختار بطریه نوشابه چیه این خطوط به تلالو آب کمک میکنن!چه تحلیلایی....
تا مادر بزرگم که کف پنجرش سیمانی و لوله بخاریش می پیچه سقف خونشم بلنده حالا بگید نوش مرده یا زندست!
یا یه مکعب که می خوایم از 2 جهت عمود بر هم ببریمش چقدر عجیب!
نکته ای که توی سوالات امسال این بخش خود نمایی می کرد افتضاح بودن اسکیس اساتید طراح سوال بود که خود نمایی می کرد!
رسیدیم به منظر
گذشتیم از منظر و دیدم فقط 6 تاشو زدم انم نا مطمئن
کنکور امسالم تموم شد یه فایده داشت اونم اینکه الان یه کتاب خونه بزرگ دارم که همه کتاباشو خوندم.
همین و همین
موفق باشید
1387/11/27

کدخدا

مدیر بازنشسته
حالا مدیریت چه کردی ؟ :) همه اینا رو هم که نوشتی من نفهمیدم ، خوب دادی یا بد ؟
آخه خودمم نفهمیدم!
و اما مدیریت
مدیریت حوزم بالای کوه بود یه منظره فوق العاده جولوم.
زبانش خب بد نبود خوب بود تقریبا ایستاییشم به نسبت ساده به نظر می رسید.البته تا کلید نیاد نمیشه خیلی حرف زد
مصالحش متحول بود که خب من وقتی داشتم می رفتم جولو فهمیدم چون سه تای اولی تحول نداشت نوبت مصالح بود!
کلا با سبک مدیریت موافق بودم ولی معماری اصلا! شده مضحکه همه رشته ها از مهندسی آبیاری گیاهان دریایی تا مهندسی گردگیریه نرم افزار

reza1198

عضو جدید
سوالات کنکور ارشد معماری را هنوز کسی اپلود نکرده؟
عمرانی ها زدند جلو
اونا سوالات رو آپ کردند

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما سوالها به دستم برسه ميتونم تك تك سوالها رو با اسم كتاب و صفحشون براتون بگم.
مسلط نبودم چون مال چند سال قبل بود و مرور نكرده بودم .اما همه رو قبلا خونده بودم....:cry:
پس خوش به حالت که اینقدر مطالعات جانبیت زیاده
اگه وقت کردی منابع و کتابهایی که به نظرت مفید بوده میذاری؟;) انشاله که قبولی

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا كه اينطوريه اون بطري رو چي زدين؟
من گزينه 3 زدم چون كه اون قسمت باريكش براگرفتن تو دسته من كاربري(عملكرد) و دوام زدم ... البتهبا گزينه 1 خيلي نزديك بودن ....دوستم مي گفت آخه دوام ميخ واد چي كار يكبار مصرفه خب ... ديدم اونم راست مي گه اما اگه استحكام و پايداري به تنهايي بود كه بايد مخروطي مي شد . از پايين به بالا مخروط برعكس بود تا نصف
عجب سوالايي!
منم همین گزینه رو زدم به نظر درستتر می امد تو طراحی ستونای کتابخونه کدوم رو زدید؟

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
كد خدا همشو گفتي..............اتاق مدير مدرسه يادت رفت بگي.......:victory:
همون مدرسه كه پله 2 طرفه داره...پليس داره.اسكلت داره....
این 2 تا سوال جدا بود
بله های مدرسه که خیلی مشکوک بود من نزدم ولی اتاقه که اسکلت و نقشه و ... داشت به نظرم دفتر مدیر مدرسه بود

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همین گزینه رو زدم به نظر درستتر می امد تو طراحی ستونای کتابخونه کدوم رو زدید؟
والا يادم نمونده شك كردم دو بار عوض كردم گزينه رو . همين ترم قبلم كتابخونه بود .
به نظرم كه گزينه پاركينگ بود كه زياد ربطي نداشت و گرنه هم بار وارده حسابه هم مخصوصا قفسه ها

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سوالات کنکور ارشد معماری را هنوز کسی اپلود نکرده؟

سلام.
سوالات ارشد کلیه گرایشهای معماری رو روز سه شنبه تا عصر برای دوستان خواهم گذاشت .
موفق باشید .

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام و خسته نباشید به همه دوستان ;)

امیدوارم همه نتیجه تلاشهاتون را بگیرید. :gol:

راستی جریان این مدیر مدرسه و مامان بزرگ چیه؟؟؟ یکی برای من توضیح بده :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا