سپاس جناب مهندس
خیلی خوب میشه اگه تاپیکو ادامه بدین و انواع تلسکوپ ها و در صورت امکان قیمت هاشون رو هم معرفی کنید.
![]()
١٢ اینچ بازتابی نیوتنی با پایه جستجوگر خودکار SKP30015 EQ6 Pro | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||
این تلسکوپ جدید بزرگترین تلسکوپ نیوتنی کمپانی SKYWATCHER است که تا به امروز تولید شده است. قدرت جمع آوری نور این تلسکوپ 44% بیشتر از مدل 10 اینچ است و اجرام با میدان دید بیشتری در آن قابل مشاهده اند. برای نمونه بازوهای کهکشانی M65 , M66 براحتی قابل تفکیک اند و رصد آنها بسیار جالب خواهد بود . کهکشان NGC3628 یکی از اجرامی است که زیبایی آن در این تلسکوپ بیشتر به چشم می آید. این تلسکوپ به رصدگران جدی آسمان، مراکز نجومی و مدارس توصیه میشود. خرید ابزارهای جانبی مانند : filterخورشید، filterماه، filterسحابی، filterعکاسی، filterضد آلودگی نوری و چشمی هایی با میدان دید باز همراه این تلسکوپ توصیه میشود. با کنترل دستی آن پس از آن که این ابزار آماده کار کردید به جستجوی خوشه ی کروی M13 بروید تا تصویری بسیار زیبا از آن را در چشمی تلسکوپتان شاهد باشید . این خوشه ی ستاره ای ، مانند کندوی زنبور عسلی است که زنبورهای آن ستارگانش هستند . | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
١١٤ میلیمتری بازتابی (استوایی) SKP 1145 EQ1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
این تلسکوپ نیوتنی کوچک بر ساده ترین مقر موتوردار استوار شده است که نسل اول مقرهای استوایی کمپانی SkyWatcher است دقت این موتور تنها برای ردیابی اجرام آسمانی قابلیت مناسبی دارد و در زمان عکاسی کمترین دقت را در بین ابزارهای دیگر دارد. برای عکاسی Primary (اتصال دوربین عکاسی به طور مستقیم به لوله ی اپتیکی تلسکوپ ) باید حتماً از بارلوی 2X آداپتوری، Steadypixcam ویا Variableadapterاستفاده کرد تا فوکوس لازم را در نزدیک و بینهایت برای عکاسی دریافت کرد. اما برای عکاسی قلمدوش در هنگامی که از لنز دوربین میخواهیم استفاده کنیم ابزار لازم روی حلقه اتصال تعبیه شده است ( پیچ قلمدوش ). تفاوت این مقر موتوردار با دیگر مقرهای پیشرفته ی کمپانی در نداشتن دوربین قطبی کننده است و کم تعداد بودن دندانه های موتور این نوع مقر است. اما لوله ی اپتیکی کوچک، کارا و با کیفیت این دستگاه آن را جزء پرفروشترین تلسکوپهای بازتابی کوچک در ایران کرده است. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
این تلسکوپ 250 میلیمتری بزرگترین تلسکوپ موتوردار نیوتنی آسمان شب است. آینه ثانویه، 58 میلیمتر قطر دارد و وزن تیوب اپتیکی در حدود 13 کیلوگرم است. این تلسکوپ مجهز به مقر معروف و پیشرفته EQ6Pro است. فوکوس آن مثل مدل قبلی 2 اینچ است وبرای چشمی های 2 اینچ آداپتور مخصوص دارد. برای این مقر میتوان Orion Autoguide راسفارش داد و قابلیت موتورها را افزایش داد. GPS نیز میتوان به آن نصب کرد و مقر این تلسکوپ تحمل وزنی معادل 23 کیلوگرم را دارد که برای عکاسان بسیار مناسب است اما میتوان بسیاری از تلسکوپهای اشمیت کاسگرین بزرگتر مثل 12 و 11 اینچ و یا 14 اینچ را روی مقر EQ6Pro قرار داد که این مزیت قابل توجهی است. این تلسکوپ را میتوان در رصدخانه های کوچک بر پایه استوانه ای به نام “ Pier ” نصب کرد. برای کمتر شدن لرزشهای اطراف تلسکوپ میتوان از Pad لرزه گیر استفاده کرد . filterشیشه ای خورشید نیز گزینه ای مناسب برای رصد خورشید است. اما برای راحت تر شدن کار با لوله ی اپتیکی کمپانی ، قطعه ای برای مقر در نظر گرفته است که طول مقر را نسبت به سه پایه افزایش میدهد. این امر برای جلوگیری از برخورد سه پایه به لوله ی اپتیکی آن است. طول سه پایه از 85 سانتیمتر تا 147 سانتیمتر متغیر است. این تلسکوپ برای رصد سیارات، سحابیها و کهکشانها و بسیاری از اجرام دیگر مناسب است و به تمامی پژوهشسراها، مدارس و منجمان آماتور جدی توصیه میشود. در سالهای گذشته هیچ کدام از این مدل تلسکوپ در شرایط آب و هوایی متفاوت کشور دچار آسیب جدی نشده اند. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
قیمت : 23500000 ریال | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
اسممو بذاریااامتن نامه رو به مام بده
اسم منم بذار. ممنون
اسم منم بزاری ممنون میشم
تشکر ویزه دارم از شما
اسم منم بذار لطفا ممنون![]()
اگه همچین کاری بخواد انجام بگیره ... بهتره افرادی مسئولیت انجام اینکار رو به عهده بگیرن ...
اونوقت اگه شد اسم هر کسی که میخواستین بذارین ...
اصغر جون چاکرتم
من میذارم دیگه
اسمارو جم میکنم یهوووووووووووووووووو ضمیمه نامه میکنم
تو سایت هم میهنم این کارو کردم 20-30 نفری هستن
از اون لینکاییم که تو متن اصلی گذاشتم استفاده کن
جالبه
اتفاقا من اولین نفری بودم که از لینکها استفاده کردم ...
امیدوارم بتونی این کار رو انجام بدی ...
از دانشمندای ایرانی که در ناسا کار میکنن یه تشکر ویژه انجام بده ... موفق باشی
تشكر كن از همه ايرانيان ناسا / زنده باد ايران![]()
ایول داداشی ایول
خدا بهت اجر دنیوی و اخروی عنایت بکنه
خیر ببینی جوون
پیرشی الهی
حاجی شی اصن خوبه
دمت گرم
بری کربوبلا
اصن خرتم خوبه؟
بابا اصغر داداش گلم
توي هر صفحه چندتا عكس بزار كه صفحه سنگين نشه
شونصتا عكس ميزاري تو صفحه / كامپيوتر ناله ميكنه تا ميخواد صفحه رو باز كنه![]()
مقسی ولی چه متنی میخوای تو نامه بنویسی؟؟؟!!!
حتما مراسم استقبال و به جا میاری!ینی همه باهم بگیم خوش اومدین به مریخ خوش اومدین به مریخ!
بعدشم به صرف شیرنی شام مریخی!![]()
دیگه خودت که میدونی اسم منم باید باشه عزیزم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اخبار هوافضا - سازمان فضایی آمریکا NASA | تالار نجوم | 74 | |
![]() |
► •*♥*•◄ تاپیک جامع اخبار نجوم ► •*♥*•◄ | تالار نجوم | 1018 | |
![]() |
تاریخ نجوم | تالار نجوم | 0 | |
![]() |
دانلود پیرامون خلاصه ای از تاریخ نجوم از یونان باستان تا قبل از کوپرنیک | تالار نجوم | 0 | |
ا | اولین فضاپیمای تاریخ در مدار یک سیاره دیگر + عکس | تالار نجوم | 0 |